foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ113
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιρλανδία, Premier Division: Preview 2020

Previews Πρωταθλημάτων | 13 Φεβ 2020 15:16
Ιρλανδία-Premier-Division-Preview-2020.jpg

H Premier Ιρλανδίας είναι για… ρομαντικούς, ειδικά φέτος που ξεκινά στις 14 Φλεβάρη, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Θα ολοκληρωθεί στις 23 Οκτωβρίου και μία βδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου. Στη φετινή σεζόν το πρωτάθλημα (που από το 2003 διεξάγεται και τους καλοκαιρινούς μήνες) θα πρέπει να προσαρμοστεί και στο Euro 2020, αφού τέσσερα παιχνίδια του θα διεξαχθούν στο Δουβλίνο. Ιδιαίτερα ανταγωνιστική αναμένεται η φετινή διοργάνωση, αφού η Σάμροκ αναμένεται να κοντράρει πολύ την πρωταθλήτρια Νταντάλκ (που παραμένει το απόλυτο φαβορί), ενώ πολύ φιλόδοξες εμφανίζονται οι Ντέρι, Μποέμιανς και Σεντ Πάτρικς. Η επιστροφή του… παλιού αφεντικού του πρωταθλήματος, της Σέλμπουρν, μετά από 7 χρόνια, δίνει ξεχωριστό χρώμα στο πρωτάθλημα.

Μακροχρόνια

Η Νταντάλκ παραμένει το φαβορί για τον τρίτο σερί τίτλο, ενισχύθηκε μεταγραφικά, έχει στρωμένο ρόστερ και καλό προπονητή. Ως πρωταθλήτρια δίνεται στο 1.70 στον Stoiximan, με την απόδοση να πέφτει συνεχώς. Η Σάμροκ δείχνει η μόνη ικανή να την απειλήσει, με την απόδοσή της να βρίσκεται στο 2.70. Πολύ μεγαλύτερο το ρίσκο πονταρίσματος στην Ντέρι, η οποία παρότι εμφανίζεται ως τρίτο φαβορί δείχνει ικανή για την έκπληξη. Η απόδοση που τη συνοδεύει βέβαια αγγίζει το 10.00, δείχνοντας πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Νταντάλκ, 2. Σάμροκ Ρόβερς, 3. Ντέρι, 4. Μποέμιανς, 5. Σεντ Πάτρικς,
6. Κορκ, 7. Γουότερφορντ, 8. Σλίγκο Ρόβερς, 9. Σέλμπουρν, 10. Φιν Χαρπς.

Σύστημα διεξαγωγής

Πρωτάθλημα 10 ομάδων και 36 αγωνιστικών. Τέσσερις γύροι, η κάθε ομάδα αντιμετωπίζει την άλλη 4 φορές (εντός και εκτός έδρας). Η πρωταθλήτρια παίρνει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η 2η και η 3η της τελικής κατάταξης πηγαίνουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η τελευταία ομάδα (10η) υποβιβάζεται απευθείας, ενώ η προτελευταία (9η) θα δώσει πλέι-οφ παραμονής/ανόδου με τη νικήτρια των πλέι-οφ ανόδου της β’ κατηγορίας (First Division). Κριτήρια ισοβαθμίας: α) συνολική διαφορά τερμάτων, β) καλύτερη επίθεση.

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Πάτσινγκ Μέσος Στόκπορτ Ντάνταλκ
Κλίφορντ Μέσος Σεντ Πάτρικς Ντέρι
Μάρσαλ Αμυντικός Γκλέναβον Σάμροκ Ρ.
Μπένσον Μέσος Ντάνταλκ Σεντ Πάτρικς
ΜακΚόρμακ Μέσος Κορκ Ντέρι

Οι ομάδες της Premier Ιρλανδίας

Νταντάλκ

Τι έκανε πέρσι: Πήρε το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί σεζόν, κατέκτησε και το Λιγκ Καπ, ενώ έχασε το κύπελλο στον τελικό από τη Σάμροκ Ρόβερς και μαζί την ευκαιρία να γίνει η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της Ιρλανδίας που κάνει τρεμπλ (το έχει πετύχει μόνο η Ντέρι το 1989). Πήρε όμως πάλι δύο τρόπαια, όπως είχε κάνει την προηγούμενη σεζόν με το νταμπλ και παραμένει το αφεντικό της κατηγορίας.

Προπονητής: Βίνι Πέρθ, 43 ετών. Άκρως πετυχημένη η περασμένη σεζόν, πρώτη του ως το αφεντικό στον πάγκο, είναι από το 2013 στην ομάδα ως βοηθός του Στέφεν Κένι, τον διαδέχτηκε τον Ιανουάριο. Αποδείχθηκε ικανός και εργατικός και φυσικά συνεχίζει.

Γήπεδο: Oriel Park (4.500, 3.100 στα ευρωπαϊκά ματς)

Μεταγραφές: Ενισχύθηκε εκεί που έπρεπε, πήρε δανεικό από τη Νταντί Γιουνάιτεντ τον 24χρονο επιθετικό, επονομαζόμενο ως «Μπέργκαμπ του Αμπερντίν», Κάμι Σμιθ. Η μεγάλη της μεταγραφή, όμως, είναι ο 21 μέσος Γουίλ Πάτσινγκ που ήρθε από τη Στόκπορτ. Σημαντικές οι προσθήκες του 21χρονου αμυντικού Ντάραγκ Λίχι και του 23χρονου μέσου Γκρέγκ Σλόγκετ.

Προετοιμασία: Έδωσε τρία φιλικά τον Γενάρη, διέλυσε με 7-1 τη Γιου Σι Ντι εντός έδρας, για να κάνει τη βασική της προετοιμασία στην Ισπανία, όπου νίκησε 2-1 την Κλουζ της Ρουμανίας κι έχασε 2-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείχνει έτοιμη για την ευρωπαϊκή πρόκληση, μια καλή πορεία είναι ο στόχος της.

Εκτίμηση: Πρώτη. Τεχνικός εγγύηση που ξέρει καλά την ομάδα, δυνατό ρόστερ σε όλες τις γραμμές που ενισχύθηκε σημαντικά, δείχνει ασταμάτητη. Η Σάμροκ αναμένεται να τη ζορίσει περισσότερο από πέρυσι, αν και πολύ δύσκολα θα την σταματήσει.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σάμροκ Ρόβερς

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε 2ρη, κατέκτησε το κύπελλο νικώντας στον τελικό την πρωταθλήτρια Νταντάλκ. Εξιλεώθηκε έτσι για την απώλεια του πρωταθλήματος, όλοι περίμεναν ότι θα κόντραρε περισσότερο τη Ντάνταλκ, όμως δεν τα κατάφερε.

Προπονητής: Στίβεν Μπράντλεϊ, 36 ετών. Από το 2016 στον πάγκο, πρόπερσι έφερε τη Σάμροκ στην 3η θέση, πέρσι στην 2η, η κατάκτηση του κυπέλλου πάντως έσωσε τη σεζόν. Ξέρει ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι μονόδρομος. Δύσκολη η αποστολή του...

Γήπεδο: Tallaght Stadium (8.000)

Μεταγραφές: Έκανε μια πολύ δυνατή μεταγραφή, πήρε τον 24χρονο δεξιό μπακ της Γκλέναβον, Ρις Μάρσαλ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, ακόμα και σαν αριστερό μπακ, αλλά και στα χαφ. Εμφανής η πρόθεση ενίσχυσης στην άμυνα αφού αποκτήθηκε και ο -διεθνής με την εθνική κάτω των 21 της Ιρλανδίας- Λίαμ Σκέιλς.

Προετοιμασία: Έδωσε έξι φιλικά (4-2-0), ισόπαλα αυτά με Μπρέι και Γουότερφορντ τον Γενάρη, νίκησε τη Γκάλγουει με 1-0 τον Φλεβάρη στο τελευταίο. To μεγάλο τεστ θα ήταν το Super Cup κόντρα στη Νταντάλκ, αναβλήθηκε όμως εξαιτίας της καταιγίδας Ciara.

Εκτίμηση: Η επιστροφή στην κορυφή είναι ο μεγάλος στόχος, αυτή τη φορά αναμένεται να στριμώξει την Νταντάλκ. Έχει ενισχυθεί, έρχεται και με αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη στον τελικό του κυπέλλου. Υπάρχει κι ένας δυνατός σπόνσορας, η JD (εταιρία αθλητικών ειδών που εδρεύει στο Μπέρι) είναι φέτος στη φανέλα της σε μια συμφωνία που φέρεται να αγγίζει τα €500.000. Υπάρχει όμως και μεγάλη πίεση για τον τίτλο.

Ντέρι

Τι έκανε πέρσι: Τέταρτη στο πρωτάθλημα, έφτασε και στον τελικό του Λιγκ Καπ, έχασε όμως στα πέναλτι, μέσα στην έδρα της από την πρωταθλήτρια Νταντάλκ και δεν μπόρεσε να κατακτήσει για δεύτερη σερί σεζόν το τρόπαιο. Κατάφερε όμως να βγει στην Ευρώπη κι ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική.

Προπονητής: Ντέκλαν Ντιβάιν, 46 ετών. Ανέλαβε το 2019 και της έδωσε αγωνιστική ταυτότητα, αξιοποιώντας πολύ τους νεαρούς παίκτες. Ικανότατος τεχνικός, έχοντάς τη για δεύτερη σερί σεζόν δείχνει έτοιμος να της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.

Γήπεδο: The Ryan McBride Brandywell Stadium (7.700)

Μεταγραφές: Αύξηση του μπάτζετ και δυνατή μεταγραφική ενίσχυση. Στα χαφ ήρθαν δύο από τους καλύτερους πλέιμεικερ του πρωταθλήματος, ο 28χρονος Κόνορ Κλίφορντ από τη Σεντ Πάτρικς και ο 29χρονος Κόνορ ΜακΚόρμακ από την Κορκ. Ο τελευταίος είχε παίξει στη Ντέρι από το 2015 μέχρι το 2016. Στην τελευταία -μέχρι τώρα- κίνηση πήρε δανεικό για 6 μήνες από τη Ρέντινγκ τον 20χρονο επιθετικό Άνταμ Λίτλ.

Προετοιμασία: O Ντιβάιν έκανε πολλές δοκιμές, η Ντέρι νίκησε 3-2 την ημιερασιτεχνική Ίνστιτιουτ τον Γενάρη και 2-1 την Μπρέι Γουόντερερς στο τελευταίο της φιλικό αυτό τον μήνα, το δέσιμο των νεοαποκτηθέντων με τη χημεία της ομάδας το μόνο ζητούμενο.

Εκτίμηση: Οι δυνατές μεταγραφές και η αύξηση του μπάτζετ δείχνουν ξεκάθαρα ότι θέλει να μπει σφήνα στις Ντάνταλκ και Σάμροκ και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει, φαντάζει όμως πολύ δύσκολο. Έχει πάντως καλό σύνολο, δυνατή έδρα και εξαιρετικό προπονητή, θα το παλέψει μέχρι τέλους, αλλά μάλλον θα τερματίσει πίσω τους (3η).

Μποέμιανς

Τι έκανε πέρσι: Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 3η θέση, υπέρβαση η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μιας και φαινόταν ότι θα πέρναγε απλά μια σεζόν χωρίς να κινδυνέψει, χωρίς όμως και να βρίσκεται ψηλά. Στα υπέρ της ότι τερμάτισε πίσω από το δυνατό δίδυμο του πρωταθλήματος παρότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Προπονητής: Κιθ Λονγκ, 47 ετών. Βρίσκεται από το 2014 στον πάγκο των «Τσιγγάνων» και ξέρει πια πολύ καλά την ομάδα. Σταθερή αξία ο πρώην αμυντικός, είδε την Μποέμιανς να τερματίζει πέρυσι στο ψηλότερο σημείο από τότε που την ανέλαβε.

Γήπεδο: Dalymount Park (6.600)

Μεταγραφές: Ανακατατάξεις στο ρόστερ με 10 παίκτες να φεύγουν και εννέα να έρχονται. Ο 22χρονος Νταν Κέισι επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην Κορκ και δείχνει να μπορεί να καλύψει το κενό στην άμυνα που άφησε ο Ντάραγκ Λίχι, ο οποίος πήγε στην Νταντάλκ.

Προετοιμασία: Σε ρυθμούς… προθέρμανσης τα φιλικά με Σεντ Μόχτας και Γουέξφορντ, δυνατή στο 4-2 επί της Ντροχέντα, δείχνει έτοιμη για την πρεμιέρα, φέτος θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις το καλοκαίρι.

Εκτίμηση: Η αρχαιότερη ομάδα της Ιρλανδίας έχει φέτος το νεανικότερο ρόστερ, πρωτοπορεί έχοντας τη δεύτερη φανέλα της αφιερωμένη στους πρόσφυγες σε συνεργασία με το τμήμα της διεθνούς αμνηστίας. Αγωνιστικά βέβαια δύσκολα θα ξαναβρεθεί στην τριάδα, δείχνει όμως ότι -έστω- η 4η θέση είναι στις δυνατότητες της.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σεντ Πάτρικς

Τι έκανε πέρσι: Απογοήτευσε τερματίζοντας 5η. Ήθελε κάτι παραπάνω, ο εξευτελιστικός αποκλεισμός από τη Γιου Σι Ντι στο κύπελλο οδήγησε στην απομάκρυνση του Χάρι Κένι από τον πάγκο τον Αύγουστο.

Προπονητής: Στίβεν Ο’ Ντόνελ, 34 ετών. Ανέλαβε επίσημα στις 31 Αυγούστου του 2019 παίρνοντας τη θέση του Κένι, έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής. Ήταν παίκτης-βοηθός προπονητή του Βίνι Περθ στην Νταντάλκ, φέτος θα δοκιμαστεί πραγματικά.

Γήπεδο: Richmond Park (5.340)

Μεταγραφές: O 27χρονος μέσος, Ρόμπι Μπένσον, που ήρθε από την πρωταθλήτρια Νταντάλκ είναι το μεγάλο όνομα κι αυτός που αναμένεται να κάνει τη διαφορά. Σημαντική προσθήκη αυτή του 25χρονου επιθετικού Μάρτιν Ρένι από τη Μοντρόουζ.

Προετοιμασία: Έδωσε 6 φιλικά (5-1-0) στην Ιρλανδία, στα σημαντικότερα νίκησε 6-1 την Άθλον Τάουν και στα πιο πρόσφατα 2-1 τη Γκάλγουει και 1-0 τη Ντροχέντα. Ο Ο’Ντόνελ είχε από την αρχή της σεζόν την ομάδα που έμαθε ουσιαστικά πέρυσι, όλη η ευθύνη είναι πάνω του, το πρότζεκτ του δείχνει φιλόδοξο.

Εκτίμηση: Στοχεύει πάλι σε κάτι περισσότερο, δύσκολα θα πέσει κάτω από την πεντάδα, ακόμα δυσκολότερο να πετύχει κάτι περισσότερο, εκτός αν ο Ο’Ντόνελ κάνει θαύματα. Βέβαια, φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγαλύτερος...

Γουότερφορντ

Τι έκανε πέρσι: Δεν πήγε όπως περίμενε (6η θέση), πολλές γκέλες και σκαμπανεβάσματα, ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολο να έχει σεζόν ανάλογη με την προηγούμενη που είχε βγει 4η. Δεν έχασε όμως το κοινό της, η σεζόν κρίνεται θετική -για τα κυβικά της- βάσει της τελικής κατάταξης.

Προπονητής: Άλαν Ρέινολντς, 45 ετών. Από τον Γενάρη του 2017 στην ομάδα, την ανέβασε με την πρώτη στη μεγάλη κατηγορία, μετά από 10 χρόνια. Απόγειο η προπέρσινη σεζόν και η 4η θέση. Έπαιξε πάντως επιθετικό ποδόσφαιρο και στα φιλικά δεν έδειξε να αλλάζει συνήθειες.

Γήπεδο: Regional Sports Centre (5.500)

Μεταγραφές: Έφυγαν σημαντικοί παίκτες, οι Ελμπουζέντι, Σέιν Ντάγκαν, Φιγκερόα και Γκάλβιν μεταξύ άλλων, ήρθαν o 21χρονος επιθετικός Μάικ Ο’Κόνορ από τη Λίνφιλντ, από την Κορκ ο τερματοφύλακας, Τάιγκ Ράιαν και ο 24χρονος μπακ-χαφ Κέβιν Ο’Κόνορ (έχει περάσει και από την Πρέστον).

Προετοιμασία: H χημεία το ζητούμενο για τον Ρέινολντς, πιο δυνατό φιλικό το πρόσφατο 0-0 με την κυπελλούχο Σάμροκ Ρόβερς. που θεωρείται διεκδικήτρια του τίτλου. Θετικές οι εντυπώσεις.

Εκτίμηση: Για πιο πάνω από την 6η θέση δεν είναι, το θέμα είναι να μην βρεθεί πιο κάτω. Ο Ρέινολντς δείχνει να ξέρει τι κάνει, αν οι παίκτες που ήρθαν καλύψουν τα κενά δεν θα έχει πρόβλημα, ενώ να κινδυνέψει φαντάζει αδύνατο.

Κορκ

Τι έκανε πέρσι: Αποκαρδιωτική σεζόν, το τέλος της οποίας τη βρήκε στην 8η θέση. Τουλάχιστον δεν έγινε χειρότερη αφού δεν κινδύνεψε, στόχευε όμως για πολύ παραπάνω, οι αποδόσεις την έδιναν τρίτο φαβορί για τον τίτλο.

Προπονητής: Νιλ Φεν. Από τον Αύγουστο του 2019, παράτησε τη Λόνγκφορντ για να βρεθεί στη μεγάλη κατηγορία, συμμάζεψε την κατάσταση αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Πάντως, έχει τη στήριξη των οπαδών.

Γήπεδο: Turner’s Cross (7.485)

Μεταγραφές: Έχασε σημαντικούς παίκτες όπως τον αμυντικό Κόνορ ΜακΚάρθι που πήγε στη Σεντ Μίρεν. Ο τερματοφύλακας Τάιγκ Ράιαν και ο μπακ-χαφ Κέβιν Ο’Κόνορ πήγαν στη Γουότερφορντ, ενώ ο μέσος Κόνορ ΜακΚόρμακ πήγε στη Ντέρι.

Προετοιμασία: Νίκες και στα 4 φιλικά που έδωσε εντός Ιρλανδίας, 2-1 την Κομπ Ράμπλερς και 2-0 τη Λόνγκφορντ στα σημαντικότερα από αυτά. Ο Φεν δείχνει να επιμένει στο επιθετικό ποδόσφαιρο.

Εκτίμηση: Αυτό με το οποίο συμβιβάστηκε πέρυσι δείχνει να είναι ο φετινός στόχος, να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της. Δείχνει κατώτερη από πολλές ομάδες, όχι όμως για να κινδυνέψει, έχοντας και ως «όπλο» τη δυνατή της έδρα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Σλίγκο Ρόβερς

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 7η θέση. Έκανε το αναμενόμενο, δεν κινδύνεψε, εξασφάλισε πολύ εύκολα την παραμονή της, κάποια στιγμή άφησε ελπίδες για κάτι περισσότερο. Δεδομένων των συνθηκών και του ρόστερ η σεζόν δεν ήταν κακή.

Προπονητής: Λίαμ Μπάκλεϊ, 58 ετών. Βρίσκεται στον πάγκο από τον Οκτώβριο του 2018, ένα μήνα μετά την παραίτηση του από τη Σεντ Πάτρικς. Εξαιρετική η δουλειά του πέρυσι, έφτιαξε ένα αξιόμαχο σύνολο.

Γήπεδο: The Showgrounds (4.500)

Μεταγραφές: Ο 26χρονος Γκάρι Μπάκλεϊ, που ήρθε από την Κορκ, αποτελεί τη σημαντικότερη προσθήκη. Η Κορκ χρειάστηκε πολλές φορές πέρυσι να αμυνθεί, ο Λίαμ Μπάκλεϊ θέλει να παίξει επιθετικά κι η απόκτηση του συνονόματού του το δείχνει ξεκάθαρα.

Προετοιμασία: Από τα σημαντικότερα φιλικά το 1-0 επί της Άκρινγκτον Στάνλει, ζημιά στο φιλικό με τη Μπαλινάμαραλντ, καθώς χτύπησε ο αμυντικός Ρίγκαν Ντόνελον και χάνει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τελευταίο φιλικό αυτό με την Κάμπιντιλι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Εκτίμηση: Μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, δύσκολα όμως θα καταφέρει κάτι περισσότερο, ο Λίαμ Μπάκλεϊ έκανε καλή δουλειά πέρυσι, δυσκολότερο το έργο του φέτος, η άνετη παραμονή δείχνει εφικτός στόχος.

Φιν Χαρπς

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε 9η κι επικράτησε στα πλέι-οφ ανόδου/παραμονής σε μια δραματική διπλή αναμέτρηση με την Ντροχέντα. Έχασε 1-0 στο πρώτο ματς, νίκησε με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς για να κάνει το 2-0 στην παράταση και να παραμείνει στην κατηγορία.

Προπονητής: Όλι Χόργκαν, 51 ετών. Από το 2013 στον πάγκο της Χαρπς. Έκανε την υπέρβαση πέρυσι κρατώντας με τα ψέματα την ομάδα στην κατηγορία, καλείται να το κάνει και φέτος.

Γήπεδο: Finn Park (4.200)

Μεταγραφές: O 30χρονος Ντέιβιντ Γουέμπστερ ήρθε από τη Σεντ Πάτρικς για να δέσει την άμυνα. Αμυντικός και ο 31χρονος Σέιν ΜακΈλενι που ήρθε από τη Λαρν της Βορείου Ιρλανδίας, σημαντικές προσθήκες αμφότεροι, όπως και ο 21χρονος επιθετικός Ντελάπ που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Ντέρι.

Προετοιμασία: Στο πιο δυνατό από τα φιλικά έχασε με 3-0 από την Ντέρι, είχε χάσει 2-0 και από τη Γκάλγουεϊ, με τον Χόργκαν να δοκιμάζει συνεχώς παίκτες και σχήματα.

Εκτίμηση: Τα κατάφερε με τον δύσκολο τρόπο πέρυσι, καλείται να επαναλάβει και φέτος τον άθλο, αναμένεται να κοντραριστεί με τις Σέλμπουρν και Κορκ. Έχει πάντως ενισχυθεί κι αναμένεται να παλέψει μέχρι τέλους, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σέλμπουρν

Τι έκανε πέρσι: Κατέκτησε τον τίτλο στη First Division (2η κατηγορία), πήρε την άνοδο ως πρωταθλήτρια κι επέστρεψε στην Πρέμιερ μετά από επτά χρόνια απουσίας.

Προπονητής: Ίαν Μόρις, 33 ετών. Ο νεαρότερος προπονητής της κατηγορίας. Ήταν διευθυντής ανάπτυξης στη Μποέμιανς, ανέλαβε πέρσι τη Σέλμπουρν και κατάφερε να την οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία. Τον περιμένει μια πολύ δύσκολη σεζόν.

Γήπεδο: Tolka Park (3.600)

Μεταγραφές: Ανακατατάξεις με 11 παίκτες να αποχωρούν και να έρχονται έξι. Ο 28χρονος επιθετικός Καρλ Σέπαρντ από την Κορκ και ο 32χρονος μέσος Γκάρι Ντίγκαν από την Κέιμπριτζ αποτελούν τις σημαντικότερες προσθήκες. Ποντάρει στην εμπειρία...

Προετοιμασία: Πέντε φιλικά στην Ιρλανδία (2-2-1) έχασε 1-0 στο τελευταίο από την Μπρέι Γουόντερερς. Φαίνεται να ρίχνει το βάρος στην άμυνα, κλειστά όλα τα φιλικά, ο Μόρις δεν δείχνει να παίρνει ρίσκα, τον περιμένει εκτός έδρας ματς με την Κορκ στην πρεμιέρα.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για την παραμονή, αν τα καταφέρει θα το πετύχει οριακά, μεγάλη δοκιμασία για τον Μόρις. Θα στηριχτεί στην έδρα και το κοινό της, ίσως δεν είναι αρκετά, εκτός αν ενισχυθεί κι άλλο μεταγραφικά.

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ