foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αγγλία, Τσάμπιονσιπ: Restart 2020

Αφιερώματα | 15 Ιουν 2020 10:59
Τσάμπιονσιπ-2019-20.jpg

Έπειτα από 98 ημέρες διακοπής εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού, εκ των οποίων οι περισσότερες πέρασαν με αγωνία για το αν τελικά θα ολοκληρωθεί η σεζόν, η Τσάμπιονσιπ θα βρεθεί και πάλι στη σέντρα το Σάββατο 20 Ιουνίου με το πρόγραμμα της 38ης αγωνιστικής, σε αντίθεση με ότι συνέβη στα άλλα δύο πρωταθλήματα της EFL (Λιγκ 1 και Λιγκ 2). Για να επιστρέψουν, βέβαια, οι 24 μονομάχοι της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της Αγγλίας, έπαιξε σημαντικό ρόλο τόσο το οικονομικό σκέλος, αφού οι απώλειες –έστω κι αν οι αγώνες θα διεξάγονται δίχως θεατές- θα ήταν σαφώς μεγαλύτερες αν έμπαινε… λουκέτο, αλλά και ο εκβιασμός της Πρέμιερ Λιγκ για μη προβιβασμό ομάδων αν δεν ολοκληρωνόταν η αγωνιστική περίοδος.

Η απόφαση για επανέναρξη δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι 32 από τα 6.567 τεστ, στα οποία είχαν υποβληθεί ως τις 10 Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι με το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν θετικά στον κορωνοϊό. Έτσι, η μάχη της απευθείας ανόδου, με τις Λιντς και Γουέστ Μπρόμιτς να έχουν τον πρώτο λόγο, εκείνη για την είσοδο στα πλέι-οφ, όπου μέχρι και η 13η ΚΠΡ ελπίζει, αλλά και η… σφαγή της ουράς, στην οποία οκτώ ομάδες «φλερτάρουν» με τον υποβιβασμό, θα λάβουν χώρα κανονικά. Με τους νέους κανονισμούς των πέντε αλλαγών και των 20μελών αποστολών να βρίσκονται σε ισχύ.

Οι ομάδες της EFL Championship


Λιντς

Στην κορυφή πάτησε πριν ακριβώς από τη διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας και με τη διαφορά των 7 βαθμών που έχει από την τρίτη Φούλαμ, αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο. Υπήρξε ένα κρούσμα κορωνοϊού, κατά τη διάρκεια των ελέγχων για την επανέναρξη της σεζόν, αλλά δεν αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του. Επέστρεψε στις προπονήσεις στις 25 Μαΐου.

Γουέστ Μπρομ

«Έπεσε» από το ρετιρέ ακριβώς πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά βάσει της συνέπειας που έχει επιδείξει σε όλη τη σεζόν, αλλά και τη διαφορά των 6 πόντων από την τρίτη θέση, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για το απευθείας εισιτήριο για τα σαλόνια. Γύρισε στις προπονήσεις στις 25 Μαΐου, με το Σλάβεν Μπίλιτς να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία γύρισαν οι παίκτες του μετά την καραντίνα.

Φούλαμ

Είχε μεταπτώσεις πριν από την «καραντίνα», έχασε ευκαιρίες να πλησιάσει την πρώτη δυάδα, αλλά θα παλέψει ως το τέλος για να προλάβει την απευθείας άνοδο. Δύο ποδοσφαιριστές των «κότατζερς», οι οποίοι δεν έγιναν γνωστοί, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κατά την πρώτη φάση των ελέγχων που έγιναν ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις έγινε στις 25 Μαΐου.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Μπρέντφορντ

Παρά την αστάθεια από το Φλεβάρη και μετά, παρέμεινε στην εξάδα. Η ποιότητα και το ταλέντο της επίθεσης δίνουν στην ομάδα του Τόμας Φρανκ ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι-οφ. Ξεκίνησε προπονήσεις στις 25 Μαΐου, ενώ σε ένα από τα φιλικά της, νίκησε την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» (3-2). Δεν υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού, αλλά η πανδημία σταμάτησε τα έργα στο νέο της γήπεδο και φαίνεται ότι θα καθυστερήσει η μετακόμισή της, που ήταν προγραμματισμένη για τον Ιούλιο.

Νότιγχαμ

Αν και σημείωσε μόλις 2 νίκες από το Φεβρουάριο κι έπειτα, διατήρησε τη θέση της στη ζώνη των πλέι-οφ και ελπίζει ότι θα βρεθεί στο τέλος στη διεκδίκηση για το τρίτο εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν ο πρώτος άνθρωπος από όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο που νόσησε από τον κορωνοϊό. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πάντως, δεν υπήρξαν κρούσματα. Επέστρεψε στις προπονήσεις στις 25 Μαΐου, ενώ επικράτησε σε φιλικό της Γουλβς (2-0).

Πρέστον

Η διακοπή τη βρήκε στη χειρότερη στιγμή της, αφού μετρούσε 4 ήττες στους 5 τελευταίους αγώνες. Πλέον, θα δώσει μεγάλη μάχη για να μείνει στην εξάδα, αφού τουλάχιστον 5 ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι της. Ο επιθετικός Τζέιντεν Στόκλεϊ (23/2) βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, στον πρώτο κύκλο των τεστ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ενώ υπήρξαν άλλα δύο κρούσματα στον τέταρτο γύρο ελέγχων. Οι προπονήσεις της ξανάρχισαν στις 25 Μαΐου.

Μπρίστολ Σίτι

Μακριά από τον καλό εαυτό της ήταν πριν την «καραντίνα», αφού είχε έναν ολόκληρο μήνα να πανηγυρίσει νίκη, με συνέπεια να βρεθεί εκτός της εξάδας. Οι ελπίδες της, βέβαια, παραμένουν ολοζώντανες, αφού το πρόγραμμά της θεωρείται βατό. Θετικό το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιο κρούσμα του ιού στις τάξεις της. Ο Λι Τζόνσον υποδέχτηκε τους παίκτες του ξανά στις προπονήσεις στις 25 Μαΐου.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Μίλγουολ

Ανοδική ήταν η πορεία της πριν από τη διακοπή και με το μεγάλο «διπλό» στο Νότιγχαμ επέστρεψε για τα καλά στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι-οφ. Οι προϋποθέσεις -με μια ματιά στο πρόγραμμά της- παραμένουν άκρως ευνοϊκές. Τα «λιοντάρια» παρέμειναν μακριά από τον κορωνοϊό, ενώ επέστρεψαν στις προπονήσεις στις 26 Μαΐου.

Κάρντιφ

Δεν έχει βρεθεί ποτέ μέχρι τώρα στην εξάδα, ήταν μετρημένες οι νίκες της μέσα στο 2020, ωστόσο παραμένει «ζωντανή» στη μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ, με τα τρία πρώτα παιχνίδια μετά τη διακοπή να αποτελούν κριτήριο. Ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, κατά το πρώτο «κύμα» ελέγχων. Οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Χάρις επέστρεψαν στις 25 Μαΐου στο προπονητικό τους κέντρο.

Μπλάκμπερν

Παρά τις διαδοχικές «γκέλες», οι Ρόβερς… γυρόφερναν την εξάδα πριν από τη διακοπή και οι φιλοδοξία να… τρυπώσουν εκεί στο τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου παραμένει «όρθια». Ο αρχηγός Έλιοτ Μπένετ (δεξιός μπακ-χαφ, 33/0), βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια των πρώτων εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Στις 25 Μαΐου επέστρεψε στις προπονήσεις.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σουόνσι

Αν και ο απολογισμός της ανέγραφε μόλις 3 νίκες στα 12 παιχνίδια εντός του 2020, η απόστασή της από τη ζώνη των πλέι-οφ παρέμεινε μόλις στους 3 βαθμούς. Το πρόγραμμα φαντάζει ευνοϊκό για τους «κύκνους», οι οποίοι δε… συναντήθηκαν με τον κορωνοϊό, ενώ κατάφεραν να επεκτείνουν τις συμφωνίες με τα… δανεικά «αστεράκια» τους (Γούντμαν, Βίλμοτ, Γκουεχί, Γκάλαχερ, Μπρούστερ) Επέστρεψαν στις 25 Μαΐου στις προπονήσεις.

Ντέρμπι

Από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα της ο Γουέιν Ρούνεϊ, πήρε τα… πάνω της και πλέον δικαιούται να ελπίζει για τα πλέι-οφ. Βέβαια, στη διάρκεια της καραντίνας υπήρξαν έντονες διαφωνίες της διοίκησης με τους παίκτες για το θέμα των περικοπών των μισθών (έστω κι αν υπήρξε τελικά συμφωνία), ενώ εκκρεμεί το θέμα της τιμωρίας της για την παράβαση του Financial Fair Play (για την πώληση του «Πράιντ Παρκ» στον πρόεδρό της, Μελ Μόρις). Δίχως κάποιο κρούσμα κορωνοϊού, γύρισε στις προπονήσεις στις 25 Μαΐου.

ΚΠΡ

Η θετική εικόνα της και οι 3 νίκες στους 5 τελευταίους αγώνες πριν από τη διακοπή δημιούργησαν κάποιες προσδοκίες για συμμετοχή στα πλέι-οφ. Για τους «χουπς», που είδαν τους πάντες στις τάξεις τους να μένουν υγιείς κατά την κρίση της πανδημίας, θα αποτελέσουν κριτήριο τα δύο πρώτα ματς. Η επιστροφή τους στις προπονήσεις καταγράφηκε στις 25 Μαΐου.

Ρέντινγκ

Με το καλό πρόσωπο στο τελευταίο διάστημα πριν από την καραντίνα, είχε καταφέρει να αποστασιοποιηθεί σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη και ευελπιστεί ότι δε θα μπλέξει εκ νέου σε περιπέτειες. Οι «ρόγιαλς», που δεν είχαν κάποιο κρούσμα του ιού εντός των τειχών, μπήκαν ξανά σε πρόγραμμα προπονήσεων στις 25 Μαΐου, ενώ στάθηκαν καλά σε φιλικό με την Τσέλσι (ηττήθηκαν με 1-0).

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Οι υψηλές φιλοδοξίες της είχαν… καταστραφεί πριν από τη διακοπή, αφού με μόλις 2 νίκες στα 12 ματς πρωταθλήματος εντός του 2020, βρέθηκε από την τέταρτη στην 15η θέση και πλέον θα είναι υποχρεωμένη να κοιτάζει πίσω της. Ο φορ Σαμ Γουίνολ (13/1) προσβλήθηκε από τον ιό στη διάρκεια της καραντίνας, ενώ ένα μέλος του επιτελείου του Γκάρι Μονκ βρέθηκε θετικό στα τεστ που έγιναν στις αρχές Ιουνίου. Στις 25 Μαΐου επέστρεψε στις προπονήσεις.

Μπέρμιγχαμ

Παρότι είχε υποστεί μόλις 2 νίκες μέσα στο 2020, δεν κατάφερε ποτέ να αποτελέσει διεκδικήτρια μιας θέσης στα πλέι-οφ. Απέφυγε την επαφή με τον… ιό, ενώ γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών για την παραβίαση του πλάνου βιωσιμότητας που είχε παρουσιάσει στην EFL για τη διαδικασία του Financial Fair Play. Επέστρεψε στις προπονήσεις στις 25 Μαΐου, αλλά στις 8 Ιουνίου έγινε γνωστό ότι ο προπονητής Πεπ Κλοτέτ θα αποχωρήσει στο τέλος του πρωταθλήματος.

Στόουκ

Χάρη στην… ανάτασή της στα τελευταία παιχνίδια πριν από τη διακοπή, πήρε μια σημαντική ανάσα, ωστόσο παραμένει δεδομένο ότι θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. «Κλειδί» αποτελούν τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια, τα οποία είναι με ανταγωνιστές για τη σωτηρία. Γύρισε στις προπονήσεις στις 25 Μαΐου, αλλά είδε τον προπονητή της Μάικλ Ο’ Νιλ να βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό σε κάποιον από τους τελευταίους γύρους ελέγχων.

Χάντερσφιλντ

Σταθεροποιημένη πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ήταν σε όλο το πρώτο διάστημα του 2020, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ντάνι Κάουλι προσβλήθηκε από τον ιό, όπως έδειξε ο τέταρτος γύρος ελέγχων πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ οι «τέριερς» γύρισαν στο προπονητικό τους κέντρο στις 25 Μαΐου.

Μίντλεσμπρο

Η διακοπή τη βρήκε εκτός της επικίνδυνης ζώνης, αλλά όπως έκανε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι και στην επανεκκίνηση του θα πρέπει να τα δώσει όλα για να μείνει στον… αφρό. Καταγράφηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού στο στρατόπεδο της «Μπόρο», δίχως να γίνει γνωστό αν αφορούσε ποδοσφαιριστή ή μέλος του τεχνικού τιμ. Οι ποδοσφαιριστές του Τζόναθαν Γούντγκεϊτ επέστρεψαν στις 25 Μαΐου στις προπονήσεις.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γουίγκαν

Η διακοπή λόγω της πανδημίας την βρήκε στο καλύτερο διάστημά της στη σεζόν, αφού με τα 6 διαδοχικά παιχνίδια δίχως ήττα, είχε βγει από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία κατοικοέδρευε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Προπονείται από τις 25 Μαΐου, ενώ στις αρχές Ιουνίου ανακοινώθηκε η οριστική αλλαγή ιδιοκτησίας, με την εταιρία International Entertainment Corporation, που έχει βάση το Χονγκ Κονγκ, να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.

Χαλ

Την Πρωτοχρονιά πανηγύρισε την τελευταία της νίκη κι από τότε την πήρε η κάτω βόλτα, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών και της τραγικής απόφασης να πουλήσει τους δύο καλύτερους παίκτες της (Μπόουεν και Γκροσίτσκι). Η διακοπή έμοιαζε σαν… μάννα εξ’ ουρανού, αλλά ο Γκραντ Μακ Καν θα πρέπει να βγάλει… λαγούς από το καπέλο του, αν θέλει να σώσει την παρτίδα. Υπήρξαν δύο θετικά δείγματα στον κορωνοϊό, που αφορούσαν ποδοσφαιριστές (οι οποίοι δεν κατονομάστηκαν) κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου ελέγχων ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Στις προπονήσεις γύρισε στις 28 Μαΐου.

Τσάρλτον

Η ήττα από τη Μίντλεσμπρο, στην τελευταία αγωνιστική της υποχρέωση, την έφερε για πρώτη φορά μέσα στην επικίνδυνη ζώνη. Το θετικό για τους «άντικς», που απέφυγαν τα… ραντεβού με τον κορωνοϊό, είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα λύθηκε οριστικά το… χάος που υπήρχε στο διοικητικό κομμάτι, αφού απέκτησε νέο ιδιοκτήτη, τον επιχειρηματία Πολ Έλιοτ. Γύρισε στις προπονήσεις στις 25 Μαΐου, αλλά οι Κρις Σόλι (δεξιός μπακ, 14/0), Ντέιβιντ Ντέιβις (κεντρικός χαφ, 5/0) και –κυρίως- ο πρώτος σκόρερ Λάιλ Τέιλορ (φορ, 22/1) αρνήθηκαν να επιστρέψουν. Ωστόσο, ο τελευταίος αποφάσισε το Σάββατο ότι θα αγωνιστεί και ο Λι Μπόγιερ ανάσανε…

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λούτον

Η ελπίδα για παραμονή είχε «αναζωπυρωθεί» με την αγωνιστική βελτίωση που παρουσίαζε από τις αρχές Φεβρουαρίου. Ωστόσο, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον προπονητή Γκρέιαμ Τζόουνς στις 24 Απριλίου και στις 28 Μαΐου ανακοίνωσε την επιστροφή του Νέιθαν Τζόουνς, που το Γενάρη του 2019 είχε αποχωρίσει με προορισμό τη Στόουκ. Έμεινε ανέγγιχτη από τον κορωνοϊό κι επέστρεψε στις 25 Μαΐου στις προπονήσεις.

Μπάρνσλεϊ

Στην πιο δύσκολη θέση απ’ όλους τους μονομάχους της παραμονής βρίσκονται οι «τάικς», που απέχουν 7 ολόκληρους βαθμούς από τις θέσεις της σωτηρίας. Αντέδρασε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομική επιβίωση της, όμως, συνεχίζει να «κυνηγάει» την υπόθεση τιμωρίας της Ντέρμπι, πιέζοντας με δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών της. Υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού σε ένα από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Γκέρχαρντ Στρούμπερ, που είδε τους ποδοσφαιριστές του να ξεκινούν προπονήσεις στις 25 Μαΐου.

Τι παίζουμε

«Φωτιά και λάβρα» είναι η μάχη της εισόδου στην εξάδα, όπου Φούλαμ, Μπρέντφορντ και Νότιγχαμ έχουν ένα σημαντικό αβαντάζ, ενώ τουλάχιστον 5 ομάδες θα κυνηγούν μια θέση στην εξάδα. Πληρέστερη από πλευράς υλικού και λύσεων είναι η Μπρίστολ Σίτι, η οποία έχει θεωρητικά βατά ματς στην έδρα της, ενώ είχε αποδειχθεί ικανότατη και μακριά από τη βάση της (είχε 8 «διπλά»). Την πιθανότητα να παίξει στα πλέι-οφ μπορούμε να τη βρούμε στο 4.50 και δεν θα την παραβλέψουμε.

Εξίσου «καυτό» είναι και το «μέτωπο» του υποβιβασμού, όπου Λούτον και Μπάρνσλεϊ έχουν τις λιγότερες ελπίδες, ενώ άλλες έξι είναι υποψήφιες να χορέψουν το «χορό του Ζαλόγγου». Αν θυμηθούμε τα… χάλια της Χαλ πριν από τη διακοπή, αλλά και το έλλειμμα ποιότητας που έχει από το Φλεβάρη και μετά, τότε το ενδεχόμενο να βρεθεί του χρόνου στη Λιγκ 1 είναι πιθανό και το συναντάμε στο 2.75.

➡ Μπρίστολ Σίτι – Να τερματίσει στην πρώτη εξάδα (4,50)
➡ Χαλ – Να υποβιβαστεί (2,80) 

Επιμέλεια: Αχιλλέας Βάλλας

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ