Διαιτητής
Αργότε (Βενεζουέλα)
Γήπεδο
Estadio Campeon del Siglo (40.000)
Διαιτητής
Αργότε (Βενεζουέλα)
Γήπεδο
Estadio Campeon del Siglo (40.000)
Ανάλυση: Σε κρίση η Πενιαρόλ, υπό πίεση ο κόουτς, Φορλάν. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του διοικητικού της ηγέτη, Μαρσέλο Αρέσο. «Κάτι δεν λειτουργεί, διότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμέναμε, βλέπω ότι κάτι δεν βγαίνει στο σχέδιο του Ντιέγκο», είπε χαρακτηριστικά μετά τα άτυχα αποτελέσματα σε Λιμπερταδόρες με την Ατλέτικο Παραναένσε (1-0, εκτός με «κατενάτσιο»), αλλά και στο πρωτάθλημα Ουρουγουάης με τη μία νίκη σε 3 αγωνιστικές. Προέρχεται από το εντός 1-1 με τη Ντανούμπιο, όπου ήταν καλή στο πρώτο μισάωρο, εν συνεχεία υπέφερε, προηγήθηκε κόντρα στη ροή (83' πέν.) με τον Ροντρίγκες και δέχθηκε το 1-1 στο 90+1' παίζοντας με κράμα βασικών-αναπληρωματικών. Στα αγωνιστικά, παίζει ο Αμπασκάλ (Α, 1/0, 2/1), που δεν αγωνίστηκε με Ντανούμπιο. Ερωτηματικό για τον παρτενέρ του Χίσκο (Ε, 1/0, 3/1) στην επίθεση με τους Τεράνς (Ε, 1/0, 2/0) και Ασεβέδο (Ε, 1/0, 2/0) να διεκδικούν τη θέση. Εκτός ο νεοαποκτηθείς Ουρεταβισκάγια (Μ, 0/0, ήρθε από τη Μοντερέι) και ο Μπρίτος (Ε, 0/0).
«3 στα 3» vs Xόρχε Βίλστερμαν εντός στο Λιμπερταδόρες
5 N/G σε 8 επίσημα vs Xόρχε Βίλστερμαν
1 νίκη σε 4 επίσημα το 2020
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση: Βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι». Ξεκίνησε με το δεξί στο Λιμπερταδόρες με την Κόλο Κόλο εντός. Νίκησε με 2-0 με γκολ του Πεδριέλ (58') και αυτογκόλ του γκολίπερ Κορτές (90+4'). Κι αυτά ενώ στο πρωτάθλημα Βολιβίας μετρά δύο σερί νίκες επί των Οριέντε Πετρολέρο (1-0, εκτός) και Ατλέτικο Παλμαφλόρ (2-1, εντός). Με την τελευταία, βέβαια, ζορίστηκε αρκετά και χρειάστηκε να βάλει βασικούς μετά το 60' για να πάρει το ματς. Βρέθηκε, μάλιστα, να χάνει στο 69', αλλά με δύο γκολ στο 76' και στο 79' των Πεδριέλ και Αρασκάιτα πήρε το τρίποντο. Στην αποστολή ο νεοφερμένος Κολομβιανός Οσόριο (Ε, 0/0, 0/0), που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο. Σχήμα με 3 στόπερ θα χρησιμοποιήσει ο κόουτς Ντίας. Στην 11άδα αναμένεται να βρίσκεται ο Μπενέγας (Α, 1/0, 9/0), όπως και οι Τσάβες (Μ, 1/0, 8/2) και Σερζίνιο (Μ, 1/0, 7/4) που έπαιξαν ως αλλαγές στο ματς πρωταθλήματος. Εκτός ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Μπόρχες (Ε, 0/0, 0/0), αλλά και ο βασικός, Γκίλμπερτ Αλβάρες (Ε, 0/0, 8/1 στο πρωτάθλημα).
2-1-5 σε 8 επίσημα vs Πενιαρόλ
12 επίσημα ματς μέσα στο 2020
7-4-1 σε πρωτάθλημα & Λιμπερταδόρες το 2020
Πενιαρόλ - Χόρχε Βίλστερμαν Προγνωστικά
Εκτίμηση
Βάσει ονόματος και φανέλας το φαβορί είναι η Πενιαρόλ. Σε καμία, όμως, περίπτωση ο άσος δεν μπορεί να βρίσκεται τόσο χαμηλά για μία ομάδα που σε 4 επίσημα σε Λιμπερταδόρες και πρωτάθλημα έχει μία νίκη. Εμείς θα πάμε, λοιπόν, με ασιατικό χάντικαπ 2 (+1,25 Α.Η.) που το βρίσκουμε σε εξαιρετικές αποδόσεις.
Πενιαρόλ - Χόρχε Βίλστερμαν Προγνωστικά
Βάσει ονόματος και φανέλας το φαβορί είναι η Πενιαρόλ. Σε καμία, όμως, περίπτωση ο άσος δεν μπορεί να βρίσκεται τόσο χαμηλά για μία ομάδα που σε 4 επίσημα σε Λιμπερταδόρες και πρωτάθλημα έχει μία νίκη. Εμείς θα πάμε, λοιπόν, με ασιατικό χάντικαπ 2 (+1,25 Α.Η.) που το βρίσκουμε σε εξαιρετικές αποδόσεις.