Γήπεδο
Estadio de Balaídos (24.791)
Γήπεδο
Estadio de Balaídos (24.791)
Α΄ Γύρος: Λεγανές - Θέλτα 3-2
Α΄ Γύρος: Λεγανές - Θέλτα 3-2
Ανάλυση: «Θα παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στο κόσμο, αλλά δεν θα τις χαρίσουμε τίποτα», ανέφερε ο κόουτς Όσκαρ πριν το ματς και έτσι έγινε. Μετά από παλικαρίσια εμφάνιση, έκανε την έκπληξη και απέσπασε το 2-2 στο «Μπερναμπέου» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πόντος που έστω και οριακά την έβγαλε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Άριστο το ξεκίνημα των «σελέστες» που προηγήθηκαν με τον Σμολόφ στο 7’ και λίγο έλειψε να κάνουν και το 2-0 στο 44’ με τον Αϊντού. Στην επανάληψη, όμως, η Ρεάλ ανέβηκε και με καλό ποδόσφαιρο έως το 65’, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση. Η Θέλτα όμως έμενε στο ματς και περίμενε το ένα και μοναδικό λάθος της Ρεάλ, το οποίο ήρθε στο 86’, με τον Σάντι Μίνα να ισοφαρίζει και να δίνει το πολύτιμο πόντο.
Αγωνιστικά νέα: «Εκτιμώ ότι έχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Τελευταία τα έχουμε πάει καλά αλλά ακόμα απέχουμε από αυτό που θέλω. Η Λεγανές έχει κάνει καλή δουλειά. Προετοιμαζόμαστε για μάχη», ανέφερε ο κόουτς Όσκαρ. Εκτός είναι ο τραυματίας Κέβιν Βάθκεθ (Α, 8/0), για τεχνικούς λόγους κόπηκαν οι Χουνκά (Α, 3/0), Ερνάντεθ (Ε, 2/0), Χόρχε Σάενθ (Α, 3/0). Επιστρέφουν οι Ούγκο Μάγιο (Α, 18/0), Πάπε Ντιόπ (Μ, 13/0), εντός και ο Ντ. Σουάρεθ (Μ, 19/1) με την υποψία ότι είναι αμφίβολος.
1-1-2 σύνολο εντός με Λεγανές
Έχει under 2.5 τα 12/19 τελευταία
Έχει NG τα 7/17 τελευταία
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανάλυση: Η Λεγανές υποδέχτηκε την Μπέτις και κόλλησε στο 0-0, με συνέπεια να παραμείνει στο πάτο της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Εσπανιόλ, αλλά στο -2 από τη σωτηρία αυτή τη στιγμή. Κάκιστο ποιοτικά ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν βασικό μέλημα να μην δεχτούν γκολ, παρά να σημειώσουν. Με τον Σιόβα μετά από καιρό στη βασική ενδεκάδα, η Λεγανές σημείωσε τη πρώτη φάση της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ακολούθησαν δύο σουτ απελπισίας (στο 59’ και το 64’) και δεν είχε κάτι άλλο να εισφέρει. Η Μπέτις ήταν καλύτερη στη συνέχεια, άγγιξε σε δύο φάσεις το γκολ, αλλά έμεινε και αυτή «άσφαιρη».
Αγωνιστικά νέα: «Τι να σας πω; Μας γαμ.... Δεν μου έχει ξανασυμβεί να μου παίρνουν έτσι παίκτη. Υπάρχει μια άδικη ρύθμιση από την οποία επωφελήθηκε η Μπαρτσελόνα», ανέφερε ο Αγκίρε, ο οποίος μετά τον Ελ Νεσίρι έχασε και τον Μπρέθγουεϊτ (Ε, 24/6). Έμεινε με επιθετικούς τους Γκερέρο, Καρίγιο και Ασαλέ που ακόμα να σκοράρουν, πρώτος σκόρερ είναι ο μέσος Όσκαρ (5 γκολ). Τραυματίας ο Ταρίν (Α, 7/0), παραμένει εκτός ο πορτιέρε Κουέγιαρ (14 συμμ.), λείπουν και οι Ρουϊμπάλ (Μ, 12/0), Ροντρίγκο Ταρίν (Α, 7/0).
Έχει under 2.5 τα 11/18 τελευταία
Έχει G/G τα 8/14 τελευταία
Χωρίς νίκη εκτός στα 38/42 τελευταία
Θέλτα - Λεγανές Προγνωστικά
Εκτίμηση
Κάποτε, στο «Μπαλαίδος», η Λεγανές πέτυχε τη πρώτη της νίκη στη Πριμέρα, όμως σήμερα υπάρχει πρόβλημα, βασικά επιθετικό. Ωστόσο, έτσι όπως έχασαν τον Μπρέθγουεϊτ, έχουν βγάλει πείσμα. Η Θέλτα δείχνει σε καλή στιγμή, με τις πιθανότητες νίκης να κλίνουν υπέρ της. Αναμένεται μάχη.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θέλτα - Λεγανές Προγνωστικά
Κάποτε, στο «Μπαλαίδος», η Λεγανές πέτυχε τη πρώτη της νίκη στη Πριμέρα, όμως σήμερα υπάρχει πρόβλημα, βασικά επιθετικό. Ωστόσο, έτσι όπως έχασαν τον Μπρέθγουεϊτ, έχουν βγάλει πείσμα. Η Θέλτα δείχνει σε καλή στιγμή, με τις πιθανότητες νίκης να κλίνουν υπέρ της. Αναμένεται μάχη.