foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πώς τους πετσόκοψες έτσι;

Μποζιονέλος | 03 Νοε 2019 11:48
maxresdefault.jpg

Τι περίεργη μέρα κι αυτή χθες… Η φωνή μου έχει ψιλοκλείσει, λες και πήγα γήπεδο, και είμαι βέβαιος ότι ο γείτονας ετοιμάζει… αγωγές, ειδικά για την ιαχή αργά το βράδυ «πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Ρομέλουυυυυυυ». Ιντερ είσαι. Άλλη μια νίκη στο τέλος φέτος, όσο ζω… ελπίζω για το σκουντέτο, βέβαια με τη Γιουβέντους να σπρώχνεται από όλες τις πλευρές, ελπίδα δεν υπάρχει.

Και, για να τα λέμε όλα, όσοι είδα το ματς θα πρόσεξαν ένα πεναλτάκι του Ντε Λιχτ που… έπνιξε ο ρέφερι στο ξεκίνημα. Διάολε, στο 3.20 το είχαμε…

Στοιχηματικά λοιπόν, το χω ξαναγράψει: όταν περνάει η «αξία», τίποτε άλλο δεν με απασχολεί. Και πέρασε, και αυτή… στο 90’+ και με πέναλτι, στο ντερμπάκι Ουνιόν – Χέρτα.

Κατά τα λοιπά, από.. 50% στις δυάδες: μπήκε μόνο ένα στο Χιμνάσια – Εστουδιάντες, δεν έχω εικόνα πάντως, έβλεπα τα άλλα. Και δεν μπήκε κανένα στο Ξάνθη – Ολυμπιακός, απορίας άξιον. Κρίμα διότι τα γκολ στο Φορταλέζα – Μινέιρο και το combo στο Πανιώνιος – Αρης, είχαν περάσει…

Και δεν βγήκε και το πέναλτι στο Βίλα – Λίβερπουλ αλλά, δε γ@μ#ις. Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Σαντιό στο 95’..!; Μιλάμε για ονείρωξη πλέον αυτή η ομάδα. Και δεν είναι ούτε ρέντα, ούτε… κωλοφαρδία. Αν δείτε πώς έπαιζε η Λίβερπουλ στο τελευταίο 20λεπτο και πώς έφτιαχνε φάση σχεδόν… ανά λεπτό, τυχαίο δεν το λες! 



Αργος, Αγρίνιο, Τρίπολη…


⏳📜📰 Αν και… Αργείτης, στην καταγωγή, τον Παναιτωλικό τον βλέπω με συμπάθεια. Δεν θα έπρεπε βέβαια. Παλιά ιστορία μεν, αλλά την είχα ζήσει (εκ των ενόντων).

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 οι ομάδες της Πελοποννήσου είχαν αρχίσει να ισχυροποιούνται ποδοσφαιρικά και, το 1994-95, ανέβηκαν στην Α’ Εθνική ο Πανηλειακός (με Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Στράντζαλη και άλλους), η Καλαμάτα και η Παναχαϊκή: 3/3 για την περιοχή, λίγο πιο πίσω ο Παναργειακός που δεν έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία από το 1957, δεν υπήρχε καν Α’ Εθνική τότε.

Δύο σεζόν μετά, το 1996-97, Αγρινιώτες και Αργείτες έχαναν στο τέλος το τρένο της ανόδου από Πανιώνιο, Προοδευτική και Εθνικό (3/3 η Αττική, τότε, σε άνοδο), βασικά ο Παναιτωλικός δεν ανέβηκε διότι προτελευταία αγωνιστική τον νικήσαμε, αν και αδιάφοροι, με 2-0 στο στάδιο της πόλης.


Η άνωθεν φωτό από εκείνο το ματς, παρουσία (δεν κάνω πλάκα) 4.000 Αγρινιωτών στο γήπεδο, είχαν κάνει… ντου από «απέναντι» και κάθισαν ανάμεσά μας. Δεν άνοιξε μύτη στο γήπεδο όμως, είχε την πλάκα του!

Και λίγους μήνες μετά, αρχή της σεζόν, η ομάδα έτρωγε 4άρα από το ημίχρονο στο Αγρίνιο σε ματς που πετάχτηκε εντός αγωνιστικού χώρου ό,τι βρήκαν οι Αγρινιώτες εύκαιρο, μέχρι και… τσιμεντόλιθοι. Εκεί ήμουν, τα θυμάμαι (χεχε). Διότι θεωρούσαν ότι στο ματς που δεν πήραν την άνοδο, οι Αργείτες τα είχαν… πάρει από τον Εθνικό.

Ωραίες, γαμώτο, εκείνες οι εποχές, με αγωνιστικές «τριγώνων» (σ.σ. τρεις ομάδες, όλες νικούσαν η μία την άλλη), με βαλιτσάκια, με κόσμο στα γήπεδα. Ρομαντικές, θα έλεγα…

🇬🇷 Τέσπα, που λέτε κι εσείς οι νέοι, γενικά τον Παναιτωλικό τον βλέπω με συμπάθεια και η φετινή του σεζόν μοιάζει ήδη καταδικασμένη. Υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο διοικητικά έχουν (εδώ και χρόνια) άψογες σχέσεις, κάποτε μάλιστα ο Γιάννης Καϋμένακης είχε επιχειρήσει να αγοράσει την ομάδα. «Τρέχει» σερί 10 αγώνων (από πέρυσι) χωρίς νίκη, ήτοι από το… διπλό επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη στις 14 Απριλίου, στο Αγρίνιο δε δεν έχει κάνει νίκη από τον Μάρτη, με την ΑΕΛ (0-1-5 έκτοτε). Ο Αστέρας νίκησε Πανιώνιο και Λαμία, δείχνοντας να βελτιώνεται, συν μεσοβδόμαδα τα Χανιά στο Κύπελλο.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στα της παράδοσης δε, οι Αρκαδες δεν έχουν ηττηθεί στα τελευταία έξι μεταξύ τους, ήτοι από τον Ιανουάριο του ’16, συνολικά 3-2-2 στο Αγρίνιο η παράδοση και 4-4-6 ανεξαρτήτως έδρας.

🦊 Η επιστροφή του Μάκη Χάβου, που έχει περάσει κι από τον Αστέρα πριν την πρώτη του θητεία στο Αγρίνιο, βελτίωσε κάπως τον Παναιτωλικό, δεν ήταν κακός ούτε στο 2-2 με την ΑΕΛ ούτε στο 2-2 από τον Αρη. Αν δεν το πάρει σήμερα, το πράγμα δυσκολεύει πολύ. Νομίζω ότι, τύχη, έχει… Από το 2.55 ο άσος ήδη έπεσε, οριακά ανεκτός είναι…

Από το «Γουέμπλεϊ» στην… Τούμπα


⏳📜📰 ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συνθέτουν ένα ντέρμπι απλώς ελεώ αντιπαλότητας Θεσσαλονίκης και Αθήνας, δεν υπάρχουν αγώνες που την αύξησαν ή τη μείωσαν. Βιβλίο θα μπορούσε να γραφεί, ξεχώρισα για σήμερα τις διπλές αναμετρήσεις του Μαΐου 1971 ενώ οι «πράσινοι» του Φέρεντς Πούσκας ετοιμάζοταν να αντιμετωπίσουν τον Αγιαξ στο «Γουέμπλεϊ», στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Ο Μαγυάρος προπονητής έλειπε στο Ρότερνταμ για να κατασκοπεύσει την παρέα του Γιόχαν Κρόιφ στον τελικό του ολλανδικού Κυπέλλου κόντρα στη Σπάρτα και σε νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα κάθισε στον πάγκο ο βοηθός του, Γαβρίλος Γαζής. Η ομάδα του Λες Σάνον, καίτοι έχανε 2-0 στο 53’ από γκολ των Τομαρά και Αντωνιάδη, το ανέτρεψε σε 3-2 (58’ Σαράφης, 59’ αυτ. Καψής, 61’ Παρίδης).

Ο… αστικός μύθος θέλει τον Πούσκας να ρωτάει τον Γαζή «πώς διάολο έχασε εκεί ενώ νικούσες με δύο γκολ;». Την απάντηση την πήρε ο ίδιος, τέσσερις μέρες μετά τον τελικό με τον Αγιαξ. Στις 6 Ιουνίου 1971 έπαιξαν ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην Τούμπα, οι «πράσινοι» κατέβηκαν μάλιστα με την ενδεκάδα του ιστορικού τελικού, ο Αντωνιάδης τους έβαλε μπροστά με δύο γκολ (17’, 50’), ο Σάνον στο ημίχρονο άλλαξε τον τερματοφύλακα (Χριστοδούλου αντί Σαββουλίδης) και οι Ασλανίδης στο 66’ και Σταυρίδης στο 70’ και στο 76’ έκαναν… ξανά το 3-2. Οπως αποκάλυψε λίγα χρόνια μετά ο Μίμης Δομάζος στα αποδυτήρια της Τούμπας ο συνεργάτης του «Πάντσο» τον ρώτησε: «κόουτς, τι έγινε σήμερα που ήσουν εδώ;»…

🇬🇷 Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον… αέρα του Παναθηναϊκού με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και γκολ… 14-0 ενώ στην Τούμπα έχει σερί 20-2-0, και οι δύο ισοπαλίες με τον Αρη.

Βεβαίως, αν θεωρήσουμε τα 0-3 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στα… χαρτιά, ότι δεν μετρούν στο αγωνιστικό σερί τότε η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν το 2-3 από τον Παναθηναϊκό (με γκολ του… Μολίνς στο 90’) τον Μάη του ’17 και, έκτοτε (χωρίς αυτά τα δύο) το σερί είναι 30-2-0!

🦊 Ιστορικό… χαμηλό, στον άσο, δεν αξίζει γενικώς κάτι, ούτε βλέπω «πολλά με λίγα». Εναλλακτικά, ξανά στην αδυναμία μου τον Σβιντέρσκι πήγα.

Επτάψυχη


🇵🇱 H Γκόρνικ αποδεικνύεται… επτάψυχη καθώς έφερε πέμπτη ισοπαλία στα τελευταία έξι, αποσπώντας 1-1 στο Γκντανσκ από τη Λέχια. Χωρίς τον τιμωρημένο μέσο Μάτρας υποδέχεται την ανεβασμένη πρωταθλήτρια Πιάστ, η οποία επικρατώντας της Κορόνα ανέβηκε εκ νέου στις πρώτες θέσεις.


Η Γκόρνικ δεν έχει νίκη στα τελευταία οκτώ (0-2-6), ήτοι από το 3-0 επί της Κορόνα στις 25 Αυγούστου ενώ η Πιάστ «τρέχει» αήττητο πέντε αγώνων (4-1-0).

🦊 Τριπλή… για ΠΡΟ-ΠΟ το ματς, ίσως με 60% στην ισοπαλία, η Γκόρνικ είναι ελαφρώς αουτσάιντερ στις τιμές και «αγοράζεται», κυρίως ελέω έδρας, σε ματς με τοπική αντιπαλότητα, αλλά και απουσίας ρέντας εδώ και καιρό. Ε, ως πότε…

Από τότε που έπαιζε ο Βέλλιος…


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Δεκέμβριος, 2012. Η Εβερτον παίρνει μια in extremis νίκη επί της Τότεναμ στο Λίβερπουλ με γκολ του Πίναρ στο 90’ και του Γέλαβιτς στο 92’ είχαν προηγηθεί οι Λονδρέζοι του Ανδρέ Βίλας Μπόας με τον Ντέμπσι στο 76’. Καθοριστικός στην ανατροπή, με τις ενέργειές του, ο Απόστολος Βέλλιος που είχε μπει στο ματς στο 81’. Σαν… καταραμένη η εν λόγω νίκη για τους λιμανίσιους όμως καθώς έκτοτε, ανεξαρτήτως έδρας, η Τότεναμ «τρέχει» σερί 7-6-0, πέρυσι μάλιστα νίκησε 6-2 στο «Γκούντισον Παρκ» και πρόπερσι 3-0.


Το timing πάντως δεν βοηθά καμιά τους. Ο Μάρκο Σίλβα παραμένει υπό αμφισβήτηση στην Εβερτον, ο στόπερ Μίνα είναι αμφίβολος (και ίσως τον αντικαταστήσει ο γκαφατζής Χόλγκεϊτ που θυμίζει οδοντόκρεμα, όχι παίκτη) ενώ οι «σπερς» έχουν να σκέφτονται και το Βελιγράδι, εξ ου ίσως προφυλαχθούν Λαμέλα, Βερτόνχεν που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς.

🦊 Το 69% των γκολ της Τότεναμ έχει σημειωθεί στο πρώτο ημίχρονο (11/16), όπως και το 60% όσων δέχθηκε (9/15), αντίστοιχα νούμερα για την Εβερτον 70% (7/10) και 38% (6/16), ως γηπεδούχος όμως στο πρώτο 45λεπτο έβαλε τα 5/7. Μια χαρά το over 1,5 ως την ανάπαυλα…

16 χρόνια αήττητη


🇦🇷 Το «Φλορένσιο Σόλα» έχει εξελιχθεί σε… ξενοδοχείο, με την Μπάνφιλντ να αριθμεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Κακοδαιμονία; Ισως.  Ερχεται από το 0-0 με τη Ράσινγκ όπου ήταν σχεδόν άρτια αμυντικά και υποδέχεται μια Ουνιόν που δεν έκανε και τέταρτη σερί νίκη, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις την Ιντεπεντιέντε, αλλά τρέχει πεντάρι αήττητο (3-2-0).

Στα της παράδοσης, η Μπάνφιλντ είναι αήττητη υποδεχόμενη την Ουνιόν από τον Νοέμβρη του 2001, έκτοτε 2-3-0.

🦊 Φαβορί η Μπάνφιλντ, στο 4άρι η Ουνιόν που είναι σε φόρμα, έχει και ρέντα. Καθαρή τριπλή κατ’ εμέ, επιλογή το να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ και να μην ηττηθεί η Ουνιόν.

Το τρομερό grenal


🇧🇷 Από τον Μάρτη του ’14 (2-1 στους τελικούς του πολιτειακού πρωταθλήματος Gaucho) έχει να νικήσει εκτός έδρας την Γκρέμιο η Ιντερνασιονάλ, έκτοτε 4-7-0. Επιμέρους, στο Brasileirao, η «Ιντερ» δεν έχει… διπλό στο ντέρμπι του Πόρτο Αλέγρε από τον Νοέμβρη του 2006, τότε 1-0 με τέρμα του Ιαρλέι, με προπονητή τον (νυν της Κρουζέιρο) Αμπελ Μπράγκα.

Εκτοτε, 5-6-0 στα grenal, ως αποκαλούν στη χώρα της σάμπα τα ματς του τοπικού ντέρμπι, ίσως του μεγαλύτερου (από πλευράς αντιπαλότητας) στη Βραζιλία.


Μια αντιπαλότητα που… γεννήθηκε από την πρώτη τους συνάντηση, 21 Ιουνίου 1909 και, 100 χρόνια μετά στον επαναληπτικό ημιτελικό πρωταθλήματος, η φλόγα φούντωσε για πάντα. Τότε, με 0-0 στο πρώτο ματς, η Γκρέμιο προηγήθηκε με τον Μάρκους Βινίσιους στο 25’ της ρεβάνς και από το 38’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω ελέω αποβολής του Κασεμίρο, μπακ της Ιντερ. Ωστόσο η Ιντερνασιονάλ, παθιασμένη, με τον τοπ σκόρερ της εποχής, Νίλσον, έκανε μια επική ανατροπή στο τέλος.

🦊 Δεν είναι τόσο αουτσάιντερ η Ιντερνασιονάλ, όσο δείχνουν οι αποδόσεις, καίτοι επανέρχονται στην Γκρέμιο οι μέσοι Ματέους Ενρίκε και Αλισον.  Η έλευση του Ζε Ρικάρδο την έχει βελτιώσει, ακόμη και στο 1-1 με την Παραναένσε, καλή ήταν. Εχει 13 να τη νικήσει εκτός, μήπως… είναι πολύ;

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Picks

 

Ημίχρονο ➗  🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 18:30 Εβερτον – Τότεναμ: Over 1,5 στο α’ ημίχ. (2.70, Netbet)

Combo 🔢 🇦🇷

➡️ 18:15 Μπάνφιλντ – Ουνιόν ντε Σάντα Φε: Χ2 & over 1,5 (2.61, Betshop)

Σκόρερ 🥅 🇬🇷

➡️ 20:00 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Γκολ Σβιντέρσκι (2.25, Stoiximan)

Fun bet 💣 🇧🇷

➡️ 23:00 Γκρέμιο – Ιντερνασιονάλ: 2 (4.50, Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ