foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το πρωταπριλιάτικο, η 6άρα της Αρσεναλ και το combo στο Derby Paulista

Μποζιονέλος | 30 Οκτ 2019 12:37
lib-ars.png
Δεν ήταν καλή η Τρίτη, μάλλον προς το μέτριο και έκλεισε… γλυκά.

Αφενός με την πληρωμή της Μπαρτσελόνα από ημίχρονο (2.29 το combo), αφετέρου με το combo της Ιντερ στην Μπρέσια (2.20) αλλά γενικώς η ομάδα του Κόντε ήταν κακή και χθες.

Αντωνάκη, δεν παίρνουμε σκουντέτο αν παίζουμε έτσι…

Πέρασε και το μονό, στη δυάδα, το under 154,5 πόντων στο Βιλερμπάν – Μπασκόνια, τόσο εύκολα όσο… εύκολα χάθηκε το under 162,5 στο Χίμκι – Παναθηναϊκός, όπου έπαιζαν λες και ήταν… ΝΒΑ.

Κατά τα λοιπά, πέντε γκολ μπήκαν στο Γοδόι – Αλντοσίβι με ανατροπές, ίσα ίσα για να χαθεί το χηνάρι, η Λανς ούτε που μπήκε ποτέ στο γήπεδο, όπως και η Αρμίνια.

Με γνώριμο… υπηρεσιακό


⚽🇦🇷 Αλλαγή σελίδας στην Ιντεπεντιέντε, από εκεί που ρίχτηκε στη νέα σεζόν ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, πάτωσε. Το ποτήρι για τον Σεμπάστιαν Μπεκατσέσε ξεχείλισε μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λανούς, ανέλαβε ο… σταθερά υπηρεσιακός Φερνάντο Μπερόν, «παιδί» της ομάδας. Λέγεται πάντως ότι ο Μπεκατσέσε ήταν… δικτάτορας στα αποδυτήρια της «ρόχο», αν ισχύσει θα φανεί από απόψε, πρώτο ματς με την Ουνιόν στη Σάντα Φε, μια Ουνιόν που έρχεται από τρεις σερί νίκες και γενικώς έχει… ρέντα φέτος. Εχει και παράδοση η Ιντεπεντιέντε εκεί, πέρυσι ηττήθηκε μόλις για τρίτη φορά επί συνόλω 20 επισκέψεων.

🦊 Σε υψηλότατες τιμές το goalbetting (στο 2.70 το over 2,5 ενδεικτικά), κράτησα το over 1,75 με μισή πληρωμή σε ακριβώς δύο γκολ.

28 σερί ματς αήττητη εντός


⚽🇧🇷 Derby Paulista στη Βραζιλία, Παλμέιρας εναντίον Σάο Πάουλο, ένα… clasico που γεννήθηκε το 1917 (δείτε πού κάθεται ο κόσμος, στη φωτό…) με τελευταίο μεταξύ τους διπλό το 2014 μεν αλλά… 18 αγώνες πίσω, μιας και ανταμώνουν συχνά ετησίως.



Τότε η «κιούμπε ντα φε» είχε επιβληθεί 2-1 με γκολ των Αλεν Καρντέκ και Αλεσάντρε Πάτο, έκτοτε 7-1-0 για τη «βερδάο» η οποία όμως έχει εδώ και καιρό που δεν παίζει καλά, φάνηκε και στην in extremis νίκη (2-1) στη Φλοριανόπολις επί της Αβαΐ. Επιμέρους για το Brasileirao η Παλμέιρας έρχεται από τέσσερις σερί νίκες επί της «τρικολόρ», μόνο μια ισοπαλία μεταξύ τους εκεί στα τελευταία οκτώ ενώ, στο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητη εντός «Πάρκε Αντάρτικα» από τον Μάη του ’18, έχοντας έκτοτε 24-4-0 (!).

Αντιθέτως, η Σάο Πάουλο ολοένα και ανεβαίνει αγωνιστικά, όπως και στο 2-0 επί της φορμαρισμένης Ατλέτικο Μινέιρο, έργο Φερνάντο Ντινίζ βεβαίως βεβαίως ενώ επανέρχονται ο πολύπειρος Ντάνι Αλβες και ο πολύτιμος μέσος Λούαν.

🦊 Αξίζει το ρίσκο προς τα δεξιά, και ελέω timing, αλλά και συνδυαζόμενο με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

Περί ισοπαλίας και γκολ


⚽🇧🇷 H Φλουμινένσε έχει… οκτώ χρόνια να νικήσει τη Σεαρά, από τον Οκτώβρη του 2011 και με 2-1 εκτός, τότε, έκτοτε 0-2-1, όχι ότι συναντιούνται συχνά αλλά, συνολικά, σε 19 ματς, η «Φλου» υπερέχει με 9-5-4 ανεξαρτήτως διοργάνωσης ενώ δεν έχουν φέρει ποτέ ισοπαλία στη Φορταλέζα (5-0-5, το ένα στο Κύπελλο)!

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Η Σεαρά του Αντίλσον Μπατίστα έβγαλε ψυχή στο 1-1 με τη Βάσκο, η Φλουμινένσε του Μαρσάο κόλλησε στο 1-1 με τη Σαπεκοένσε έχοντας 27 σουτ στο ματς, συχνά φέτος βγάζει αστοχία.

🦊 Καθαρά ελέω… απουσία της, στα της παράδοσης, η ισοπαλία ομολογώ ότι ιντριγκάριε (είναι και στο 3.30…) ωστόσο στράφηκα στα γκολ, επίσης σε υψηλές τιμές, και κράτησα το over 2 με… μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ.

Κακός δαίμονας η Αρσεναλ…


⚽🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿  Νοκ άουτ ματς (χωρίς παράταση σε ισοπαλία, αλλά απευθείας πέναλτι) για τους «16» του League Cup στο «Ανφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Αρσεναλ, 3-1 είχαν έρθει για την Premier League στις 24/8 αλλά έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Οι Λονδρέζοι είναι… κακός μπελάς στις κυπελλικές διοργανώσεις για τους «κόκκινους»: στο Κύπελλο έχουν να τη νικήσουν από τον τελικό του 2001, 2-1 με ισάριθμα γκολ του Μάικλ Οουεν για την ομάδα του Ζεράρ Ουγιέ που είχαν κάνει το περιβόητο τρεμπλ… χωρίς πρωτάθλημα, τότε, το εν λόγω είναι η μόνη της νίκη τα τελευταία 55 χρόνια ενώ δεν έχει νικήσει την Αρσεναλ ποτέ στο «Ανφιλντ» για το Κύπελλο.



Για το δε Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ δεν έχει νίκη από το 4-2 του Νοεμβρίου του ’96 (δύο ο Πάτρικ Μπέργκερ κι από ένα οι Στιβ ΜακΜάναμαν και Ρόμπι Φάουλερ, είχε μειώσει δις ο Ιαν Ράιτ), έκτοτε δύο νίκες για τους «κανονιέρηδες», η μία με εκείνο το απίθανο… 3-6 (φωτό) τον Γενάρη του 2007, με γκολ από Αλαντιέρ, Ζούλιο Μπαπτίστα και Σονγκ (Θεέ μου…) και σε βράδυ που ο Ράφα Μπενίτεθ είχε βάλει βασικούς Πελτιέ, Παλέτα, Μαρκ Γκονζάλες και Γκάθρι…

🦊 Με δεδομένο ότι αμφότερες απόψε παρατάσσονται με αλλαγές (δείτε το ρεπορτάζ), κυρίως η Λίβερπουλ, θαρρώ ότι η Αρσεναλ (παρουσία Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ κλπ.) έχει τύχη…

Value bet;


⚽🇮🇹 Η Σαμπντόρια εξακολουθεί να… σέρνεται, μετά το 2-1 από την Μπολόνια έμεινε μόνη στην τελευταία θέση η ομάδα που πέρυσι διεκδίκησε με αξιώσεις έξοδο στην Ευρώπη. Και υποδέχεται μια Λέτσε που… μεγάλωσε αίφνης, πήρε ψυχολογία μετά τις απανωτές ήττες από Αταλάντα και Ρόμα, με ισοπαλίες τόσο με τη Μίλαν όσο και τη Γιουβέντους.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Στο «Μαράσι», ως λέμε οι παλιοί το «Λουίτζι Φεράρις» οι «σαλεντίνι» νίκησαν δις στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις τους…

🦊 …και δεν υπάρχει καμία λογική να είναι ο άσος στο 1.85, τι να λέμε; Αν δεν γίνει κάτι απρόβλεπτο (π.χ. διαιτησία) η Λέτσε είναι value bet απόψε.

Το έχει το γκολ…


⚽🇪🇸  Η σοβαρή Ρεάλ θα πάρει το ματς με τη Λεγανές, είναι σοβαρή όμως φέτος; Όχι. Μόνο στο τελευταίο ήταν, με τη Γαλατά στην Τουρκία, ξεφορτωνόμαστε και τον άμπαλο Γκάρεθ Μπέιλ (καλή Κίνα, μεγάλε), γυρίζει ο «σκύλος» χαφ Μόντριτς, ο Ζινεντίν Ζιντάν κατεβάσει τριάδα με Ροδρίγο, Μπενζεμά και Αζάρ μπροστά.



For the record, 9-1-2 η παράδοση συνολικά και 4-0-1 στη Μαδρίτη, μόνο διπλό στο Κύπελλο το ’18, σε προημιτελικό που η Ρεάλ ρεζιλεύτηκε και αποκλείστηκε (1-2), στην Primera Division το 4/4 έγινε με συνολικά γκολ 11-2.

🦊 Ο πιτσιρικάς Βραζιλιάνος Ροδρίγο είναι καλός, είναι μέσα στις φάσεις και καλοπληρώνει για να σκοράρει.

Εχει άλλα να σκέπτεται


⚽🇫🇷 Νοκ άουτ ματς για τον 3ο γύρο του γαλλικού Coupe de la Ligue, με απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, το Μετς – Μπρεστ. Προ ενός μήνα, στη Βρέστη οι γηπεδούχοι είχαν νικήσει με 2-0, έκτοτε έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά, το έδειξαν και στο πρόσφατο 1-0 στην Ανζέ το Σάββατο όπου είχαν… και ρέντα. Η Μετς στηρίζεται αποκλειστικά από τα κέφια του Ντιαλό που έβαλε 7 από τα 9 γκολ της και λογικά μένει εκτός αποστολής, μιας και θεωρείται πολύ σημαντικότερο το προσεχές ματς με τη Μονπελιέ, το Σάββατο. Oι δύο τους είχαν ανταμώσει και το ’15 στο Λιγκ Καπ, στην ίδια έδρα και η Μπρεστ το πήρε στα πέναλτι. Χμ…

🦊 Funbetικη επιλογή, η πρόκριση της Μπρεστ, το μυαλό της Μετς είναι αλλού

Σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα…


⏳🗞️📜 Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στη Μόσχα για 13η φορά και η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν… παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία ήταν και η… μοναδική τους. Καίτοι έχουν πάρει το… σκαλπ της ΤΣΣΚΑ σε τέσσερα Final 4 (τελικός 2012, ημιτελικοί 2013, 2015, 2017), επί ρωσικού εδάφους μόνο θετικός δεν είναι ο απολογισμός τους σε επίπεδο Euroleague: 11 επισκέψεις, 10 ήττες και μια νίκη σαν… πρωταπριλιάτικο ψέμα, την πρώτη μέρα του τέταρτου μήνα εν έτει 2008. Από τότε ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε επτά φορές τη Μόσχα και γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Απόψε λοιπόν ο Ολυμπιακός επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος που διέπραξε πριν από μια δεκαετία, και βάλε, στον πρώτο αγώνα της σειράς των play offs και ασφαλώς θα το θυμάται ο μοναδικός… επιζών εκείνων των ρόστερ: ο Γιώργος Πρίντεζης που είχε αγωνιστεί για 15:42, με μηδέν πόντους αλλά και 5 ριμπάουντ. Με προπονητή τότε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος είχε αντικαταστήσει στις αρχές Φεβρουαρίου τον Πίνι Γκέρσον, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με… έμφαση των Μοσχοβιτών αφού προηγήθηκαν με διαφορά 15 πόντων (42-57) στο 27ο λεπτό. Η ΤΣΣΚΑ μείωσε σε 60-64, αλλά ο Ολυμπιακός με δυο απανωτά τρίποντα του Κουιντέλ Γουντς και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου βρέθηκε στο +10 (60-70).



Με το σκορ στο 67-74 μετά από τρίποντο του Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, οι οικοδεσπότες έτρεξαν ένα σερί 7-0 (δια χειρός Νίκου Ζήση και Ματίας Σμόντις) και έφεραν το ματς στα ίσια, ενώ απέμεναν 15 δευτερόλεπτα. Ο «δράκος» έδωσε εντολή να πάρει την μπάλα ο Γκριρ τον οποίο σταμάτησε ο Ζήσης με ένα φάουλ το οποίο είχε να δώσει η ΤΣΣΚΑ. Στην επαναφορά ο Αμερικανός ξαναπήρε την μπάλα και την ώρα που μηδενιζόταν το χρονόμετρο  εκτέλεσε… εν ψυχρώ (74-76), σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού και προκάλεσε σοκ στους Ρώσους, που είδαν το πλεονέκτημα της έδρας να γίνεται… καπνός.

Φευ. Σαράντα οκτώ ώρες αργότερα οι Ρώσοι νίκησαν με 83-73 στο Φάληρο με 20 πόντους του Σισκάουσκας και 18 του Λάνγκντον, ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας και… καθάρισαν την πρόκριση με το 81-56 της Μόσχας, με την ΤΣΣΚΑ να θριαμβεύει στο Final 4 της Μαδρίτης, νικώντας στον τελικό τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Και επειδή μιλάμε για play offs, η μοναδική νίκη του Ολυμπιακού σε κανονική περίοδο στη Μόσχα είχε έρθει στην πρώτη επίσκεψη του εκεί, με 81-75 τον… Οκτώβριο του ’98.

🏀 🇷🇺🇬🇷 O Ολυμπιακός, κακά τα ψέματα, δεν… βλέπεται και έχει να σκέπτεται κυρίως το ματς της Παρασκευής με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, η ΤΣΚΑ έχει ξεκινήσει δυναμικά ενώ στις «διαβολοβδομάδες» είναι η πιο επιτυχημένη με 22-8 και επτά φορές έκανε το 2/2 σε διπλές αγωνιστικές (ακολουθεί μεθαύριο η συντοπίτισσα Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη).

🦊 Ο Ολυμπιακός έχει θέμα κυρίως στο σκοράρισμα, βέβαια στο αποψινό δεν έχει να χάσει κάτι κι αυτό τον καθιστά… επικίνδυνο. Επιλογή το over 42,5 πόντων των Ρώσων ως την ανάπαυλα.

Δεν βλέπεται η Φενέρ


🏀 🇮🇱🇹🇷 Βίοι… αντίθετοι ως τώρα για τις ομάδες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: η Μακάμπι έχει ξεκινήσει δυναμικά στη σεζόν, απόρροια και των εξαιρετικών της μεταγραφών, η Φενερμπαχτσέ έχει 1-4 ως τώρα μετά την ήττα στο Μιλάνο, γενικώς οι Τούρκοι είναι αγνώριστοι και ο Ζοτς μοιάζει ανήμπορος να τους αφυπνίσει. Εχει σοβαρό θέμα και στο σκοράρισμα, μετά την Αρμάνι έχασε και από τη Γαλατασαράι (83-64).


Η παράδοση; 14-9 σε όλα στην Euroleague για τη Μακάμπι και, επιμέρους, 9-2 στο Τελ Αβίβ, μόνα… διπλά στα play offs του ’15 και πέρυσι, αμφότερες επί Ομπράνοβιτς δηλαδή.

🦊 Value bet, ως παίζει τελευταία η Φενέρ, η νίκη της Μακάμπι, στον διπλασιασμό σε money line, ανέβασα την απόδοση με μικρό χάντικαπ.

Picks


Special bet 🎁 🏀 🏀 🇷🇺🇬🇷

➡️ 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός: ΤΣΣΚΑ over 42,5 στο α’ ημίχ. (2.00, Bwin)

Ρίσκο 🏀 🏀 🇮🇱🇹🇷

➡️ 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ (-2,5) – Φενερμπαχτσέ: 1 (2.40, Sportingbet)

Ρίσκο ⚽🇮🇹

➡️ 22:00 ΣαμπντόριαΛέτσε: 2 dnb (3.65, Betshop)

Special bets, μονά και δυάδα (απόδοσης 6.57) 🎁⚽🇫🇷⚽🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 22:05 Μετς – Μπρεστ: Πρόκριση Μπρεστ (2.63, Stoiximan)
➡️ 21:30 Λίβερπουλ – Αρσεναλ: Πρόκριση Αρσεναλ (2.50, Stoiximan)



Δυάδα (απόδοσης 2.90)⚽🇦🇷 ⚽🇧🇷

➡️ 00:10 Ουνιόν Σάντα ΦεΙντεπεντιέντε: Over 1,75 AH (1.71, Betshop)
➡️ 02:30 ΣεαράΦλουμινένσε: Over 2 (1.70, Betshop)

Αξία, combo ⚽ 🔝🔢 ⚽🇧🇷

➡️ 00:30 ΠαλμέιραςΣάο Πάουλο: Χ2 & over 1,5 (3.54, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ