foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το… πούλμαν του Ζοσέ, ο Τζιμπρίλ και το 19άρι της Μπάρτσα

Μποζιονέλος | 02 Οκτ 2019 11:50
maxresdefault.jpg

Δεν χάρηκα μπαλίτσα, και στοίχημα χθες, κι ας ξεκίνησε καλά: με το over 1,5 ημιχρόνου στο Αταλάντα – Σαχτάρ στο Μιλάνο, ημίχρονο που είχε και χαμένο πέναλτι. 2.60… πλέρωσε, αλλά την ίδια ώρα, στη Μαδρίτη, η Ρεάλ δεν βλεπόταν, o Αζάρ σχεδόν δεν σούταρε (σ.σ. κρατάω την ατάκα «και γω στη Γιούβε έκανα 3-4 μήνες να προσαρμοστώ» του Ζιντάν…) και φάγαμε γκολ από έναν τύπο ονόματι Εμάνουελ Ντενίς που σκόραρε δις, την πρώτη αφού η μπάλα από το ένα του πόδι χτύπησε και στο άλλο και τη δεύτερη σκοντάφτοντας.

Ο Αζάρ δεν σούταρε, αντίθετα ο Κριχόβιακ στο Λόκο – Ατλέτι είχε τρομερή ευκαιρία να μειώσει, κρίμα διότι πλήρωνε 11άρι. Οσο για τον Κοουτίνιο; Επτά έβαλε η Μπάγερν, αυτός… κανένα. Ψωνίσατε από το κάτω ράφι, Βαυαράκια, μη λέμε τα ίδια, αν ήταν καλός θα τον κρατούσα στο «Ανφιλντ».

Τι πλήρωσε; Το ωραιότατο combo ισοπαλίας με goal/goal στο Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός, ευτυχώς κάσαρα στο 85’, όχι πως έδινε πολλά αλλά το 65% του κέρδους. Και, κατά το ήμισυ, το ασιατικό στο Γαλατά – Παρί, όσοι είδατε το ματες κατανοήσατε ότι δεν ήταν για… 9άρι ο άσος.

Με μισό μάτι δε, ξαπλωμένος, είδα τη διαιτητική σφαγή της Μπόκα από τη Ρίβερ, 2-0 με πέναλτι στο 7ο λεπτό που δεν ήταν πέναλτι, αλλά ο VAR το υπέδειξε. Πρώτα πήρε μπάλα ο αμυντικός. Στο 9ο λεπτό, ήδη κοιμόμουν…




Αήττητη από Τσέχους από το… 1964


🇨🇿🇩🇪 Παρθενικό ματς στην ιστορία ανάμεσα σε Σλάβια και Ντόρτμουντ.
Η Σλάβια έχει 11-7-11 κόντρα σε Γερμανούς αλλά η τελευταία της νίκη ήταν τον Σεπτέμβρη του 1998 επί της Σάλκε με 1-0 στον 1ο γύρο του UEFA, 1-0 με γκολ του Ντόσταλεκ και πρόκριση στα πέναλτι.
Η Μπορούσια αριθμεί 7-3-2 με Τσέχους και είναι αήττητη από το 3-1 από την Ντούκλα Ντέβιτσε, στα προκριματικά του Πρωταθλητριών το ’64, έκτοτε 6-3-0! Εκτός, δε, είναι αήττητη με 3-2-0 και δίχως να έχει δεχθεί γκολ (8-0)!

Η Σλάβια δεν είναι του… πεταματού, το έδειξε και στο 1-1 με την Ιντερ όπου απώλεσε οριακά τη νίκη, παραμένει αήττητη μάλιστα σε όλες τις διοργανώσεις από τις 21 Απριλίου, έκτοτε 19-5-0. Η Μπορούσια άξιζε τη νίκη με την Μπάρτσα, εκτός έδρας στον θεσμό δεν νικά και τόσο εύκολα γενικά, ο Λουσιέν Φαβρ έκανε rotation το Σάββατο με τη Βέρντερ (2-2).

🦊 Σε τέτοιο όμιλο, παρουσία Μπάρτσα και Ιντερ, όποια χάνει βαθμούς από τη Σλάβια… καίγεται. Η Ιντερ ήδη την πάτησε, η Μπορούσια θαρρώ θα παίξει υποψιασμένη και σε ματς που είναι δύσκολο να έχει μόνο ένα γκολ.

Από τότε, με την… ΑΕΚ


🇮🇹🇧🇪 Πρώτο… αντάμωμα στα χρονικά για Γκενκ και Νάπολι.
Η Γκενκ έχει αντιμετωπίζει Ιταλούς άλλες δύο φορές, τον Οκτώβρη του 2002 σε όμιλο του Champions League έφερε 0-0 στο «Ολίμπικο» και 0-1 με τη Ρόμα του Φάμπιο Καπέλο, στον αξέχαστο εκείνο όμιλο που η ΑΕΚ είχε κάνει έξι ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Και, το φθινόπωρο του ’16 νίκησε… μέσα έξω (3-1 και 2-0) τη Σασουόλο στο Europa.
Με τη σειρά της, η Νάπολι έχει 3-1-2 ενάντια σε Βέλγους και επί βελγικού εδάφους νίκησε μόνο τον Νοέμβρη του ’15 την Μπριζ.


Η Γκενκ δεν είναι στα φόρτε της, φάνηκε και στο 3-3 με τη Σιντ Τρούιντεν αν και προηγήθηκε με τρία γκολ, έχει δεχθεί 19 γκολ σε 11 επίσημα ματς φέτος.

🦊 Αδιάφορες οι αποδόσεις, ψάχνοντας για εναλλακτικά είναι καλή η τιμή στο over 10,5 κόρνερ, στο 1.91. Οι «παρτενοπέι» έχουν αγώνες με κατά μέσο όρο 12 κόρνερ φέτος.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η «άρρωστη» Λιόν


🇩🇪🇫🇷 Δεν έχουν αναμετρηθεί ξανά Λειψία και Λιόν
Μικρή και η ευρωπαϊκή παρουσία της Λειψίας, τα τελευταία χρόνια έπαιξε δις με Γάλλους: το ’17 με τη Μονακό φέρνοντας 1-1 εντός και συντρίβοντάς τη με 4-1 στο Πριγκιπάτο και, το ’18 στα προκριματικά του Europa, με τη Μαρσέιγ νικώντας 1-0 εντός και χάνοντας με 5-2 στη Μασσαλία.
H Λιόν έχει 11-5-11 ενάντια σε Γερμανούς γενικά και 7-2-4 ως γηπεδούχος. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχασε δις από την Μπάγερν στο «Ζερλάν», πιο παλιά από Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ.

Με τη νίκη στη Λισσαβώνα η Λειψία έχει θέσει βάσεις ακόμη και για την πρωτιά στον όμιλο, από τη Σάλκε το Σάββατο απώλεσε το φετινό της αήττητο (σε όλα) και υποδέχεται μια ντεφορμέ, χωρίς νίκη από τα τέλη Αυγούστου (και σε επτά σερί επίσημα), Λιόν με τον Σιλβίνιο πλέον υπό απόλυση.

🦊 Λειψία για νίκη.. Ναι. Σε ματς με γκολ. Ναι. Αλλά τι να βάλεις, ακόμη και ο άσος με over 2,5 είναι κάτω από 2.20, unfair τιμή. Η Λιόν φάσεις κάνει πάντως, αν συνδυαστεί με το αμφίτερμα ο άσος, κάτι γίνεται…

Από τον Σισέ στον… Μπαλοτέλι


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇦🇹 Πρώτη φορά στην ιστορία συναντιούνται Λίβερπουλ και Σάλτσμπουργκ.
Οι «reds» έχουν 4-1-1 ενάντια σε Αυστριακούς και η μόνη ήττα ήρθε την τελευταία φορά που τους βρήκαν στο δρόμο τους, στα προκριματικά του Champions League το 2004, με 1-0 από την Γκράτσερ. Ωστόσο η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προκρίθηκε χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα και, λίγους μήνες αργότερα, στεφόταν πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη και στον αξέχαστο τελικό με τη Μίλαν.


Σε εκείνα τα ματς, επιθετικό δίδυμο ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ με τον Μίλαν Μπάρος και τα γκολ είχε σημειώσει ο Στίβεν Τζέραρντ.
Η Σάλτσμπουργκ δεν έχει νικήσει ποτέ αγγλική ομάδα, σε δύο περιπτώσεις, αμφότερες στο UEFA: το 2006 έφερε 2-2 εντός και ήττα 2-0 εκτός με την Μπλάκμπερν, έχοντας προπονητή τον Τζιοβάνι Τραπατόνι, και το 2010 ηττήθηκε με 0-2 και 0-3 από τη Σίτι, την εποχή που είχε Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο, επιθετικό τον Μπαλοτέλι και η ίδια προπονητή τον Ολλανδό, και μετέπειτα του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η Red Bull μπήκε… εμφατικά στον όμιλο με το 6-2 επί της Γκενκ αλλά έχει αμφίβολο τον 19χρονο γκολτζή, με 17 τέρματα σε 10 συμμετοχές φέτος, Χάαλαντ ελέω ίωσης. 21-3-0 το σερί της Λίβερπουλ στα επίσημα στο «Ανφιλντ», έσχατη ήττα από την Τσέλσι στις 26/9/2018.

🦊 Η Λίβερπουλ έχει τρομερά «σφιχτή» άμυνα, το ότι ο Χάαλαντ έρχεται από ίωση δεν βοηθά σε σκέψη για έκπληξη. Αλλά, και πάλι, τι έχουν να χάσουν οι Αυστριακοί που «γιγαντώνουν» σταδιακά ως club; Ας είναι. Αντί για… ξερό διπλό, το πήρα σε combo διπλής ευκαιρίας με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

Όταν έπαιζαν Ντρογκμπά και Τέρι


🇫🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Λιλ και Τσέλσι δεν έχουν συναντηθεί ξανά.
2-4-6 ο απολογισμός των «λιλουά» με Αγγλους, δεν έχουν νίκη από το 1-0 επί της Λίβερπουλ στους «16» του UEFA το ’10, με γκολ μάλιστα του Εντέν Αζάρ αλλά η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πήρε την πρόκριση με 3-0 στη ρεβάνς (με δύο γκολ του Φερνάντο Τόρες).
5-5-6 ο αντίστοιχος της Τσέλσι με Γάλλους, δεν έχει νίκη από το 2-0 της πρόκρισης στα προημιτελικά, επί της Παρί, το ’14 με γκολ των Σούρλε και Ντεμπά Μπα, ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν στον πάγκο και παρόντες οι… Αζάρ και Τόρες. Εκτοτε απέτυχε σε τέσσερα σερί ματς με την Παρί (0-2-2) ενώ, επί γαλλικού εδάφους, έχει να νικήσει 15 χρόνια: από ένα 3-0 με την Παρί σε όμιλο το 2004-05 με σκόρερ τους Ντρογκμπά (δις) και Τζον Τέρι. Ξανά με προπονητή τον Μουρίνιο, έκτοτε 0-2-3.
Για να έχει ελπίδες, η Λιλ θέλει αποτέλεσμα μετά την 3άρα από τον Αγιαξ στην πρεμιέρα, ακόμη… χειρότερα για την Τσέλσι μετά την ήττα από τη Βαλένθια στο Λονδίνο.

🦊 Χαμηλά το διπλό, δεν είναι για 2.10 και μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για μια Τσέλσι που δεν έχει σχέση με το παρελθόν, με ευρέως ανανεωμένο ρόστερ και το αμυντικό δίδυμο των Κρίστενσεν, Τομόρι συνεχίζει αλλά είναι αφερέγγυο. Για σκόρερ, ο Πέδρο είναι ο πλέον έμπειρος στο γήπεδο αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει. Στην άκρη, κοντολογίς…

19 χρόνια αήττητη η Μπάρτσα με Ιταλούς στη Βαρκελώνη


🇪🇸🇮🇹 Κι όμως, η παράδοση για Μπαρτσελόνα και Ιντερ είναι σχετικά μικρή για την ιστορία τους στα Κύπελλα Ευρώπης, από την άνοιξη του 2003 (στη β’ φάση των ομίλων, τότε) συναντήθηκαν τέσσερις φορές, οι τρεις σε ομίλου και φυσικά υπάρχουν τα αξέχαστα ημιτελικά του 2009-10, σεζόν που… δύο φορές και η οποία κατέληξε με πρωταθλήτρια Ευρώπης την Ιντερ του Ζοσέ Μουρίνιο!


Στους ομίλους, το ματς στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» έληξε 0-0 και στη Βαρκελώνη 2-0 (με γκολ των Πικέ και Πέδρο). Στα ημιτελικά, οι Λομβαρδοί έκαναν εκπληκτικό ματς στο Μιλάνο νικώντας με 3-1 με γκολ των Σνάιντερ, Μαϊκόν και Μιλίτο… απαντώντας στο τέρμα του Πέδρο από το 19’ και στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την αποβολή του Τιάγκο Μότα στο 28’… έβαλε μπροστά το πούλμαν της Ιντερ: 1-0 οι Καταλανοί με γκολ του Πικέ σο 84’, η πρόκριση στους «νερατζούρι»!
Νωρίτερα, το 2002-03 στη β’ φάση των ομίλων η Μπάρτσα νίκησε 3-0 στο «Καμπ Νου» (με γκολ των Σαβιόλα, Κοκού και Κλάιφερτ) και πήρε 0-0 στο Μιλάνο και, πέρυσι, ξανά στους ομίλους, 2-0 στη Βαρκελώνη (με Αλκάνταρα και Αλμπα) και 1-1 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» (με Ικάρντι και Μάλκολμ).

Συνολικά λοιπόν, σε τούτα, 4-3-1 η Μπάρτσα, όλες οι νίκες της στο «Καμπ Νου». Αρκετά παλιά όμως, το ’59 και το ’70 είχαν παίξει στο Εκθέσεων, οι σύλλογοι δεν τα συμπεριλαμβάνουν στα… μεταξύ τους καθώς τότε δεν ήταν Μπαρτσελόνα αλλά… μεικτή Βαρκελώνης. Αλλοι όμως τα προσμετρούν: για την ιστορία, 4-0 στη Βαρκελώνη και 4-2 στο Μιλάνο οι Καταλανοί το ’59, 2-1 η Ιντερ στη Βαρκελώνη και 1-1 στο Μιλάνο το 70’.
Η Μπαρτσελόνα με Ιταλούς έχει 28-18-16 σε όλα και 20-5-5 στη Βαρκελώνη, όπου είναι αήττητη από τον Σεπτέμβριο του 2000 και το 2-0 από τη Μίλαν σε όμιλο, οι Κόκο και Μπίερχοφ τα γκολ τότε της ομάδας του Αλμπέρτο Τζακερόνι, με τον (μετέπειτα της ΑΕΚ) Γιόρενς Σέρα Φερέρ στον πάγκο η Μπάρτσα. Εκτοτε, 12-5-0 η Μπάρτσα!
Η δε Ιντερ, με Ισπανούς έχει 14-13-19 συνολικά και επί ισπανικού εδάφους 5-2-17, είναι 0-1-4 μετά την τελευταία της νίκη εκεί, 5-1 τη Βαλένθια τον Οκτώβρη του 2014 με γκολ από Στάνκοβιτς, Βιέρι, Φαν ντερ Μέιντε, Αντριάνο και Χούλιο Κρουζ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Τι αρμάδα είχα τότε… Και με Μπουρδίσο, Καμπιάσο, Βερόν αλλά και Εμρέ, μέσα!

Η Μπάρτσα είναι φέτος… άρρωστη, είναι εμφανές, κυρίως επειδή όταν λείπει ο Μέσι ή δεν είναι στο 100%, δεν έχει εναλλακτική. Ο κοντός αλλά και ο Ντεμπελέ μπήκαν στην αποστολή αλλά είναι ερώτημα αν θα είναι βασικοί κόντρα στην Ιντερ του 6/6 στη Serie A αλλά ακολουθεί την Κυριακή η… Γιουβέντους. Εξ ου και ο Αντωνάκης ο Κόντε άφησε εκτός τον Λουκάκου, αυτό το βέλγικο μίασμα που φέτος ηγείται της επίθεσής μας. Εχω Λαουτάρο, όμως.

🦊 Στοιχηματικώς, τίποτε. Θα το βλέπω, κι αν το πάμε καλά, θα πέσει το live

Χωρίς ισοπαλία… από το 1992


🇷🇺🇵🇹 Ζενίτ και Μπενφίκα συναντιούνται για τέταρτη φορά, όλες μέσα στη δεκαετία, δις εξ αυτών σε νοκ άουτ και σε αμφότερες (στους «16» του Champions League) πέρασαν οι Πορτογάλοι: το 2012 ανέτρεψαν το 3-2 του «Πετρόφσκι», όπου είχε σκοράρει στο 87’ ο –γνωστός μας- Οσκαρ Καρδόσο, με 2-0 στο «Λουζ» με Μάξι Περέιρα και Νέλσον Ολιβέιρα. Και το ’16 με 1-0 στη Λισσαβώνα (91’ Ζόνας) και 2-1 στην Αγία Πετρούπολη (69’ Χουλκ / 85’ Γκαϊτάν, 95’ Ταλίσκα).
Είχαν μεσολαβήσει τα ματς, ως απόψε, σε όμιλο το 2014-15 με ισάριθμες νίκες της Ζενίτ: 2-0 στην Πορτογαλία (με Χουλκ και Βίτσελ) και 1-0 στη Ρωσία (με Ντάνι).
8-3-4 έχει η Ζενίτ ενάντια σε Πορτογάλους και 5-2-1 στην Αγία Πετρούπολη, η μόνη ήττα το ’16 από την Μπενφίκα. Η οποία Μπενφίκα έχει 7-4-7 κόντρα σε Σοβιετικούς / Ρώσους και, επιμέρους, 2-2-5 εκτός με τελευταία ισοπαλία τον Νοέμβριο του… 1992 στη Μόσχα με την Ντινάμο. 2-2 τότε, στον 3ο γύρο του UEFA, Καλίβνιτσεφ και Ντέρκας τα γκολ για την ομάδα του Βλαντίμιρ Γκαζάεφ, ο Ισάιας αυτά για το συγκρότημα του Τόνι που είχε αρχηγό, φύσει και θέσει, τον γνωστό μας Πάουλο Σόουζα.

Η Ζενίτ ξεκίνησε με 1-1 στο Λιόν, δεν είναι πάντως η περσινή ομάδα που επέστρεψε στους τίτλους στην Ρωσία, πιθανώς εκ νέου ο Σερχέι Σέμακ να κατεβάσει σχήμα με τρία στόπερ. Η Μπενφίκα έχασε έδαφος μετά το 1-2 από τη Λειψία, δεν πείθει απόλυτα φέτος η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε.

🦊 Εχει χαρακτήρα η Μπενφίκα και δύναται να διαψεύσει τον (υψηλό) φαβοριτισμό των Ρώσων. Ρισκαδόρικη σκέψη για ισοπαλία.

Δίχως ήττα από Ολλανδούς στο «Μεστάγια»

🇪🇸🇳🇱 Το παρελθόν στην Ευρώπη για Βαλένθια και Αγιαξ αφορά μονάχα τη σεζόν 2002-03, ξανά σε όμιλο και, δη, τα β’ φάσης τότε, μαζί με Αρσεναλ και Ρόμα. Και τις άφησαν εκτός ημιτελικών, φέρνοντας 1-1 και στα δύο ματς. Στο Αμστερνταμ με γκολ των Πασάνεν και Κίλι Γκονζάλες και, στο «Μεστάγια», με Ανγούλο και Ιμπραΐμοβιτς να βάζουν γκολ μετά το 88’. Ο Ράφα Μπενίτεθ ήταν τότε προπονητής του «Αίαντα» και ο Ρόναλντ Κούμαν των Λεβαντίνων, με παίκτες top εκείνη την εποχή: Αγιάλα, Κάριου, Μπαράχα, Μίστα και Κανιθάρες από τη μια, Λίτμανεν, Φαν ντεφ Φάαρτ, Μίντο και Κίβου από την άλλη.
Η Βαλένθια έχει ενάντια σε Ολλανδούς απολογισμό 5-6-1, η μόνη της ήττα ήταν στο Αλκμααρ το ’11 για το Europa, επιμέρους στο «Μεστάγια» είναι 4-2-0… ever, οι μόνες ισοπαλίες με Χέρενφεεν (2000) και Αγιαξ (2002), αμφότερες 1-1.
Ο δε Αγιαξ παίζει για 42η φορά με Ισπανούς, 17-7-17 ο απολογισμός του γενικά και 6-3-10 επί ισπανικού εδάφους αλλά, τα τελευταία 20 χρόνια και επί συνόλω δέκα αγώνων, νίκησε μόνο μια φορά… πέρυσι με 4-1 τη Ρεάλ! Οι 4/6 από τις έξι νίκες του δε ήταν στη Μαδρίτη, 3 με Ρεάλ και μια με Ατλέτικο…

Η Βαλένθια θέλει να… επενδύσει στο διπλό επί της Τσέλσι, λείπουν όμως εκ νέου οι πολύτιμοι Κοντογκμπιά, Γκαγιά, Γκαμεϊρό. Αήττητος φέτος σε 14 ματς ο Αγιαξ σε όλες τις διοργανώσεις…

🦊 …κι αυτό, νομοτελειακά, θα τερματιστεί. Απόψε, ίσως; Δεν έχει εμπειρία ο Αλμπερτ Θελάδες, έχει ελλείψεις η Βαλένθια αλλά ο Γκαράι παίζει κανονικά (ήταν αμφίβολος). Απρόβλεπτη η Βαλένθια, ομολογώ. Μια… ριξιά ημιχρόνου, καθαρά από ένστικτο, και τίποτε άλλο.

Picks

 

Combo 🔢 🇨🇿🇩🇪

➡️ 19:55 Σλάβια Πράγας – Ντόρτμουντ: 2 & over 1,5 (2.30, Stoiximan)

Κόρνερ🇮🇹🇧🇪

➡️ 19:55 Νάπολι – Γκενκ: Over 10,5 κόρνερ (1.85, Bwin)

Combo 🔢 🇩🇪🇫🇷

➡️ 22:00 Λειψία - Λιόν: 1 & goal/goal (2.75, Stoiximan)

Combo, fun bet 💣 🔢 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇦🇹

➡️ 22:00 Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ: Χ2 & over 1,5 (4.15, Betshop)

Ημίχρονο ➗  🇪🇸🇳🇱

➡️ 22:00 Βαλένθια – Αγιαξ: Over 1,5 ημιχρόνου (2.50, Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ