Ανάλυση: Έπεσε θύμα έκπληξης από την -μέχρι τότε ουραγό- Άλταχ και ηττήθηκε με 2-1, βάζοντας σε κίνδυνο την 3η θέση, καθώς η διαφορά της με τον ανταγωνισμό μειώθηκε στους 2 βαθμούς. Πλήρωσε το κακό της πρώτο ημίχρονο, στο 21’ έχανε με 2-0, ενώ κινδύνευσε με περισσότερα γκολ. Μείωσε σε 2-1 στο 58’, αλλά η αντίδρασή της ήταν μέχρι εκεί, δεν είχε ενέργεια για να κυνηγήσει την ισοφάριση με αξιώσεις. Την Πέμπτη ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα, αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Ρόμα, σε «αδιάφορο» βαθμολογικά παιχνίδι. Συμπλήρωσε κάρτες ο μπακ-χαφ Ρομάνο Σμιντ (16/1), τραυματίστηκε ο χαφ Σμέρμπεκ (12/0), παραμένει εκτός ο εναλλακτικός αμυντικός Μπάουμγκαρτνερ (2/0), πιθανότητες να επιστρέψει έχει ο Αλεξάντερ Σμιντ (Ε, 12/0 όλες ως αλλαγή).
Ανάλυση: Προσγειώθηκε ανώμαλα μετά το «μεθύσι» από την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα, διασύρθηκε με 4-0 από τη Ραπίντ. «Μαγική εικόνα» το τελικό αποτέλεσμα, ήταν καλύτερη, αλλά αναποτελεσματική. Χαρακτηριστικό είναι πως μετά το 1-0 είχε ακυρωθέν γκολ, δύο δοκάρια, 3 ευκαιρίες, ενώ διαμαρτύρεται και για μία περίπτωση πέναλτι στο 0-0. «Κατέρρευσε» μετά το 2-0, δέχθηκε ακόμα δύο γκολ στο φινάλε παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε ματς που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Θα αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο στόπερ Πόγκατεζ (5/0). Πρόωρες… διακοπές για τον αρχηγό-μέσο Γκόιγκινγκερ (15/5), ο οποίος τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές για την αποβολή του την προηγούμενη αγωνιστική, εκτός ο ηγετικός Ράμσεμπνερ (Α, 2/1).
8/8 νίκες εκτός έδρας
6/8 2-3 Goal εκτός
Ίδιο και το ποσοστό των N/G
Βόλφσμπεργκερ - Λίντσερ Προγνωστικά
Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες ψάχνουν επιστροφή στις νίκες. Η διαφορά είναι πως η Βόλφσμπεργκερ προέρχεται από προβληματική εμφάνιση, ενώ η Λίντσερ ήταν πολύ άτυχη και αδικήθηκε. Σε πολύ καλές αποδόσεις το «2», θα μπει στις επιλογές μας.
Οι δύο ομάδες ψάχνουν επιστροφή στις νίκες. Η διαφορά είναι πως η Βόλφσμπεργκερ προέρχεται από προβληματική εμφάνιση, ενώ η Λίντσερ ήταν πολύ άτυχη και αδικήθηκε. Σε πολύ καλές αποδόσεις το «2», θα μπει στις επιλογές μας.