Ανάλυση: Από την αρχή των προκριματικών είναι σε τρομερή κατάσταση και παραμένει αήττητη έπειτα από εφτά αγωνιστικές, με έξι νίκες και μια ισοπαλία. Έχει εξασφαλίσει φυσικά την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Παράλληλα στα 19 τελευταία επίσημα και φιλικά ματς, έχει υποστεί μόλις μια ήττα. Στο πιο πρόσφατο, που έδωσε τον Οκτώβρη, υποδέχθηκε την Πορτογαλία και τελείωσε οριστικά την υπόθεση 1η θέση του ομίλου (2-1). Έκανε πολύ καλή εκκίνηση στο ματς και πίεσε τους Πορτογάλους. Προηγήθηκε στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς, μόλις στο 6ο λεπτό και έκανε το 2-0 στο 27’. Έκτοτε πρόσεξε τα νώτα της, αλλά δεν απέφυγε το να δεχθεί γκολ, καθώς στο 72’ ήρθε η μείωση με πέναλτι, σε φάση που έμεινε και με δέκα παίκτες. Δέχθηκε πίεση μέχρι το φινάλε, αλλά άντεξε. Αναμένεται να γίνουν αρκετές δοκιμές. Με πυρετό είναι ο χαφ Κονοπλιάνκα (85/21), τραυματίες οι χαφ Ζιντσένκο (31/4), Μάρλος (16/1) και ο αμυντικός Μικολένκο (7/0). Πήρε άδεια και θα λείψει ο χαφ Μαλινόφσκι (26/5).
Ανάλυση: Είναι ξεκάθαρα η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου της (προκριματικά Euro) και για αυτό έχει μόλις ένα βαθμό μέχρι στιγμής. Το ήξερε ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα και οι απαιτήσεις δεν ήταν μεγάλες. Στο πιο πρόσφατο υπέστη… τιμητική ήττα με 3-0 από την Γερμανία εντός έδρας, σε ένα ματς που κινδύνεψε με μεγαλύτερο σκορ, αλλά για καλή της τύχη, αυτό έμεινε σε νορμάλ επίπεδα. Να θυμίσουμε ότι μέσα στην Γερμανία είχε ηττηθεί με 8-0. Τώρα ο κόουτς Βολάιντ θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές, αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα στην ομάδα του, η οποία είναι αδύναμη. Την τελευταία αγωνιστική του ομίλου πάει στην έδρα της Ολλανδίας για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. Ελάχιστες οι διαφοροποιήσεις στην αποστολή σε σχέση με το προηγούμενο, με τον Βολάιντ να ανακοινώνει πολλές δοκιμές στην ενδεκάδα. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον χαφ Μίλερ (9/1) που χτύπησε στον αστράγαλο.
Μια νίκη στα 8 τελευταία ματς
5/6 πιο πρόσφατα ήταν over 2.5
4/5 τελευταία δεν σκόραρε
Ουκρανία - Εσθονία Προγνωστικά
Εκτίμηση
Η Ουκρανία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα απέναντι στην Εσθονία, ούτε καν σε φιλικό. Πάντως ο Σεφτσένκο θα κάνει δοκιμές στο αρχικό σχήμα. Ο άσος δεν... υπάρχει, λίγο καλύτερα με το over 1.5 σε combo.
Ουκρανία - Εσθονία Προγνωστικά
Εκτίμηση
Η Ουκρανία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα απέναντι στην Εσθονία, ούτε καν σε φιλικό. Πάντως ο Σεφτσένκο θα κάνει δοκιμές στο αρχικό σχήμα. Ο άσος δεν... υπάρχει, λίγο καλύτερα με το over 1.5 σε combo.