foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ166
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πολωνία, Ekstraklasa: Restart 2020

Αφιερώματα | 26 Μαι 2020 14:51
Πολωνία-Ekstraklasa-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

Το πρωτάθλημα της A' Πολωνίας επηρεάστηκε όπως και όλα τα υπόλοιπα από την πανδημία και σταμάτησε στις 13 Μαρτίου. Στις 25 Απριλίου εκπονήθηκε ένα σχέδιο επανεκκίνησης και στις 5 Μαΐου οριστικοποιήθηκε η επανέναρξη της σεζόν. Η σέντρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου και θα συνεχιστεί από την 27η αγωνιστική. Ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν στις 18-19 Ιουλίου. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την κανονική περίοδο και στη συνέχεια θα διεξαχθούν τα πλέι οφ (1η-8η θέση) και τα πλέι άουτ (9η-16η).

Στις αρχές Μαΐου υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό τα μέλη όλων των ομάδων (800 άτομα) και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Επίσης, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ζήτησε επίσημα να γίνουν τα ματς του πρωταθλήματος με κόσμο, αρχικά (999 θεατές μάξιμουμ) και στη συνέχεια το 20% της συνολικής χωρητικότητας του κάθε γηπέδου. Η πρόταση κατατέθηκε στον Πρωθυπουργό της χώρας και αναμένεται η τελική απόφαση.

Οι ομάδες της Ekstraklasa


Λέγκια Βαρσοβίας

Η Λέγκια μετά τη χειμερινή διακοπή πάτησε γκάζι και με συνεχόμενες νίκες εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες των υπολοίπων και ανέβηκε στην κορυφή, έχοντας μάλιστα μια καλή διαφορά από την περσινή πρωταθλήτρια Πιάστ Γκλίβιτσε. Προ κορωνοϊού και με την εικόνα που έδειχνε ήταν το Νο.1 φαβορί για τον τίτλο. Πλέον, συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά μένει να φανεί πως θα παρουσιαστεί με τα νέα δεδομένα. Στο Κύπελλο βρίσκεται στους «8» και ο στόχος είναι φυσικά το νταμπλ. Στην επανέναρξη παίζει ντέρμπι στην έδρα της Λεχ Πόζναν. Αποχώρησε από τον σύλλογο ο Αγκρά (Μ, 2/0).

Πιάστ Γκλίβιτσε

Η πρωταθλήτρια «ξύπνησε» στο δεύτερο μισό της σεζόν και η διακοπή την βρήκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Δεν εντυπωσιάζει όπως πέρυσι, αλλά παραμένει μια σοβαρή και καλή ομάδα. Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι πανηγύρισε μεγάλο διπλό στην έδρα της Λέγκια, μείωσε την απόσταση στους 8 βαθμούς και παρέμεινε ζωντανή για τον τίτλο. Στο Κύπελλο, αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Λέχια Γκντανσκ και πλέον συγκεντρώνεται μόνο στο πρωτάθλημα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κρακόβια

Λίγο πριν από τη διακοπή, η Κρακόβια ήταν υπό συνεχή κατάρρευση και πήγε να διαλύσει ότι έχτιζε όλη τη χρονιά. Με τέσσερις συνεχόμενες ήττες, απομακρύνθηκε αρκετά από την κορυφή και υποχώρησε στην 3η θέση. Πλέον, απέχει μόλις 5 βαθμούς από την 8η Γιαγκελόνια και θα πρέπει να εμφανιστεί σαφώς πιο βελτιωμένη για να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην πρεμιέρα της επανέναρξης υποδέχεται τη Γιαγκελόνια και το παιχνίδι είναι κομβικό. Στον θεσμό του Κυπέλλου βρίσκεται στα ημιτελικά και περιμένει την κλήρωση.

Σλασκ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν η Σλασκ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις (2η-5η) της βαθμολογίας, αλλά πληρώνει την αστάθεια που έχει μακριά από την έδρα της. Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα τα πλέι οφ και με βάση τη συνολική της εικόνα, αξίζει να είναι στην πρώτη οκτάδα. Στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για την κανονική διάρκεια θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη θέση της. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε νωρίς στη σεζόν.

Λεχ Πόζναν

Η Λεχ κινήθηκε στην μετριότητα, αλλά από την 19η αγωνιστική βρήκε ρυθμό, έτρεξε θετικό σερί και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τη 2η θέση. Η φυγή του αρχηγού Γέβτιτς (Μ, 19/6 και 5 ασίστ) δεν επηρέασε τόσο, όσο περίμεναν πολλοί, κυρίως γιατί ο Δανός φορ Γκίτγιαερ (24/15) κάνει σούπερ σεζόν. Μέχρι το τέλος θα παλέψει για μια θέση στην Ευρώπη, αλλά θα πρέπει να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα όπως και πριν από τη διακοπή. Στις 27/5 παίζει προημιτελικό με την Σταλ Μίελετς και καλείται να κάνει το χρέος της και να περάσει στους «4» του Κυπέλλου. Στην πρεμιέρα της επανέναρξης υποδέχεται τη Λέγκια και με νίκη μπαίνει γερά στη μάχη του τίτλου.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Πογκόν

Η Πογκόν αδίκησε πολύ τον εαυτό της πριν από τη διακοπή, βρέθηκε σε κακή κατάσταση, τρέχοντας αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Μέχρι την 24η αγωνιστική ήταν σταθερά στην πρώτη τριάδα και πλέον καλείται να «ξυπνήσει» και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά το πρόβλημα στο γκολ της έχει κοστίσει. Στις τελευταίες 4 αγωνιστικές για την κανονική διάρκεια, έχει τρία ματς εντός και είναι στο χέρι της να μπει στα πλέι οφ. Τον Γενάρη πούλησε τον καλό της φορ Μπούκσα (18/7) κι ακόμα δεν έχει βρεθεί άξιος αντικαταστάτης. Επίσης, Αποχώρησαν από τον σύλλογο οι Κοζούλ (Ε, 22/3) και Μπενιαμίνα (Μ, 10/0).

Λέχια Γκντανσκ

Σε όλη τη φετινή σεζόν η Λέχια προσπαθεί να βρει σταθερότητα, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Λίγο πριν από τη διακοπή πήρε κάποιες νίκες που την βοήθησαν να ανέβει στη βαθμολογία, αλλά μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας θα παλέψει για μια θέση στην οκτάδα και στα πλέι οφ. Τώρα βρίσκεται στην 7η θέση και μόλις στο +2 από την 9η που οδηγεί στα πλέι άουτ. Στα θετικά η επιστροφή του Χάρασλιν (Μ, 18/2 και 4 ασίστ), καθώς τερματίστηκε ο δανεισμός του στη Σασουόλο λόγω της πανδημίας. Στο Κύπελλο βρίσκεται στους «4» και ο στόχος είναι να διατηρήσει το στέμμα.

Γιαγκελόνια

Η σεζόν μέχρι τη χειμερινή διακοπή ήταν επεισοδιακή, έτρεξε κάκιστο σερί, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο τεχνικός Μαμρότ. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος άργησε να επιστρέψει στις νίκες, αλλά πριν από την παύση της πανδημίας έκανε δύο συνεχόμενες νίκες και έτσι ανέβηκε στην 8η θέση. Το ρόστερ της είναι για πλέι οφ, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν αποτυπώνεται στο γήπεδο. Στα δύο από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια παίζει με Πλοκ και Λοτζ και θα πρέπει να κάνει ισάριθμες νίκες για να μπορέσει να μπει στην οκτάδα.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ρακόφ

Μέχρι στιγμής είναι ξεκάθαρα η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Η νεοφώτιστη Ρακόφ ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες, έκανε έδρα το ουδέτερο γήπεδο της Μπελτσάτοφ και δικαιωματικά παλεύει για την είσοδο στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα στην επανέναρξη δεν είναι εύκολο, αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές φέτος ότι είναι ικανή για τη ζημιά. Η παραμονή στην κατηγορία ήταν ο πρωταρχικός στόχος, ωστόσο πλέον οι βλέψεις είναι για πολύ παραπάνω. Πλήγμα ο τραυματισμός του βασικού μέσου Τσζεπάνσκι (25/1 και 6 ασίστ) στο γόνατο, ο οποίος χάνει τη συνέχεια της σεζόν.

Βίσλα Πλοκ

Έκανε καταπληκτικό πρώτο μισό, έτρεξε μεγάλο νικηφόρο σερί, φτάνοντας μέχρι και την κορυφή την 13η αγωνιστική. Ωστόσο, από κει και πέρα δεν άντεξε και πλέον παλεύει να αποφύγει τα πλέι άουτ. Απέχει μόλις ένα βαθμό από την οκτάδα, αλλά έχει δύσκολο πρόγραμμα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και θα είναι έκπληξη αν καταφέρει να μπει στα πλέι οφ. Στην επανέναρξη υποδέχεται την Κορόνα Κίελτσε και έχει την ευκαιρία να μπει με το… δεξί.

Ζαγκλέμπιε Λούμπιν

Είναι από τις απογοητεύσεις της χρονιάς, αφού σε καμία στιγμή δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και σταθερότητα. Πριν από τη διακοπή δεν βρέθηκε ποτέ πάνω από την 9η θέση και φαντάζει δύσκολο να το πετύχει τώρα. Μαθηματικά έχει ελπίδες για τα πλέι οφ, ωστόσο πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω και να εμφανιστεί αρκετά βελτιωμένη. Στα δύο πρώτα παιχνίδια παίζει με Πογκόν και Λεχ Πόζναν κι αν καταφέρει να πάρει 4+ βαθμούς θα μπει γερά στη διεκδίκηση της οκτάδας.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Γκόρνικ

Ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, αλλά πολύ σύντομα κατέρρευσε και πλέον παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μεγάλη «πληγή» τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της, όπου σε 13 δεν έχει νίκη, τη στιγμή που εντός έχει οκτώ νίκες και μόλις μία ήττα. Πολύ δύσκολο με βάση το πρόγραμμα να προλάβει τα πλέι οφ, ωστόσο το ρόστερ της δεν είναι για να κινδυνέψει στα πλέι άουτ.

Βίσλα Κρακοβίας

Η πορεία της στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν απογοητευτική, φτάνοντας μέχρι και στην τελευταία θέση. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο νέος προπονητής στα μέσα Νοεμβρίου, η κατάσταση άλλαξε άρδην προς το καλύτερο. Η διακοπή την βρήκε να τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων (6-2-0) και δεδομένα ήταν από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Πλέον, απέχει έξι βαθμούς από τα πλέι οφ και στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας θα προσπαθήσει να κάνει το σούπερ ντεμαράζ. Αν δεν τα καταφέρει μοιάζει δύσκολο να κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Κορόνα Κίελτσε

Η Κορόνα κάνει συνολικά κάκιστη σεζόν κι αυτό αποτυπώνεται, τόσο στη βαθμολογική της θέση, όσο και στην αλλαγή τριών προπονητών. Στο τελευταία της... παράσταση πριν από τη διακοπή κατάφερε να κερδίσει το κομβικό ματς με τη Λοτζ, αλλά παραμένει αρκετά χαμηλά. Δεδομένα, μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένεται να παλέψει για την παραμονή και με βάση την συνολική της παρουσία στο πρωτάθλημα, ίσως αξίζει να «αποχαιρετήσει». Πλήγμα ο τραυματισμός του πολύτιμου Πασίντα (Μ, 21/4 και 2 ασίστ).

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρκα Γκντίνια

Πολλές διαφοροποιήσεις σε όλα τα επίπεδα για την Άρκα στο διάστημα της διακοπής. Σε πρώτη φάση, ο σύλλογος άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει τα πολλά οικονομικά προβλήματα. Η νέα διοίκηση, με την είσοδό της, άλλαξε προπονητή κι έφερε ένα δυνατό όνομα, τον πρώην τεχνικό της Γιαγκελόνια, Ιρενέουζ Μαμρότ. Σε αυτή την επεισοδιακή σεζόν, ο μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Τα εναπομείναντα τέσσερα ματς της κανονικής διάρκειας είναι πολύ δύσκολα και μοιάζει απίθανο να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Λοτζ

Η νεοφώτιστη ομάδα είναι η ουραγός και βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση σε σχέση με τις υπόλοιπες. Στο διάστημα της διακοπής απομακρύνθηκε ο τεχνικός που την έφερε στη μεγάλη κατηγορία και στη θέση του ήρθε ο Βόιτσεχ Σταβόβι. Ο 54χρονος Πολωνός προπονητής θα προσπαθήσει για το θαύμα της παραμονής, αλλά το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι.

Το ρεζουμέ

Η Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει δυνατό σύνολο και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η ανωτερότητά της δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και γι’ αυτό δίνεται μόλις στο 1.15 (Stoiximan) για να κόψει πρώτη το νήμα. Δεύτερο και τρίτο φαβορί δίνονται η Λεχ Πόζναν (15.00) και η Πιάστ Γκλίβιτσε (18.00) αντίστοιχα. Πέρυσι στο ίδιο σημείο του πρωταθλήματος, η Λέγκια φάνταζε ξανά το φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά η Πιάστ έκανε την σούπερ ανατροπή και σήκωσε το τρόπαιο. Ωστόσο, δύσκολα θα συμβεί κάτι ανάλογο φέτος…

Επιμέλεια: Δημήτρης Σεραφειμίδης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ