foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ79
SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Καλώς-να-ορίσεις-«μεγαλειότατε».jpg

Καλώς να ορίσεις «μεγαλειότατε»

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
01 Νοε 2019 17:49

Το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι, αρχίζει και τελειώνει στο παιχνίδι των Mavericks με τους Lakers. Η «αρμάδα» ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ στη Δύση, του Carlisle υποδέχεται τον «Βασιλιά» LeBron και την «κουστωδία» του στο Dallas. Καλώς να ορίσεις «μεγαλειότατε». Τηλεοπτική κάλυψη στο Nets – Rockets, όπου κοντράρονται δύο από τις χειρότερες άμυνες στο NBA.

01:00, Indiana Pacers (1-3) – Cleveland Cavaliers (2-2)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5437

Επιτέλους νίκη για τους Pacers. Όπου μετά από τρεις σερί ήττες (έχασαν ακόμα κι από τους Cavaliers), τα κατάφεραν και βρήκαν το πρώτο τους «W». 118-110 στο προχθεσινό παιχνίδι μέσα στο Brooklyn, με τον Sabonis και πάλι να είναι ο καλύτερος των «Ινδιάνων» με 29 πόντους (8ριμπ/4ασ), πολύτιμή και η βοήθεια του Brodgon όμως, που πέτυχε double-double με 21 ασίστ και 13 ριμπάουντ. Νίκη και για τους Cavs, το ίδιο βράδυ, σε ματς ντέρμπι, υπέταξαν τους Bulls με 117-111. Συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις του ο Tristan Thompson, σε αυτό το ματς και πάλι είχε double-double με 23/10, ενώ τρομερή παρουσία είχε κι ο Love, με 17 πόντους και 20 ριμπάουντ.

Οι Cavs μάλλον κακοχαρακτηρίστηκαν από εμένα τον ίδιο, στην pre-season. Δεν είναι τόσο κακοί. Βοηθάει και το πρόγραμμα, οπότε έχουν και καλές εμφανίσεις. Νομίζω τους αδικεί το +7.5, δεδομένης και της μέτριας εικόνας των Pacers, τώρα στο ξεκίνημα. Θα πήγαινα στο διπλό (+7.5).

01:00, Brooklyn Nets (1-3) – Houston Rockets (3-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5433

Στο Brooklyn ξεκάθαρα υπάρχει θέμα. Δεν ξέρω αν γίνεται τίποτα στα αποδυτήρια (δύσκολο), δεν ξέρω αν δεν έχουν προσαρμοστεί να παίζουν όλοι με το νέο «ηγέτη» (Irving). Το σίγουρο είναι ότι οι Nets, με καλύτερο -θεωρητικά- ρόστερ από πέρυσι και δεν κερδίζουν με τίποτα. Έχασαν προχθές εντός έδρας από τους Pacers (108-118) που ως εκείνο το ματς είχαν ρεκόρ 0-3. Ο Irving και πάλι ήταν αυτός που έπρεπε, έχοντας 28 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ. Στον αντίποδα οι Rockets, συνεχίζουν νικηφόρα. Σε ένα «επικό» ματς προχθές στην πρωτεύουσα, κέρδισαν τους Wizards με 159-158. Σε ένα ματς 48 λεπτών. Απίθανα πράγματα. 59 πόντους ο Harden, triple-double από τον Westbrook.

Ευκαιρία για νίκη για τους Nets! Οι Rockets, παρά το 3-1, μετρούν τρεις νίκες, όλες στο καλάθι. Μετά είναι και το άλλο. Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι πολύ κακές αμυντικά. Οι Nets αυτό δεν καταφέρνουν έως τώρα. Παίζουν με καλύτερες, από αυτούς, ομάδες στην άμυνα και κάποια στιγμή που σταματάνε να βάζουν, συνεχίζουν να δέχονται και χάνουν. Νομίζω ότι το σημερινό ματς ταιριάζει «γάντι» στους Nets, που παίζουν με μια ομάδα που έχει το ίδιο στυλ με αυτούς. Αν όχι ο άσος του 2.60, ποντάρεται σίγουρα το +4.5.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

01:00: Orlando Magic (2-2) – Milwaukee Bucks (2-2)Κωδ. ΟΠΑΠ: 4538

Οι Bucks προχθές στη Βοστόνη, έχασαν δικό τους παιχνίδι. Η διαφορά στα μέσα της τρίτης περιόδου ήταν κάπου στους 15 πόντους και με ένα επικό come-back ως το τέλος της, οι Celtics ήταν μπροστά με 80-76 (επιμέρους 19-0 στο διάστημα αυτό). Μέτρια εμφάνιση από Γιάννη, που έμεινε στους 22 πόντους, με 14 ριμπάουντ και πέντε ασίστ, πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ο Middleton, που είχε 26 πόντους. Κακό ποιοτικά παιχνίδι στη Florida προχθές, οι παίχτες του Clifford έκαναν αγγαρεία κόντρα στους Knicks, ξεγελάει το τελικό +12 (95-83) με το οποίο κέρδισαν. Στο 44΄ το σκορ ήταν 84-82 υπέρ των Magic, αλλά Knicks είναι οι άλλοι. Από το 44΄ ξανασκόραραν μόλις έναν πόντο στο τελευταίο λεπτό (11-1 επιμέρους). Double-double από Vucevic και Gordon, που είχαν 21/13/4 και 15/11/1 αντίστοιχα.

Αρχικά περιμένω ξέσπασμα Γιάννη. Δύο ματς τώρα παίζει μέτρια (για τα δικά του στάνταρ), οπότε πρέπει να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση απόψε. Έχουν προβάδισμα νίκης οι Bucks, αλλά δεν θα τους εμπιστευτώ και στο χάντικαπ των -4.5 που τους δίνει. Nobet ή κάποιο ειδικό παιχτών.

01:30, Boston Celtics (3-1) – New York Knicks (1-4)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5439

Το προχθεσινό ματς με τους Bucks, «στράβωσε» πριν αρχίσει, όταν ανακοινώθηκε η απουσία του Brown, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ. Και ως την τρίτη περίοδο παρέμενε στραβό. Ώσπου στα μέσα της, οι Celtics έκαναν ένα ξέσπασμα κι ένα επιμέρους 26-7, μετέτρεψε το 69-54 υπέρ των Bucks (στο 30΄), σε 80-76 υπέρ των Celtics, στο 36΄. Οι Celtics συνέχισαν την αντεπίθεσή τους και στην τέταρτη περίοδο κι έτσι έφτασαν στην επικράτηση με 116-105. Δεύτερο σερί καλό ματς για τον Walker, που σε αυτό είχε 32 πόντους, έξι ριμπάουντ κι άλλες τόσες ασίστ. Προσπάθησαν μέσα στο Orlando οι Knicks κι όλο τους το κακό διάστημα ήταν ένα τετράλεπτο στο τέλος. Αυτό «πλήρωσαν» κι αυτό οφείλεται για την ήττα με 95-83 από τους Magic. Έμειναν και πάλι με άδεια χέρια, κρατάνε μόνο τα double-double των Randle (16/10/7) και Portis (12/10/0).

Δείχνουν πράγματα οι Knicks, αλλά είναι φανερό ότι στερούνται ποιότητας και σωστών αποφάσεων στο τέλος. Λείπει ένας Guard ηγέτης. Πάρα πολύ. Έχουν τέτοιο οι Celtics κι όσο ανεβαίνει ο Walker θα γίνονται πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του Stevens. Αν έπαιζα κάτι από το ματς απόψε, θα ήταν ένα over στους πόντους του ηγέτη των Celtics (25.5).

02:00, Chicago Bulls (1-4) – Detroit Pistons (2-3)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5440

Αν και Bulls με Knicks έχουν το ίδιο ρεκόρ και λέμε για Knicks ότι κάτι δείχνουν στο παρκέ, οι «ταύροι» είναι εντελώς απογοητευικοί. Εξάλλου κι η μόνη νίκη των Knicks είναι κόντρα στους Bulls. Προχθές οι «ταύροι» έχασαν από τους Cavaliers 117-111, με τους Markkanen και LaVine να έχουν 16 πόντους. Και οι Pistons ηττήθηκαν το ίδιο βράδυ, 125-113 μέσα στο Toronto. Σε κανένα σημείο του ματς, πλην του πρώτου πενταλέπτου, τα «πιστόνια» δεν στάθηκαν ανταγωνιστικά κόντρα στους Καναδούς. Drummond και Roze έκαναν double-double (21/22/3 ο πρώτος, 16/0/10 ο δεύτερο), αλλά με τον Kennard να μένει στους τρεις πόντους (με 1/6 εντός πεδιάς) δεν υπήρχε κι ένας τρίτος «πόλος» να τραβήξει τους Pistons προς τα πάνω.

Δεν εντυπωσιάζει το ρόστερ των Pistons, παίζουν όμως καλύτερα και τουλάχιστον χάνουν από -θεωρητικά- πιο δυνατούς αντιπάλους. Οι Bulls έχουν χάσει από Cavaliers και Knicks. Αν τα «πιστόνια» θέλουν οχτάδα, νίκες με τέτοιους αντιπάλους πρέπει να τις θεωρούν δεδομένες.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

03:30, Dallas Mavericks (3-1) – Los Angeles Lakers (3-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5441

Kuban φέρε έναν αθλητικό forward, «σκύλο» στην άμυνα και το δαχτυλίδι φέτος θα έρθει στο Dallas. Τον Powell τον βλέπω soft. Δε ρίχνει ξύλο και τον φοβάμαι και για τραυματισμούς. Ας έχουμε ακόμα έναν δίπλα του. Ξεφύγαμε. Αλλά πως να μην. Προχθές μέσα στο Denver τους «έκλεισα» το «σπίτι» (109-106), που τους το χρωστούσα από πέρυσι, με τον Kleber και τον Hardaway. 12 πόντους είχε ο Doncic και 10 ο Porzingis. ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ. Σήμερα φιλοξενούμε στο Dallas τον «βασιλιά». Οι Λεμπρόνηδες παίζουν «φιλικά» μια βδομάδα τώρα, αφού είχαν κατά σειρά (εντός έδρας), Jazz, Hornets, Grizzlies. Στο τελευταίο κέρδισαν τις «αρκούδες» με 120-91. «Διαστημικός» Anthony Davis, όπως είδα εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ματς, να με συγχωράτε, αλλά θύμισε αρκετά Wilt. 40 πόντοι, 20 ριμπάουντ, πληθωρικός μέσα στις ρακέτες. Τέτοιον στο Dallas δεν έχουμε. Θα μας ρίξει μπόλικο ξύλο. Αλλά κι αυτοί δεν έχουν Doncic. Ελπίζω ότι ο Carlisle θα τραβάει αρκετά εκτός ρακέτας τον Porzingis για να σουτάρει κι έτσι θα αναγκάσει τον Davis να βγαίνει κι αυτός προς τα έξω, με σκοπό να τον φθείρει αμυντικά (να τον κουράσει) και φυσικά να φτιάχνει διαδρόμους για να δημιουργεί ο Σλοβένος «μάγος».

Πολλά είπαμε. NoBet είναι το ματς. Εξάλλου δε θέλω στοιχηματικό λόγο-ενδιαφέρον για να κάτσω να δω τον «Βασιλιά» και τον επόμενο «Βασιλιά».

04:00, Sacramento Kings (0-5) – Utah Jazz (4-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5442

Οι Kings προχθές κατάφεραν κι έχασαν εντός έδρας κι από τους Hornets. 118-111 πέρασαν οι Hornets από το Sacramento, που ως εκείνο το σημείο μετρούσαν τρεις ήττες στη σειρά, με ΜΟ διαφοράς πόντων, 16.6. Όσοι με διαβάζετε, ξέρετε ποια είναι η άποψή μου για τους φετινούς Kings. «Όπως έστρωσαν, κοιμούνται». Και για να το πάω λίγο παραπέρα, τόσα χρόνια που τους παρακολουθώ, την πληρώνουν όλοι, πλην του Divac. Οι Jazz έρχονται από νίκη, 110-96 τους Clippers, που πήγαν στο Salt Lake δίχως τον Leonard. Επιτέλους καλή εμφάνιση από Conley, που τελείωσε το ματς με 29 πόντους (πρώτος σκόρερ).

Νομίζω θα είναι μια καλή προπόνηση για Jazz, απέναντι σε έναν αντίπαλο χωρίς ρόλους στο παρκέ. Παίζεται το -4.5 των «μορμόνων».

04:30, Golden State Warriors (1-3) – San Antonio Spurs (3-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5506

Δεν τους έφταναν όλα τα άλλα, ήρθε κι ο τραυματισμός του Curry. Από το κακό στο χειρότερο πάει η χρονιά για τους Warriors, που ψάχνουν μια «σπίθα» κάπου, να πεισμώσουν και να πάρουν και πάλι «φωτιά». Και πάνω που λες ότι τη βρήκαν με τη νίκη επί των Pelicans, έρχεται μια άνετη εντός έδρας ήττα από τους Suns (121-110) κι ο τραυματισμός του Curry (εννοείται ότι δεν παίζει απόψε). Όσον αφορά τους Spurs, γνώρισαν χθες την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, με 103=97 από τους Clippers μέσα στο LA. Ο καλύτερος των «σπιρουνιών» ήταν ο DeRozan με 29 πόντους, 20 είχε ο White κι όλοι οι άλλοι κάτω από 10.

1000 στραβά τους έχουν «χτυπήσει» τους Warriors. Αν όμως απόψε μια ομάδα πόνταρα στη νίκη κάποιας εκ των δύο, θα το έκανα για τους Warriors. Οι επιστροφές των Burks και Stein, μεγαλώνουν κάπως το rotation. Υπάρχει ο Green, υπάρχει ο Russell. Είναι και back2back για τους Spurs, οπότε why-not. Πιο safe το +7.5.

Για ειδικά παιχτών, μπορείτε να δείτε τη στήλη μου στο NBAholics.gr.

Ενημερωθείτε για τις απουσίες των ομάδων του NBA, 👉 εδώ 👈.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/11
01:00
Brooklyn Nets - Houton Rockets Nets +4.5 13.00 123-116 +11.96
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Brooklyn Nets - Houton Rockets
02/11 | 01:00
Stake
13.00
Result
123-116
Profit
+11.96
Σημείο:
Nets +4.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Tom Hoge To Finish Top-10 5.00
4.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Mark Hubbard To Finish Top-20 5.00
3.75
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover To Miss Cut - Ben Griffin Yes 5.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
04:00
US Lover Finishing Position - Thomas Detry To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
23:30
F1Addict Sprint - Κατατακτήριες: Ποιοί θα είναι μέσα στην πρώτη τριάδα; L.Norris 10.00
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
23:30
F1Addict Sprint - Kατατακτήριες: Και τα δύο μονοθέσια να περάσουν στο Q3: Αston Martin 10.00
2.35
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
23:30
F1Addict Sprint - Κατατακτήριες: Head to Head: Magnussen vs Hulkenberg: Μagnussen 10.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
23:30
F1Addict Sprint - Κατατακτήριες: Head to Head: Hamilton vs Russell: Hamilton 10.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
21:30
Φίλιος Χόφενχαϊμ - Λειψία Χόφενχαϊμ Over 1,5 γκολ 8.00
2.32
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
21:20
US Lover Chicago Cubs - Milwaukee Brewers 2 5.00
2.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
20:45
Hooper Φενερμπαχτσέ - Μονακό 1 & Over 158.5 17.50
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
20:45
Hooper Φενερμπαχτσέ - Μονακό 1 & Μονακό (+13.5) 17.50
2.30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
03/05
20:00
Δούκας Μπεσίκτας - Ρίζεσπορ Over 2,5 & Over 8,5 κόρνερ (Bet Builder) 10.00
2.55
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Yes
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Χόφενχαϊμ Over 1,5 γκολ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Over 158.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 & Μονακό (+13.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 2,5 & Over 8,5 κόρνερ (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος