Ανάλυση: Με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσε να πάρει κάτι καλό από το Βερολίνο. Εν τέλει έμεινε με άδεια χέρια έπειτα από την ήττα με σκορ 2-0 από τη Χέρτα. Έπειτα από δύο ματς στα οποία δεν δέχτηκε γκολ, ήρθε το 1-0 νωρίς (23’). Γλίτωσε από τα χειρότερα στο πρώτο μέρος. Μπήκε εντελώς στραβά στο παιχνίδι και έτσι δεν φρόντισε να πετύχει κάτι το ιδιαίτερο. Ίσα-ίσα που με το 1-0 έμενε ακόμα στο ματς. Αναθάρρησε μετά από το 60’, είχε δοκάρι για το 1-1. Έως εκεί. Το 2-0 στο τέλος της στέρησε κάθε τι καλό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μετά από έναν χρόνο έφτασε πάλι σε σημείο να μη σκοράρει σε δύο σερί ματς. Είναι στο +3 από την 16η θέση. Αν ηττηθεί, τότε συνεχίζει να κινδυνεύει. Στα μέτρα της το υπόλοιπο πρόγραμμα. Λογικά δεν θα κινδυνεύσει. Είναι, όμως, ευκαιρία με την Κολωνία, ώστε να πάρει μία απόσταση ασφαλείας. Ο κόουτς Χάικο Χέρλιχ αναφέρθηκε στη σοβαρότητα της κατάστασης. Η σταθερότητα δεν είναι λέξη με την οποία ταυτίζεται η Άουγκσμπουργκ.
Αγωνιστικά νέα: Σίγουρη η μία επιστροφή στην άμυνα για την Άουγκσμπουργκ. Ο Χάουελου (Α, 17/0) εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στη δράση. Ίσως μάλιστα να παίξει για πρώτη φορά από την αρχή, έπειτα από την επανέναρξη. Δύο παίκτες που απουσίαζαν την περασμένη εβδομάδα, είναι και πάλι σε ετοιμότητα. Ο λόγος για τους Φινμπόγκασον (Ε, 16/3) και Μαξ (Α, 26/7 και 5 ασίστ), με τον τελευταίο να μπαίνει στην 11άδα. Χωρίς κάποιες πρωτοκλασάτες απουσίες.
4/5 N/G στην κατηγορία
0-6-5 στα 11 τελευταία εντός έδρας ματς κόντρα σε νεοφώτιστες
Ανάλυση: Η άμυνά της ήταν ένα μαύρο χάλι, αλλιώς θα είχε μεγάλη τύχη να κάνει χαλάστρα στη Λειψία. Αντί να πάρει αποτέλεσμα, ήρθε η δεύτερη σερί ήττα, τη στιγμή που στα δύο αυτά ματς δέχτηκε συνολικά 7 γκολ. Προηγήθηκε η Κολωνία με τον Κόρδοβα (7’). Ο Κολομβιανός προσφέρει γκολ ή ασίστ για τρίτο σερί παιχνίδι. Είναι από τους λίγους παίκτες που παραμένει στα υψηλά στάνταρ. Μέχρι το 38’ η Λειψία το είχε γυρίσει υπέρ της το σκορ. Στο 50’ έγινε το 3-1. Ο Μοντέστ μείωσε με ωραίο τρόπο σε 3-2 και κάπου εκεί ήλπιζε ξανά η ομάδα του Μάρκους Γκίσντολ. Αλλά δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 4-2 και εκεί κάμφθηκε η αντίσταση. Ο Μοντέστ, πάντως, είχε κι άλλες φάσεις για γκολ. Έφτασε τα 5 ματς χωρίς τρίποντο, ήτοι καμία νίκη μετά από την επανέναρξη. Τα γκολ, όμως, δίνουν και παίρνουν στα παιχνίδια της (6 σερί Over 2,5 & G/G). Σκοράρει επί 15 συνεχόμενα ματς, το καλύτερο σερί απ' όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Συνολικά έχει 27 γκολ σε 12 ματς στον 2ο γύρο, δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της.
Αγωνιστικά νέα: Καιρός να κοιτάξει πάλι στα χαμηλά στρώματα η Κολωνία, έπειτα από το άγονο σερί των 5 αγωνιστικών. Μία νίκη θα την έσωζε μια και καλή. Στον ήδη τιμωρημένο Μπορνό (Α, 24/5) έρχεται να προστεθεί και ο Ντρέξλερ (Μ, 23/2 και 4 ασίστ), που συμπλήρωσε κάρτες και είναι νοκ-άουτ. Έντονη η σκέψη του Γκίσντολ να χρησιμοποιήσει δύο φορ, μιας και οι Μοντέστ-Κόρδοβα «δένουν» άψογα μεταξύ τους. Προλαβαίνει ο Ουτ (ΜΕ, 18/5 και 5 ασίστ), εκτός μένει ο Τερόντε (Ε, 23/3). Πάντα νοκ-άουτ ο Ρίσε (Μ, 6/0).
0-2-3 στα 5 τελευταία παιχνίδια στην κατηγορία
15 σερί ματς που σκοράρει
6 σερί Over 2,5 εκτός έδρας
Άουγκσμπουργκ - Κολωνία Προγνωστικά
Εκτίμηση
Αμφίρροπο παιχνίδι μας περιμένει. Τα γκολ είναι δεδομένα στα ματς της Κολωνάς, κυρίως διότι η άμυνά της μπάζει από παντού. Πιο μαζεμένο σύνολο η Άουγκσμπουργκ, θα φροντίσει να μην αιφνιδιαστεί. Από σημεία, όλα παίζουν. Το απόλυτο No bet.
Άουγκσμπουργκ - Κολωνία Προγνωστικά
Εκτίμηση
Αμφίρροπο παιχνίδι μας περιμένει. Τα γκολ είναι δεδομένα στα ματς της Κολωνάς, κυρίως διότι η άμυνά της μπάζει από παντού. Πιο μαζεμένο σύνολο η Άουγκσμπουργκ, θα φροντίσει να μην αιφνιδιαστεί. Από σημεία, όλα παίζουν. Το απόλυτο No bet.