foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ166
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Bundesliga is back: Τι αξίζει για ποντάρισμα by Άλκης Τσαβδαράς

Αφιερώματα | 14 Μαι 2020 23:15
Γερμανία-Bundesliga-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

Η απόφαση πάρθηκε από γερμανική Κυβέρνηση και Λίγκα. Η Bundesliga γίνεται το πρώτο – σοβαρό – πρωτάθλημα του πλανήτη, που επιστρέφει στην ενεργό δράση. Δύο μήνες μετά, Σάββατο 16 Μαΐου η σέντρα. Το πλήρες καταρτισμένο σχέδιο της DFL σχετικά με τη συνέχιση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κάλυψε απόλυτα (;) τα 16 κρατίδια και έτσι οι δύο επαγγελματικές κατηγορίες ετοιμάζονται για τη σέντρα. Με όλες τις υπόλοιπες να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, για το αν οι... τελειομανείς Γερμανοί, θα καταφέρουν να βγάλουν εις πέρας την – ομολογουμένως δύσκολη - αποστολή τους.

Η αρχή σε 1η και 2η κατηγορία θα γίνει το Σάββατο και για την Bundesliga, θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. Συνεχίζουμε κανονικά από εκεί που σταματήσαμε, με την 26η αγωνιστική, ενώ συνολικά απομένουν άλλες εννέα έως τη λήξη της σεζόν. Σκοπός της Λίγκας είναι να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στα τέλη Ιουνίου, για να μην υπάρξουν διαφωνίες και... μπλέξιμο, σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στις 30 Ιουνίου. Τα ματς των μπαράζ θα διεξαχθούν στις αρχές Ιουλίου.

Πληροφοριακά να αναφέρουμε πως για την 3η κατηγορία (άλλες 11 αγωνιστικές) ορίστηκε η σέντρα για τις 26 Μαΐου, οι Γυναίκες (άλλες 6 αγωνιστικές) επανέρχονται στις 29 του ίδιου μήνα, ενώ για το Κύπελλο ορίστηκαν οι ημιτελικοί τον Ιούνιο (9 και 10) και ο τελικός τον Ιούλιο (4/7 στο Βερολίνο). Φυσικά όλα τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών (από 300 έως 320 άτομα στο γήπεδο για τις ανάγκες του κάθε ματς) και στην έδρα της κάθε ομάδας. Νεότερο στοιχείο επίσης αποτελεί η ευχέρεια των προπονητών να κάνουν έως και 5 αλλαγές στην ομάδα τους.

Μπάγερν

Μπήκε στη διακοπή με αήττητο σερί 14 νικών και μίας ισοπαλίας στα 15 τελευταία επίσημα παιχνίδια. Αποσπάστηκε 4 βαθμούς από τους διώκτες της. Με τον Χάνσι Φλικ να βρίσκει όλα τα κουμπιά των παικτών του, το πρωτάθλημα διεκόπη στο χειρότερο δυνατό σημείο για τους Βαυαρούς. Νεότερος τραυματίας ο Φελίπε Κοτίνιο, εντούτοις δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του κόουτς ο Βραζιλιάνος. Από άποψη προγράμματος, είναι κρίσιμο το Klassiker κόντρα στην Ντόρτμουντ σε τρεις αγωνιστικές. Επίσης έχει σερί ματς με Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ. Μετά από την 31η αγωνιστική θα κριθεί αν θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου.

Ντόρτμουντ

Οι 4 συνεχόμενες νίκες πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, έδωσαν την ευκαιρία στην Ντόρτμουντ να προσπεράσει τη Λειψία και ν’ ανέβει στη 2η θέση. Βρίσκεται στο -4 από την Μπάγερν. Τρία τα αρνητικά σημεία της. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί (Τσαν, Βίτσελ, δεν προλαβαίνουν οι Ρόις, Ζαγκαντού, Σουλτς), όπως και το βαρβάτο πρόγραμμα στην επανέναρξη. Κοντράρεται εξ’ αρχής με τη Σάλκε στο ντέρμπι-μίσους. Ταξιδεύει στη συνέχεια στο Βόλφσμπουργκ και μετά ακολουθεί το klassiker απέναντι στην Μπάγερν. Αδυναμία φυσικά μεγάλη και η έλλειψη του κόσμου στο «κάστρο» της, το «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ», που λογικά θα της στοιχίσει. Κινδυνεύει η 2η θέση της.

Λειψία

Περιορίστηκε σε δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και κάπως έτσι χάθηκε η 2η θέση για τους «ταύρους». Εκπληκτικοί, όμως, στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου περιμένουν αντίπαλο στα προημιτελικά. Άνευ άγχους η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, είχε όλο το χρόνο για να συμμαζευτεί ενόψει του φινάλε της σεζόν. Το οποίο της επιφυλάσσει μόνο μία παγίδα. Στην 33η και προτελευταία αγωνιστική, δίνει τη μάχη-κορυφής με την Ντόρτμουντ. Το πρόγραμμα τη βολεύει και με το παραπάνω. Αν στραβοπατήσει αρκετές φορές η Μπάγερν, τότε θα είναι εκεί για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Η απουσία του κόσμου από το γήπεδό της, δεν θα την επηρεάσει. Έμεινε εν τέλει στο πολυτελέστατο προπονητικό κέντρο της και δεν μετέβη σε ξενοδοχείο για την 7ήμερη καραντίνα, όπως ορίστηκε από τη γερμανική Λίγκα.

Γκλάντμπαχ

Άνευ Ευρώπης η συνέχεια για την Γκλάντμπαχ. Πλεονέκτημα ενόψει της μάχης που θα δώσει με τη Λεβερκούζεν για την 4η θέση. Σχετικά με το πρόγραμμα, θα παίξει ένα εντός έδρας ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν σε δύο αγωνιστικές και θα ταξιδέψει στο Μόναχο την 31η αγωνιστική. Δεν τη βοηθά το γεγονός της απουσίας του κόσμου, αλλά τουλάχιστον φρόντισε να έχει τα χάρτινα ομοιώματά τους (τα κέρδη δόθηκαν σε ιατρικές οργανώσεις που δίνουν μάχη κατά του κορωνοϊού). Αν και πήρε τη νίκη με την Κολωνία (κεκλεισμένων των θυρών, πριν από τη διακοπή), ήταν εμφανέστατη η αλλαγή διάθεσης και πάθους, ελλείψει των φανατικών οπαδών της. Παρουσίασε έντονα προβλήματα στην άμυνα στο β’ γύρο. Δύσκολη η υπεράσπιση της 4ης θέσης. «Ψευτό-θετικό» το τεστ για τον κορωνοϊό σχετικά με έναν υπάλληλό της. Δεν μπήκε κανείς ποδοσφαιριστής σε καραντίνα.

Λεβερκούζεν

Σούπερ φορμαρισμένη η Μπάγερ. «Κλαίει» ακόμα για το γεγονός ότι η Λίγκα διεκόπη. Δέκα επίσημα παιχνίδια, 9 νίκες και 1 ισοπαλία. Βάσεις έθεσε επίσης για την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, μετά από το 3-1 στη Γλασκώβη κόντρα στους Ρέιντζερς. Αρχές Ιουνίου θα δώσει και τον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη Ζααρμπρίκεν (ομάδα 4ης κατηγορίας). Χρειάζεται γερό ρόστερ για να αντέξει τόσες διοργανώσεις και συνάμα να επιβιώσει σ’ έναν κύκλο αναμετρήσεων στην Bundesliga, που μόνο εύκολος δεν θεωρείται. Χωρίς συνέπειες η απουσία των οπαδών, καθώς έδρα της δεν χαρακτηρίζεται «καυτή». Ίσως προλάβει να αποθεραπευτεί ακόμα και ο Κέβιν Φόλαντ (βασικός φορ) για να βοηθήσει επιθετικά. Στόχος η 4άδα και το Κύπελλο.

Σάλκε

«Αγόρασε» με ευχαρίστηση το... μπρέικ του πρωταθλήματος. Εντελώς ντεφορμέ (μία νίκη σε 10 επίσημα παιχνίδια), αποκλεισμός στο Κύπελλο, πτώση στην 6η θέση και στο -12 από το Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία σχέση με την ομάδα που έπαιρνε αποτελέσματα (όχι, δεν εντυπωσίαζε ούτε τότε) στην αρχή της σεζόν. Καιρός να συνέλθει. Παρουσιάζει και ορισμένες καλές επιστροφές παικτών (Σανέ, Καλιτζιούρι), εντούτοις άλλοι (Σταμπουλί, Μασκαρέλ, Κάμπακ) παραμένουν εκτός. Κάκιστο σενάριο να μην έχει οπαδούς στο γήπεδο. Κάκιστο... Έντονα και τα οικονομικά προβλήματά της. Τι τη σώζει; Το πολύ βολικό πρόγραμμα που έχει στις υπόλοιπες 8 αγωνιστικές, μετά από το ντέρμπι-μίσους κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Βόλφσμπουργκ

Αναθεματίζει ακόμα τη στιγμή της παύσης της αγωνιστικής δράσης. Τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες διόρθωσαν την εικόνα της στο β’ γύρο. Βρίσκεται σε απόσταση βολής από την 6η θέση, αν και μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και η 7η. Απομένει να δούμε πως διαχειρίστηκε την κατάσταση ο κόουτς Όλιβερ Γκλάσνερ. Ποντάρει πολλά στα γκολ του Βέχορστ, που, όμως, είναι τιμωρημένος στην επανέναρξη. «Λίγη» επιθετικά η ομάδα των «λύκων», η οποία χρωστάει ακόμα το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σαχτάρ. Άνευ σημασίας η έλλειψη κόσμου, μία η άλλη. Αυτό που τρομάζει είναι το πρόγραμμα-βουνό. Ίσως και το πιο δύσκολο όλων των ομάδων στην κατηγορία.

Φράιμπουργκ

Έπειτα από το ξέφρενο ξεκίνημα, βρίσκεται πλέον εκτός Ευρώπης. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι για παραπάνω. Η Φράιμπουργκ έχει στήσει τις βάσεις για την παραμονή της. Αυτό ήταν το ζητούμενο, αυτό ήθελε να πετύχει. Και παράλληλα προσπαθεί να χτίσει και το νέο γήπεδό της. Βρίσκεται στην 8η θέση, αλλά με αρνητική διαφορά τερμάτων. Και το πρόγραμμα που ακολουθεί, μόνο εύκολο δεν είναι. Δεν θα μας κάνει εντύπωση, αν θα βρεθεί και εκτός πρώτης 10άδας. Στήριγμα η «μικρή» έδρα της, θα έχει θέμα χωρίς την παρουσία του κόσμου. Όπλο της ο... τρελός κόουτς, Κρίστιαν Στράιχ, που με τις φωνές τους μπορεί να αφυπνήσει τους παίκτες, και με το παραπάνω!

Χόφενχαϊμ

Ευνοημένη βγαίνει από τη διακοπή του πρωταθλήματος, μιας και έτρεχε αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών. Η θέση της πρώτης 6άδας μόνο δεδομένη δεν είναι. Μπορεί να απέχει 2 βαθμούς, εντούτοις η εικόνα της είναι δυσανάλογη με το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Γενικότερα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Κρίνοντας από την πορεία της στον πρώτο γύρο, το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι κάτι παραπάνω από βολικό. Στο αντίστοιχο διάστημα σημείωσε ορισμένα «δυνατά» αποτελέσματα. Παίζει βέβαια με Λειψία και Ντόρτμουντ, εντούτοις οι υπόλοιπες αναμετρήσεις «δείχνουν» ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Πάλι, όμως, έχει επιθετικές απώλειες (Κράμαριτς, Νταμπούρ). Κερδισμένη θα βγει στο θέμα των οπαδών, αφού θα της λιγοστέψει το άγχος. Ούτως ή άλλως συγκεντρώνει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας.

Κολωνία

Είναι η 4η καλύτερη ομάδα στον 2ο γύρο. Η αποκάλυψη της κατηγορίας μέσα στο 2020, με τον Μάρκους Γκίσντολ να βλέπει τους παίκτες του να συγκεντρώνουν 15 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Βελτίωσε κατά πολύ τη θέση και τη διαφορά τερμάτων της. Υπερβολικό να μιλήσουμε για έξοδο στην Ευρώπη. Στοχεύει σε ένα ήρεμο φινάλε της σεζόν. Από ομάδες κορυφής έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις Λειψία και Λεβερκούζεν. Στην ομάδα της είχε τρία θετικά κρούσματα, με τους δύο παίκτες (Γιάκομπς και Χάουπτμαν) να επανέρχονται στις προπονήσεις έπειτα από 14ήμερη καραντίνα. Δεν επηρεάστηκε ο γενικότερος ρυθμός των προπονήσεων. Αρνητικό στοιχείο: μετά από 12 σερί χρόνια παρουσίας, η μασκότ ο τράγος Χένες, δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο για λόγους υγείας.

Ουνιόν Βερολίνου

Μεστή η παρουσία της στον 2ο γύρο. Όπως ακριβώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ως νεοφώτιστη είναι μέσα στους στόχους της και αυτό της είναι αρκετό. Στα πέντε πρώτα ματς της επανέναρξης θα αντιμετωπίσει Μπάγερν, Χέρτα, Γκλάντμπαχ και Σάλκε. Αλλά ακόμα και να αγχωθεί, δεν πιστεύουμε ότι θα έχει πρόβλημα να παραμείνει. Το μικρό γηπεδάκι της θα είναι άδειο από κόσμο. Μεγάλο μειονέκτημα. Αντλούσε έντονη δύναμη από την ατμόσφαιρα. Κλείστηκε και εκείνη σε εβδομαδιαία καραντίνα, αλλά μεσούσης αυτής αποχώρησε για προσωπικούς λόγους ο προπονητής Ουρς Μάιερ. Όχι και το καλύτερο σενάριο για μία κατάλληλη προετοιμασία.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Κάκιστη η φόρμα της. Παρακαλούσε να διακοπεί το πρωτάθλημα. Έπιασε πάτο με 4 ήττες στα 7 τελευταία επίσημα ματς. Λογικά αποκλείστηκε από την Ευρώπη μετά από το 0-3 με τη Βασιλεία. Παίζει ημιτελικό Κυπέλλου στις αρχές Ιουνίου με την Μπάγερν. Χρωστάει και ένα παιχνίδι ακόμα με τη Βέρντερ Βρέμης. Φυσιολογικά θα γέμισε τις μπαταρίες της και θα κάνει ένα δυνατό ξέσπασμα, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Μετά από τις Γκλάντμπαχ και Μπάγερν, ακολουθεί πιο βατό πρόγραμμα και εκεί θα μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Να πούμε για το άδειο γήπεδο που θα έχει; Σαν να ξεκινά με 0-1 από τα αποδυτήρια. Και εκτός έδρας αποτελεί τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας...

Χέρτα

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Καμία σχέση η θέση της Χέρτα με την αξία της. Και στη διακοπή έκανε την καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει. Έφερε επιτέλους έναν αξιόλογο προπονητή. Ο Μπρούνο Λαμπαντία διαδέχτηκε τον Αλεξάντερ Νούρι. Ο 4ος κόουτς για εφέτος στους πρωτευουσιάνους. Λίγοι βαθμοί, κάκιστη διαφορά τερμάτων. Τουλάχιστον δεν θα την επηρεάσει το άδειο και αχανές Ολυμπιακό Στάδιο. Σπάνια δημιουργείται καλή ατμόσφαιρα άλλωστε. Δύσκολο πρόγραμμα. Μπροστά της βρίσκονται ακόμα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους όπως οι Ουνιόν Βερολίνου (το ντέρμπι της πόλης), Λειψία, Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ. Τραγέλαφος με το βίντεο του Σάλομον Καλού, ο οποίος διακωμώδησε τα ιατρικά τεστ κατά του κορωνοϊού, τη μείωση των μισθών στη Χέρτα και το δημοσιοποίησε στα social media. Συνέπεια αυτού: διακοπή συμβολαίου για τον έμπειρο Ιβοριανό.

Άουγκσμπουργκ

«Πληρώνει» έως τώρα την κάκιστη εικόνα της στον δεύτερο γύρο. Με 6 ήττες σε 8 ματς η φθίνουσα πορεία της ανεκόπη ελέω της διακοπής. Άρα είναι από τις κερδισμένες. Όχι μόνο αυτό. Ο Μάρτιν Σμιντ απολύθηκε και ανέλαβε ο Χάικο Χέρλιχ. Ο οποίος συμπλήρωσε δίμηνο στην ομάδα και δεν έχει δώσει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι. Δηλώνει λάτρης του επιθετικού στιλ, εντούτοις αυτό που πρέπει να προσέξει περισσότερο είναι η... επιρρεπής στο λάθος άμυνά της. Βέβαια την έκανε τη χαζομάρα του ο νεοφερμένος κόουτς. Εν μέσω καραντίνας, βγήκε από το ξενοδοχείο και πήγε σε σούπερ μάρκετ για να πάρει οδοντόκρεμα και κρέμα σώματος. Και έτσι μένει εκτός από τον πρώτο αγώνα της ομάδας του. Η έδρα της είναι αξιόπιστη. Δύσκολο, όμως, να το επιβεβαιώσει και χωρίς την παρουσία των οπαδών της. Βολικό πρόγραμμα. Μπορεί να σωθεί με άνεση αν φέρει τα ίδια (αντίστοιχα) αποτελέσματα στην ίδια σειρά αγώνων, όπως στον πρώτο γύρο.

Μάιντς

Ο Άχιμ Μπάιερλοτσερ βρήκε τη μαγική συνταγή στη Μάιντς. Ανέκαμψε πριν από τη διακοπή και με μόλις μία ήττα στα 5 πρόσφατα, βρίσκεται πλέον στο +4 από την 16η θέση και στο +8 από την τελευταία δυάδα. Λόγω του κρατιδίου στο οποίο διαμένει και των απαγορεύσεων που ίσχυαν, έμεινε πίσω σε θέματα προπονήσεων και είχε ζητήσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μία εβδομάδα αργότερα. Χρειάζεται βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές μετά από την επανέναρξη. Διότι το φινάλε της είναι «καυτό», με τις Ντόρτμουντ, Βέρντερ και Λεβερκούζεν, να «καίγονται» (λογικά) για τους βαθμούς. Δεν είναι ρόστερ για να υποβιβαστεί, αλλά δεν θέλει και πολύ για να βρεθεί προ εκπλήξεως.

Φορτούνα Ντίσελντορφ

Οι αρκετές ισοπαλίες λίγο πριν από το μπρέικ του πρωταθλήματος, έδωσαν αέρα 4 βαθμών στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Γενικότερα ήταν σε καλύτερο μομέντουμ από πριν, μιας και είχε φροντίσει να αλλάξει προπονητή. Ο Ούβε Ρέσλερ κάνει τα απαραίτητα και ψάχνει τον τρόπο να σώσει την ομάδα. Όλα ρευστά, διότι η έλλειψη του κόσμου θα αποτελέσει μειονέκτημα για την Ντίσελντορφ. Αρχίζει με «ύπουλο» ματς κόντρα στην Πάντερμπορν και εν συνεχεία μία πλειάδα αγώνων, όπου δεν αποκλείεται να μη φτάσει καν τους 5-6 βαθμούς. Επιθετικά «χωλαίνει». Μεγάλο πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονής.

Βέρντερ

Ακόμα περιμένουμε το ξέσπασμα της Βέρντερ. Σενάριο δύσκολο για την ομάδα της Βρέμης, για πολλούς λόγους. Έλλειψη αυτοπεποίθησης και κάκιστη άμυνα. Δύο στοιχεία που τη συντροφεύουν όλη τη σεζόν. Από την άλλη, βρίσκεται πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης, διότι το κρατίδιο της Βρέμης της απαγόρευσε να κάνει προπονήσεις, όταν οι άλλες ομάδες είχαν ήδη ξεκινήσει. Ζήτησε κι εκείνη να μεταφερθεί κατά μία εβδομάδα η επανέναρξη. Η απουσία του κόσμου είναι ζήτημα 50-50. Αφενός τη βοηθάει όταν μπαίνει στο γήπεδο, αφετέρου με τις υπάρχουσες συνθήκες ίσως η ομάδα θα νιώσει λιγότερο άγχος και πίεση. Δύσκολες οι επόμενες 6 αγωνιστικές, χρωστάει και ένα εξ αναβολής παιχνίδι. Πρέπει να... φτύσει αίμα για να σωθεί.

Πάντερμπορν

Ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την κατηγορία, πάντα με ψηλά το κεφάλι. Παίζει την μπαλίτσα της, δεν την ενδιαφέρει (τόσο) το αποτέλεσμα, όσο το να μείνει πιστή στο πλάνο της. Τρίτη χειρότερη επίθεση, δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Λογικά πράγματα. Ισχνά μέσα για τους Βεστφαλούς, στους οποίους θα λείψει ο φανατικός κόσμος στο μικρό «κάστρο» τους. Ελεύθερο παιχνίδι από το συγκρότημα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ. Έγινε η πρώτη ομάδα που άρχισε τις ομαδικές προπονήσεις. Ούτως ή άλλως στηρίζεται στο σύνολο. Αντιμετωπίζει Βέρντερ και Φορτούνα στα επόμενα ματς. Άρα θα κρίνει και πολλά αναφορικά με την υπόλοιπη προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.

Τι παίζουμε

Μπορεί η Ντόρτμουντ να μπήκε στη διακοπή ούσα φορμαρισμένη, εντούτοις το πρόγραμμα έως το τέλος της σεζόν είναι δύσκολο. Ντέρμπι με Σάλκε, ματς με Βόλφσμπουργκ, εντός έδρας klassiker με την Μπάγερν. Η πρώτη τριάδα αγώνων θα κρίνει πολλά, τη στιγμή μάλιστα που οι τραυματισμοί βασικών παικτών την έχουν «γονατίσει». Έως τότε η Λειψία μπορεί να είναι ήδη από πάνω της. Διότι οι «ταύροι» είναι μόλις στο -1, θα έχουν διαμορφώσει καλύτερη διαφορά τερμάτων και μπορεί μέχρι το μεταξύ τους ντέρμπι στην 33η αγωνιστική, να αποσπαστούν από τους «κιτρινόμαυρους». Μηδαμινό άγχος για τη Λειψία, έχει τον κατάλληλο κόουτς και το ρόστερ για να αντέξει στη μάχη της 2ης θέσης και γιατί όχι, να πιέσει μέχρι το φινάλε την Μπάγερν.

Head 2 Head Ντόρτμουντ – Λειψία: Νικήτρια Λειψία 

Η Χέρτα άλλαξε προπονητή και προσέλαβε τον Μπρούνο Λαμπαντία. Επιτέλους ένας ικανός προπονητής, μετά από τους Κόβιτς και Κλίνσμαν. Ο Αλεξάντερ Νούρι, ως υπηρεσιακός, δεν θα μπορούσε να «φτάσει» τους παίκτες. Αντί να παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη, ίσα-ίσα πήρε μία απόσταση ασφαλείας για να μην μπει σε περιπέτειες. Η έλευση του Πιόντεκ τον Ιανουάριο, η παρουσία του Λαμπαντία, η ούτως ή άλλως άδεια έδρα της (με 75.000 θέσεις τι να γεμίσει, τι ατμόσφαιρα να δημιουργήσει), της δίνει πόντους. Έχει 28 βαθμούς. Η 10η θέση (Κολωνία) απέχει 4 βαθμούς (32). Ενδιάμεσα ομάδες που είναι στα μέτρα της. Το πρόγραμμά της δεν είναι εύκολο. Μπορεί, όμως, να αποδείξει πως δεν είναι τυχαία ομάδα και ότι από τη νέα σεζόν θα μπει με άγριες διαθέσεις στη νέα χρονιά. Στόχος η 10άδα για τη Χέρτα στην άκρως δελεαστική απόδοση του 7.00!

Να τερματίσει στις 10 πρώτες θέσεις: Χέρτα

Επιμέλεια: Άλκης Τσαβδαράς

Στοιχηματικές με τις περισσότερες προσφορές* για Bundesliga

Στοιχηματικές  Εταιρείες
0% Γκανιότα
Πριμ* στο
Παρολί
Επιστροφή
στην Ισοπαλία
Πρώιμη
Πληρωμή
Ενισχυμένες
Αποδόσεις
Επιστροφή
στο Παρολί*
Stoiximan
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betshop
8.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
8.9
☆☆☆☆☆
★★★★★
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ