Ανάλυση: Η ηρεμία επανήλθε στο στρατόπεδό της μετά την απομάκρυνση του Σλούτσκι και κατά συνέπεια ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα. Στο προηγούμενο για το πρωτάθλημα άργησε ένα ημίχρονο να πάρει... μπρος στην έδρα της Τβέντε, όμως όταν το έκανε του... έδωσε και κατάλαβε, πετυχαίνοντας τρία τέρματα μέσα σε 20 λεπτά (51', 61', 72'), με πρωταγωνιστές τους Λίνσεν (2 γκολ), Μάταβζ (2 ασίστ). Μεσοβδόμαδα παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, αλλά δεν δυσκολεύτηκε από την Οντίν, της 4ης κατηγορίας, επικρατώντας 4-0 και πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τα πάει περίφημα ως υπηρεσιακός ο Όοστινχ, παρ' όλα αυτά αναζητείται μόνιμη λύση για τον πάγκο της Φιτέσε, ενόψει της νέας χρονιάς.
Αγωνιστικά νέα: Σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος εξέτισαν κι επιστρέφουν οι μέσοι Μπαζούρ (14/2), Μπέρο (15/3), οπότε μένουν στον πάγκο οι Φρουχ (2/0) και Χόντα (4/0, αποκτήθηκε πρόσφατα). Σταθερά εκτός λόγω τραυματισμών ο δεξιός μπακ Ντάσα (6/0), ο μέσος Μουσοντά (3/0) και ο επιθετικός Γκονγκ (1/0). Έχει αποθεραπευτεί ο καλός μεσοεπιθετικός Τανάν (9/1), όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90λεπτο.
Ανάλυση: Υπέστη την πρώτη της απώλεια μετά την αλλαγή προπονητή, χάνοντας δίκαια με 2-1 εντός από την Τσβόλε. Υστέρησε σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δέχτηκε δύο γκολ (11', 24') και γενικότερα θα μπορούσε να έχει χειρότερη συγκομιδή στην πρώτη ώρα αγώνα. Απλά μείωσε στο 77', χωρίς να ολοκληρώσει την επάνοδό της στο ματς. Είχε αποκλειστεί από το Κύπελλο, οπότε ήταν από τις λίγες ομάδες της πρώτης κατηγορίας που δεν είχαν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Τα θετικά νέα έρχονται στο θέμα του προπονητή. Συμφώνησε με τον πολύπειρο Χανς ντε Κόνινχ (κυρίως σε ομάδες της 2ης κατηγορίας, έχει καιρό να σημειώσει επιτυχία), ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο από τη νέα χρονιά. Σήμερα θα παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα.
Αγωνιστικά νέα: «Κότσια και κίνητρο», ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν απόψε ο προπονητής Ντρίσεν, που θα συνεχίσει μετά τη διακοπή, ως βοηθός του Ντε Κόνινχ. Εξέτισε μία αγωνιστική κι επιστρέφει ο αρχηγός Ποστ (12/0). Σημαντική επιστροφή, καθώς λείπει ο καλός μέσος Κάτερμολ (9/0), λόγω τραυματισμού. Αμφίβολοι δίνονται ο χαφ Νόιντεκερ (15/0) και ο επιθετικός Γεμπόα (11/1).
Δέχτηκε γκολ και στα 8 φετινά εκτός
Μετρά 6 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες
Στις 4 πιο πρόσφατες από αυτές δέχτηκε 15 γκολ
Φίτεσε - Φένλο Προγνωστικά
Εκτίμηση από Φίλιος
Η Φιτέσε έχει βρει ρυθμό μετά την απομάκρυνση του Λεονίντ Σλούτσκι. Ο νέος τεχνικός επανέφερε το 4-3-3 και η ομάδα έχει γίνει αισθητά πιο απειλητική. Γι' αυτό και ο άσος έχει πέσει τόσο χαμηλά. Η Φένλο θα κλειστεί κι όσο αντέξει, με στόχο να βρεθεί σε καλή μέρα ο τερματοφύλακάς της και να «κλέψει» βαθμούς σκοράροντας στην κόντρα. Στο 1.70 το G/G.
Φίτεσε - Φένλο Προγνωστικά
Εκτίμηση από Φίλιος
Η Φιτέσε έχει βρει ρυθμό μετά την απομάκρυνση του Λεονίντ Σλούτσκι. Ο νέος τεχνικός επανέφερε το 4-3-3 και η ομάδα έχει γίνει αισθητά πιο απειλητική. Γι' αυτό και ο άσος έχει πέσει τόσο χαμηλά. Η Φένλο θα κλειστεί κι όσο αντέξει, με στόχο να βρεθεί σε καλή μέρα ο τερματοφύλακάς της και να «κλέψει» βαθμούς σκοράροντας στην κόντρα. Στο 1.70 το G/G.