Αρκετό ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα, με την αναμέτρηση στην Τσάμπιονσιπ να ξεχωρίζει. Στην Πορτογαλία η αήττητη Μποαβίστα αγωνίζεται στην έδρα της Σετουμπάλ, ενώ αμφίρροπο δείχνει το Λαμία - Βόλος.
873. Κρίλια – Ρούμπιν Καζάν (15:30)
Η πρώτη σημερινή επιλογή έρχεται από το πρωτάθλημα της Ρωσίας και την Κρίλια που υποδέχεται την Ρούμπιν Καζάν. Στο πιο πρόσφατο, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εντός έδρας με 0-2 από τη Ζενίτ, αποτέλεσμα που χάλασε το μίνι σερί τριών νικών που είχαν. Η ομάδα από τη Σαμάρα σήμερα έχει σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός είναι ο αμυντικός Ανιούκοφ αλλά και ο μέσος Μιχαΐλοβιτς.
Από δύο σερί ισοπαλίες έρχεται η Ρούμπιν, η οποία θέλει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες. Κλασικά θα παίξει με προσοχή στην άμυνα και θα προσπαθήσει να σκοράρει, με την επίθεσή της όμως να μην είναι από τις πιο ισχυρές. Στοιχηματικά θα πάμε με το Χ2 των φιλοξενούμενων (+0,50 ΑΗ) στο 1.75 της Betshop.
877. Σλασκ - Βίσλα Πλοκ (19:00)
Περνάμε στην Πολωνία και στην αναμέτρηση της Σλασκ με τη Βίσλα. Από οχτώ ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις ερχόταν η Σλασκ, η οποία στο πιο πρόσφατο επικράτησε τη Άρκα και σταμάτησε το αρνητικό αυτό σερί. Εκτός για απόψε ο αμυντικός Σέλεμπαν και ο μέσος Λίτσκζαρζ.
Η Βίσλα από την άλλη είναι σε φουλ φόρμα, έχει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και αν πάρει ακόμα μία σήμερα θα ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά, μοναδική απουσία αυτή του επιθετικού Ανγκέλσκι. Αμφότερες είναι δυνατές επιθετικά, μπορούν να σκοράρουν και να μας δώσουν το 1.81 του GG.
-. Λαμία - Βόλος (20:00)
Πάμε και στην Ελλάδα, με τη Λαμία να ψάχνει την πρώτη της νίκη με το πέρας 8 αγωνιστικών. Στο ντεμπούτο του ο Άκης Μάντζιος δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα, με την ομάδα του να χάνει στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Παραμένει εκτός ομάδας ο Βελλίδης, ενώ επιστρέφει ο Δημούτσος που εξέτισε την τιμωρία του, όπως και οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν με τον Αιολικό για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα.
Ο Βόλος από την άλλη έχασε αναμενόμενα από τον ΠΑΟΚ με 0-2, ενώ μεσοβδόμαδα έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο. Επιστροφή για τον Μουνίθ που ήταν τιμωρημένος για το Κύπελλο. Ο Βόλος συμπλήρωσε 5 ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη και σήμερα θέλει την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ανοιχτό ματς, έχει αξία το over που πληρώνει καλά.
889. Στόουκ - Γουέστ Μπρομ (22:00)
Επόμενη στάση, Τσάμπιονσιπ. Η Στόουκ είναι με υπηρεσιακό προπονητή, καθώς ο Νέιθαν Τζόουνς απολύθηκε πληρώνοντας τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του. Σήμερα στον πάγκο της Στόουκ θα είναι ο Ρόρι Ντέλαπ μαζί με τον προπονητή της β' ομάδας και τον προπονητή των τερματοφυλάκων. Υπάρχουν αμφίβολοι για τη Στόουκ, όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης εδώ.
Χωρίς ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς είναι η Γουέστ Μπρομ, η οποία αναμενόμενα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς με διπλό σήμερα ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει τον πρώτο λόγο να το κάνει αν προσέξει την άμυνά της. Η απόλυση προπονητή στη Στόουκ είναι πιθανό να δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα, προτιμότερο να πάμε με το combo Χ2+GG στο 2.43.
892. Σετούμπαλ - Μποαβίστα (23:00)
Ολοκληρώνουμε το σημερινό κουπόνι με την αναμέτρηση στο «Bonfim». Οι γηπεδούχοι της Σετούμπαλ πήραν ακόμα μία ισοπαλία στο τελευταίο ματς απέναντι στη Σάντα Κλάρα. Αυτή ήταν η 6η συνολικά φέτος. Σήμερα θα είναι εκτός ο μέσος Σεμέδο που αποβλήθηκε στο τελευταίο. Συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο η ομάδα.
Η Μποαβίστα από την πλευρά της είχε πέντε σερί ισοπαλίες πριν κερδίσει την Μπράγκα με 2-0. Σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Στοΐλκοβιτς σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μποαβίστα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στις πρώτες τρεις επαγγελματικές κατηγορίες της Πορτογαλίας. Η παράδοση αλλά και η κατάσταση των δύο ομάδων μας πηγαίνουν προς τα δεξιά. Κρατάμε το διπλό με κάλυψη στο DNB (2.17 -> Stoiximan).
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα