Ανάλυση: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση η Αδελαΐδα. Ήταν μία ταχύτητα πιο πάνω από την Μέλμπουρν Βίκτορι και επικράτησε εύκολα 3-1. Στο 23' έδωσε προβάδισμα ο φορμαρισμένος ηγέτης ΜακΓκρί με κοντινό σουτ, ωστόσο κόντρα στη ροή ισοφαρίστηκε στο 61' μετά από κενό στο κέντρο της άμυνας. Σχεδόν αμέσως όμως πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ και στο 68' ο ΜακΓκρί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα "σφράγισε" τους τρεις βαθμούς. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για το σύνολο του Ολλανδού προπονητή Χερτιάν Φερμπέκ και σε περίπτωση που προχωρήσει χωρίς απώλειες θα μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή.
Αγωνιστικά νέα: Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Γερμανός μέσος Μίρκο Μπόλαντ (0/0), που δεν έχει προσφέρει από πέρυσι αυτά που θα μπορούσε λόγω διαδοχικών τραυματισμών. Αυτό είναι και το μοναδικό σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει του θεωρητικά εύκολου αγώνα με το Ουέλινγκτον. Μπήκε στην αποστολή και θα είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί ο εξτρέμ Ο'Χάλοραν (4/1).
Έχει σκοράρει σε 11 φετινά επίσημα
Μετράει 9 over 2.5 σε 11 επίσημα
Χωρίς ήττα για 6 σερί εντός έδρας VS Ουέλινγκτον (4-2-0)
Ανάλυση: Πρώτη φετινή νίκη το Ουέλινγκτον. Ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με το Μπρισμπέιν και επικράτησε πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1. Μπήκε από νωρίς δυνατά και προηγήθηκε με τον Άγγλο βετεράνο κεντρικό αμυντικό, Στίβεν Τέιλορ, ενώ στις αρχές της επανάληψης ο Νταβιλά με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε αέρα δύο τερμάτων. Στο 63' ακυρώθηκε σωστά τρίτο γκολ για την ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, ενώ παρά τη μείωση στο 86' δεν κινδύνεψε ουσιαστικά μέχρι τη λήξη. Είναι σταθερά σε ανοδική πορεία μετά, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία 1-1 στην Μελβούρνη απέναντι στη Βίκτορι. Ρεαλιστικός στόχος για φέτος είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης.
Αγωνιστικά νέα: Χτύπησε και θα λείψει για τις επόμενες βδομάδες ο βασικότατος δεξιός μπακ Φέντον (4/0). Αυτό είναι και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει της αποψινής δύσκολης αναμέτρησης με την Αδελαΐδα. Στηρίζει πολλά επιθετικά στο μεγάλο φετινό μεταγραφικό απόκτημα, Γκάρι Χούπερ (2/1), που ακόμα δεν έχει προσφέρει αυτά που θα μπορούσε λόγω διαδοχικών τραυματισμών.
Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά
Μετράει 12 over 2.5 στα 14 τελευταία
Μετράει 6 ήττες στις 7 πιο πρόσφατες εξόδους (0-1-6)
Αδελαΐδα Γιουν. - Ουέλινγκτον Φίνιξ Προγνωστικά
Εκτίμηση
Η Αδελαΐδα βρήκε ρυθμό και δείχνει ασταμάτητη. Ο άσος είναι αναμενόμενα σε χαμηλά επίπεδα, αλλά μπορεί να αποτελέσει ξεκάθαρα το στήριγμα της αγωνιστικής. Το Ουέλινγκτον είναι σε ανοδική πορεία, όμως υστερεί σημαντικά.
Η Αδελαΐδα βρήκε ρυθμό και δείχνει ασταμάτητη. Ο άσος είναι αναμενόμενα σε χαμηλά επίπεδα, αλλά μπορεί να αποτελέσει ξεκάθαρα το στήριγμα της αγωνιστικής. Το Ουέλινγκτον είναι σε ανοδική πορεία, όμως υστερεί σημαντικά.