foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ213
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιαπωνία, J-League: Preview 2020

Previews Πρωταθλημάτων | 19 Φεβ 2020 15:20
Ιαπωνία-J-League-Preview-2020.jpg

Σέντρα την Παρασκευή σε ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα του κόσμου, αυτό της πρώτης κατηγορίας Ιαπωνίας (J-League). Εκεί όπου δεν παίζουν ρόλο ούτε το παρασκήνιο, ούτε οι διαιτητικές αποφάσεις και παίρνει τον τίτλο η καλύτερη ομάδα. Αναμένεται να γίνει και φέτος μεγάλη μάχη για τον τίτλο με Γιοκοχάμα Μαρίνος και Καβασάκι να έχουν το προβάδισμα, ενώ επέστρεψε έπειτα από απουσία ενός χρόνου η πρωταθλήτρια του 2011, Κασίβα.

Μακροχρόνια στοιχήματα


Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την ώρα σε ειδικά στοιχήματα. Στο 4.00 προσφέρονται για την πρωτιά Καβασάκι και Γιοκοχάμα Μαρίνος, ενώ τρίτο φαβορί προσφέρεται στο 6.00 η Κασίμα. Απαλλαγμένη από το «βάρος» των υποχρεώσεων για το Τσάμπιονς Λιγκ φέτος η Καβασάκι, θεωρούμε ότι έστω και οριακά μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της χώρας. Αξίζει να ποντάρουμε στην κατάκτηση του τίτλου, που προσφέρεται στο 4.00 από τον Stoiximan.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Καβασάκι, 2. Γιοκοχάμα Μαρίνος, 3. Βίσελ Κόμπε, 4. Κασίμα, 5. Τόκιο,
6. Ουράβα, 7. Χιροσίμα, 8. Γκάμπα Οσάκα, 9. Τσερέζο Οσάκα, 10. Κασίβα,
11. Σαπόρο, 12. Ναγκόγια, 13. Όιτα, 14. Σιμίζου, 15. Σεντάι,
16. Γιοκοχάμα FC, 17. Σόναν, 18. Τόσου.

Σύστημα διεξαγωγής

Οι 18 ομάδες που στελεχώνουν την κατηγορία θα αναμετρηθούν σε 34 αγωνιστικές. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη τριάδα μαζί με τον Κυπελλούχο παίρνουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όσες τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις υποβιβάζονται απευθείας. Η 16η ομάδα της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσει εκείνη που θα προκριθεί από τα  playoffs  της  J2 σε νοκ άουτ αγώνα μπαράζ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα εξής κριτήρια: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) καλύτερη επίθεση, 3) βαθμοί στα μεταξύ τους ματς, 4) λιγότερες κόκκινες και κίτρινες κάρτες, 5) κλήρωση.

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Σότζι Αμυντικός Τουλούζ Γκάμπα Οσάκα
Εβεράλντο Επιθετικός Κερετάρο Κασίμα
Ντάγκλας Επιθετικός Σιμίζου Βίσελ Κόμπε
Σακάι Αμυντικός Αμβούργο Βίσελ Κόμπε
Λεονάρντο Επιθετικός Νιιγκάτα Ουράβα
Ελιονούσι Επιθετικός ΑΪΚ Στοκχόλμης Σόναν
Κουένσα Επιθετικός Τόσου Σεντάι
Άμπε Μεσοεπιθετικός Καβασάκι Ναγκόγια
Ναγκάνο Αμυντικός Σεντάι Κασίμα
Κιταζούμε Αμυντικός Γιοκοχάμα FC Κασίβα

Οι ομάδες της J-League

Γιοκοχάμα Μαρίνος

Τι έκανε πέρυσι: Την μία χρονιά σώθηκε στην ισοβαθμία και την επόμενη κατέκτησε πανάξια τον τίτλο. Την τελευταία αγωνιστική δεν έπαιξε για την ισοπαλία συντρίβοντας 4-0 την Τόκιο. Είχε την καλύτερη επίθεση με 68 τέρματα και στα κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος έδειξε χαρακτήρα φτάνοντας στην κορυφή έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια.

Προπονητής: Συνεχίζει εδώ και 2.5 περίπου χρόνια με τον ομογενή Άγγελο Ποστέκογλου. Παρότι στην πρώτη του χρονιά κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό, η διοίκηση τον στήριξε και δικαιώθηκε. Δημιούργησε ένα σύνολο που έπαιξε καταιγιστικό ποδόσφαιρο και πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έδρα: Nissan Stadium (72.737)

Μεταγραφές: Δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα. Προχώρησε στην αγορά του βασικού αμυντικού Τιάγκο Μάρτινς (33/0 πέρυσι), αλλά και του Ταϊλανδού αριστερού μπακ – χαφ και σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ, Μπουνθαμάν (25/3, 4 άσιστ πέρυσι), που αγωνιζόντουσαν στον σύλλογο ως δανεικοί. Θα βοηθήσει και ο δεξιός χαφ Κότα Μιζουνούμα (31/7 πέρυσι), που ήρθε ως ελεύθερος από την Τσερέζο Οσάκα.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό που έδωσε κέρδισε 2-1 την Τσερέζο Οσάκα. Έχασε το Σούπερ Καπ στα πέναλτι από την Κόμπε (3-3), ενώ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε τις δυνατότητες της κερδίζοντας 2-1 εκτός την Τζέονμπουκ.

Εκτίμηση: Τα πρώτα δείγματα που υπάρχουν φέτος είναι εξαιρετικά. Δείχνουν ότι οι πρωταθλητές θα κινηθούν στο ίδιο μοτίβο με πέρυσι. Αν μπορέσουν να διορθώσουν τις ανασταλτικές αδυναμίες, τότε έχουν αρκετές πιθανότητες για το repeat.

Τόκιο

Τι έκανε πέρυσι: Οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς, εντούτοις στο κρισιμότερο σημείο ξέμεινε… από δυνάμεις. Στο τελευταίο ματς ήθελε τη νίκη μέσα στην Γιοκοχάμα Μαρίνος, αλλά τελικά διασύρθηκε 4-0. Ακόμα κι έτσι όμως η 2η θέση θεωρείται μεγάλη επιτυχία.

Προπονητής: Συνεχίζει και φέτος με τον προπονητή Κέντα Χασεγκάουα, ο οποίος βάσει του υλικού που έχει στα χέρια του κάνει εξαιρετική δουλειά. Στο παρελθόν έχει φτάσει στην κορυφή της χώρας με την Γκάμπα Οσάκα και αποτελεί ιδανική επιλογή για τον σύλλογο.

Έδρα: Αjinomoto Stadium (49.970)

Μεταγραφές: Έκανε καλές και προσεκτικές κινήσεις. Αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά ο Λιβανέζος αμυντικός Ουμαρί και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ανταΐλτον. Λογικά θα κάνει την διαφορά ο μεσοεπιθετικός Λεάντρο, ο οποίος ήρθε ως δανεικός από την Κασίμα (22/3, 5 ασίστ πέρυσι). Κανείς από αυτούς που αποχώρησαν δεν πρόκειται να λείψει.

Προετοιμασία: Αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Σεντάι και ηττήθηκε 1-0 από την Ναγκασάκι σε φιλικά, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε 2-0 την Σέρες και ισοφαρίστηκε στο τέλος 1-1 από την Ουλσάν στην Νότια Κορέα.

Εκτίμηση: Ποιοτικά είναι σίγουρα καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά είναι άγνωστο αν θα επαναλάβει αντίστοιχη πορεία. Έχει να διαχειριστεί και το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχει βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους «16». Αναμένεται πάντως να είναι μέσα στην πεντάδα.

Κασίμα

Τι έκανε πέρυσι: Πλήρης απογοήτευση στην Κασίμα για την περσινή σεζόν. Τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά. Ήταν το φαβορί και βάσει αποδόσεων για τον τίτλο λίγο πριν από το τέλος της σεζόν, αλλά τελικά τα έκανε... μαντάρα τερματίζοντας εφτά ολόκληρους πόντους πίσω από την Γιοκοχάμα Μαρίνος.

Προπονητής: Ο Γκο Οΐβα την οδήγησε στην κορυφή της Ασίας πριν από μία διετία, εντούτοις αποχώρησε μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, κόντρα στην Κόμπε. Στην θέση του ανέλαβε ο Βραζιλιάνος, Αντόνιο Κάρλος Ζένγκα. Ξεκίνησε πολύ άσχημα με τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η διοίκηση τον στηρίζει.

Έδρα: Kashima Soccrer Stadium (40.728)

Μεταγραφές: Έγινε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και αποχώρησαν παίκτες οι οποίοι κρίθηκαν περιττοί. Σημαντικότερη απώλεια αυτή του Βραζιλιάνου επιθετικού Σερτζίνιο (33/12), που προτίμησε τα εκατομμύρια της Κίνας και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιατάι. Αναμένεται να κάνει τη διαφορά ο φορ Εβεράλντο, ενώ λογικά θα βοηθήσουν ο μεσοεπιθετικός Αλάνο, ο χαφ Ιζούμι (31/6, 3 ασίστ πέρυσι με Ναγκόγια) και ο αριστερός μπακ – χαφ Ναγκάτο (30/2, 10 ασίστ με Σεντάι πέρυσι).

Προετοιμασία: Προβληματίζει με την μέχρι στιγμής εικόνα της, καθώς δεν έχει σκοράρει σε δύο επίσημα ματς που έχει δώσει. Σε φιλικό που έδωσε πριν λίγο διάστημα κέρδισε 1-0 την αδύναμη Μίτο.

Εκτίμηση: Είναι από τα μεγάλα ερωτηματικά της φετινής σεζόν. Με νέο προπονητή πλέον τον Αντόνιο Κάρλος Ζένγκα, ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο ποδόσφαιρο της χώρας. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και βρίσκουμε εφικτή μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Καβασάκι

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν η μεγάλη απογοήτευση του περσινού πρωταθλήματος. Θα περίμενε κανείς πως θα πάλευε τουλάχιστον για το πρωτάθλημα μετά τους δύο διαδοχικούς τίτλους, αλλά μετά βίας τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Μία από τα ίδια και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων. Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ δεν λέει απολύτως τίποτα…

Προπονητής: Συνεχίζει και φέτος με τον Τορού Ονίκι στον πάγκο, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του ότι στόχος της ομάδας του είναι να επανέλθει στην κορυφή της χώρας και παράλληλα να μείνει πιστή στο επιθετικό της πλάνο.

Έδρα: Τodoroki Athletics Stadium (26.232)

Μεταγραφές: Άλλαξε λίγα πράγματα, ενώ η μεταγραφή του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ Ντιόγκο Ματές από την Φεροβιάρα (29/0, 4 ασίστ), δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Μοναδική αποχώρηση που «πονάει», είναι αυτή του μεσοεπιθετικού Χιρογιούκι Άμπε (23/7 πέρυσι).

Προετοιμασία: Δείχνει να είναι καταιγιστική μέχρι στιγμής επιθετικά. Συνέτριψε 5-1 την Σιμίζου την περασμένη Κυριακή στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ, ενώ σε φιλικό προετοιμασίας διέλυσε με 8-1 την Κουμαμότο.

Εκτίμηση: Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά για την Καβασάκι. Δείχνει ότι μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της χώρας, ενώ υπάρχει πίστη και πλάνο από όλους μέσα στην ομάδα για να τα καταφέρει. Ο Ονίκι είναι έξυπνος προπονητής και δούλεψε πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του. Θεωρούμε ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τσερέζο Οσάκα

Τι έκανε πέρυσι: Για τα δεδομένα και την ποιότητα του ρόστερ η πορεία ήταν εξαιρετική με τον τερματισμό στην πεντάδα, ενώ αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σαν σύνολο ακολουθώντας πιστά το πλάνο της.

Προπονητής: Συνεχίζει από πέρυσι με τον Ισπανό προπονητή Μίγκελ Άνχελ Λοτίνα, ο οποίος δημιούργησε μία συμπαγή ομάδα, που έπαιζε με πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξει τα νώτα της. Είχε την καλύτερη άμυνα με μόλις 25 γκολ παθητικό σε ένα πολύ ανοιχτό πρωτάθλημα, όπου είναι και ο βασικός λόγος για την επιτυχία της ομάδας του.

Έδρα: Kincho Stadium (47.853), Υanmar Stadium Nagai (18.007)

Μεταγραφές: Έχασε σημαντικούς παίκτες όπως τον ηγετικό χαφ Σόουζα (19/3, 2 ασίστ πέρυσι) και τον χαφ Μιζουνούμα (31/7, 2 ασίστ). Ανανεώθηκε ο δανεισμός του φορ Μπρούνο Μέντες (24/6, 2 ασίστ πέρυσι), ενώ λογικά θα βοηθήσει σημαντικά ο Βραζιλιάνος χαφ Λούκας Μινέιρο.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό ηττήθηκε 2-1 από την Γιοκοχάμα Μαρίνος, εντούτοις την περασμένη Κυριακή έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας 4-1 την Γιαμάγκα.

Εκτίμηση: Θα είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβει την περσινή πορεία, καθώς θα βασιστεί και πάλι μόνο στην άμυνα. Έχει χάσει την ποιότητα των προηγούμενων ετών και πιθανότατα θα τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Χιροσίμα

Τι έκανε πέρυσι: Θεωρείται αποτυχημένη η περσινή σεζόν για την Χιροσίμα. Τερμάτισε μετά βίας στην 6η θέση και ενώ μετά τις πρώτες εφτά αγωνιστικές οδηγούσε την κούρσα του πρωταθλήματος. Παράλληλα έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, Κυπέλλου και Λιγκ Καπ.

Προπονητής: Η διοίκηση εμπιστεύτηκε για 3η διαδοχική σεζόν τον Χιρόσι Τζοφούκου στον πάγκο, αλλά φέτος δύσκολα θα διατηρήσει την θέση του, σε περίπτωση που δεν καταφέρει το κάτι παραπάνω.

Έδρα: Edion Stadium Hiroshima (36.894)

Μεταγραφές: Δεν άλλαξε πολλά και θα στηριχθεί κυρίως στον ίδιο κορμό. Ξεχωρίζει η απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Εζεκίλ από την Μποταφόγκο (26/1, 1 ασίστ), ενώ στην ουσία κανείς από αυτούς που αποχώρησαν δεν θα της λείψει.

Προετοιμασία: Αρκετά καλά ήταν τα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Σε ματς τριών 45λεπτών κέρδισε 1-0 την Σεούλ, ενώ σε αγώνα 4 ημιχρόνων συνέτριψε 5-1 την Οκαγιάμα. Έδειξε έτοιμη την περασμένη Κυριακή κερδίζοντας στο ρελαντί 2-0 την νεοφώτιστη Γιοκοχάμα για το Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Είναι από τις σταθερά καλές ομάδες της χώρας. Ακόμα και πορεία πρωταθλητισμού να μην κάνει, αναμένεται να είναι κοντά στην πρώτη εξάδα. Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν καταφέρει να κερδίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Γκάμπα Οσάκα

Τι έκανε πέρυσι: Έτσι όπως ξεκίνησε πέρυσι η Γκάμπα Οσάκα, θεωρείται επιτυχημένη η 7η θέση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα «έπαιξε με τη φωτιά» και κινδύνεψε με υποβιβασμό, εντούτοις μετά τις καλοκαιρινές μεταγραφές ανέβηκε επίπεδο, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού μέχρι το τέλος. Πιστώνεται πάντως το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς σκοπιμότητα.

Προπονητής: Όπως είναι λογικό, συνεχίζει φέτος με τον Τσουνεγιάσου Μιγιαμότο, ο οποίος έπαιξε έντεκα χρόνια στον σύλλογο και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι φέτος η ευκαιρία του για να καταφέρει το κάτι παραπάνω, αρκεί να προσέξει την άμυνα του.

Έδρα: Panasonic Stadium Suita (40.322)

Μεταγραφές: Κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο με το καλοκαίρι. Έκανε εξαιρετική μεταγραφή για τα δεδομένα της χώρας με την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Σότζι από την Τουλούζ (18/0 πέρυσι). Αναμένεται να βοηθήσει αρκετά και ο μεσοεπιθετικός Όνο, που υπέγραψε ως ελεύθερος από την Τόσου (19/0, 3 ασίστ πέρυσι). Κανένας από αυτούς που αποχώρησαν δεν θα λείψει.

Προετοιμασία: Έδειξε στα περισσότερα φιλικά ότι δεν θα αλλάξει φιλοσοφία. Κέρδισε 2-1 την Ναγκασάκι, ενώ ηττήθηκε 3-2 από την Τόσου. Ούτε την Κυριακή κράτησε ανέπαφη την εστία της χάνοντας με 1-0 από την Κασίβα στο Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Επιθετικά δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ανασταλτικά όμως «πονάει» και μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν διορθώθηκε. Αν δεν διορθωθεί σε αυτό τον τομέα, δύσκολα θα τα πάει καλύτερα από πέρυσι.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Βίσελ Κόμπε

Τι έκανε πέρυσι: Τραγική ήταν η πορεία για τα δεδομένα της, καθώς σε κάποιο διάστημα κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό. Κατάφερε όμως στο τέλος να κρατήσει τα προσχήματα και η χρόνια έκλεισε θετικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου, που αποτέλεσε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Προπονητής: Στον πάγκο συνεχίζει και φέτος ο Γερμανός Τόρστεν Φινκ, ο οποίος ανέλαβε στα μέσα της περσινής περιόδου και τα πηγαίνει εξαιρετικά, αφού φέτος κατέκτησε και το Σούπερ Καπ, κόντρα στην Γιοκοχάμα Μάρινος.

Έδρα: Noevir Stadium Kobe (30.134)

Μεταγραφές: Έχει να καλύψει τα κενά που άφησαν οι επιθετικοί Ουέλινγκτον (15/6), Νταβίντ Βίγια (28/13), Λούκας Ποντόλσκι (13/5), ο μέσος Μίτα (29/2) και ο αμυντικός Ουμαρί (4/1). Το θετικό είναι ότι για την ώρα δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα. Μοναδικές αξιόλογες προσθήκες είναι αυτές του Βραζιλιάνου επιθετικού Ντάγκλας από την Σιμίζου (30/14 πέρυσι) και του μπακ Σακάι από το Αμβούργο.

Προετοιμασία: Μέτρια εικόνα άφησε στα φιλικά που έδωσε, εν αντιθέσει με τα επίσημα ματς. Συνέτριψε 5-1 την Τζοχόρ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ στην διαδικασία των πέναλτι, κόντρα στην Γιοκοχάμα Μαρίνος (3-3).

Εκτίμηση: Δύσκολα θα πάει χειρότερα από πέρυσι. Έχασε σημαντικούς παίκτες φέτος, αλλά για την ώρα δεν δείχνει να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα στα επίσημα ματς μέχρι στιγμής και μπορεί να κερδίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όιτα

Τι έκανε πέρυσι: Αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία έπειτα από μία πενταετία έφτασε άνετα στην παραμονή. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν μέσα στην πεντάδα, αλλά από τα μέσα του δευτέρου γύρου και έπειτα δεν άντεξε σε αυτούς τους ρυθμούς.

Προπονητής: Συνεχίζει σταθερά στο τιμόνι της για τέταρτη διαδοχική σεζόν με τον Τομοχίρο Κατανοσάκα. Ο άνθρωπος που ανέλαβε τον σύλλογο από την Γ’ κατηγορία κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, παρά τις σημαντικές απώλειες παικτών. Δέχτηκε μόλις 35 γκολ και φέτος στοχεύει ψηλότερα.

Έδρα: Oita Bank Dome (31.997)

Μεταγραφές: Κινήθηκε σε ρηχά νερά, ενώ με εξαίρεση τον δανεικό φορ από την Ουράβα, Ονάιγου (31/10, 2 ασίστ) δεν έχασε κάποιον σημαντικό παίκτη. Έκανε προσθήκες με παίκτες που δεν είναι μεγάλα ονόματα, αλλά μπορούν να βοηθήσουν. Το βάρος στην επίθεση θα σηκώσουν ο Βατάρι (33/7 πέρυσι με Χιροσίμα) και ο Τσινέν (30/7 πέρυσι με Καβασάκι).

Προετοιμασία: Προτίμησε να μην δώσει δυνατά φιλικά. Σε ένα από τα σημαντικότερα κέρδισε 3-2 την Γιαγκαμάτα σε ματς τεσσάρων 45λέπτων. Για την πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Καπ έχασε 1-0 από την Σόναν.

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή πορεία η Όιτα, αφού δεν θα υπάρχει ο ενθουσιασμός της ανόδου. Κράτησε όμως όλο τον βασικό κορμό και κάλυψε επάξια τα κενά των παικτών που αποχώρησαν. Η παρουσία του Κατανοσάκα αποτελεί «εγγύηση» και δεν αναμένεται να κινδυνέψει.

Σαπόρο

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποίησε «εκρηκτικό» πρώτο μισό και ήταν για μεγάλο διάστημα μέσα στην πεντάδα, ενώ είχε βάσιμες ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έμεινε όμως από δυνάμεις στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να τερματίσει στην απογοητευτική 10η θέση. «Άγγιξε» τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, ωστόσο «αυτοκτόνησε» στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Καβασάκι, στη διαδικασία των πέναλτι.

Προπονητής: Συνεχίζει, όπως είναι λογικό, με τον Σέρβο τεχνικό Μίκαελ Πέτροβιτς, ο οποίος πιστώνεται την θετική εικόνα της ομάδας του, που είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια και κυρίως ότι έπαιξε ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερη επιλογή, αφού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο παρελθόν.

Έδρα: Sapporo Dome (41.484), Sapporo Atsubetsu Stadium (20.681)

Μεταγραφές: Δεν άλλαξε πολλά και θα στηριχθεί στον ίδιο κορμό. Ξεχωρίζει η απόκτηση του βασικού Ταϊλανδού τερματοφύλακα, Κέβιν Τσαμσατσανάν, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Λέουβεν. Αν προσαρμοστεί θα κάνει την διαφορά και ο φορ Ντάγκλας Ολιβέιρα. Στα θετικά ότι κράτησε τον διεθνή επιθετικό Σουζούκι (33/13), αλλά και τον Ταϊλανδό χαφ Σονγκρασίν (28/4). Θεωρητικά φέτος έχει το ποιοτικότερο ρόστερ της ιστορίας της.

Προετοιμασία: Προβλημάτισε στα φιλικά, όπου γνώρισε βαριές ήττες από Κασαβάκι και την Ργιούκου (ομάδα Β’ κατηγορίας). Για την πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Καπ, πάντως, εμφάνισε άλλο «πρόσωπο» συντρίβοντας 3-0 την Τόσου.

Εκτίμηση: Αναμένεται να κάνει αντίστοιχη πορεία με την περσινή. Κάλυψε με καλές κινήσεις τα κενά του ρόστερ, ενώ κράτησε όλους τους αστέρες της. Ο Πέτροβιτς έχει εμπειρία από πρωταθλητισμό αν στην αρχή του κάτσουν κάποια αποτελέσματα ίσως κάνει και την υπέρβαση. Δύσκολα θα κινδυνέψει.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σεντάι

Τι έκανε πέρυσι: Εμφάνισε δύο πρόσωπα. Στον πρώτο γύρο βρέθηκε αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό, αλλά στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και απέφυγε τα χειρότερα. Επιθετικά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, έστω κι αν προσπάθησε να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Προπονητής: Θα πορευτεί με νέο προπονητή φέτος, καθώς ο Σουσούμε Βατανάμπε προτίμησε να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν. Στη θέση του ανέλαβε ο Τακαούκι Κιγιάμα, που εργαζόταν σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Θα παίξει διαφορετικό ποδόσφαιρο, με στυλ κατοχής όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Έδρα: Yurtec Stadium Stadium (19.694)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν αρκετοί σημαντικοί παίκτες, αλλά κάλυψε τα κενά. Θα στηριχθεί στον πρώην εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Ισάκ Κουένσα (29/6 πέρυσι με Τόσου), αλλά και στον Βραζιλιάνο αμυντικό Πάρα, που έχει πάνω από 40 συμμετοχές στη Serie A. Παρελθόν ο αριστερός μπακ – χαφ Ναγκάτο (30/2, 10 ασίστ), που θα συνεχίσει στην Κασίμα.

Προετοιμασία: Για την ώρα προβληματίζει αρκετά. Είχε κακή απόδοση στα περισσότερα φιλικά, με αποκορύφωμα την ήττα 2-0 από την αδύναμη Μίτο. Γνώρισε και την συντριβή 5-2 από την Ουράβα για την πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Τα πρώτα δείγματα δεν είναι καθόλου καλά για την ώρα. Το μόνο θετικό είναι ότι ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεση, εκεί που πραγματικά πονούσε φέτος. Θα χρειαστεί χρόνο για να περάσει την φιλοσοφία του ο Κιγιάμα και θα δώσει μάχη για την παραμονή.

Σιμίζου

Τι έκανε πέρυσι: Κρίνεται επιτυχημένη η περσινή χρονιά για τη Σιμίζου, με την εξασφάλιση της παραμονής. Πρακτικά, όμως, αυτό δεν ισχύει από τη στιγμή που δεν βγήκε το αγωνιστικό πλάνο. Προτίμησε να παίζει χωρίς σκοπιμότητες κάθε βδομάδα, ωστόσο ανασταλτικά έμπαζε από παντού και δέχτηκε 69 γκολ σε 34 ματς.

Προπονητής: Η διοίκηση προτίμησε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιάπωνα τεχνικού, Γιοσιγιούκι Σινόντα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένη με την εικόνα της ομάδας. Στη θέση του ανέλαβε ο Αυστραλός Πέτερ Κλαμόφσκι, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν βοηθός του Άγγελου Ποστέκογλου στη Γιοκοχάμα Μαρίνος και δείχνει ικανός να ακολουθήσει την πεπατημένη των πρωταθλητών.

Έδρα: ΙΑΙ Stadium Nihondaira (20.339)

Μεταγραφές: Μπορεί να έχασε τον πολύτιμο επιθετικό Ντάγκλας (30/14), εντούτοις ενισχύθηκε σημαντικά. Αποκτήθηκε ο φορ Τζούνιορ από τη Λουγκάνο (14/2), ο αμυντικός Βάλντο από τη Σεαρά (30/0), ο Ταϊλανδός φορ Ντανγκντά και ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ Βόλπι. Άπαντες προορίζονται για βασικοί, ενώ στο Βέλγιο συνεχίζει ο μπακ Ματσουμπάρα (34/2, 1 ασίστ).

Προετοιμασία: Μέτρια ήταν τα αποτελέσματα στα περισσότερα φιλικά, τα οποία όμως ήταν κυρίως προπονητικού χαρακτήρα. Σε ματς τεσσάρων 45λέπτων αναδείχτηκε ισόπαλη 6-6 με την Γιαμάγκα, ωστόσο ο Αυστραλός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του.

Εκτίμηση: Με νέο προπονητή δείχνει ότι θέλει να αφήσει πίσω την κάκιστη περσινή σεζόν. Έχασε σημαντικούς παίκτες, αλλά κάλυψε με εντυπωσιακό τρόπο τα κενά τους και δεν φαίνεται ζημιωμένη. Αναμένεται να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή.

Ναγκόγια

Τι έκανε πέρυσι: Απογοήτευσε την περσινή σεζόν η Ναγκόγια. Ξεκίνησε ονειρικά στο πρώτο 1/3 του πρωταθλήματος και βρέθηκε να οδηγεί την κούρσα, ωστόσο στη συνέχεια κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό και μόλις στο τέλος κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.

Προπονητής: Στη μέση της περσινής σεζόν η διοίκηση αποφάσισε να απολύσει τον Γιασίρο Καζάμα και στη θέση του ανέλαβε ο Ιταλός Μάσιμο Φικαντέντι, ο οποίος συνεχίζει και φέτος. Σε δηλώσεις του είπε ότι βασικός στόχος είναι να επιστρέψει στο προσκήνιο και να πάρει τουλάχιστον το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Έδρα: Paloma Mizuho Stadium (27.001), Toyota Stadium (45.000).

Μεταγραφές: Πραγματοποίησε εξαιρετικές προσθήκες, που αναμένεται να την ανεβάσουν επίπεδο. Αποκτήθηκαν ο μεσοεπιθετικός Άμπε από την Καβασάκι (23/7, πέρυσι), ο χαφ Ιναγκάκι από τη Χιροσίμα (24/4 πέρυσι), ο φορ Γιαμασάκι από τη Σόναν (31/5, 5 ασίστ), ενώ επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Γιοκοχάμα Μαρίνος ο μεσοεπιθετικός Ματέους (20/4, 2 ασίστ πέρυσι). Σημαντικότερες απώλειες αυτές των χαφ Ιζούμι (31/6, 3 ασίστ πέρυσι), Σμιντ (32/2, 2 ασίστ πέρυσι).

Προετοιμασία: Θετικά αποτελέσματα είχε στα φιλικά, εντούτοις οι αντίπαλοι ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Εκεί που βγήκαν σοβαρά συμπεράσματα ήταν την περασμένη Κυριακή, όπου κέρδισε 1-0 την Κασίμα, για την πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Σίγουρα δεν θα πάει χειρότερα από πέρσι. Δείχνει αρκετά ενισχυμένη, έκανε προσεκτικές κινήσεις. Ο Φικαντέντι έδειξε θετικά δείγματα τους προηγούμενους μήνες και πλέον είχε χρόνο για να δουλέψει. Θέλει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα είναι δύσκολο…

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ουράβα

Τι έκανε πέρυσι: Βίοι αντίθετοι για την Ουράβα η περσινή πορεία εντός και εκτός συνόρων. Απογοήτευσε σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να φανεί ανταγωνιστική. Έμεινε εκτός του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου έφτασε μέχρι τους τελικούς τον περασμένο Νοέμβριο και τελικά «λύγισε» με δύο ήττες από την Αλ Χιλάλ (1-0 εκτός και 2-0 εντός έδρας).

Προπονητής: Συνεχίζει και φέτος με τον Τσουγιόσι Οτσούκο, ο οποίος ανέλαβε ως υπηρεσιακός τον Μάιο στην θέση του Οσβάλντο Ολιβέιρα και κέρδισε με το «σπαθί» του την εμπιστοσύνη από τη διοίκηση. Δείχνει να κάνει καλή δουλειά τακτικά, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έδρα: Saitama Stadium 2002 (63.700)

Μεταγραφές: Μοναδική απόκτηση που ξεχωρίζει είναι αυτή του Βραζιλιάνου φορ Λεονάρντο, που ήρθε από την Νιιγκάτα της Β’ κατηγορίας (38/28, 6 ασίστ πέρυσι), ενώ πήγε στη Γιοκοχάμα Μαρίνος ο φορ Ονάιγου (31/10, 2 ασίστ). Δείχνει πάντως ο Λεονάρντο ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, καθώς σκόραρε δις στο ντεμπούτο του την Κυριακή. Αν προσαρμοστεί θα δώσει σημαντική λύση ο στόπερ Ντενγκ, που αποκτήθηκε από την Μέλμπουρν Βίκτορι.

Προετοιμασία: Έδωσε φιλικά με ομάδες χαμηλής δυναμικότητας κι έτσι δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Την πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Καπ όμως εντυπωσίασε συντρίβοντας 5-2 την Σεντάι.

Εκτίμηση: Αναμφίβολα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, ενώ διαθέτει και την αντίστοιχη ποιότητα. Το ζητούμενο είναι να αποβάλει το «κόμπλεξ» που την διακατέχει τα τελευταία χρόνια. Αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της θα επανέλθει στο προσκήνιο.

Τόσου

Τι έκανε πέρυσι: Πολύ λίγα πράγματα πέρυσι από την Τόσου. Δεν έπιασαν οι περισσότερες μεταγραφές που έκανε και κατάφερε να σωθεί την τελευταία στιγμή. Έπαιξε πολύ κακό ποδόσφαιρο, ενώ είχε την 3η χειρότερη επίθεση με μόλις 32 γκολ. Φέτος δεν ξεκινάει ιδανικά, καθώς ο βασικός χορηγός του συλλόγου αποχώρησε.

Προπονητής: Συνεχίζει και φέτος με τον Κιμ Μγιουνγκ-Χούι στον πάγκο, ο οποίος ανέλαβε στα μέσα της περσινής χρονιάς και κατάφερε να οδηγήσει τον σύλλογο στην παραμονή. Με το υλικό που είχε στα χέρια του δεν θα μπορούσε να καταφέρει περισσότερα πράγματα.

Έδρα: Best Amenity Stadium (24.130)

Μεταγραφές: Έφυγαν αρκετοί παίκτες, με σημαντικότερους τον Ισπανό εξτρέμ Ισαάκ Κουένσα (29/6 πέρυσι) και τον εξτρέμ Όνο (19/0, 3 ασίστ πέρυσι). Αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Τζέονμπουκ ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τιάγκο Άλβες (4/0, 2 ασίστ πέρυσι), ο οποίος είχε χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού. Έκανε επίσης αρκετές προσθήκες από το «κάτω ράφι», που όμως με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν.

Προετοιμασία: Κάκιστη ήταν η εικόνα στα φιλικά, καθώς έμεινε χωρίς νίκη κόντρα στην Γκάμπα Οσάκα, αλλά και με τις Μίτο, Ομίγια, που αγωνίζονται μία κατηγορία πιο κάτω. Στην πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Καπ έχασε εντός έδρας από την Σαπόρο, με 3-0.

Εκτίμηση: Δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς φέτος η χρόνια για την Τόσου. Ήδη τα αποτελέσματα στα φιλικά, αλλά και στο Λιγκ Καπ, βγάζουν χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα. Θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή, ωστόσο είναι το πρώτο φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Σόναν

Τι έκανε πέρυσι: Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έπρεπε να παίξει μπαράζ η Σόναν για να κρατηθεί στην κατηγορία. Έστω και δύσκολα όμως ισοφάρισε 1-1 την Τοκουσίμα και πήρε την ισοπαλία, που της αρκούσε. Έκανε πολύ καλό πρώτο γύρο, αλλά το κάκιστο κλίμα στο εσωτερικό της και τα προβλήματα με τον προπονητή Τσο την έφεραν ένα βήμα πριν από την καταστροφή.

Προπονητής: Συνεχίζει με τον Μπιν Ουκισίμα, ο οποίος ανέλαβε λίγο πριν από το τέλος της χρονιάς. Έγινε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και αυτό είναι ένα θέμα έχει να λύσει άμεσα ο έμπειρος τεχνικός, ώστε να βρει χημεία στην ομάδα.

Έδρα: Shonan BMW Stadium Hiratsuka (18.500)

Μεταγραφές: Κινήθηκε σε πολύ χαμηλό μπάτζετ μεταγραφών και αυτό είναι, που ίσως τελικά κοστίσει. Ξεχωρίζει ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι, που ήρθε ως ελεύθερος από την ΑΪΚ Στοκχόλμης και θα κληθεί να σηκώσει όλο το βάρος στις πλάτες του. Λογικά θα βοηθήσει και ο μεσοεπιθετικός Γιαμάντα (10/1, 1 ασίστ πέρυσι με Ουράβα). «Πλήγμα» η αποχώρηση του βασικού επιθετικού, Γιαμασάκι (31/5, 5 ασίστ πέρυσι).

Προετοιμασία: Σε γενικές γραμμές άφησε θετική εικόνα στα φιλικά. Κέρδισε 1-0 την Γκαζ Μετάν από την Ρουμανία, ενώ ηττήθηκε 1-0 από Πλζεν και 3-1 από Γιάμπλονετς.

Εκτίμηση: Θα δώσει και φέτος μεγάλη μάχη για την παραμονή, ενώ είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να ταιριάξει άμεσα σαν σύνολο. Στα φιλικά πάντως, αλλά και στο Λιγκ Καπ έβγαλε θετικό πρόσωπο.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κασίβα

Τι έκανε πέρυσι: Τελείωσε ο «εφιάλτης» για την πρωταθλήτρια του 2011, Κασίβα. Παίζοντας καταιγιστικό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κέρδισε πανεύκολα την άνοδο, τερματίζοντας 1η στη δεύτερη κατηγορία και πέντε βαθμούς μπροστά από την 2η Γιοκοχάμα. Στο τελευταίο ματς διέσυρε 13-1 την Κιότο!

Προπονητής: Η επιστροφή του Βραζιλιάνου προπονητή, Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος είχε οδηγήσει παλαιότερα τον σύλλογο στην κορυφή της χώρας αποδείχτηκε καθοριστική. Ανέλαβε στη μέση της χρονιάς φτιάχνοντας ένα εξαιρετικό σύνολο, ενώ παράλληλα έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Έχει σαν στόχο να επανέλθει στο προσκήνιο της Ασίας.

Έδρα: Ηitachi Kashiwa Soccer Stadium (15.900)

Μεταγραφές: Ξεχωρίζει η απόκτηση του βασικού διεθνή Νοτιοκορεάτη τερματοφύλακα, Κιμ Σέουνγκ – Γκιου, ενώ διατήρησε τους επιθετικούς Κριστιάνο (39/19 πέρυσι) και Μίκαελ Ολούνγκα (30/27 πέρυσι) και μονιμοποίησε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Σάβιο (19/7, 3 ασίστ πέρυσι). Θα βοηθήσει σημαντικά και ο μπακ, Κιταζούμε, που έκανε σπουδαία χρονιά πέρυσι με την Γιοκοχάμα (40/1, 5 ασίστ).

Προετοιμασία: Αντιμετώπισε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής στα περισσότερα φιλικά που έδωσε. Κέρδισε 2-0 την Τσίμπα, που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω, ενώ την περασμένη Κυριακή κέρδισε 1-0 μέσα στην Γκάμπα για το Λιγκ Καπ, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση.

Εκτίμηση: Ο «εφιάλτης» τελείωσε για τους πρωταθλητές του 2011, που ήρθαν για να μείνουν και έχουν ξεκάθαρο στόχο την διάκριση. Πραγματοποίησαν πολύ καλές μεταγραφές και ο Νέλσον Ολιβέρα γνωρίζει την ψυχολογία του συλλόγου. Θεωρούμε ότι στην χειρότερη μπορεί να μπει στην πρώτη δεκάδα.

Γιοκοχάμα FC

Τι έκανε πέρυσι: Επιστρέφει έπειτα από 13 χρόνια η Γιοκοχάμα FC. Δεν ήταν από τα φαβορί για την άνοδο στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, εντούτοις έδειξε σοβαρότητα και χαρακτήρα στο τελευταίο κομμάτι και πήρε τη 2η θέση.

Προπονητής: Στον πάγκο αναμενόμενα συνεχίζει ο Ιάπωνας Τακαχίρο Σιμοταΐρα, ο οποίος ανέλαβε τον περασμένο Μάιο στη θέση του Βραζιλιάνου Έντσον Ταβάρες και κέρδισε με τον σύλλογο την άνοδο. Θέλει να ρίξει τον μ.ό. ηλικίας στο ρόστερ και η ενδεκάδα στον αγώνα με την Χιροσίμα δεν ξεπερνούσε τα 25 έτη.

Έδρα: MItsuzawa Stadium (15.046)

Μεταγραφές: «Πονάει» η αποχώρηση του μπακ, Κιταζούμε, που έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι (40/1, 5 ασίστ) και ήταν ο κορυφαίος της κατηγορίας στην θέση του. Λογικά θα βοηθήσει ο γκολκίπερ Ροκούταν, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σιμίζου (10/0 πέρυσι). Ανανέωσε για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του ο επιθετικός «Κing Kazu», ο οποίος έκλεισε τα 52 του χρόνια. Ήδη από τον περσινό 2ο γύρο στο ρόστερ βρίσκεται ο Σουνσούκε Νακαμούρα (10/1), που μπήκε στα 42.

Προετοιμασία: Δείχνει εντελώς ανέτοιμη μέχρι στιγμής. Δεν έδωσε δυνατά φιλικά προετοιμασίας, ενώ την Κυριακή έχασε εύκολα με 2-0 από την Χιροσίμα για την πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι. Άπαντες δηλώνουν ότι στόχος είναι το πλασάρισμα μέσα στην δεκάδα, αλλά μέχρι στιγμής προβληματίζει. Θα είναι επιτυχία αν αποφύγει τον υποβιβασμό.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ