foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ164
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Δανία, SuperLiga: Restart 2020

Αφιερώματα | 27 Μαι 2020 14:17
Δανία-SuperLiga-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

Το πρωτάθλημα της Δανίας αρχίζει και πάλι μετά από δυόμιση περίπου μήνες διακοπής λόγω του COVID-19. Απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια ακολουθεί η φάση των Ομίλων που θα κρίνει τον πρωταθλητή, τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη και τις τρεις που θα πέσουν, καθώς φέτος είναι ιδιαίτερη χρονιά αφού από του χρόνου η 3F Superligaen θα αποτελείται από 12 ομάδες.

Στον όμιλο των ισχυρών (1η έως 6η) θα γίνουν 10 αγωνιστικές, με τις ομάδες να διατηρούν τους βαθμούς της κανονικής περιόδου και αφού παίξουν μεταξύ τους δύο φορές (εντός και εκτός έδρας), η 1η ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια, η 2η κερδίζει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, ενώ η 3η θα δώσει μονό αγώνα μπαράζ στην έδρα της με την ομάδα που θα προκύψει από τα δύο γκρουπ υποβιβασμού.

Στους άλλους δύο ομίλους -Γκρουπ υποβιβασμού όπως ονομάζονται- που απαρτίζονται από 4 ομάδες ο καθένας, θα γίνουν 6 αγωνιστικές, με τις ομάδες να παίζουν δύο φορές (εντός και εκτός έδρας) διατηρώντας τους βαθμούς της κανονικής περιόδου. Εδώ όμως υπάρχει μια διαφοροποίηση φέτος, καθώς -όπως προαναφέρθηκε- την επόμενη σεζόν οι ομάδες της μεγάλης Κατηγορίας θα γίνουν 12 από 14 που είναι φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το πέρας των 6 αγωνιστικών, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις κάθε Ομίλου θα διασταυρωθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες μπαράζ (1η Α – 2η Β και 1η Β – 2η Α) και οι νικητές θα παίξουν διπλούς αγώνες μπαράζ με τον τελικό νικητή να παίζει με την 3η του γκρουπ των ισχυρών εκτός έδρας για να διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες τώρα που θα τερματίσουν τελευταίες στους δύο Ομίλους, οι δύο 4ες δηλαδή, υποβιβάζονται απευθείας. Οι δύο 3ες, θα δώσουν διπλούς αγώνες μπαράζ και η ηττημένη υποβιβάζεται, ενώ η νικήτρια θα αποτελέσει την ομάδα νούμερο 11 της 3F Superligaen, η οποία θα συμπληρωθεί με την 1η της Β’ Κατηγορίας.

* Όλες οι ομάδες έκαναν (ή θα κάνουν) τα απαραίτητα τεστ στους παίκτες για COVID-19.

Μίντιλαντ

Εκπληκτική σεζόν για την ομάδα της Κεντρικής Γιουτλάνδης, καθώς παρότι οι εμφανίσεις της ήταν στις περισσότερες περιπτώσεις μέτριες, ήταν άκρως αποτελεσματική παίρνοντας τα αποτελέσματα που ήθελε και με μόλις 2 ήττες ως τη διακοπή δημιούργησε μια διαφορά 12 πόντων από την περσινή πρωταθλήτρια και μεγάλο όνομα της χώρας, Κοπεγχάγη, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι αναλυτές να της δίνουν δίκαια τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για το τρόπαιο. Μένει βέβαια να φανεί κατά πόσο θα επηρεαστεί από τις άδειες κερκίδες στα εναπομείναντα ματς. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Κοπεγχάγη

Κατώτερη του αναμενόμενου, η περσινή πρωταθλήτρια έχασε πολλούς βαθμούς σε ματς που θεωρητικά -και πρακτικά- ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της. Βασική αιτία οι σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών της επιθετικής κυρίως γραμμής, που την ανάγκασαν να παίξει με εναλλακτικές λύσεις, αλλά και το βεβαρυμένο πρόγραμμα στην Ευρώπη όπου συνεχίζει στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Θα προσπαθήσει να καλύψει τη διαφορά από τη Μίντιλαντ, ωστόσο δεν εξαρτάται  μόνο από την ίδια. Θετικό το ότι επιστρέφουν οι τραυματίες της. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Άαρχους

Κάνει την καλύτερη σεζόν της τελευταίας 25ετίας, ίσως και περισσότερο. Παρότι ξεκίνησε με άσχημο τρόπο τη σεζόν, κατάφερε να σταθεροποιήσει την απόδοσή της σε καλά επίπεδα και με όπλο την ισχυρή της έδρα και την αποτελεσματική της επίθεση, να πλασαριστεί στην εξάδα και -έχοντας και ένα ματς λιγότερο- να θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την 3η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παίζει στον ημιτελικό του Κυπέλλου σε νοκ άουτ ματς εκτός έδρας με την Άαλμποργκ. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Μπρόντμπι

Μια του ύψους και μια του βάθους. Παρότι ξεκίνησε με προοπτική να αποτελέσει έναν από τους τρεις διεκδικητές του τίτλου και έχοντας όλες τις προδιαγραφές να τα καταφέρει, η αναποτελεσματικότητα και η αμυντική αστάθεια της στέρησαν πολλούς βαθμούς σε σημείο μάλιστα να κινδυνεύει να βρεθεί και εκτός εξάδας. Κάποιες κομβικής σημασίας νίκες όμως, την έφεραν στην 4η θέση και πλέον χρειάζεται λεπτομέρειες για να σφραγίσει το εισιτήριο στο γκρουπ των ισχυρών. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Νόρντζελαντ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Παρότι ξεκίνησε τη χρονιά μέσα στην αμφισβήτηση εξαιτίας της πρακτικής αποδυνάμωσής της, κατάφερε στηριζόμενη σε νεαρούς και ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες να ξεπεράσει τις προσδοκίες των οπαδών της και να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στην 6άδα και σε δεύτερο χρόνο την 3η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Άαλμποργκ

Ομάδα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πλέον αλλοπρόσαλλη της Κατηγορίας. Παρότι διαθέτει έμψυχο υλικό με ποιότητα και καλές συστάσεις, παρουσιάστηκε ασταθής σε πολλά παιχνίδια της και έχασε αδικαιολόγητα βαθμούς. Παρόλα αυτά, καταφέρνει και διατηρείται οριακά στην 6άδα, ευελπιστώντας πως στα δύο τελευταία ματς της κανονικής περιόδου θα καταφέρει να πάρει τους βαθμούς που θα την κρατήσουν στο γκρουπ των ισχυρών. Υποδέχεται στον ημιτελικό του Κυπέλλου σε νοκ άουτ ματς την Ααρχους. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Ράντερς

Κατώτερη του αναμενόμενου, προσπαθεί να «κλέψει» το εισιτήριο στο γκρουπ των ισχυρών την τελευταία στιγμή. Οι κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της είναι ο βασικός λόγος για την 7η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή, έχοντας βέβαια κι ένα ματς λιγότερο. Εντός είναι ισχυρή, εντούτοις η αγωνιστική αυτή συμπεριφορά της μπορεί να αλλάξει πλέον υπό το δεδομένο των κενών κερκίδων στη συνέχεια. Δεν ανακοίνωσε κάτι για τους παίκτες αναφορικά με το τεστ για COVID-19, ωστόσο έπαιξε φιλικό με τη Βέντσισελ το βράδυ της Παρασκευής, κάτι που σημαίνει πως υπήρξαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις.

Λίνγκμπι

Αναμφισβήτητα, η ευχάριστη έκπληξη της Κατηγορίας. Νεοφώτιστη και έχοντας γλιτώσει τη χρεοκοπία στο παρά πέντε πέρσι, κατάφερε με ελάχιστες προσθήκες στο ρόστερ και με περίσσιο ταλέντο να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις και να προβάλει ως μία από τις ομάδες που θα ανανεώσουν την παραμονή τους. Δεν ανακοίνωσε κάτι για τους παίκτες αναφορικά με το τεστ για COVID-19, ωστόσο έπαιξε φιλικό με την Μπρόντμπι το βράδυ της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει πως υπήρξαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Οντένσε

Η αρνητική έκπληξη της χρονιάς. Μετά την περσινή πολύ καλή πορεία, θεωρήθηκε πως φέτος μπορεί να τερματίσει στην 3η θέση και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η αστάθεια όμως στην άμυνα και οι πολλοί χαμένοι βαθμοί εντός έδρας, την άφησαν εκτός «νυμφώνος», εναποθέτοντας πλέον τις ελπίδες της στη διαδικασία των μπαράζ. Θα πρέπει να προσέξει μάλιστα για να αποφύγει τις περιπέτειες. Δεν ανακοίνωσε κάτι για τους παίκτες αναφορικά με το τεστ για COVID-19, ωστόσο έπαιξε φιλικό με την Κοπεγχάγη το βράδυ της Παρασκευής, κάτι που σημαίνει πως υπήρξαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις.

Χόρσενς

Αν καταφέρει να βγάλει και φέτος τη χρονιά, θα πρέπει να στήσουν... άγαλμα στον Μπο Χένρικσεν στην πόλη της Κεντρικής Γιουτλάνδης. Με ελάχιστα εφόδια και με παίκτες που έχουν περιορισμένες δυνατότητες, καταφέρνει και κινείται σε απόσταση σχετικής ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως θα συμμετάσχει στον δύσκολο Όμιλο και ούσα αδύναμη αμυντικά και σκοράροντας με το ζόρι, θα πρέπει να προσέξει πολύ για να μην εμπλακεί σε σενάρια υποβιβασμού. Συμμετέχει στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου παίζει εκτός με τη Σόντερισκε. Δεν έχει ανακοινώσει κάτι αναφορικά με τα τεστ για COVID-19 στους παίκτες της και στο τεχνικό επιτελείο.

Σοντερίσκε

Δύσκολη σεζόν. Στερείται αποτελεσματικότητας, κάνει εύκολα το λάθος και παρότι πραγματοποίησε κάποιες καλές εμφανίσεις, συνοδευόμενες από θετικά αποτελέσματα, στα τρία τελευταία πριν από τη διακοπή πήρε μόλις 1 βαθμό και βρέθηκε εκ νέου σε επισφαλή θέση. Θα παίξει πιθανότατα στον δύσκολο Όμιλο και θα πρέπει να βελτιώσει πολύ τις επιδόσεις της για να αποφύγει τις περιπέτειες. Συμμετέχει βέβαια στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου υποδέχεται σε νοκ άουτ αγώνα τη Χόρσενς. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χόμπρο

Εξαρχής ήταν γνωστό πως η φετινή χρονιά θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, οπότε οι προσδοκίες ήταν περιορισμένες. Αυτό φάνηκε και στην πράξη, με την ομάδα της Γιουτλάνδης να παίρνει πολλές ισοπαλίες, χωρίς όμως να καταφέρνει να μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζονται για να προωθηθεί στη βαθμολογία. Η βαθμολογική της συγκομιδή τη φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, οπότε ο ρεαλιστικός στόχος είναι να διατηρήσει την 3η θέση στον Όμιλο και να διεκδικήσει την παραμονή της στη διαδικασία των μπαράζ. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Έσμπιεργκ

Απογοήτευση και δυσθυμία στις τάξεις των οπαδών της, που μετά την περσινή 3η θέση και την ευρωπαϊκή της συμμετοχή περίμεναν τουλάχιστον μια πορεία στην 6άδα. Αντί αυτού όμως, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και θα δώσει μάχη με τη Χόμπρο για την αποφυγή του αυτόματου υποβιβασμού, διεκδικώντας την 3η θέση του Ομίλου και τη συμμετοχή της στα μπαράζ. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Σίλκεμποργκ

Η χειρότερη, κατά τεκμήριο, ομάδα της Κατηγορίας. Μόλις 3 νίκες σε 24 ματς, δίκαια τελευταία και πρακτικά υποβιβασμένη, αφού θα συμμετάσχει κατά πάσα πιθανότητα στον δύσκολο Όμιλο, συνεπώς οι πιθανότητες να αποφύγει την τελευταία θέση είναι απειροελάχιστες κι αυτές σε επίπεδο μαθηματικών υπολογισμών. Ενδεχομένως να κάνει δοκιμές ενόψει της επόμενης σεζόν. Αρνητικοί όλοι της οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο τεστ για COVID-19.

Τι παίζουμε

Η μάχη στην κορυφή έχει λίγο πολύ κριθεί. Βέβαια, η Κοπεγχάγη δεν είναι εύκολο να υποτιμηθεί, ωστόσο οι 12 βαθμοί είναι πολλοί για να καλυφθούν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Μίντιλαντ έδειξε σοβαρή και συνειδητοποιημένη. Το όνομα της Κοπεγχάγης μάλιστα είναι εκείνο που κρατάει χαμηλά (6.00) την πιθανότητα της ανατροπής. Εκεί που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως είναι το Κύπελλο, όπου το 4.50 του Stoiximan της Σoντερίσκε να κατακτήσει το τρόπαιο αξίζει, αν σκεφτεί κανείς πως παίζει στον ημιτελικό εντός έδρας με τη Χόρσενς και στον τελικό όλα γίνονται.

Επιμέλεια: Loki

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ