foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ112
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Μεξικό, Liga MX: Preview Clausura 2020

Previews Πρωταθλημάτων | 09 Ιαν 2020 13:49
Μεξικό-Liga-MX-Preview-Clausura-2020.jpeg


Έτοιμο για... σέντρα είναι το Κλαουσούρα του 2020 στο Μεξικό. H πρωταθλήτρια του Απερτούρα, Μοντερέι, θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, αλλά η Αμέρικα, που ηττήθηκε στον τελικό, θέλει να δώσει απαντήσεις. Πάντα μέσα στις διεκδικήτριες η Τίγκρες, η οποία αποτελεί σταθερή δύναμη στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο, ενώ ενίσχυσε το ρόστερ της. Δεν «πέφτει» καμία ομάδα από όσες συμμετέχουν, διότι έχει ήδη υποβιβαστεί η Βερακρούς λόγω χρεών. Είναι καλή ευκαιρία για όσες παλεύουν για ένα καλύτερο μέσο όρο να μαζέψουν βαθμούς δίχως τόσο μεγάλο άγχος.

Μακροχρόνιο στοίχημα

Η Κλαμπ Αμέρικα θέλει να δώσει απαντήσεις για το χαμένο Απερτούρα και θα πεισμώσει να φτάσει στην κατάκτηση του Κλαουσούρα. Εύκολο δεν θα είναι με τις Μοντερέι και Τίγκρες πολύ δυνατές, αλλά στο 4.50 παίζεται, στον Stoiximan, η ομάδα του Ερέρα.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Αμέρικα, 2. Τίγκρες, 3. Μοντερέι, 4. Σάντος Λαγκούνα, 5. Τιχουάνα
6. Λεόν, 7. Τσίβας Γουαδαλαχάρα, 8. Μονάρκας, 9. Πατσούκα, 10. Τολούκα,
11. Νεκάξα, 12. Πούμας, 13. Κρους Ασούλ, 14. Άτλας, 15. Ατλέτικο Σαν Λουίς,
16. Κερέταρο, 17. Χουάρες, 18. Πουέμπλα

Σύστημα Διεξαγωγής

Οι 18 ομάδες που στελεχώνουν την κατηγορία ρίχνονται αρχικά στη μάχη για τον τίτλο του Κλαουσούρα, με τις πρώτες οκτώ να προκρίνονται στα play offs (Liguilla). Εκεί θα κοντραριστούν (ανά ζευγάρια) σε διπλές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ίδιου συνολικού σκορ μετά τη λήξη του δεύτερου ματς, προκρίνεται εκείνη που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια. Βάσει της ειδικής βαθμολογίας για τον υποβιβασμό, μία ομάδα «πέφτει» και τη θέση της παίρνει μία άλλη από τη 2η κατηγορία. Φέτος όμως έχει ήδη υποβιβαστεί η Βερακρούς λόγω χρεών και έτσι δεν «πέφτει» καμία άλλη. Κριτήρια ισοβαθμίας: α) διαφορά τερμάτων, β) καλύτερη επίθεση, γ) βαθμοί στα μεταξύ τους, δ) καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Νίκο Λόπες Επιθετικός Ιντερνασιονάλ Τίγκρες
Γκουζμάν Μέσος Πατσούκα Τσίβας
Μασίας Επιθετικός Λεόν Τσίβας
Αντούνα Μέσος Γκάλαξι Τσίβας
Ανγκούλο Μέσος Νεκάξα Τσίβας
Βαλντίβια Μέσος Κόλο Κόλο Μονάρκας
Σόσα Επιθετικός Ρασίνγκ Μοντ. Λεόν
Γκαλέγος Μέσος Νεκάξα Ατλέτικο Σαν Λουίς
Ναχουελπάν Επιθετικός Τιχουάνα Κερέταρο
Ακόστα Μέσος Ουάσιγκτον Άτλας

Οι ομάδες της Liga MX

Μοντερέι
Τι έκανε στο Απερτούρα: Πήγε... στράφι το πρώτο μισό της σεζόν για την Μοντερέι, μέχρι που η διοίκηση αποφάσισε να φέρει στην τεχνική ηγεσία τον παλιό γνώριμο Αντόνιο Μοχάμεντ και δικαιώθηκε. Μπήκε στη λιγκίγια, έφτασε μέχρι τον τελικό και πήρε το τρόπαιο μέσα στο «Αστέκα» επί της Αμέρικα στα πέναλτι. Σαφώς και είναι επιτυχημένη η χρονιά, αλλά θέλει και το Κλαουσούρα.

Προπονητής: Ο Αντόνιο Μοχάμεντ επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας στην μέση της σεζόν, κατάφερε να συμμαζέψει άμεσα την Μοντερέι και να σηκώσει το τρόπαιο που τόσο πολύ του έλειπε. Εκπλήρωσε έτσι και το όνειρο του αδικοχαμένου γιου του, όταν του είχε ζητήσει πριν σκοτωθεί σε τροχαίο πριν πολλά χρόνια, να σηκώσει ένα τρόπαιο με τους «ραγιάδος».

Γήπεδο: BBVA Bancomer (53.500)

Μεταγραφές: Δεν έχουν γίνει αλλαγές στο ρόστερ, υπάρχουν αρκετές φήμες, αλλά τίποτα χειροπιαστό. Έφυγαν δύο παίκτες που δεν υπολογίζονταν έτσι κι αλλιώς. Στην ουσία είναι ακριβώς η ίδια ομάδα, αλλά τονίστηκε ότι ψάχνεται η διοίκηση για να ενισχύσει τους «ραγιάδος».

Προετοιμασία: Δεν πρόλαβε να κάνει ουσιαστική προετοιμασία, διότι οι επίσημες υποχρεώσεις της ολοκληρώθηκαν στις 29/12 (τερμάτισε 3η στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων) και συνεχίζει στο ίδιο τέμπο. Δεν προλαβαίνει να αλλάξει τον προγραμματισμό. Δεν θα παίξει πάντως στην 1η αγωνιστική του Κλαουσούρα για να έχει χρόνο να πάρει ανάσες.

Εκτίμηση: Είναι ξανά ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και μένει να φανεί κατά πόσο θα είναι «πεινασμένη» για τις back to back κατακτήσεις.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κλαμπ Αμέρικα
Τι έκανε στο Απερτούρα: Έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, έδωσε την ρεβάνς στην έδρα της, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς έχασε το τρόπαιο από την Μοντερέι στα πέναλτι. Ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί και συνιστά αποτυχία έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.

Προπονητής: Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου ο Ερέρα, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική για την εικόνα των «αετών» στο μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά, αλλά κυρίως για τον χαμένο τελικό. Πάντως, η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο Απερτούρα. Αν δεν καταφέρει να πάρει ούτε τώρα τον τίτλο, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει, το γνωρίζει και ο ίδιος.

Γήπεδο: Estadio Azteca (106.187)

Μεταγραφές: Πήρε τον μπακ Φουέντες από την Τιχουάνα και τον χαφ Εσκομπόσα από την Κερέταρο, με την οποία έκανε πολύ καλό πρώτο μισό της σεζόν. Θέλει να γεμίσει περαιτέρω το ρόστερ της, για να μην την ξανά… πατήσει με τους τραυματισμούς. Ο χαφ Λόπες δεν υπολογιζόταν και πήγε στην Πούμας. Θέλει να πάρει κι άλλους παίκτες, αλλά μένει να φανεί και ποιοι θα φύγουν, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους, για τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές της.

Προετοιμασία: Όπως και η Μοντερέι, έτσι και αυτή δεν πρόλαβε να κάνει ουσιαστική προετοιμασία και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Δεν θα παίξει στην 1η αγωνιστική για να πάρει ανάσες, όπως έγινε και με την αντίπαλό της στους τελικούς του Απερτούρα.

Εκτίμηση: Φυσικά και είναι ξανά φαβορί για να φτάσει μέχρι τέλους, καθώς το ρόστερ της είναι πολύ ποιοτικό και θέλει ένα τρόπαιο. Μένει να φανεί τι προσθαφαιρέσεις θα γίνουν μέχρι τέλος Ιανουαρίου, αν και δεν αναμένεται να είναι πολλές αυτές.

Τίγκρες
Τι έκανε στο Απερτούρα: Ξεκάθαρη αποτυχία συνιστά ο αποκλεισμός της στα ημιτελικά από την Αμέρικα και έφερε… αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας. Στο πρώτο ματς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1, αλλά στη ρεβάνς ήταν αγνώριστη και ηττήθηκε με 4-2 μπροστά στο κοινό της. Οι αδυναμίες της είχαν φανεί από την κανονική διάρκεια.

Προπονητής: Στην άκρη του πάγκου βρίσκεται σταθερά από το 2010 ο Φερέτι, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετικό έργο μέχρι στιγμής στην Τίγκρες και η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη. Είναι πολύ επιτυχημένος και οι κατακτήσεις τροπαίων έχουν την «σφραγίδα» του.

Γήπεδο: Universitario de Nuevo León (42.000)

Μεταγραφές: Πήρε τον εξτρέμ Νίκο Λόπες από την Ιντερνασιονάλ, ο οποίος δεν έκανε και την καλύτερη σεζόν πέρσι στη Βραζιλία. Ουσιαστικά είναι αντικαταστάτης του Ζελαραγιάν που πήγε στο MLS. Πήρε και τον χαφ Σιέρα από την Κερέταρο με την οποία έκανε καλό πρώτο μισό.

Προετοιμασία: Έμεινε νωρίς εκτός πλέι οφ και είχε τουλάχιστον ένα μήνα να προετοιμαστεί η Τίγκρες για το Κλαουσούρα. Στο πιο δυνατό φιλικό που έδωσε, ηττήθηκε με 3-2 από τη Σάντος Λαγκούνα και πρέπει να βρει σταθερότητα, η οποία της έλειψε πολύ στο Απερτούρα.

Εκτίμηση: Ξέρουμε πάνω κάτω τι να περιμένουμε από την Τίγκρες, μιας και παίζει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, ενώ και το ρόστερ της δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Είναι πάντα μέσα στα φαβορί, αλλά δεν τρομάζει, είναι η αλήθεια, όπως άλλες χρονιές.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τσίβας Γουαδαλαχάρα
Τι έκανε στο Απερτούρα: Δεν κατάφερε να μπει στη λιγκίγια στις λεπτομέρειες, αλλά αυτό που θέλει είναι να σώσει την κατηγορία και γι' αυτό παλεύει. Έκανε καλό Απερτούρα σχετικά, αλλά στο Κλαουσούρα θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο, καθώς δεν έχει άλλα περιθώρια. Πραγματοποίησε καλό φίνις και θέλει να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό.

Προπονητής: Ο 61χρονος Λουίς Τένα ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριο, βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την Τσίβας και τώρα έχει μπει στην τελική ευθεία το έργο του για να σώσει την ιστορική ομάδα. Δείχνει να τα πάει καλά και η διοίκηση τον εμπιστεύεται.

Γήπεδο: Zapopan (46.609)

Μεταγραφές: Άπαντες ήξεραν ότι πρέπει να κάνει μεταγραφές για να σώσει την κατηγορία και η διοίκηση προχώρησε σε πολλές προσθήκες. Ήρθε ο μεσοεπιθετικός Αντούνα από τους Γκάλαξι, o έμπειρος και ποιοτικός χαφ Γκουζμάν από την Πατσούκα, ο έτερος χαφ Βάσκες από τη Σάντος Λαγκούνα, οι αμυντικοί Καλδερόν και Πένια από τη Νεκάξα και από την ίδια ομάδα ο μέσος Ανγκούλο. Επέστρεψε από τη Λεόν ο 20χρονος επιθετικός Μασίας που τα πήγε εξαιρετικά. Η πιο σημαντική αποχώρηση είναι αυτή του Άλαν Πουλίδο που πήγε στο MLS. Είναι ξεκάθαρα ενισχυμένη.

Προετοιμασία: Ο Τένα είχε αρκετές μέρες να δουλέψει με τους νέους παίκτες του και να προσπαθήσει να «δέσει» την ομάδα του. Στα φιλικά έδειξε καλό πρόσωπο, όπου μεταξύ άλλων επικράτησε των Βενάδος με 1-0 και της Νεκάξα με 2-0. Στα θετικά ότι δείχνει βελτίωση στην άμυνα.

Εκτίμηση: Πρώτος στόχος σαφώς είναι η παραμονή στην κατηγορία για την Τσίβας, αλλά δεν παύει ποτέ να είναι στόχος η είσοδος στη λιγκίγια. Δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει να φτάσει και στους δύο στόχους της. Άλλωστε μια καλή πορεία θα της εξασφαλίσει και την παραμονή.

Σάντος Λαγκούνα
Τι έκανε στο Απερτούρα: Τρομερή πορεία στην κανονική διάρκεια, τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά οι μεγάλες προσδοκίες στη λιγκίγια δεν επιβεβαιώθηκαν και αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Μοντερέι.

Προπονητής: O 50χρονος Χόρχε Αλμάντα ήρθε τον περασμένο Απρίλιο. Στην πρώτη του απόπειρα στο μεξικάνικο πρωτάθλημα τα πήγε πολύ καλά, καθώς παρουσίασε μια ομάδα που έπαιζε για τη νίκη με φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο σε κάθε έδρα. Έμαθε κι αυτός όμως ότι η λιγκίγια είναι άλλη ιστορία και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση.

Γήπεδο: Nuevo Corona (28.914)

Μεταγραφές: Πρόσθεσε έξτρα λύσεις στο ρόστερ με τον αμυντικού Βαν Ράνκιν από την Τσίβας, ενώ από την ίδια ομάδα πήρε και τον 21χρονο χαφ Θερβάντες. Δεν έχασε κάποιον σημαντικό παίκτη της και ουσιαστικά διατήρησε τον ίδιο κορμό με το Απερτούρα. Μιλάμε σαφώς λοιπόν για μια έτοιμη ομάδα.

Προετοιμασία: Είχε αρκετές μέρες να προετοιμαστεί, έβγαλε καλή εικόνα στα φιλικά και στο σημαντικότερο εξ αυτών, κέρδισε την Τιχουάνα με 3-2.

Εκτίμηση: Αναμένεται να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, καθώς μιλάμε για έτοιμη ομάδα που έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής. Θα φανεί στην πορεία κατά πόσο έγινε πιο «στιβαρή» για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Κρους Ασούλ
Τι έκανε στο Απερτούρα: Ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες την σεζόν, αλλά για ακόμα μια φορά βυθίστηκε στη μετριότητα και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από την 12η θέση στην κανονική διάρκεια. Άλλαξε και προπονητή τον Σεπτέμβρη, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να ανατρέψει την μέτρια εικόνα της.

Προπονητής: Ο 54χρονος Ουρουγουανός Σίμπολδι ανέλαβε τον Σεπτέμβρη για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στη «μακίνα». Παρουσίασε βελτίωση, αλλά άργησε και γι' αυτό δεν πρόλαβε την 8άδα. Συνεχίζει κανονικά στην άκρη του πάγκου.

Γήπεδο: Estadio Azteca (106.187)

Μεταγραφές: Πήρε τον μεσοεπιθετικό Καπελίνι από τη Νασιονάλ Μεντεγίν, τον στόπερ Ρόμο από την Κερέταρο για αντικαταστάτη του Μαντουένια και τον ελπιδοφόρο τερματοφύλακα Χουράδο από τη Βερακρούς. Έφυγε ο επιθετικός Καουτερούσιο που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Δεν έγιναν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της. Πάντως, ψάχνεται για περαιτέρω ενίσχυση.

Προετοιμασία: Είχε αρκετό καιρό για να προετοιμαστεί κατάλληλα και να παρουσιάσει ο Σίμπολδι μια καλύτερη εκδοχή της Κρους Ασούλ και τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Στο πιο πρόσφατο φιλικό, επικράτησε της Τολούκα με 3-2. Στόχος της να γίνει αποτελεσματική στην επίθεση, τομέας στον οποίο υστέρησε στο Απερτούρα.

Εκτίμηση: Πρέπει επιτέλους να βγει από τη μετριότητα και να κάνει βήμα προς την 8άδα για να διεκδικήσει τον τίτλο όπως λένε στο εσωτερικό της. Επειδή υπάρχει μεγάλη εσωστρέφεια όμως, δεν αποκλείεται αν έρθουν 2-3 στραβά αποτελέσματα στην αρχή να κάνει πάλι τα ίδια.

Πούμας
Τι έκανε στο Απερτούρα: Στόχος ήταν η 8άδα, αλλά δεν είχε την απαιτούμενη σταθερότητα στο παιχνίδι της για να τα καταφέρει, ενώ ο Μίτσελ προσέγγισε πολλά παιχνίδια συντηρητικά, κάτι που στοίχισε εν τέλει στην ομάδα του. Απέτυχε ξεκάθαρα.

Προπονητής: Ο Μίτσελ (πρώην κόουτς του Ολυμπιακού) έδειξε ότι μπορεί να βελτιώσει την Πούμας, αρκεί να μην μείνει κολλημένος σε κάποιες συντηρητικές τακτικές, που δεν του προσέφεραν κάτι. Η διοίκηση του δίνει χρόνο να δουλέψει και πρέπει να το εκμεταλλευτεί.

Γήπεδο: Olímpico de Universitario (72.500)

Μεταγραφές: Έγινε ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, καθώς ο Μίτσελ δεν υπολόγιζε κάποιους παίκτες και έφυγαν. Προσπάθησε να ενισχυθεί, έφερε τον χαφ Σαουσέδο από το Σολτ Λέικ και τον αμυντικό Βάσκες από τη Μοντερέι μεταξύ άλλων, ωστόσο δεν είναι παίκτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο. Τα οικονομικά του συλλόγου δεν άφησαν περιθώρια για ανοίγματα.

Προετοιμασία: Ο Μίτσελ είχε τον χρόνο να δουλέψει, πρέπει να ενσωματώσει και τους νέους παίκτες, για να φανεί κατά πόσο μπορεί να φανεί καλύτερη η ομάδα του.

Εκτίμηση: Θα είναι και πάλι ερωτηματικό η Πούμας, η οποία πέρα από την 8άδα, αναζητά μια καλή επίδοση για να μην αρχίσει να μπλέκει και με την ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Χρειάζεται μια καλή πορεία λοιπόν, για να μείνει μακριά από μπελάδες.

Πατσούκα
Τι έκανε στο Απερτούρα: Έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο της στη λιγκίγια, καθώς έμεινε στην 9η θέση και στο -2 από την 8η Μοντερέι. Πλήρωσε το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να είναι αποτελεσματική στην έδρα της, εκεί όπου άλλες χρονιές ήταν άτρωτη. Αυτό στοίχισε την θέση του Μάρτιν Παλέρμο στην άκρη του πάγκου.

Προπονητής: Η διοίκηση πήρε το ρίσκο να φέρει τον 36χρονο Ουρουγουανό Πάουλο Πεθολάνο, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του απόπειρα στο Μεξικό. Έχει περάσει από τους πάγκους των Τορκέ και Λίβερπουλ (Ουρουγουάη), με την προπονητική του καριέρα να αριθμεί τρία χρόνια.

Γήπεδο: Hidalgo (30.000)

Μεταγραφές: Πρόσθεσε έναν παλιό γνωστό ματς στο ρόστερ της, τον Καζίμ Ρίτσαρντς που πέρασε κάποτε από τον Ολυμπιακό. Είχε καλή παρουσία με την Βερακρούς. Πρόσθεσε μια λύση στα χαφ με τον ερχομό του Σόουζα από την Κούσκο του Περού. Έχασε όμως τον έμπειρο και ποιοτικό χαφ Γκουζμάν που πήγε στην Τσίβας. Ελάχιστες οι διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της.

Προετοιμασία: Ο νέος κόουτς Πεθολάνο είχε καιρό μπροστά του για να δουλέψει με τη νέα του ομάδα και να περάσει την φιλοσοφία του, αλλά μένει να φανεί κατά πόσο θα μπορέσει σε μικρό χρονικό διάστημα να φέρει τους «τούζος» εκεί που θέλει. Ίσως αποδειχθεί μεταβατικό αυτό το τουρνουά.

Εκτίμηση: Δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις για την Πατσούκα, καθώς μπορεί να μην έχει ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ της, αλλά ο νέος προπονητής της είναι άπειρος από αυτή την κατηγορία και γενικά από πάγκους, με την θητεία του να είναι μικρή. Είναι ένα ερωτηματικό η Πατσούκα.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεόν
Τι έκανε στο Απερτούρα: Έπαιξε πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της και τερμάτισε στην 2η θέση της κανονικής διάρκειας. Στην λιγκίγια όμως δεν τα κατάφερε, καθώς έμεινε εκτός συνέχειας μόλις από τον πρώτο γύρο, με την Μονάρκας να την αποκλείει. Έκανε μια ήττα στο Απερτούρα και αυτή ήρθε στη ρεβάνς του 3-3 του πρώτου ματς. Κρίμα για την προσπάθεια της.

Προπονητής: Ο έμπειρος Άμπριζ ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2018 και στο περσινό Κλαουσούρα παρουσίασε μια εξαιρετική ομάδα, που έφτασε μια ανάσα από το τρόπαιο. Έπειτα στο φετινό Απερτούρα έπαιξε και πάλι καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έκανε το βήμα παραπάνω. Η διοίκηση πάντως στηρίζει το έργο του.

Γήπεδο: Nou Camp (33.943)

Μεταγραφές: Ο εξαιρετικός φορ Μασίας επέστρεψε στην Τσίβας και η διοίκηση για να καλύψει το κενό του, έφερε από την Ρασίνγκ Μοντεβιδέο τον Σόσα που έκανε πολύ καλή σεζόν. Πρόσθεσε μια έξτρα λύση στα χαφ με τον Μπαρέιρο από την Πατσούκα. Είναι ουσιαστικά η ίδια ομάδα με το Απερτούρα.

Προετοιμασία: Δεν είχε πολλά να αλλάξει ο Άμπριζ στην ομάδα του, καθώς έχει το ίδιο ρόστερ και αυτό που θέλει είναι να βελτιώσει κυρίως τις εκτός έδρας αδυναμίες που εμφανίστηκαν στο Απερτούρα. Μοιάζει ξεκάθαρο ότι θα δούμε ξανά μια πολύ επιθετική Λεόν.

Εκτίμηση: Αναμένεται ξανά πολύ δυνατή η Λεόν, που είναι καλοδουλεμένο σύνολο και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική μακριά από την βάση της και πιο κυνική στη λιγκίγια για να φτάσει ψηλά.

Κερέταρο
Τι έκανε στο Απερτούρα: Έκανε εξαιρετική πορεία στην κανονική διάρκεια και έφτασε μέχρι την 4η θέση. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και υπήρχε η αισιοδοξία για κάτι δυνατό στη λιγκίγια. Ωστόσο εκεί δεν ήταν όσο συγκεντρωμένη έπρεπε και αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Νεκάξα. Στις λεπτομέρειες πάντως έχασε την πρόκριση και ουσιαστικά πλήρωσε βαριά την ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς.

Προπονητής: Ο 64χρονος κόουτς Βούσετιτς, επέστρεψε στον πάγκο της Κερέταρο τον περασμένο Φεβρουάριο, δούλεψε πολύ και παρουσίασε μια πολύ καλή ομάδα στο Απερτούρα. Συνεχίζει για τουλάχιστον ένα χρόνο, καθώς έγινε επέκταση συμβολαίου.

Γήπεδο: La Corregidora (34.130)

Μεταγραφές: Έγιναν πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ της, καθώς η ομάδα εξαγοράστηκε από νέο γκρουπ επενδυτών, είναι πλέον «αδέρφια» με την Τιχουάνα, καθώς αμφότερες αποτελούν ιδιοκτησία του γκρουπ Καλιέντε. Έχασε καλούς παίκτες όπως ο Εσκομπόσα και ο Σιέρα, μεταξύ άλλων, αλλά φρόντισε η νέα διοίκηση να φέρει και αρκετές ενισχύσεις. Ξεχωρίζει ο ερχομός του φορ Ναχουελπάν από την Τιχουάνα και από την ίδια ομάδα ο αμυντικός Βελάσκες. Καλή προσθήκη του μεσοεπιθετικού Περάλσα.

Προετοιμασία: Ο Βούσετιτς είδε να γίνονται πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας του, πάνω που έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα της. Θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο για να «δέσει» παλιούς με νέους και αυτό δεν είναι καλό από τη στιγμή που είχε βρει ρυθμό. Έδειξε να χρειάζεται λίγο καιρό ακόμα για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο.

Εκτίμηση: Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ μιας ομάδας που μέχρι πριν λίγο καιρό τα πήγαινε εξαιρετικά. Θα παλέψει για την είσοδο στην 8άδα, αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αν δεν καταφέρει να βρει ρυθμό γρήγορα, δύσκολα θα μπορέσει να είναι στη λιγκίγια.

Τιχουάνα
Τι έκανε στο Απερτούρα: Με το τραγικό φίνις στο τουρνουά (3 σερί ήττες), έχασε την ευκαιρία να μπει στη λιγκίγια. Έδειχνε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά ήταν ασταθέστατη και το πλήρωσε. Αποτυχία λοιπόν ότι έμεινε εν τέλει στην 11η θέση.

Προπονητής: Η διοίκηση έκρινε ότι πρέπει να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και έτσι ο Παρέχα αποτέλεσε παρελθόν, με τον Γκουστάβο Κιντέρο να είναι ο αντικαταστάτης του. Θα είναι η πρώτη του προπονητική απόπειρα στο Μεξικό.

Γήπεδο: Caliente (29.333)

Μεταγραφές: Ενίσχυσε την άμυνά της με τον Μπαρμπιέρι από την Ρασίνγκ, στην σημαντικότερη προσθήκη της μέχρι τώρα. Αναζητά περαιτέρω ενίσχυση. Έχασε τον μπακ Φουέντες που πήγε στην Αμέρικα. Ενίσχυσε το νέο της «αδερφάκι», την Κερέταρο με δύο παίκτες. Έφυγαν λοιπόν ο φορ Ναχουελπάν και ο αμυντικός Βελάσκες. Λίγες σε γενικές γραμμές οι αλλαγές στο ρόστερ της.

Προετοιμασία: Ο Κιντέρο ανέλαβε έγκαιρα τα «ηνία» της ομάδας, έχει στρωθεί στη δουλειά για να έχει έτοιμους τους «τσόλος» στο Κλαουσούρα και δούλεψε καλά στην προετοιμασία. Στα θετικά ότι δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσει ομοιογένεια και να περάσει την φιλοσοφία του.

Εκτίμηση: Η Τιχουάνα παραδοσιακά έχει δυνατό ρόστερ και πρωταγωνιστεί. Έπρεπε να γίνει αλλαγή στην άκρη του πάγκου και η διοίκηση έδειξε αντανακλαστικά. Αναμένεται να επιστρέψει στα γνωστά στάνταρ της και να μπει στην 8άδα. Δεν θα είναι εύκολο πάντως.

Νεκάξα
Τι έκανε στο Απερτούρα: Με τις εκτός έδρας επιδόσεις της να είναι για πρώτη φόρα τόσο καλές τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να πάρει την 5η θέση στην κανονική διάρκεια και να μπει στη λιγκίγια. Εκεί έφτασε στα ημιτελικά και παρότι το πάλεψε πολύ, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της μετέπειτα πρωταθλήτριας Μοντερέι. Θετική πάντως η πορεία της στο τουρνουά.

Προπονητής: Ήταν γνωστό πριν το τέλος του προηγούμενου τουρνουά ότι ο Βάσκες θα αποτελέσει παρελθόν από την άκρη του πάγκου. Πήγε στην Ατλέτικο Σαν Λουίς, από την οποία ήρθε ο Σόσα, που είχε απολυθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έχει ξανά περάσει από τον πάγκο της Νεκάξα, για δύο περίπου χρόνια (2015-17).

Γήπεδο: Victoria de Aguascalientes (25.500)

Μεταγραφές: Ανακατατάξεις στο ρόστερ της, με τους αμυντικούς Καλδερόν και Πένια αλλά και τον μέσο Ανγκούλο να αποτελούν παρελθόν, καθώς άπαντες πήραν μεταγραφή στην Τσίβας. Ο χαφ Γκαλέγος πήγε στην Ατλέτικο Σαν Λουίς. Σημαντικότατες απώλειες όλες τους. Έφερε τον αμυντικό Τσάβες από τη Βερακρούς, τον χαφ Άρστε από την Τιχουάνα και τον επιθετικό Μαδριγάλ από την Τσίβας. Δείχνει αποδυναμωμένη.

Προετοιμασία: Δεν είναι ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα για τη Νεκάξα, που έχασε ποιοτικούς παίκτες, έχει νέο προπονητή και φαίνεται ότι θέλει χρόνο για να «δέσει». Στο πιο δυνατό φιλικό που έδωσε, ηττήθηκε με 2-0 την ενισχυμένη Τσίβας, σχετικά εύκολα.

Εκτίμηση: Μπορεί να έκανε πολύ καλό Απερτούρα η Νεκάξα, αλλά τώρα μένει να φανεί κατά πόσο επηρεάστηκε από τις απώλειες που υπέστη στις μεταγραφές, αλλά και από την αλλαγή προπονητή. Πάντως, ο Σόσα ξέρει τα κατατόπια στο εσωτερικό της ομάδας. Θα παλέψει για την 8άδα.

Μονάρκας
Τι έκανε στο Απερτούρα: Πολύ καλό τουρνουά, τερμάτισε στην 7η θέση και μπήκε στη λιγκίγια, κάτι που περίμεναν λίγοι. Στα προημιτελικά έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχειας την Λεόν και στα ημιτελικά λίγο έλειψε να αποκλείσει την Αμέρικα. Κέρδισε στο πρώτο ματς με 2-0, αλλά στη ρεβάνς ηττήθηκε με το ίδιο σκορ και λόγω του ότι οι «αετοί» είχαν τερματίσει πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια, πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό. Όπως και να έχει ήταν επιτυχημένο το τουρνουά, διότι έφτιαξε και τον μέσο όρο της.

Προπονητής: Ο 45χρονος Αργεντίνος Γκέδε ανέλαβε στο τέλος Αυγούστου έπειτα από το μέτριο ξεκίνημα της Μονάρκας και κατάφερε με πολύ δουλειά να παρουσιάσει μια πολύ καλή ομάδα. Εννοείται ότι τον στηρίζει η διοίκηση.

Γήπεδο: José María Morelos y Pavón (41.056)

Μεταγραφές: Ξεχωρίζει φυσικά ο ερχομός του Χιλιανού Βαλντίβια, ο οποίος ακόμα και στα 36 του μπορεί να δώσει ποιότητα στο παιχνίδι της Μονάρκας. Καλή προσθήκη και αυτή του χαφ Ροντρίγκες από την Πούμας. Δεν έχασε κάποιον σημαντικό παίκτη.

Προετοιμασία: O Γκέδε δούλεψε στο να βελτιώσει την σταθερότητα της ομάδας του και να γίνει πιο συνεπής στα εκτός έδρας ματς. Η καλή πορεία στο Απερτούρα, άνοιξε την… όρεξη για ακόμα καλύτερα πράγματα στο Κλαουσούρα. Μένει να φανεί πως θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Βαλντίβια, που είναι ιδιαίτερος παίκτης.

Εκτίμηση: Πολλοί θα πουν ότι έπιασε… ταβάνι η Μονάρκας με την πορεία της στο προηγούμενο τουρνουά, αλλά ο Γκέδες κάνει καλή δουλειά. Την περιμένουμε ξανά στην 8άδα.

Άτλας
Τι έκανε στο Απερτούρα: Ξεκίνησε ενθαρρυντικά το τουρνουά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έμεινε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Αυτό έχει αντίκτυπο στον μέσο όρο της, καθώς δίνει μάχη για την παραμονή και οι επιδόσεις της μόνο καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Έχει μπλέξει για τα καλά στην μάχη της παραμονής, αλλά είναι τυχερή που δεν υποβιβάζεται κανείς φέτος. Πρέπει να μαζέψει βαθμούς για του χρόνου.

Προπονητής: Ο Αργεντίνος Λεάντρο Κουφρέ, στην πρώτη του προπονητική απόπειρα σε πάγκο, μαθαίνει κι αυτός. Είναι σχεδόν ένα χρόνο στην ομάδα, αλλά με το Απερτούρα που έκανε η Άτλας, θα περίμενε κανείς ότι η διοίκηση της ομάδας θα πήγαινε σε κάτι πιο έμπειρο.

Γήπεδο: Jalisco (56.713)

Μεταγραφές: Πήρε τον χαφ Ακόστα που έρχεται από γεμάτες σεζόν στο MLS με την Ουάσιγκτον, τον στόπερ Κόντι που δεν έπιασε στην Μπενφίκα και τον επιθετικό Ζεραλντίνο που έκανε καλές σεζόν με την Αουντάξ Ιταλιάνο. Έγιναν προσπάθειες να ενισχυθεί το ρόστερ, ενώ δεν έχασε κάποιον σημαντικό παίκτη.

Προετοιμασία: Δεν είναι ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα από την προετοιμασία για την Άτλας, η οποία δείχνει να μην μαθαίνει από τα λάθη της. Έβγαλε προβλήματα στην άμυνα ξανά και είναι χαρακτηριστική η ήττα με 5-2 από την Ατλέτικο Σαν Λουίς. Έχει αρκετή δουλειά μπροστά του ο Κουφρέ.

Εκτίμηση: Μπορεί να μην έχει το άγχος του υποβιβασμού, αλλά πρέπει να πάρει βαθμούς για να βελτιώσει τον μέσο όρο της για την επόμενη σεζόν. Για την λιγκίγια πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει.

Ατλέτικο Σαν Λουίς
Τι έκανε στο Απερτούρα: Στην πρώτη της απόπειρα στη μεγάλη κατηγορία αντιμετώπισε αναμενόμενα πολλές δυσκολίες κι έμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας. Πάντως δεν ήταν κακό το πρώτο μισό της σεζόν, έμαθε και τώρα στο Κλαουσούρα θέλει να φανεί πιο ανταγωνιστική.

Προπονητής: Ο υπηρεσιακός Γκαρσία δεν συνεχίζει, με τον έμπειρο Βάσκες να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας, έπειτα από την εξαιρετική δουλειά που έκανε στη Νεκάξα. Δείχνει η διοίκηση ότι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στο τουρνουά.

Γήπεδο: Alfonso Lastras Ramírez (26.400)

Μεταγραφές: Πήρε τον καλό χαφ Γκαλέγος από τη Νεκάξα και ενίσχυσε την μεσαία γραμμή της. Έρχεται από γεμάτες σεζόν με την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλλε ο αμυντικός Λεόν, ενώ ήρθε από την Λίγκα Ντε Κίτο ο μεσοεπιθετικός Σάντος. Είναι ξεκάθαρα ενισχυμένη και θέλει να κάνει βήμα προς την 8άδα.

Προετοιμασία: O Βάσκες έχει μπροστά του αρκετή δουλειά, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά για την Ατλέτικο Σαν Λουίς. Θέλει να την κάνει πολύ πιο επιθετική και να είναι κοντά στην φιλοσοφία του. Χρειάζεται χρόνο, ωστόσο είναι σε καλό δρόμο. Επικράτησε της Άτλας σε φιλικό με το εντυπωσιακό 5-2.

Εκτίμηση: Ναι μεν παλεύει για την παραμονή της, αλλά από τη στιγμή που δεν υποβιβάζεται κανένας, το άγχος είναι λιγότερο. Σαφώς και θέλει βαθμούς γιατί θα μπλέξει του χρόνου αν κάνει κακό τουρνουά, αλλά με την ενίσχυσή της δείχνει ότι θέλει το κάτι παραπάνω. Μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος.

Τολούκα
Τι έκανε στο Απερτούρα: Είχε το ρόστερ να κάνει το βήμα παραπάνω αλλά όχι και την απαιτούμενη σοβαρότητα και σταθερότητα για να παλέψει για την 8άδα. Η 17η θέση δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες της Τολούκα. Ξεκάθαρη αποτυχία.

Προπονητής: Ο κόουτς Λα Βόλπε δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Τολούκα και αποτέλεσε παρελθόν. Νέος τεχνικός είναι ο Ντε Λα Τόρε που ανέλαβε από τον Νοέμβρη για να ξεσκαρτάρει το ρόστερ. Το έργο του θα φανεί τώρα.

Γήπεδο: Nemesio Díez (30.000)

Μεταγραφές: Καλή η προσθήκη του πιτσιρικά χαφ Φερνάντες που έρχεται όμως από δυνατές σεζόν. Ο επιθετικός Εστράδα έκανε «παπάδες» στην Μακαρά του Ισημερινού και αναμένεται να δώσει βοήθειες. Στα χαφ πρόσθεσε μια καλή λύση με τον χαφ Εσκαμίλα από την Πούμας. Πήρε και άλλους παίκτες για να έχει εναλλακτικές, αλλά δεν έχασε κάποιον από τους βασικούς.

Προετοιμασία: Ο κόουτς Ντε Λα Τόρε έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία και διαθέτει στα χέρια του ένα ρόστερ που πρέπει να το κάνει να βγάλει τις πραγματικές του δυνατότητες. Είχε καιρό να δουλέψει για να περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα. Πάντως, δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα από τα φιλικά.

Εκτίμηση: Η Τολούκα χρωστάει στον εαυτό της να παλέψει για την 8άδα, έπειτα από το τραγικό Κλαουσούρα. Έχει την ποιότητα να κάνει κάτι καλύτερο, αρκεί ο Ντε Λα Τόρε να βρει την σωστή κατεύθυνση για την ομάδα του.

Πουέμπλα
Τι έκανε στο Απερτούρα: Άλλο ένα τραγικό τουρνουά για την Πουέμπλα, που έμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν κατάφερε να πάρει ανάσα στην μάχη της παραμονής. Το ρόστερ της ήταν εξ αρχής αδύναμο και επιβεβαιώθηκε με τις επιδόσεις της στο τουρνουά.

Προπονητής: Ο κόουτς Ρεϊνόσο ανέλαβε προς τα τέλη Αυγούστου, όταν η διοίκηση δεν έμεινε ευχαριστημένη από την εικόνα της ομάδας. Δεν κατάφερε πάντως να αλλάξει πολλά πράγματα στην Πουέμπλα.

Γήπεδο: Cuauhtémoc (51.726)

Μεταγραφές: Η διοίκηση προσπάθησε να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ για να φτιάξει η ομάδα τον μέσο όρο της ενόψει της νέας χρονιάς. Έγιναν προσθήκες σε όλες τις θέσεις σχεδόν, με τον ερχομό του Μενέντες στην επίθεση από την Βερακρούς να ξεχωρίζει. Καλή προσθήκη και αυτή του χαφ Μαρτίνες από την Άτλας, μεταξύ άλλων. Σημαντική η απώλεια του αρχισκόρερ Αλουστίνσα, με την διοίκηση να τον ενημερώνει ότι δεν συνεχίζει στον σύλλογο.

Προετοιμασία: Ο Ρεϊνόσο έχει περισσότερες επιλογές πλέον στην διάθεση του για να παρουσιάσει μια πολύ καλύτερη εκδοχή της Πουέμπλα. Είχε και τον απαραίτητο χρόνο να το κάνει, μένει να φανεί στα επίσημα τι κατάφερε. Πάντως, στα φιλικά δεν εντυπωσίασε.

Εκτίμηση: Η Πουέμπλα θα επιδιώξει μια καλή πορεία, προκειμένου να φτιάξει τον μέσο όρο της. Ωστόσο δεν πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει την διαφορά και αναμένεται να… βολοδέρνει στα χαμηλά της κατάταξης.

Χουάρες
Τι έκανε στο Απερτούρα: Το πάλεψε στην μεγάλη κατηγορία, αλλά έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα να βελτιώσει αρκετά πράγματα ώστε να τα καταφέρει. Τερμάτισε στην 16η θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί να κάνει μια καλύτερη πορεία στο Κλαουσούρα για να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς

Προπονητής: Ο κόουτς Καμπαγέρο ανέλαβε τον Ιούλιο του 2018 και παρουσίασε δύο εκδοχές της Χουάρες. Παρ' όλα αυτά η διοίκηση του έδειξε εμπιστοσύνη και θα είναι και τη φετινή σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Θέλει να του δώσει χρόνο στην μεγάλη κατηγορία.

Γήπεδο: Olímpico Benito Juárez (22.300)

Μεταγραφές: Δεν έχασε κάποιον σημαντικό παίκτη στις μεταγραφές και ενισχύθηκε με τον έμπειρο χαφ Μεντιέτα από την Ολίμπια Ασουνσιόν αλλά και τον έτερο χαφ Ρεμπουνιάλ που έρχεται από σερί γεμάτες σεζόν στην Ντεφενσόρ.

Προετοιμασία: Λίγες οι αλλαγές στο ρόστερ, δείχνει να ενισχύθηκε στα χαφ κυρίως και ο Καμπαγέρο πρέπει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στο Κλαουσούρα. Δούλεψε αρκετά ανάμεσα στα δύο τουρνουά, μένει να φανεί τι μπόρεσε να διορθώσει.

Εκτίμηση: Θέλει να κάνει μια καλή πορεία η Χουάρες, προκειμένου να βρει τους απαραίτητους βαθμούς για να πάρει ανάσα στη βαθμολογία. Δύσκολα για 8άδα, αλλά δεν θα είναι στην τελευταία θέση.

Επιμέλεια: Αντώνης Κόκκινος

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ