foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ175
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αυστρία, Bundesliga: Restart 2020

Αφιερώματα | 31 Μαι 2020 19:40
Αυστρία-2019-20.jpg


Έπειτα από 86 ημέρες η Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας επιστρέφει στη δράση, με την εκκίνηση των πλέι οφ και πλέι άουτ. Ως… ορεκτικό είχαμε τον τελικό του Κυπέλλου, την προηγούμενη Παρασκευή (29/5), με τη Σάλτσμπουργκ να θριαμβεύει επί της Αούστρια Λουστενάου (Β’ κατηγορία) με 5-0, γεγονός που επηρεάζει και το πρωτάθλημα, καθώς «ανοίγει» κι άλλο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Την προηγούμενη Πέμπτη (28/5) η Ομοσπονδία έβαλε… βόμβα στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς τιμώρησε τη Λίντσερ με αφαίρεση 6 βαθμών (από τη βαθμολογία των πλέι οφ και όχι της κανονικής διάρκειας), λόγω ενός βίντεο που διέρρευσε και έδειχνε να έχουν διεξαχθεί τουλάχιστον 4 ομαδικές προπονήσεις πριν από τις 15 Μαΐου, ημερομηνία που έγινε άρση της απαγόρευσης. Πολλές ομάδες, πάντως, διαμαρτυρήθηκαν έντονα, θεωρώντας την ποινή… χάδι. Η Λίντσερ κατέθεσε ένσταση και αναμένεται η απόφαση, η οποία είναι πολύ πιθανόν να βγει μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι ομάδες καλούνται να ανταπεξέλθουν σε συνεχόμενα ματς, καθώς θα αγωνίζονται σταθερά δύο φορές την εβδομάδα μέχρι τη 1/7 και μετά θα ακολουθήσει η τελική φάση των πλέι οφ για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ως μέτρο βοήθειας είναι η χρησιμοποίηση 5 αλλαγών και όχι 3, ενώ επετράπη η διεξαγωγή ενός φιλικού για την καλύτερη προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος. Κάθε εβδομάδα οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να κάνουν τεστ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε περίπτωση θετικού δείγματος, μόνο ο ασθενής θα μπει σε καραντίνα, με την υπόλοιπη ομάδα να συνεχίζει τις προπονήσεις, ενώ πριν από τους αγώνες θα υποβάλλεται σε νέα τεστ. Σε αυτά που διεξήχθησαν πριν από την έναρξη των προπονήσεων, ένας παίχτης της Μάτερσμπουργκ (δεν βγήκε στη δημοσιότητα το όνομά του) βγήκε θετικός και τέθηκε σε καραντίνα.

Οι ομάδες της Bundesliga Αυστρίας


Λίντσερ

Η σεζόν από ονειρική τείνει να μετατραπεί σε… εφιάλτη. Πήρε άριστα στην Ευρώπη, καθώς μπορεί να αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις, όμως στο Γιουρόπα Λιγκ διέπρεψε, φτάνοντας μέχρι τους «16», όπου η συντριβή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 5-0 έχει κάνει τη ρεβάνς, που εκκρεμεί, τυπική διαδικασία. Στο πρωτάθλημα ανέβαζε συνεχώς στροφές και το τέλος της κανονικής διάρκειας τη βρήκε στο +6 από την πανίσχυρη Σάλτσμπουργκ, διαφορά που θα της επέτρεπε να μπει με αέρα 3 βαθμών στα πλέι οφ (οι ομάδες κρατάνε τους μισούς βαθμούς), όμως η ποινή από την Ομοσπονδία την έφερε στη 2η θέση. Αν προσθέσουμε πως στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα ημιτελικά, κινδυνεύει να μείνει με… άδεια χέρια. Έκανε… νερά στο φιλικό με την ουραγό Σανκτ Πόλτεν (0-0). Ο φορ Κλάους και ένας μέλος του προπονητικού team βρέθηκαν θετικοί σε κάποια τεστ που υποβλήθηκαν, αλλά στις επόμενες εξετάσεις αποδείχθηκε πως δεν τελικά δεν έπασχαν από τον Covid-19.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σάλτσμπουργκ

Πήγαινε… τρένο μέχρι τα Χριστούγεννα εντός συνόρων, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε τον ρεαλιστικό στόχο στον όμιλο με Λίβερπουλ, Νάπολι και Γκενκ, τερμάτισε 3η και συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ. Τον Ιανουάριο οι πωλήσεις των πολύτιμων Χόλαντ (22/28 σε όλες τις διοργανώσεις), Μιναμίνο (22/9 σε όλες τις διοργανώσεις) την αποσυντόνισαν, οι γκέλες διαδέχθηκαν η μία την άλλη, γεγονός που την έφερε στο -6 από τη Λίντσερ και έπειτα από χρόνια η κυριαρχία της… τρίζει, όμως η ποινή αφαίρεσης βαθμών της αντιπάλου, της επιτρέπει να ξεκινήσει στα πλέι οφ ως πρωτοπόρος. Στους «32» του Γιουρόπα η άμυνα την πρόδωσε κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αποκλείστηκε, ενώ στο Κύπελλο συνέχισε την… παράδοση και την προηγούμενη Παρασκευή (29/5) κατέκτησε το 7ο τρόπαιο τα τελευταία 9 χρόνια (επικράτησε με 5-0 της Αούστρια Λουστενάου). Δεν είχε κρούσματα από τον κορωνοϊό.

Ραπίντ Βιέννης

Μετά την απογοητευτική περσινή της πορεία επέστρεψε δυναμικά. Μπορεί στο Κύπελλο να αποκλείστηκε νωρίς (έπεσε ηρωικά στο τελευταίο λεπτό της παράτασης κόντρα στη Σάλτσμπουρκ κι ενώ αγωνιζόταν με 2 παίχτες λιγότερους), όμως στο πρωτάθλημα «έτρεξε»… αθόρυβα αήττητο σερί 9 αγώνων (5-4-0) πριν από τη διακοπή και ανέβηκε στην 3η θέση. Ξεκάθαρος στόχος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο έχει τα φόντα να τον πετύχει. Ξεχώρισε ο Έλληνας επιθετικός, Ταξιάρχης Φούντας (14 γκολ), ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έχει καλύτερες επιδόσεις εκτός έδρας, απ’ ότι στο γήπεδό της. Ως... ξεμούδιασμα προσφέρθηκε το φιλικό με τη Χορν (13η στη Β’ κατηγορία), της οποία επικράτησε με 3-0.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Βόλφσμπεργκερ

Μέχρι ενός σημείου πίεζε ασφυκτικά το δίπολο Λίντσερ-Σάλτσμπουργκ, όμως όταν μπήκε η Ευρώπη στη μέση δεν μπόρεσε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, γεγονός φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς το μικρό της ρόστερ. Μέγιστη αποτυχία ο πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο (ήττα 1-0 από την Τιρόλ), θετικό το πρόσημο από τις εμφανίσεις της στους ομίλους του Γιουρόπα, παρά την τελική 4η θέση, ενώ στο πρωτάθλημα έπεσε τις τελευταίες αγωνιστικές από την 3η θέση. Κομβικό σημείο στη χρονιά η ξαφνική αποχώρηση του κόουτς Στρούμπερ τον Νοέμβριο, της πήρε χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί στα «θέλω» του υπηρεσιακού, Σαλί, 2-1-1 ο απολογισμός με τον πολλά υποσχόμενο νέο τεχνικό Φελντχόφερ. Στα συν το ότι διαθέτει τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Ισραηλινό Βάισμαν (22 γκολ). Έδειξε πανέτοιμη στην πρόβα τζενεράλε, κέρδισε 3-0 τη Μάτερσμπουργκ. Δεν είχε κρούσματα από τον κορωνοϊό.

Στουρμ Γκρατς

Η σεζόν ξεκίνησε με τον αποκλεισμό-σοκ από τη Χάουγκεσουντ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα που συμμετείχε και υπήρξε αμφισβήτηση από νωρίς στο πρόσωπο του νεαρού τεχνικού της, Ελ Μαέστρο. Απέδειξε πως είναι ομάδα για τα πλέι οφ, όμως το «ταβάνι» της είναι η 5η θέση και πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει απευθείας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Λίντσερ (ήττα με 2-0), έχοντας όμως παράπονα από τη διαιτησία. Την προηγούμενη Τρίτη (26/5), αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο φιλικό με την Αντμίρα, ενώ δεν είχε κρούσματα από τον κορωνοϊό.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Χάρτμπεργκ

Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της θα φανταζόταν το… κατακαλόκαιρο (20/7) όταν υπέστη αποκλεισμό-ντροπή στο Κύπελλο από την ερασιτεχνική Βίνερ Βικτόρια πως η σεζόν θα εξελισσόταν ως η πιο πετυχημένη στην ιστορία της. Παρ’ ότι στις τελευταίες αγωνιστικές έκανε ότι «πέρναγε από το χέρι της» για να… αυτοκτονήσει (σερί 0-2-3) εξασφάλισε για παρθενική φορά την παρουσία της στα πλέι οφ, τερματίζοντας στην 6η θέση, ενώ μέχρι κάποια χρονική στιγμή φάνταζε ως σοβαρή υποψήφια ακόμα και για ευρωπαϊκό εισιτήριο, εντυπωσιάζοντας για το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιζε. Σταθερή αξία ο έμπειρος φορ Τάντιτς, έχει σκοράρει 11 φορές! Την προηγούμενη Τετάρτη (27/5) ηττήθηκε σε φιλικό με 1-0 από την Αούστρια.

Αούστρια Βιέννης

«Η κακή μέρα φαίνεται από το… πρωί». Παραφρασμένη η γνωστή φράση ταιριάζει απόλυτα στη φετινή της σεζόν, καθώς ξεκίνησε με τον πρόωρο αποκλεισμό στο Γιουρόπα, με δύο ήττες από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ακολούθησε η συντριβή (5-2) στο Κύπελλο από την Τιρόλ και η άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα, που την άφησε εκτός των πλέι οφ ήρθε για να «δέσει το γλυκό». Χαρακτηριστικό της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς της είναι πως παρέμεινε χωρίς ήττα στις 9 τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας, όμως με 7 ισοπαλίες! Αξιοσημείωτη η στήριξη στον τεχνικό Κρίστιαν Ίλτσερ, παρ’ ότι έφτασε αρκετές φορές κοντά στην έξοδο. Μονόδρομος για να σωθεί η χρονιά να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω των πλέι οφ για το Γιουρόπα και η φιλική νίκη με 1-0 επί της Χάρτμπεργκ έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο. Δεν είχε κρούσματα από τον κορωνοϊό.

Άλταχ

Την τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή ηττήθηκε από την Αντμίρα, όμως το σερί 4-2-0 που «έτρεξε» πριν από αυτό το ματς τής επέτρεψε να εξασφαλίσει απόσταση ασφαλείας από τον υποβιβασμό, ενώ της έχουν μπει… ιδέες για ευρωπαϊκό εισιτήριο (μέσω των πλέι οφ του Γιουρόπα). Μεγάλο μερίδιο για τη βελτίωση της εικόνας της έχει ο πολύπειρος επιθετικός Σαμ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Οκτώβριο και σε 11 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ και έδωσε ισάριθμες ασίστ. Στο Κύπελλο δεν έκανε την υπέρβαση, αποκλείστηκε νωρίς από τη Λίντσερ. Πετυχημένο κρίθηκε το έργο του Ολλανδού τεχνικού Άλεξ Παστόορ και ανανέωσε για 2 χρόνια. Μπήκε σε προληπτική καραντίνα και έχασε το τελευταίο ματς ο αμυντικός Τσβίσενσμπρουγκερ, όμως έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ συμμετείχε και στη φιλική νίκη επί της φιναλίστ του Κυπέλλου, Αούστρια Λουστενάου (Β’ κατηγορία).

Αντμίρα

Δύο γκολ στις καθυστερήσεις της τελευταίας αγωνιστικής της έδωσαν τη νίκη κόντρα στην Άλταχ και έφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πρώτο «τρίποντο» με τον τεχνικό Σόλντο στο τιμόνι, με τον οποίο παραμένει αήττητη (1-1-0) και φιλοδοξεί να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή, επίτευγμα που θα συνιστά επιτυχία. Εξάλλου, στο Κύπελλο υπέστη αποκλεισμό-σοκ από την ερασιτεχνική Έμπρεϊχσντορφ, αποτέλεσμα που την επηρέασε αρκετά και χρειάστηκε χρόνο για να το ξεπεράσει. Θετική η εικόνα της στο φιλικό 0-0 με τη Στουρμ Γκρατς, όπου έδειξε σε ακόμα ένα ματς πως έχει βελτιωθεί αμυντικά υπό τις οδηγίες του Κροάτη προπονητή. Δεν είχε κρούσματα από τον κορωνοϊό και προπονήθηκε απερίσπαστη.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τιρόλ

Οι 7 βαθμοί που μάζεψε στις 3 τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος την έβγαλαν από την τελευταία θέση και μάλιστα «έβαλε» δύο ομάδες από κάτω της. Θα πουλήσει ακριβά το «τομάρι» της για να παραμείνει στην κατηγορία, το αρνητικό είναι πως γνώρισε 5 ήττες στα 8 ματς που έδωσε με τις ομάδες από την 8η θέση και κάτω. Στο Κύπελλο, θεωρείται αποτυχία ο αποκλεισμός της στα προημιτελικά από τη μετέπειτα φιναλίστ Αούστρια Λουστενάου (Β’ κατηγορία), έχασε μοναδική ευκαιρία να φτάσει στον τελικό. Έδειξε σε ιδανική κατάσταση στο φιλικό 1-1 με την πανίσχυρη Σάλτσμπουργκ, όμως έχασε με τραυματισμό τον κομβικό μέσο Γκρίγκιτς, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει άλλο ματς φέτος. Δεν είχε κρούσματα από τον κορωνοϊό.

Μάτερσμπουργκ

Είχε φιλοδοξίες να επαναλάβει σεζόν όπως την περσινή, όπου ναι μεν συμμετείχε στα πλέι άουτ, όμως πάλεψε για τον «τελικό» του τελευταίου εισιτηρίου του Γιουρόπα, αλλά φέτος η διαδικασία θα τη βρει να μάχεται για την παραμονή της. «Πληγή» οι επιδόσεις στην έδρα της, όπου μετά το «τρίποντο» στην πρεμιέρα, δεν… ξαναχαμογέλασε. Στα συν πως μπορεί να υπολογίζει μετά από καιρό τον ηγέτη της και 1ο σκόρερ, Γκρούμπερ (9 γκολ), ο οποίος αποθεραπεύτηκε στο διάστημα της διακοπής. Πολυτέλεια το Κύπελλο, αποχαιρέτησε νωρίς (ηττήθηκε 2-1 από τη Σανκτ Πόλτεν), ενώ σε φιλικό, την προηγούμενη Τρίτη (26/5), ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τη Βόλφσμπεργκερ. Στα τεστ για τον κορωνοϊό πριν από την επιστροφή στις προπονήσεις, ένας παίχτης βγήκε θετικός, όμως δεν δημοσιεύτηκε το όνομά του.

Σανκτ Πόλτεν

Η απουσία νίκης για 8 αγωνιστικές την έφερε ουραγό της βαθμολογίας στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, ενώ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή για να σώσει την παρτίδα. Το κακό σερί στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου από ομάδα της Β’ κατηγορίας (Βάκερ Ίνσμπουργκ), ήταν οι λόγοι που ο Αλεξάντερ Σμιντ αποτελεί παρελθόν, με τον Ρόμπερτ Ίμπερτσμπεργκερ να τον αντικαθιστά. Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του (79 ημέρες μετά την πρόσληψή του) η ομάδα του πήρε καλό βαθμό κόντρα στη Λίντσερ, αποσπώντας ισοπαλία χωρίς τέρματα και έδειξε έτοιμη για τα πλέι άουτ. Δεν είχε κρούσματα από τον κορωνοϊό.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ρεζουμέ

Η ποινή της Λίντσερ μπέρδεψε την κατάσταση, απόδειξη πως οι μπουκ αφαίρεσαν τα μακροχρόνια στοιχήματα. Χάσαμε την ευκαιρία να ποντάρουμε στη Σάλτσμπουργκ για πρωταθλήτρια σε τιμές αουτσάιντερ (θα ξεκινούσε από το -3, πλέον βρίσκεται στο +3). Χωρίς αποδόσεις για τα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα (μάχη για έξοδο στο Γιουρόπα, υποβιβασμός) δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρές εκτιμήσεις. Αν ξαναβγούν στην αγορά, ίσως αξίζει το ποντάρισμα στην Αούστρια να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επιμέλεια: Κώστας Μητσέας

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ