foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ175
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πορτογαλία, Primeira Liga: Restart 2020

Αφιερώματα | 31 Μαι 2020 20:26
Πορτογαλία-Primeira-Liga-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

Στις 8 Μαρτίου και συγκεκριμένα στο «Καπιτάλ ντο Μοβέλ» του Πάκος ντε Φερέιρα κύλησε για τελευταία φορά η μπάλα. Το ζευγάρι Πάκος Φερέιρα - Γκιμαράες έμελλε να αποτελέσει την... αυλαία του πορτογαλικού πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Επιστροφή στη δράση στις 4 Ιουνίου (περίπου τρεις μήνες μετά), ύστερα από απόφαση της Ομοσπονδίας και σαφώς με τη συγκατάθεση της Κυβέρνησης. Το αρχικό πλάνο εκκίνησης έδινε σέντρα στις 29 Μαΐου, ωστόσο πήρε παράταση μίας εβδομάδας, ώστε να εξεταστούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι λεπτομέρειες στο υγειονομικό κομμάτι. Συνεχόμενα τεστ στους ποδοσφαιριστές και στα επιτελεία των ομάδων, αλλά και απομόνωση ήταν κάποια από τα μέτρα που πάρθηκαν.

Στο πρακτικό κομμάτι, οι 10 τελευταίες «στροφές» (90 παιχνίδια σε διάστημα 53 ημερών) θα γίνουν -αναμενόμενα- κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η Ομοσπονδία απέκλεισε κάποια γήπεδα, καθώς δεν πέρασαν τα απαιτούμενα τεστ. Θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της Πόρτο και της Μπενφίκα θα διεξαχθεί στα τέλη του Ιουλίου (όχι στο «Ζαμόρ» του Οέιρας, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί).

Οι ρέφερι, που θα ορίζονται για τις αναμετρήσεις της Μαρίτιμο στη Μαδέιρα, είναι υποχρεωμένοι να ταξιδεύουν με τις πτήσεις τσάρτερ των ομάδων, ενώ οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν έως και 5 αλλαγές. Πληροφοριακά, αποφασίστηκε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στη Β' κατηγορία, κάτι που έφερε πολλές αντιδράσεις στους περισσότερους συλλόγους.

Οι ομάδες της Primeira Liga


Πόρτο

Πήγε στη διακοπή με το καλύτερο δυνατό σερί (6-1-0), προσπερνώντας την Μπενφίκα. «Έδιωξε» από πάνω της το Γιουρόπα Λιγκ (έπεσε στην πολύ ανώτερη Λεβερκούζεν) και πλέον αφοσιώνεται πλήρως στο πρωτάθλημα. Στο μυαλό βέβαια, και ο τελικός του Κυπέλλου με την Μπενφίκα. Ιδιαίτερα βατό πρόγραμμα, προς το φινάλε θα μετρήσει δυνάμεις με Σπόρτινγκ και Μπράγκα. Αποθεραπεύτηκαν οι τραυματίες και ο τεχνικός Κονσεϊσάο αρνείται να ρίξει τους τόνους. Δέχεται 0,5 γκολ μέσο όρο στα εντός έδρας ματς, θα κοστίσει η απουσία του Μαρκάνο που υπέστη ρήξη χιαστών (εκτός δράσης για 6 μήνες).

Μπενφίκα

Με μία νίκη στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-2-2, προ... κορωνοϊού), δεν ήταν δυνατό να διατηρηθεί στην κορυφή. Είδε την Πόρτο να την προσπερνά, ωστόσο το σημαντικό είναι πως έδειξε ιδιαίτερη χαλαρότητα στην άμυνα (δεχόταν γκολ από δυνατούς και μη αντιπάλους). «Τέλος» το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το πρόγραμμά της δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμμαχος. Έχει να αντιμετωπίσει τρεις διεκδικητές της 5ης θέσης, που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα δώσει έξτρα ευρωπαϊκό εισιτήριο (Ρίο Άβε, Γκιμαράες, Φαμαλικάο), ενώ θα ρίξει αυλαία στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ. Αποθεραπεύτηκαν Ζαρντέλ, Ράφα Σίλβα και Γκάμπριελ, ενώ κινείται διαρκώς σε μεταγραφικό επίπεδο (πωλήσεις και αγορές). «Σειρήνες» από Αγγλία για τον κίπερ Βλαχοδήμο.

Μπράγκα

Αποτελεί σταθερά την 4η δύναμη της χώρας και η χρονιά έχει ήδη θετικό πρόσημο. Αυτό διότι κατέκτησε το Λιγκ Καπ (1-0 την Πόρτο στις 25/1, οι δυο τους κοντραρίζονται στο φινάλε της σεζόν!), το οποίο βέβαια δε δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με την εικόνα που έδειξε, βέβαια, δύσκολα θα το χάσει. Μόλις ένα ματς έκατσε στον πάγκο ο Κουστόδιο, ο οποίος πήρε τα ηνία του Ρούμπεν Αμορίμ (πήγε στην Σπόρτινγκ). Το 9-1-0 στα 10 τελευταία ματς μαρτυρά πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας.


 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Σπόρτινγκ

Αρκετά «αρρωστημένη» κατάσταση στα «λιοντάρια» και φέτος. Από νωρίς πέταξαν «λευκή πετσέτα» όσον αφορά στην υπόθεση τίτλος, έφτασαν έως τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, τίποτα το σπουδαίο στο Κύπελλο. Βρίσκονται στην 4η θέση, διακαής πόθος η 3η. Με τον Ρούμπεν Αμορίμ να κάθεται μόλις σε ένα ματς στον πάγκο (τον... πρόλαβε η πανδημία), ο οποίος άλλαξε το σύστημα (αυστηρά 3-4-3). Θα παίξει ρόλο συντονιστή στον φετινό τίτλο, καθώς στην 32η αγωνιστική αντιμετωπίζει την Πόρτο και στο φινάλε την Μπενφίκα.

Ρίο Άβε

Με 5-4-0 πήγε στη διακοπή και σταθερά στο... κατώφλι της πρώτης τετράδας. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, διαθέτει από τις πιο ποιοτικές μεσοεπιθετικές γραμμές της λίγκας, με πληθώρα επιλογών στο σκοράρισμα. Βέβαια, το κουπί τραβούν μόλις 15 παίκτες. Από τις δικές της ορέξεις θα φανεί κατά πόσο θα εκπληρώσει τους στόχους της, περιμένοντας στο Βίλα ντο Κόντε τις Μπενφίκα και Μπράγκα. Δεν επηρεάζει η απουσία του μέσου Ζαμπόρ, αρνητικά όλα τα τεστ που έγιναν σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.

Γκιμαράες

Το «3 στα 3» έφερε ηρεμία στη Βιτόρια, όμως, αυτό ήταν προ διακοπής. Με στόχο φυσικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο (για 2η σερί χρονιά), βρίσκεται στο γκρουπ με τις ομάδες που θα παλέψουν (μαζί με Ρίο Άβε και Φαμαλικάο). Διαθέτει την 4η καλύτερη επίθεση της λίγκας και «γεμάτο» ρόστερ, καθώς αποθεραπεύτηκαν αρκετοί χρήσιμοι παίκτες. Δεν βοηθάει ιδιαίτερα το πρόγραμμα, καθώς έχει να αντιμετωπίσει Σπόρτινγκ (μέσα), Μπράγκα (έξω), Μπενφίκα (έξω), όχι σε συνεχόμενες αγωνιστικές. Έχει ανοιχτές υποθέσεις σε ανανεώσεις και πωλήσεις βασικών «εργαλείων» του δυναμικού της.


 

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Φαμαλικάο

Η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί θετική έως τώρα. Νεοφώτιστη, μέχρι το 1/3 του πρωταθλήματος βρισκόταν στην πρώτη τριάδα, πλέον κυνηγάει το πλασάρισμα στις θέσεις 4-5 (λογικά θα δώσει εξτρά εισιτήριο για την Ευρώπη). Ξόδεψε δυνάμεις στο ξεκίνημα του 2020, καθώς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μένει να δούμε τι αντίδραση θα βγάλει. Την περασμένη Πέμπτη η Ομοσπονδία έδωσε το «πράσινο φως» ύστερα από νέους υγειονομικούς ελέγχους και τα εντός έδρας ματς θα γίνουν κανονικά στη φυσική της έδρα (είχε προταθεί το «Θιντάντε ντε Μπαρσέλος» της Ζιλ Βιθέντε). Μέχρι την 31η αγωνιστική θα έχει αντιμετωπίσει τις Πόρτο, Μπράγκα και Μπενφίκα.

Μορεϊρένσε

Έκανε τις... ζημιές της στα 2/3 του πρωταθλήματος και δικαίως βρίσκεται στην 8η θέση. Δύσκολα θα πάει για το κάτι παραπάνω, ωστόσο θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε, μπορεί να καυχιέται για το αήττητο σερί των 6 αγωνιστικών (3-3-0), έχοντας σε τρελά κέφια τον νεαρό φορ Φάμπιο Αμπρέου (ενδιαφέρονται πολλές ομάδες για την απόκτησή του). Εκτός έδρας έχει θέμα... (1-6-5). Θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει το «Αφόνσο Ενρίκε» του Γκιμαράες, καθώς η φυσική της έδρα δεν πήρε το «πράσινο φως» έπειτα από τους σχετικούς υγειονομικούς ελέγχους. Είχε μόλις ένα κρούσμα του κορωνοϊού.

Ζιλ Βιθέντε

Ήρθε ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, όμως έδειξε να ανταποκρίνεται. Βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, με αρκετές ισοπαλίες, αλλά και έναν δαιμόνιο φορ, τον Σάντρο Λίμα (10 γκολ). Οι προπονήσεις έγιναν ανά γκρουπ, σημαντικό το ότι δεν παρουσιάστηκε κάποιο κρούσμα κορωνοϊού στους διπλούς ελέγχους που έγιναν προ δύο εβδομάδων. Αρκετά δύσκολο το να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, άλλωστε ο τεχνικός Βίτορ Ολιβέιρα εξακολουθεί να τονίζει πως στόχος είναι η παραμονή (στο «+14» από την 17η θέση).

Σάντα Κλάρα

Αρκετά μέτρια παρουσία έως τώρα, το θετικό είναι ότι δεν μπλέκει σε σενάρια υποβιβασμού. Δε φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές, θα αναγκαστεί να δίνει τα εντός έδρας ματς στο «Θιντάντε ντο Φουτμπόλ» (πρόκειται για τις εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας), με την Ομοσπονδία να στηρίζει οικονομικά τον σύλλογο (πτήσεις, ξενοδοχεία, κτλ.). Βρίσκεται στη Λισαβόνα από τις 29 Μαΐου και δεν υπάρχει πλάνο να γυρίσει στις Αζόρες.


 

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Μποαβίστα

Μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά (3-6-0), ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός, έμενε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα να συμβιβάζεται με το μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Η έλευση του Ντάνιελ Ράμος δεν έφερε ριζικές αλλαγές, λογικά θα χάσει σε δύναμη, την οποία αντλεί από τους οπαδούς της. Δεν έχει τον αρχισκόρερ στη σύνθεσή της, ενδεικτικό είναι πως έχουν σκοράρει από μία φορά οι 5 από τους 6 αμυντικούς που έχουν χρησιμοποιηθεί. Έχει να πάει σε Μπράγκα, Πόρτο, Λισαβόνα (Μπενφίκα) και Φαμαλικάο, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Ρίο Άβε.

Σετουμπάλ

Χρειαζόταν ένα... ηλεκτροσόκ για να συνέλθει από το αρνητικό σερί 0-3-3 και η διακοπή λόγω της πανδημίας φαίνεται να της έκατσε... κουτί! Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (10 μαζί με την Πορτιμονένσε), διαθέτει εμπειρία (βάσει ηλικίας), αν είναι λίγο προσεκτική δεν θα έχει πρόβλημα σχετικά με την παραμονή. Ειδικά όταν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη Σπόρτινγκ, από τις θεωρητικά «μεγάλες» της κατηγορίας. Θα κοιτάξει να κρατήσει τους Μακαρίτζε (κίπερ) και Ζεκίνια (εξτρέμ). Αρνητικά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, ενώ οι προπονήσεις έγιναν σε γκρουπ.

Μπελενένσες

Πήγε να «χτίσει» κάτι καλό (σερί 2-2-0) και την βρήκε η διακοπή! Υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού, κάτι άλλωστε που μαρτυρά και το «+10» από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υπήρξε θόρυβος για κρούσματα που εμφανίστηκαν στη 2η ομάδα, ωστόσο ο... καπνός έσβησε άμεσα! Δεν θα δώσει τα θεωρητικά εντός έδρας παιχνίδια στο «Ζαμόρ», αλλά στο «Θιντάντε ντο Φουτμπόλ» (εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας), το οποίο απέχει μόλις ένα... μονοπάτι σε δασική έκταση! Χρησιμοποιήθηκαν μέχρι στιγμής 28 από τους 33 συνολικά παίκτες που έχει στο ρόστερ.

Τοντέλα

«Γιατρικό» η διακοπή για την ομάδα του Νάτσο Γκονζάλες, καθώς είχε μαζέψει μόλις δύο βαθμούς στα 5 τελευταία ματς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη βαθμολογία. Ανασύνταξη και δουλειά (έστω και τμηματικά) για τους «κίτρινους», που θα πρέπει να μοχθήσουν ιδιαίτερα για να μην μπλέξουν. Πόσω μάλλον όταν στο «Ζοάο Καρντόσο» σημείωσε μόλις μία νίκη. Μπενφίκα, Σπόρτινγκ (εκτός) και Φαμαλικάο, Πόρτο, Μπράγκα (εντός) αποδεικνύουν πως θα έχει ζόρικο έργο.


 

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαρίτιμο

Φημίζεται για τη δύναμή της στο νησί (Μαδέιρα), όμως, δεν το απέδειξε σε μεγάλο βαθμό έως τώρα. Με μόλις 5 νίκες σε 24 αγωνιστικές, διατηρεί το «+9» από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο δεν υπάρχει εφησυχασμός από τον τεχνικό Ζοσέ Γκόμες. Έχει να αντιμετωπίσει Πόρτο, Μπενφίκα, ενώ κρύβει παγίδες το φίνις με Ρίο Άβε, Γκιμαράες και Φαμαλικάο (μάχονται για ευρωπαϊκό εισιτήριο). Προωθήθηκαν παίκτες από τη Β' ομάδα, αρνητικά τα τεστ που έγιναν σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.

Πάκος Φερέιρα

Ξεκίνησε «μαγκωμένη» τη χρονιά, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, για καλή της τύχη, υπήρχαν χειρότερες ομάδες απ' αυτήν μέχρι αυτό το σημείο. Βρίσκεται στην 16η θέση και το «+6» από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν φέρνει ηρεμία. Έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του ο Πέπα, θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις μετά το τέλος της σεζόν. Επιστρέφει στη δράση με ζόρικες αναμετρήσεις (εκτός με Ρίο Άβε και Σπόρτινγκ), ενώ θα βρει μπροστά της και τις Μπράγκα, Πόρτο. Οριακά θα την βγάλει καθαρή...

Πορτιμονένσε

Αν δεν υπήρχε η Άβες, θα είχε τα πρωτεία της χειρότερης ομάδας. Αγνοεί τη νίκη από τις 30 Νοεμβρίου 2019, έγιναν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, τα... αστέρια της ομάδας δεν έχουν δείξει πολλά πράγματα, γενικότερα μία... άρρωστη κατάσταση. Ψάχνει ένα... ξέσπασμα ο Κολομβιανός επιθετικός Τζάκσον Μαρτίνες. Μέχρι και σκέψη για πωλητήριο στην ομάδα υπήρξε από τους διοικούντες προ μηνών. Δεν υπάρχει εύκολο ματς έως το φινάλε, καθένα χαρακτηρίζεται ως «τελικός». Στο φινάλε αντιμετωπίζει την ουραγό Άβες.

Άβες

Από τα μισά της σεζόν (ίσως και λίγο πιο νωρίς) αναφέραμε πως δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Παραμένει κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, παρότι έχει πετύχει 4 νίκες (2 περισσότερες από την Πορτιμονένσε). Δύσκολα θα καλυφθεί το «-9» από τη σωτηρία, Πόρτο, Μπράγκα, Μπενφίκα, αλλά και Πορτιμονένσε (στο φινάλε) έχει το πρόγραμμα. Το... πιστεύει πάντως ο προπονητής Νούνο Μάντα Σάντος. Δεν τρομάζει το υλικό που έχει, έφυγαν βασικά στελέχη (κίπερ Μποναρντό, φορ Ουέλιντον Ζούνιορ), αγωνίζεται με πολλούς νεαρούς.

Τι παίζουμε

Δεκτό πως δεν ανακαλύψαμε την Αμερική με το να προτείνουμε Πόρτο ή Μπενφίκα για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό άλλωστε συμβαίνει τα 17 χρόνια (10 οι «δράκοι», 7 οι «αετοί»). «Κορόνα - γράμματα» η επιλογή μας. Τη δεδομένη στιγμή, οι αποδόσεις κατάκτησης για Πόρτο και Μπενφίκα βρίσκονται στο 1,70 και 2,00, αντίστοιχα (στην Stoiximan). Στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο υπήρχε άγχος προ διακοπής, παρότι βρισκόταν στην 1η θέση. Ναι μεν πετύχαινε τις νίκες, όμως είχε θέμα στην άμυνα. Αυτό θα γίνει μεγαλύτερο, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει για φέτος τον Ισπανό στόπερ Μαρκάνο. Ο έτερος, Πέπε βρίσκεται στα 37 του και δεν έχει τη φρεσκάδα προηγούμενων ετών («ψιλογυάλινος»), ενώ ο Αφρικανός Μπεμπά είναι επιρρεπής στο λάθος (όποιος έχει παρακολουθήσει κάποιο παιχνίδι, θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται). Υπάρχει ο νεαρός Ντιόγκο Λέιτε (μόλις 3 συμμετοχές), όμως δύσκολα θα βουτήξει στα... βαθιά. Μαναφά, Τέλες και Κορόνα καλύπτουν τα άκρα, ενώ υπάρχει και ο -δίχως συμμετοχή- Τόμας Εστέβες (18χρονος). Θεωρούμε πως θα έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν και αρκετές ομάδες, θα βρουν τις ευκαιρίες τους. Η Μπενφίκα περιμένουμε να βγάλει αντίδραση, άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως προς το φινάλε της κάθε σεζόν ξέρει να πατάει το γκάζι και να φτάνει στην... πηγή.

Επιμέλεια: Θωμάς Δούκας

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ