Ανάλυση: Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση της η Μέλμπουρν Σίτι, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει 2-0 στο ματς με τη Νιούκαστλ. Το γρήγορο γκολ του Νουν με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή φάνηκε ότι θα έδινε μία εύκολη νίκη, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική. Πιέστηκε αρκετά και για πρώτη φορά φέτος την κράτησε όρθια ο ομογενής τερματοφύλακας, Ντιν Μπουζάνης. Στο 63' ο ΜακΛάρεν με εύστοχο πέναλτι έδωσε αέρα δύο τερμάτων και ουσιαστικά εκεί τελείωσαν όλα. Διατηρήθηκε για τρίτο παιχνίδι αήττητη (2-1-0) και ποντάρει πολλά στο "σπίτι" της, προκειμένου να πάρει τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας. Για την ώρα πρέπει να βελτιώσει την τραγική ανασταλτική λειτουργία.
Αγωνιστικά νέα: Θα λείψουν και πάλι αρκετοί διεθνείς με την ομάδα των u23. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Μπουζάνης (10/0), αντί του Γκλόβερ (3/0). Δεν υπολογίζονται ούτε ο βασικότατος χαφ Μετκάλφ (8/2), ο αναπληρωματικός χαφ Νατζιαρίν (4/0) και ο μέσος Γκενρεάου (6/0). Νέες απώλειες ο πολύτιμος στόπερ Βίντμπιχλερ (3/0) και ο μπακ Γκαλογουέι (13/1). Αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σέλτικ ο αμυντικός Χέντρι.
Ανάλυση: Έκανε ρεκόρ η Γκλόρι με την έκτη διαδοχική νίκη, απέναντι στους Γουόντερερς (1-0 εκτός). Ήρθε πάντως με πολύ αγχωτικό τρόπο, καθώς δεν αξιοποίησε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με το πλασέ του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, Μπρούνο Φορναρόλι. Στην επανάληψη πιέστηκε αρκετά και σε μία περίπτωση γλύτωσε από το VAR την ισοφάριση σε γκολ, το οποίο αρχικά είχε μετρήσει. Όπως και να 'χει, μπήκε τέλος για τα καλά στο τραγικό φετινό ξεκίνημα, όπου έφερε την περσινή φιναλίστ στο «-13» από την κορυφή. Θα δώσει μάχη για τη δεύτερη θέση μαζί με την Σίτι και στο αποψινό ματς επιβάλλεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά νέα: Παραμένει εκτός ο βασικότατος κόφτης, Οσάμα Μάλικ (4/0), ενώ μία από τα ίδια και για τον βετεράνο κεντρικό αμυντικό Τζούλμπιτς (3/0), που έδινε σημαντική βοήθεια με την εμπειρία του. Με την εθνική ομάδα u23 θα λείψει ο εξτρέμ Ντ'Αγκοστίνο (1/0). Νέα απώλεια ο βασικότατος μέσος Χουάντε (11/0), ωστόσο αποκτήθηκε ο μέσος Λία από την Αδελαΐδα (1/0 φέτος).
Μετράει 3 over 2.5 στα 4 πιο πρόσφατα
Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 5 από τα 6 τελευταία
Έχει σκοράρει στα 12 από τα 13 παιχνίδια
Μέλμπουρν Σίτι - Περθ Γκλόρι Προγνωστικά
Εκτίμηση
Πολύ δύσκολο ματς για σημείο. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με την Γκλόρι, ωστόσο πολύ δύσκολα θα φύγει για δεύτερη φορά φέτος με τη νίκη 3-0 από την Μελβούρνη. Η Σίτι είναι ομάδα έδρας και δεν κοντράρεται εύκολα. Προτιμότερη λύση δείχνει το over 2.5.
Μέλμπουρν Σίτι - Περθ Γκλόρι Προγνωστικά
Εκτίμηση
Πολύ δύσκολο ματς για σημείο. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με την Γκλόρι, ωστόσο πολύ δύσκολα θα φύγει για δεύτερη φορά φέτος με τη νίκη 3-0 από την Μελβούρνη. Η Σίτι είναι ομάδα έδρας και δεν κοντράρεται εύκολα. Προτιμότερη λύση δείχνει το over 2.5.