foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ117
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ισπανία, Segunda Division: Restart 2020

Αφιερώματα | 08 Ιουν 2020 16:02
Ισπανία-Segunda-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

Το δεύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Ισπανίας, η Segunda Division, υποχρεώθηκε κι αυτή σε διακοπή λόγω της υγειονομικής κρίσης που σάρωσε τη χώρα. Κρούσματα σε ομάδες (παίκτες και εργαζόμενους) υπήρξαν αλλά ευτυχώς όλα ξεπεράστηκαν με επιτυχία. Ωστόσο κάποιοι ποδοσφαιριστές επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό φοβούμενοι για την ζωή τους. Μία τέτοια περίπτωση ήταν ο Φάλι της Κάντιθ που αρχικά αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά εσχάτως μεταπείστηκε.

Ως τις 8 Μαρτίου πρόλαβε να ολοκληρωθεί η 31η αγωνιστική, που σημαίνει πως υπάρχει η εκκρεμότητα ακόμα 11 αγωνιστικών αλλά στη συνέχεια θα διεξαχθούν τα μπαράζ που θα αναδείξουν την τρίτη ομάδα που θα προβιβαστεί στη πρώτη κατηγορία. Μακρύς ο δρόμος, αγώνας δρόμου ουσιαστικά, με το πρόγραμμα τεσσάρων μηνών να έχει συμπτυχθεί σε έναν. Όλοι βέβαια οι αγώνες θα είναι χωρίς θεατές παρά το θόρυβο που σήκωσε πρώτη η Λας Πάλμας. Ισχυρίστηκε πως επειδή υπήρξαν λίγοι θάνατοι (κάπου 180) στο νησί, θα μπορούσε να έχει θεατές αφού ο κίνδυνος είναι πλέον μικρός. Ακολούθησε η Οβιέδο ζητώντας το ίδιο, η Έλτσε, η Σαραγόσα και γενικά έχει ανοίξει πολύ σοβαρή κουβέντα. Η κατάσταση έχει γίνει αρκετά περίπλοκη διότι ο κυβερνήτης των Καναρίων Νήσων έχει κάνει κόμμα με την La Liga, ενώ φυσικά αντιδρά η Ομοσπονδία. Πάντως, έχει ανοίξει ένα παράθυρο να υπάρξουν θεατές στη Λας Πάλμας μετά από δύο αγωνιστικές.

👉 Μάθε τα πάντα και για το restart της La Liga

Η εκκίνηση θα γίνει με την τακτοποίηση μίας εκκρεμότητας. Σχεδόν «στοίχειωσε» ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλμπαθέτε που είχε διακοπεί, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, λόγω των ρατσιστικών συνθημάτων εναντίον του φορ Ζοζούλια της Αλμπαθέτε. Θα γίνει φυσικά χωρίς θεατές στις 10 του μηνός (αντί 11) και θα καταγραφεί ως το πρώτο ποδοσφαιρικό γεγονός στην Ισπανία μετά την υγειονομική κρίση. Όσον αφορά στους αγώνες συνολικότερα, έχει προβλεφθεί να μεσολαβούν τουλάχιστον 72 ώρες πριν μία ομάδα αγωνιστεί ξανά, ενώ θα ισχύει η διάταξη για τις 5 αλλαγές. Οι αγώνες θα διεξάγονται κυρίως το βράδυ λόγω των κλιματολογικών συνθηκών, καθώς με την πάροδο των ημερών το καλοκαίρι (ιδίως στο Νότο) θα κάνει όλο και πιο έντονα την παρουσία του ανεβάζοντας αισθητά τη θερμοκρασία. Ήδη έγιναν οι πρώτες αλλαγές ωρών σε δύο αγώνες κατόπιν των κλιματολογικών προβλέψεων (άνοδος θερμοκρασίας).

Οι ομάδες της Segunda Division


Κάντιθ

Οι «Καντιτάνος» μπαίνουν στη μάχη από την κορυφή της κατάταξης, με βαθμολογικό «λίπος» +6 από την 3η Αλμερία. Ξεκίνησαν εντυπωσιακά αλλά το 2020 κλάταραν με συνέπεια η διαφορά να μειωθεί. Η βασικός αμυντικός Φάλι, που προς στιγμήν έκοψε το ποδόσφαιρο, ξεπέρασε τις υγειονομικές φοβίες του και ξεκίνησε προπονήσεις όπως και η υπόλοιπη ομάδα χωρίς προβλήματα. Μόνος στόχος η απευθείας άνοδος.

Σαραγόσα

Ή τώρα ή ποτέ. Οι «μάνιος» μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στη Σεγούντα είναι στη 2η θέση, που θα πασχίσουν να κρατήσουν με κάθε τρόπο για να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο της Πριμέρα. Σε ισορροπία εντός-εκτός (28 και 27 πόντοι) πείθουν ότι μπορούν την άνοδο. Ξεκινούν με ελάχιστα προβλήματα τραυματισμών, με ηρεμία και με +5 από την 3η Αλμερία.

Αλμερία

Οι «ινδάλικος» του υπερδραστήριου Σαουδάραβα Κροίσου ξεκινούν από τη 3η θέση. Στόχος η άνοδος είτε απευθείας είτε μέσω των μπαράζ. «Κεντούσαν», αλλά η αγωνιστική κοιλιά τους από τα τέλη Γενάρη και μετά (1-2-4) τους μπλόκαρε και τους άγχωσε. Ο κόουτς Γκούτι έθεσε το στόχο στις υπόλοιπες αγωνιστικές:«να κερδίσουμε το πρωτάθλημα». Ξεκινούν χωρίς προβλήματα.

Ουέσκα

Στην υπόθεση-άνοδος παίζουν δυνατά και οι «Οσκένσες». Έχουν εμφανιστεί όμως διπρόσωποι καθώς είναι άριστοι εντός (12-2-2) αλλά απογοητευτικοί εκτός (3-3-9). Αν δε βελτιωθούν άρδην μακριά από την έδρα τους δεν θα μπορέσουν την απευθείας άνοδο. Πάντως, το +8 από τη Μιραντές τους έχει σίγουρα στα μπαράζ. Ωστόσο είναι και σοβαρά μπλεγμένοι στην υπόθεση «Οίκος» η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη.


 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Τζιρόνα

Οι «Τζιρονίστες» θα πάρουν επανεκκίνηση από την 5η θέση. Ήταν από τις ομάδες που σάρωσε ο ιός καθώς 20 μέλη της προσβλήθηκαν (παίκτες, προπονητές εργαζόμενοι) αλλά ευτυχώς άπαντες ξεπέρασαν ανώδυνα το πρόβλημα τους. «Πάμε για 11 τελικούς. Το ροτέισον στις ομάδες θα κρίνει πολλά» η εκτίμησή τους. Ακαταμάχητοι εντός (10-4-2) πληρώνουν ως τώρα το κακό πρόσωπο εκτός (3-4-8).

Έλτσε

Στην 6η θέση οι «Ιλιθιτάνος» παλεύουν να μείνουν στα μπαράζ. Το οικονομικό πλήγμα που δέχτηκε ο σύλλογος προκάλεσε πρόσκαιρα εμφύλιο, με τους παίκτες να αντιδρούν στις μειώσεις (30%) και να κάνουν απεργία από τις προπονήσεις. Η κατάσταση πάντως εξομαλύνθηκε, οι προπονήσεις διεξάγονται κανονικά και με ηρεμία, με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ Θέσαρ Κεσάδα, να δηλώνει πως «η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Μιραντές

Όλη η ποδοσφαιρική Ισπανία έμαθε και συμπάθησε φέτος τους «Χάμπατος». Αιτία η εξαιρετική πορεία στο κύπελλο, που ίσως όμως κοστίσει την είσοδο στα μπαράζ. Ακούραστη, αλύγιστη και σχεδόν ανίκητη εντός (5-10-1) έφτασε σκασμένη στη διακοπή. Σαφώς όμως και η διακοπή θα την ωφελήσει. «Θα προσπαθήσουμε, έχουμε πιθανότητες για όνειρα. Όμως χωρίς φιλικά δεν ξέρουμε πως είμαστε. Ανησυχούμε για τραυματισμούς», το ζουμί των δηλώσεων λίγο πριν ξεκινήσουν αγώνες.

Σπόρτινγκ ντε Χιχόν

Για τους «Χιχονές» η χρονιά δεν εξελίχθηκε καλά. Ναι μεν είναι στην 8η θέση, στο -5 από την 6η αλλά δεν έπεισαν ότι μπορούν το κάτι παραπάνω. Κακοί εκτός (3-4-8) πληρώνουν για μία ακόμα χρονιά τις κακές επιλογές στην απόκτηση παικτών στην επίθεση. Ξεκίνησαν προπονήσεις χωρίς προβλήματα αλλά και με την απειλή πως 8 παίκτες να είναι ήδη στο όριο καρτών.


 

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Αλκορκόν

Για τους «αλφαρέρος» η παραμονή στην κατηγορία δείχνει ο μόνος εφικτός στόχος εκτός αν αλλάξουν άρδην τη συμπεριφορά τους. Η εκπληκτική τους πορεία εκτός έδρας (5-10-0) που τους κρατά μόνους αήττητους στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες, σκόνταφτε διαρκώς στην προκλητική τους συμπεριφορά εντός, όπου γκέλαραν συνεχώς (4-4-8). Έχουν στην αρχή πρόγραμμα «βουνό». Ζητούν μόνο τους 50 πόντους και τη σωτηρία.

Πονφεραδίνα

Οι «μπλανκιαθούλες» αποτελούν μία από τις ομάδες που αγωνίζεται μόνο για τη σωτηρία και είναι σχετικά κοντά στο στόχο. Στη 10η θέση, στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού που φαντάζει λίγο αλλά ξεπερνά 8 ομάδες. Τίποτα το συνταρακτικό στο στρατόπεδό της, επέστρεψε μετά από 3 μήνες στις προπονήσεις με όρεξη αλλά και στόχο να μαζέψει σύντομα τους 10 βαθμούς που τις απομένουν.

Ράγιο Βαγιεκάνο

Οι «φρανχιρόχος» είναι στη μέση της βαθμολογίας, ισαπέχοντας σχεδόν από μπαράζ και υποβιβασμό (6 και 5 πόντους αντίστοιχα). Θα ξεκινήσουν έχοντας το 2ο ημίχρονο εντός με την Αλμπαθέτε, όπου αν κερδίσουν θα συνεχίσουν υπό διαφορετική βάση. Αν και στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος προβλέπονται 5 αλλαγές, ειδικά σε αυτόν τον αγώνα θα επιτρέπονται 3 λόγω του ότι εμπίπτει στη πρότερη κατάσταση. Δεν έχουν προβλήματα.

Τενερίφε

Για τους «τσιτσαρέρος» το μόνο που υπάρχει είναι η μάχη για τη σωτηρία. Είναι στο +4 από τη γραμμή και στη 12η θέση, στην οποία βρέθηκαν μετά την μεγάλη βελτίωση από τα μέσα Γενάρη και μετά (5-2-1). Θα πρέπει να διανύσουν 20.000 χιλ. εκτός έδρας σε 5 βδομάδες, να προσέξουν τους τραυματισμούς που ήδη άρχισαν (Λασούρ, Λόπεθ Μαζάν) και να είναι πρώτιστα θετικοί εντός για να σωθούν.


 

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Φουενλαμπράδα

Οι νεοφώτιστοι «κίρικος» έχουν βάλει ως μοναδικό στόχο τη σωτηρία. Ως τα τέλη Νοέμβρη προκάλεσαν τον θαυμασμό (9-4-5), αλλά από κει και μετά, ανεξήγητα «χάθηκαν» από προσώπου γης (0-8-5). «Η διακοπή ελπίζουμε να καθάρισε τα κεφάλια μας. Προπονούμαστε καλά αλλά δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούμε» δηλώνουν στην ομάδα.

Λας Πάλμας

Για την «πίο πίο» η χρονιά είναι απολύτως καταστροφική. Βασικότερη αιτία οι δεκάδες τραυματισμοί. Έφτασε και 15 απόντες σε μία αγωνιστική. Η διακοπή βοήθησε αρκετούς να επανέλθουν, κάποιοι όμως έχουν χάσει οριστικά τη σεζόν (Α.Λέμος), ενώ άλλοι με την επανέναρξη των προπονήσεων τραυματίστηκαν ξανά (Ντ.Καστεγιάνο). Στο +3 από τη γραμμή ψάχνει μόνο να σωθεί, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ανοίξει το «Γκραν Κανάρια» για τους οπαδούς της.

Μάλαγα

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που έφεραν ως ποινή τον περιορισμό στο ρόστερ και σχεδόν ολοκληρωτική απαγόρευση μεταγραφών, έχουν φέρει τους «ατζούγιες» σε δυσμενή θέση. Κατάφεραν πάντως να βρεθούν μετά από τεράστιο κόπο στο +3 από τη γραμμή, αλλά σίγουρα δε νοιώθουν ασφαλείς. Μέσα από δικαστικές μάχες απαγκιστρώθηκαν προσωρινά από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, αλλά τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν. Έχουν ζητήσει άδεια να χρησιμοποιούν περισσότερους νεαρούς στους αγώνες καθώς το υπάρχον -περιορισμένο- ρόστερ αργά ή γρήγορα θα «σκάσει».

Νουμάνθια

Οι «Σοριάνος» έφτασαν ως τη διακοπή διάγοντας μία κάκιστη περίοδο από τα τέλη Γενάρη και μετά (0-2-5). Αποτέλεσμα; Να είναι στην 16η θέση και να κινδυνεύουν. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν με μικρή καθυστέρηση και διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα. Σημαντικότερο νέο στη διακοπή η ανανέωση της συνεργασίας με τον κόουτς Λουίς Κάριον. Τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχει η σιγουριά της σωτηρίας.


 

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Οβιέδο

Πάνω που οι «καρμπαγιόνες» καβάτζαραν τη γραμμή του υποβιβασμού με τις δύο σερί νίκες τους ήρθε η διακοπή. Στη Ρεάλ εκτιμούν ότι το κλειδί της σωτηρία θα είναι το «Ταρτιέρε» στο οποίο θα δώσουν τους 6 από τους 11 αγώνες. Δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά σαφώς ξεκινούν με το άγχος για την παραμονή. Δηλώνουν πως: «πολύ σύντομα σε 11 αγώνες ρισκάρουμε το μέλλον μας αλλά ευτυχώς έχουμε μεγάλο ρόστερ».

Αλμπαθέτε

Πρόσκαιρα η ισοβαθμία βγάζει την «κέσο μεκάνικο» πάνω από τη γραμμή. Στη 19η θέση, ισόβαθμη με την Ντέπορ, ξεκινά πρώτη αγώνες με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ράγιο, όπου θα παίξει με παίκτη λιγότερο (είχε αποβληθεί ο Σιλβέστρε). Πληρώνει ακριβά την αναμπουμπούλα του πρώτου γύρου με τη Ράγιο (υπόθεση Ζοζούλια), που την αποπροσανατόλισε και απορύθμισε αγωνιστικά. Απρόβλεπτη η εξέλιξή της.

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Η «Ντέπορ» μετά από τιτάνιο αγώνα έφτασε στη διακοπή να ισοβαθμεί με την Αλμπαθέτε. Οι 7 σερί νίκες μεταξύ 21ης και 27ης αγωνιστικής, την ξεκόλλησαν από το βυθό και της έδωσαν δικαίωμα ελπίδας. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα έχουν φέρει διοικητική φαγωμάρα, ενώ ταυτόχρονα στις προπονήσεις άρχισαν οι τραυματισμοί (Μπόβεδα, Μουχαίντ, Σόμα) και η ανησυχία. Τουλάχιστον υπάρχουν και φρέσκα πόδια καθώς επιστρέφουν λογιζόμενοι βασικοί που λόγω τραυματισμού έχουν αγωνιστεί μόλις στο 25% των αγώνων.

Λούγο

Οι «αλμπιβερμέγιος» ήταν στην έναρξη της αναγκαστικής διακοπής στην 20ή θέση, ένα πόντο κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εντός... δράμα (5-6-5), εκτός ισοπαλίες (2-7-6) και γενικά η διακοπή μάλλον έδωσε παράταση στην αγωνία τους. Το ξεκίνημα είναι με τη Ράθινγκ. Κερδίζουν κι ελπίζουν, χάνουν και χάνονται. Απέφυγαν δηλώσεις και λόγια διότι ξέρουν πως είναι σε δεινή θέση. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.


 

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξτρεμαδούρα

Οι «αλμεδραλέχος» είναι στην 21η θέση, στο -4 από τη σωτηρία, δηλαδή με το ένα πόδι στη Σεγούντα Β. Όταν είσαι η δεύτερη χειρότερη εντός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα (4-4-8) δεν έχεις την παραμικρή τύχη. Για να έχεις από δω και πέρα, στατιστικά θέλεις 6-7 νίκες στα 11 τελευταία. Δεν είναι εύκολο. «Πρέπει να προσπαθήσουμε, είμαι αισιόδοξος πως θα σωθούμε» λέει ο πρόεδρος Μανόλο Φρανγκανίγιο, αλλά σαν να μην το πιστεύει ούτε ο ίδιος.

Ράθινγκ Σανταντέρ

Για τους «Μοντανιέσες» η κλεψύδρα του υποβιβασμού σταμάτησε να αδειάζει λόγω της διακοπής. Στις 11 του μηνός θα τρέχει και πάλι. Όταν μία ομάδα σε 31 αγωνιστικές έχει κατεβάσει 29 διαφορετικές ενδεκάδες είναι αδύνατον να επιβιώσει και να έχει καλό τέλος. Ήρθε ο κόουτς Ολτρά για το θαύμα που λέει 7-8 νίκες σε 11 ματς όταν σε 31 η ομάδα του έκανε 4. Μόνο η Τζιρόνα έχει κάνει κάτι παρόμοιο το 2014, αλλά τότε οι αγώνες έβγαζαν... ύποπτη «μυρουδιά».

Τι παίζουμε

Η εμπειρία λέει και δείχνει πως η κατάσταση στη Σεγούντα είναι πάντα ρευστή σαν τη λάβα. Όταν ακουμπάς μακροχρόνια bet (και όχι μόνο), αυτή η λάβα σε τσουρουφλίζει. Θα το τολμήσω, βέβαια, διότι βλέπω αξία σε ένα bet.

Αυτό αφορά την Αλμερία και την πιθανότητα να μπει στη πρώτη δυάδα. Το σκεπτικό μου λέει το εξής. Ο Σαουδάραβας Κροίσος που έχει για ιδιοκτήτη, έχει κάνει σοβαρές μεταγραφές και γενικά τζογάρει χοντρά για να ανεβάσει την ομάδα στην Πριμέρα. Λίαν προσφάτως έσταξε στη Χετάφε 4 εκ. ευρώ για να κρατήσει ένα δανεικό που είχε από αυτήν. Βέβαια έχει τον Γκούτι προπονητή που είναι άπειρος. Είμαι όμως επηρεασμένος από την συμπεριφορά της Κάντιθ που πριν από τη διακοπή έδειξε απόλυτα βραχυκυκλωμένη. Ίσως το άγχος την καταστρέψει.

Η Σαραγόσα στηρίζει πολλά στην έδρα της αλλά με το κοινό της που τώρα δεν υπάρχει. Γιατί να είναι τόσο απίθανο η Κάντιθ ή η Σαραγόσα να δώσουν δικαιώματα και να επωφεληθεί η Αλμερία; Λεφτά έχει με το τσουβάλι και με τόσες οσμές σκανδάλων στην Ισπανία, που ξέρω εγώ τι κάνει ή θα κάνει ο Σαουδάραβας. «Άγγελος» δεν είναι σε καμία περίπτωση.

➡ Αλμερία - Να τερματίσει στους πρώτους 2 (5.00) 

Επιμέλεια: Γιώργος Ραπτάκης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ