foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ70
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ουαλία, Cymru Premier Preview σεζόν 2019-20

Previews Πρωταθλημάτων | 15 Αυγ 2019 20:40
Ουαλία-Cymru-Premier-Preview-σεζόν-2019-20.jpg

To πρωτάθλημα της Ουαλίας είναι από τα νεώτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και σίγουρα το νεώτερο της Βρετανίας, αφού άρχισε να διεξάγεται την περίοδο 1992-93. Δεν υπήρχε μέχρι τότε πρωτάθλημα στην Ουαλία, οι ομάδες της χώρας έπαιζαν συνήθως σε μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Διεξαγόταν μόνο το κύπελλο Ουαλίας όπου συμμετείχαν όλες οι ομάδες της χώρας και ο κάτοχός του κέρδιζε ένα εισιτήριο για το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (που δεν υφίσταται πια ως διοργάνωση). Η Ουαλία ήταν μέχρι τότε το μοναδικό (μαζί με το Λίχτενσταϊν), μέλος της ΟΥΕΦΑ που δεν διεξήγαγε δικό του πρωτάθλημα, μόνο κύπελλο. Μόλις δημιουργήθηκε το νέο πρωτάθλημα, οι τρεις επαγγελματικές ομάδες της χώρας, η Σουόνσι, η Κάρντιφ Σίτι και η Ρέξαμ αρνήθηκαν να λάβουν μέρος για να μη χάσουν το επαγγελματικό τους στάτους και παίζουν μέχρι και σήμερα σε επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας. Σήμερα υπάρχουν και μερικές επαγγελματικές ομάδες στο πρωτάθλημα, οι περισσότερες είναι ημιεπαγγελματικές. To απόλυτο αφεντικό στο πρωτάθλημα είναι η Δε Νιου Σεντς ή ΤΝΣ (The New Saints), που μετρά 8 σερί τίτλους, ενώ την τελευταία οκταετία έχει κάνει 5 ντάμπλ και δύο τρεμπλ.

 

Μακροχρόνιο στοίχημα

Η Νιου Σεντς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και αυτή τη σεζόν, ούτε συζήτηση για το 1.15 της απόδοσης που τη συνοδεύει ως πρωταθλήτρια. Πέρυσι η Κόναχς την κόντραρε αρκετά, στο τέλος όμως τερμάτισε 12 βαθμούς πίσω της. Αν τα καταφέρει φέτος η Κόναχς θα επιβεβαιώσει απόδοση 6.00 και αξίζει έστω και ως fun bet.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Δε Νιου Σεντς, 2. Κόναχς, 3. Μπάρι Ταόυν, 4. Νιούταουν, 5. Μπάλα Τάουν, 6. Κέρναρφον, 7. Κάρντιφ Μ., 8. Έρμπας Μπράουτον, 9. Πεν-ι-Μποντ, 10. Cefn Ντρούιντς, 11. Καρμάρθερν, 12. Απερίστγουιθ.

 

Σύστημα διεξαγωγής

Πρωτάθλημα 12 ομάδων και 32 αγωνιστικών. Χωρίζεται σε δύο φάσεις και ολοκληρώνεται με τα πλέι-οφ. Η πρώτη φάση διεξάγεται από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα Γενάρη, κάθε ομάδα παίζει δύο φορές με την άλλη εντός και εκτός σε σύνολο 22 αγώνων. Στη δεύτερη φάση οι 6 πρώτες ομάδες παίζουν μεταξύ τους για την ανάδειξη του πρωταθλητή (εντός και εκτός) και οι υπόλοιπες έξι μεταξύ τους (εντός και εκτός) για την παραμονή αλλά και για την 7η θέση που συμμετέχει στα πλέι-οφ για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι ομάδες διατηρούν τους βαθμούς που είχαν από την πρώτη φάση. Όσον αφορά στην πρώτη εξάδα, η πρωταθλήτρια πηγαίνει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η 2η και η 3η ομάδα στα προκριματικά του Γιουρόπα. Η 4η ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη, βγαίνει μέσω πλέι-οφ μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στις θέσεις 4-7. Οι δύο τελευταίες ομάδες της δεύτερης εξάδας υποβιβάζονται. Κριτήρια ισοβαθμίας: α) Συνολική διαφορά τερμάτων, β) συνολική καλύτερη επίθεση, γ) περισσότερες νίκες, δ) μπαράζ.

 

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης Θέση Από Σε
Κ. Ρόμπερτς Αμυντικός Νιούταουν Κόναχς
Ρέφελ Μεσοεπιθετικός Χέρεφορντ Μπάρι Τάουν
Όουενς Αμυντικός Μπρίστολ Ρόβ. Δε Νιου Σεντς
Τζέφρις Αμυντικός Νταντί Πένι-ι-Μποντ
Ντάρλινγκτον Επιθετικός Μπάνγκορ Σίτι Έρμπας

 

 

Οι ομάδες της Cymru Premier League

Δε Νιου Σεντς

Τι έκανε πέρσι: Πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο, κάνοντας νταμπλ.

Προπονητής: Σκοτ Ράσκο (41 ετών). Παίκτης-θρύλος της ομάδας, έπαιξε στα χαφ από το 2002 μέχρι το 2016 όταν κρέμασε και τα παπούτσια του. Τον Μάιο του 2017 ανέλαβε ως προσωρινός τεχνικός, μετά την αποχώρηση του Κρεγκ Χάρισον που πήγε στη Χάρτλπουλ, για να πάρει μόνιμα τη δουλειά στις 31 του Ιούλη. Φρόντισε να διατηρήσει η ομάδα τα σκήπτρα κάνοντας νταμπλ πέρυσι.

Έδρα: Park Hall (2.034)

Μεταγραφές: Μόλις 4 μεταγραφές όλοι αμυντικοί, οι Άνταμ Χιούζ, Κίστον Ντέιβις, Ράιαν Χάριγκτον (20χρονος που έμεινε ελεύθερος από την Αμπερντίν) και Κρις Όουενς (αριστερός μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Μπρίστολ Ρόβερς ενώ έχει παίξει και με τους νέους της Λίβερπουλ).

Προετοιμασία: Επίσημα παιχνίδια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε την υπέρβαση αποκλείοντας τη Φερονικέλι κερδίζοντας 1-0 μέσα στο Κόσοβο, ενώ είχε φέρει 2-2 στην Ουαλία. Στάθηκε με αξιοπρέπεια κόντρα στην Κοπεγχάγη χάνοντας 2-0 και 1-0, για να πάει στη Γιουρόπα όπου γνώρισε συντριβή με 5-0 από τη Λουντογκόρετς κι η ρεβάνς στην Ουαλία την Πέμπτη έχει καθαρά τυπική διαδικασία.

Εκτίμηση: Πρώτη. Το βάθος του ρόστερ είναι αυτό που κάνει τη διαφορά κάθε σεζόν, φαντάζει αδύνατο να χάσει τον 9ο σερί τίτλο και 14ο στην ιστορία της.

 

Κόναχς

Τι έκανε πέρσι: Το πάλεψε όσο μπορούσε, στο τέλος μίλησε το βάθος του ρόστερ των πρωταθλητών, η 2η θέση πάντως είναι η υψηλότερη της ιστορίας της.

Προπονητής: Άντι Μόρισον (49 ετών). Από το 2015 στους «Νομάδες» η πρώτη του προπονητική δουλειά, εξαιρετικό το μέχρι τώρα δείγμα του. Πέρυσι η Κόναχς έγινε η πρώτη μη σκωτσέζικη ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά του Τσάλεντς Καπ της Σκωτίας, φέτος έγραψε ιστορία αποκλείοντας την Κιλμαρνοκ στον 1ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Έδρα: Deeside Stadium (1.500)

Μεταγραφές: Μία μέχρι τώρα, αλλά ποιοτική μεταγραφή, αυτή του 22χρονου αμυντικού Κάλουμ Ρόμπερτς από τη Νιούταουν, θα χρειαστούν κι άλλες για να κοντράρει και φέτος τη Νιου Σεντς.

Προετοιμασία: Επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη, έφερε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα της ιστορίας της κερδίζοντας 2-0 μέσα στη Σκωτία την Κιλμάρνοκ ενώ είχε χάσει 2-1 στην έδρα της. Στη συνέχεια έχασε δύο φορές (1-0 και 3-0) από την Παρτιζάν, στο Λιγκ Καπ Ουαλίας νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Ριλ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Εκτίμηση: Με την ψυχολογία στα ύψη αναμένεται να κοντράρει και φέτος τη Νιου Σεντς, αν το πιθανότερο είναι να συμβιβαστεί πάλι με τη 2η θέση.

 

Μπάρι Τάουν

Τι έκανε πέρσι: Σε μια εξαιρετική σεζόν, κάποια στιγμή φάνηκε να διεκδικεί και τον τίτλο, μετά από 16 χρόνια πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο, άκρως πετυχημένη σεζόν.

Προπονητής: Γκάβιν Τσέστερφιλντ (39 ετών). Από το 2007 στον πάγκο της ομάδας («ήμουν δεύτερη επιλογή, ο πρώτος απλά δεν ήθελε τη θέση» έχει δηλώσει), την έβγαλε στην Ευρώπη μετά από 16 χρόνια. Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Νότιας Ουαλίας, παίζει επιθετικά (συνήθως 4-3-3) κι απολαμβάνει τον απόλυτο σεβασμό.

Έδρα: Jenner Park (2.650)

Μεταγραφές: Πολύ σημαντικές προσθήκες, ήρθε ο δεξιός μπακ Λουκ Κάμινγκς, ο 30χρονος εξτρεμ Τζακ Κόμπτον, ο 21χρονος φορ Έλι Φιπς, ο 28χρονος επιθετικός μέσος Κίον Ρέφελ που έμεινε ελεύθερος από την Χέρεφοντ.

Προετοιμασία: Έφερε 0-0 με την Κλίφτονβιλ στο Γιουρόπα αλλά έχασε με το βαρύ 4-0 στη ρεβάνς και αποκλείστηκε από την ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας. Το Σάββατο έχασε 5-4 στα πέναλτι και αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από τη Χαβερφόρντγουεστ

Εκτίμηση: Η ευκαιρία της να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαία η περσινή σεζόν. Έχει κάνει καλές προσθήκες, δύσκολα όμως θα ξεπεράσει το περσινό επίτευγμα.

 

Κέρναρφον Τάουν

Τι έκανε πέρσι: Όχι απλά παρέμεινε στην πρώτη της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, αλλά τερμάτισε και στην πρώτη τετράδα, διαψεύδοντας πολλούς.

Προπονητής: Άλαν Μπίκερσταφ (54 ετών). Ανέλαβε τον περασμένο Απρίλιο με τον μέχρι τότε τεχνικό Σον Έρντλι να γίνεται …βοηθός. Ο Μπίκερσταφ έχει δίπλωμα που ανταποκρίνεται στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ και αυτός είναι ο κύριος λόγος. Πολύ έμπειρος τεχνικός πήρε πρωτάθλημα με τη Ριλ το 2009 κι αναμένεται να βοηθήσει αρκετά, έχοντας στον πλευρό του και τον Έρντλι που ξέρει την ομάδα.

Έδρα: The Oval (3.000)

Μεταγραφές: Καλές προσθήκες, ο δεξιός μπακ ΓκραφΤζον Γουίλιαμς, ο 19χρονος επιθετικός Σαμ Τζόουνς και ο αμυντικός Μάικ Πίρσον.

Προετοιμασία: Πρώτο επίσημο ματς το περασμένο Σάββατο νίκησε εκτός έδρας την Κόργουεν και συνεχίζει στο Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Να μπει δεύτερη σερί σεζόν στην τετράδα είναι πολύ δύσκολο, φέτος δεν θα την υποτιμήσει κανείς. Μια θέση στην πρώτη εξάδα είναι όμως στις δυνατότητες της σε μια σεζόν που αναμένεται πολύ δυσκολότερη από την περσινή.

 

Νιούταουν

Τι έκανε πέρσι: Με χαρακτηριστική άνεση μπήκε στην πεντάδα, αλλά έχασε την 4η θέση στη διαφορά τερμάτων, αφού η Κέρναφον είχε καλύτερο συντελεστή.

Προπονητής: Κρις Χιούζ (39 ετών). Από τον Νοέμβριο του 2013 στον πάγκο της, απέκτησε πρόσφατα και δίπλωμα UEFA Pro Licence. Τον Ιούλιο του 2015 την οδήγησε σε διπλή νίκη επί της Λα Βαλέτα της Μάλτας στο Γιουρόπα, την προηγούμενη σεζόν της είχε δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, την έβγαλε 5η πέρυσι, έχει δείξει τις ικανότητες του.

Έδρα: Latham Park (5.000)

Μεταγραφές: Μεγάλη κινητικότητα, πέντε μεταγραφές, ξεχωρίζουν των δύο επιθετικών του 30χρονου Ίαν Σέρινταν και του 20χρονου Τζορτζ Χάρι.

Προετοιμασία: Δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε 3 φιλικά, το Σάββατο νίκησε 2-0 την Άμανφορντ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Κινήθηκε εξαιρετικά μεταγραφικά, έχει σταθερότητα στον πάγκο, μπορεί μια θέση παραπάνω φέτος, η τετράδα είναι στις δυνατότητες της.

 

Μπάλα Τάουν

Τι έκανε πέρσι: Όχι κι ότι καλύτερο η 6η θέση, πιο συγκεκριμένα η χειρότερή της από το 2014. Η άμυνα η μεγάλη της αδυναμία, τρίτη χειρότερη στην κατηγορία με 63 γκολ παθητικό, οι δύο ομάδες που είχαν χειρότερη άμυνα ήταν και αυτές που υποβιβάστηκαν, οι Λιανέλι και Λιαντούντο. Αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κάρντιφ Μετροπόλιταν στα πλέι-οφ κι έμεινε εκτός Ευρώπης

Προπονητής: Kόλιν Κάτον (48 ετών). Έκατσε στον πάγκο της τον Ιούλιο του 2016, είναι όμως 16 χρόνια στην ομάδα, πήγε ως ποδοσφαιριστής το 2003 και δεν έφυγε ποτέ. Ως τεχνικός την ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία ως πρωταθλήτρια, την έχει βγάλει στην Ευρώπη και κατέκτησε μαζί της το κύπελλο Ουαλίας το 2017. Από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του συλλόγου.

Έδρα: Maes Tegid (3.000)

Μεταγραφές: Η άμυνα ήταν το αδύνατο σημείο της κι εκεί ενισχύθηκε, πήρε τον 24χρονο Τζόνι Σπιτλ που έμεινε ελεύθερος από την Κόναχς, τον έμπειρο Λι Μόλινο, αλλά και το μέσο Στίβεν Λέσλι.

Προετοιμασία: Νίκησε 1-0 σε φιλικό την Άκρινγκτον Στάνλεϊ, έχασε 5-2 από την Κρου και το Σάββατο κέρδισε 7-0 την αδύναμη Γκρέσφορντ στον πρώτο της επίσημο αγώνα, στο Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα πάει χειρότερα, ενισχύθηκε εκεί που έπρεπε. Μπορεί μια θέση στην πρώτη πεντάδα, αν και ο στόχος είναι για παραπάνω.

 

Κάρντιφ Μετροπόλιταν

Τι έκανε πέρσι: Βγήκε Ευρώπη για πρώτη φορά στη 19χρονη ιστορία της (επικρατώντας 3-1 στα πέναλτι της Μπάλα Τάουν στον τελικό των πλέι-οφ), ενώ κατέκτησε και το Λιγκ Καπ.

Προπονητής: Κρίστιαν Έντουαρντς (43 ετών). Έκανε μεγάλη καριέρα ως αμυντικός στην Αγγλία, ξεκίνησε την προπονητική στην Αμπερίστγουιθ, την ομάδα που κρέμασε τα παπούτσια του το 2011. Πήγε στην Κάρντιφ Μετροπόλιταν και την ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία το 2017, για να αντικατασταθεί από τον Γουέιν Άλισον. Ο Άλισον όμως αποχώρησε και ο Έντουαρντς επέστρεψε στον πάγκο την ίδια χρονιά δείχνοντας πέρυσι ότι το μέλλον του ανήκει.

Έδρα: Cyncoed Campus (1.620)

Μεταγραφές: Μεγάλο το κενό του σκόρερ της, Άνταμ Ρόσγκοου (14 γκολ σε 23 ματς) που πήγε στη Γουίμπλεντον. Για να το καλύψει έφερε τον εξτρέμ Τζόρνταν Λαμ που έχει παίξει και στο παρελθόν στους «Τοξότες» τον 20χρονο αμυντικό Μάελ Ντέιβις και τον 18χρονο μέσο Όουεν Τέιλορ.

Προετοιμασία: Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχασε 1-0 από την Προγκρές στο Λουξεμβούργο για να επικρατήσει 2-1 στην έδρα της και να αποκλειστεί, σε ένα ματς που κέρδιζε 2-0 μέχρι το 73’. Νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Λιάτγουιτ στο Λιγκ Καπ το Σάββατο.

Εκτίμηση: Υπέρβαση πέρυσι, συνεχίζει να έχει άγνοια κινδύνου, αλλά την… έχουν πάρει χαμπάρι. Κλειδί πως θα διαχειριστεί την απώλεια του Ρόσγκροου, μπορεί να ξαναβρεθεί στα πλέι-οφ, όχι τίποτα περισσότερο όμως.

Αμπερίστγουιθ

Τι έκανε πέρσι: Ικανοποιητική σεζόν, έμεινε με άνεση στην κατηγορία, φάνηκε να προλαβαίνει και τα πλέι-οφ ξεσφούσκωσε όμως στο τέλος (8η).

Προπονητής: Μάθιου Μπίσοπ (45 ετών). Ανέλαβε τον περασμένο Μάρτιο, ήταν στην ομάδα και τη σεζόν 2016-17. Είχε αποχωρήσει τότε αφήνοντας την ομάδα μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού 4 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Έδρα: Park Avenue (5.000)

Μεταγραφές: Σημαντικές αποχωρήσεις, ο 35χρονος γκολκίπερ Τέρι ΜακΚόρμικ και ο 27χρονος μέσος Ντέκλαν Γουόκερ άφησαν κενά που δύσκολα θα καλυφθούν. Έγιναν 6 προσθήκες, αυτή τη έμπειρου φορ Λουκ Μπάουντφορντ δείχνει ελπιδοφόρα, ο χρόνος θα δείξει.

Προετοιμασία: Βαριά ήττα με 4-0 από τη Γκλούσεστερ σε φιλικό, νίκησε με το ζόρι 4-3 εκτός έδρας τη Κάμπριαν & Γκλίνταχ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Σημαντικά τα κενά, ερωτηματικό η πρόσληψη Μπίσοπ, η προηγούμενη θητεία μόνο καλή δεν ήταν, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

 

Καρμάρθεν

Τι έκανε πέρσι: Έμεινε στην κατηγορία κι αυτό ήταν το ζητούμενο (9η θέση), κρίμα που μια τόσο καλή επιθετική γραμμή (Λίαμ Τόμας 24 γκολ, Λουκ Μπόουεν 11 γκολ) δεν έχει την ανάλογη άμυνα.

Προπονητής: Νιλ Σμόθερς (41 ετών). Ανέλαβε ως υπηρεσιακός τον Φλεβάρη του 2018 μετά την απομάκρυνση του Μαρκ Άιζλγουντ για να πάρει τον Μάιο μόνιμα τη δουλειά. Κράτησε την ομάδα πέρυσι, παρότι ενώ έδωσε μεγάλο βάρος στην επίθεση και εκτέθηκε πολύ αμυντικά. 11 χρόνια στην ομάδα, αρχικά ως παίκτης μετά ως βοηθός προπονητή.

Έδρα: Ρίτσμοντ Παρκ (3.000)

Μεταγραφές: Συνέχισε να δίνει βάρος στην επίθεση, πήρε τον επιθετικό Τζος Μπαλ και τον μέσο Έλιοτ Σκότσερ. Προσπάθησε να συμμαζέψει και την άμυνα, φέρνοντας τον αριστερό μπακ Άλαρικ Τζόουνς.

Προετοιμασία: Τίποτα ιδιαίτερα, προκρίθηκε εύκολα στο Λιγκ Καπ το Σάββατο κερδίζοντας με 4-1 την Κγούμαμαν.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα αποφύγει αυτή τη φορά τον υποβιβασμό, η άμυνα έχει ακόμα πολλά κενά, δεν μπορεί να τη σώζει συνέχεια η επίθεση της.

 

Cefn Ντρούιντς

Τι έκανε πέρσι: Ένα χρόνο μετά την έξοδό τους στην Ευρώπη με την 5η θέση (καλύτερη στην ιστορία τους) οι «Δρυίδες» τερμάτισαν πέρυσι στη 10η. Παρότι είναι μόλις μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν κινδύνεψαν στη διάρκεια της σεζόν.

Προπονητής: Χιού Γκρίφις (42 ετών). Προπονητής της χρονιάς το 2018 στην Ουαλία, επέστρεψε στους «Δρυίδες» το 2015 τους είχε αφήσει για ένα χρόνο πηγαίνοντας στη Μπάλα Τάουν. Ξέρει την ομάδα αλλά και να διαχειρίζεται το υλικό της, υπέρβαση σαν την προπέρσινη δύσκολα θα ξανακάνει όμως.

Έδρα: The Rock (3.000)

Μεταγραφές: Ο 19χρονος Τομ Ράιλι από την Εσκιλστούνα της Σουηδίας και ο 22χρονος Τσάρλι Ετζ είναι καλές προσθήκες στα χαφ, όπως και ο 21χρονος εξτρεμ Ραμίρεζ Χάουαρθ.

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά, το σημαντικό όμως ήταν το επίσημο το Σάββατο, έχασε 2-0 από τη Νιούταουν και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ στο β’ γύρο για δεύτερη σερί σεζόν.

Εκτίμηση: Η παραμονή είναι φετινός στόχος και λογικά θα επιτευχθεί με σχετική άνεση. Οτιδήποτε περισσότερο θα είναι μπόνους.

 

Έρμπας Μπράουτον

Τι έκανε πέρσι: Πρώτη στην Cymru Alliance (λίγκα της Βόρειας και κεντρικής Ουαλίας, από φέτος θα ονομάζεται FAW Championship North & Mid, β΄κατηγορία της χώρας), με χαρακτηριστική άνεση, 24 νίκες σε 30 ματς και σε απόσταση 18 βαθμών από τον δεύτερο.

Προπονητής: Στιβ Ο’Σόνεσι (51 ετών). Από τον Νοέμβριο του 2016 στην ομάδα, την ανέλαβε σε μια δύσκολη στιγμή δεν κατάφερε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της, έπεσε κατηγορία μετά από 13 χρόνια, σημαντικοί παίκτες είχαν αποχωρήσει. Κατάφερε να την κάνει ομάδα υπόδειγμα και να την ανεβάσει με άνεση την αμέσως επόμενη σεζόν. Έμπειρος, μεθοδικός και αξιόπιστος.

Έδρα: The Airfield (1.600)

Μεταγραφές: Κινήσεις ουσίας, ο επιθετικός Άντι Όουενς, ο αμυντικός Τζόρνταν Έβανς, ο έμπειρος φορ Άλεξ Ντάρλινγκτον, ο μέσος Τζορτζ Χιουζ.

Προετοιμασία: Νίκησε 4-0 τη Λιανφέαρ και προκρίθηκε με άνεση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ δείχνει πανέτοιμη για την πρεμιέρα.

Εκτίμηση: Παρότι νεοφώτιστη δεν δείχνει ότι θα κινδυνέψει, βγάζει υγεία, καλή οργάνωση και φαντάζει ανταγωνιστική. Μπορεί να παραμείνει με άνεση στην κατηγορία.

 

Πεν-ι-Μποντ

Τι έκανε πέρσι: Πρώτη στην Welsh Football League Division One (β’ κατηγορία της χώρας, αφορά τη Νότια Ουαλία), εντυπωσίασε παίρνοντας αήττητη τον τίτλο.

Προπονητής: Ρις Γκρίφις (39 ετών). Από το 2016 στην Πεν-ι-Μποντ, στην πρώτη του χρονιά τερμάτισε η ομάδα δεύτερη και πήγε στα προημιτελικά του κυπέλλου, πέρυσι σάρωσε στο πρωτάθλημα. Κάνει ακόμα τα πρώτα του προπονητικά βήματα, δείχνει όμως πολύ ικανός, η ομάδα του δύσκολα λυγίζει.

Έδρα: The KYMCO Stadium (3.000)

Μεταγραφές: Μπήκε δυνατά κάνοντας 6 προσθήκες, ξεχωρίζουν αυτές του αμυντικού Νταν Τζέφρις και του μέσου Μίκι Τζορτζ, ο πρώτος ήρθε ως αντικαταστάτης του Σαμ Ρόντον.

Προετοιμασία: Μπήκε με φόρα στα επίσημα κερδίζοντας 4-1 τη Γκόιντρ Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ, όλοι ανυπομονούν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Δείχνει να είναι από τα «σκληρά καρύδια» της κατηγορίας, έχει ισορροπημένο ρόστερ και μπορεί να εξασφαλίσει με άνεση την παραμονή της.

 

Επιμέλεια: Μάνος Κασσωτάκης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ