foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ55
SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Preview, Copa Africa 2019: 2ος όμιλος

Αφιερώματα | 19 Ιουν 2019 14:51
Copa-Africa-2os-omilos.jpg

ο 2ος όμιλος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής απαρτίζεται από Νιγηρία, Γουινέα, Μαδαγασκάρη και Μπουρουντί.

Οι ομάδες


Νιγηρία

Από το 1980 και έπειτα έχει σπουδαίες επιτυχίες στη διοργάνωση. Κατ' αρχήν μετρά τρεις κατακτήσεις τροπαίου (1980, 1994 και 2013), ενώ τέσσερις φορές ήταν φιναλίστ και δη το 1984, 1988, 1990 και 2000. Τρεις φορές έχει προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ και δη το 1994, 1998 και το 2014. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς πως οι «σούπερ αετοί» των 18, πλέον, συμμετοχών σε Κόπα Άφρικα έχουν υψηλές βλέψεις.

Το ρόστερ της Νιγηρίας
Τερματοφύλακες: Εζενούα (Κατσίνα Γιουνάιτεντ), Ουζόχο (Ανόρθωση), Ακπέγι (Κάιζερ Τσιφς).
Αμυντικοί: Ομερούο (Λεγανιές), Αμπντουλαχί (Μπούρσασπορ), Τρόοστ- Εκόνγκ (Ουντινέζε), Μπαλόγκουν (Μπράιτον), Αΐνα (Τορίνο), Κόλινς (Πάντερμπορν), Αβαζίεμ (Πόρτο).
Μέσοι: Όμπι Μίκελ (Μίντλεσμπρο), Μούσα (Αλ Νασρ), Ιβόμπι (Άρσεναλ) Ε' Ντίντι (Λέστερ), Ετέμπο (Στόουκ), Σίμον (Λεβάντε), Όγκου (Χάποελ Μπερσεβά), Ονιεκούρου (Γαλατάσαραϊ), Καλού (Μπορντό), Τσουκουέζε (Βιγιαρεάλ).
Επιθετικοί: Ιγκάλο (Σανγκάη Σενχούα), Οσίμχεν (Σαρλερουά), Ονουάτσου (Μίντιλαντ).

Προπονητής: Γκέρνοτ Ρορ. Ο 66χρονος - γεννημένος στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας - τεχνικός έχει πολύ σημαντική εμπειρία σε αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Αφρικής. Έχει δουλέψει σε Γκαμπόν, Νίγηρα, Μπουρκίνα Φάσο και από το 2016 έχει τα ηνία των «σούπερ Αετών». Σε συλλογικό επίπεδο ήταν στις Μπορντό, Κρετέιγ, Νις, Αζαξιό και Ναντ. Την πρώτη, μάλιστα, επί ημερών Ζιντάν-Ντουγκαρί την οδήγησε στον τελικό του ΟΥΕΦΑ με την Μπάγερν.

Το αστέρι: Τζον Όμπι Μίκελ. Είναι ο αρχηγός της και διαθέτει τις περισσότερες εικόνες από το top level επίπεδο. Πλέον αγωνίζεται στη Μίντλεσμπρο, όπου φέτος είχε 14 συμμετοχές. Να θυμίσουμε, βέβαια, πως ο 32χρονος, πλέον, παίκτης έχει φορέσει 374 φορές τη φανέλα της Τσέλσι με 6 γκολ έχοντας κατακτήσει δύο φορές την Πρέμιερ Λιγκ, τρία κύπελλα Αγγλίας, ένα Τσάμπιονς Λιγκ το 2012 και ένα Γιουρόπα Λιγκ το 2013, ενώ το 2013 ήταν μέλος της ομάδας της Νιγηρίας που πήρε το Κόπα Άφρικα.

Απουσίες: Δεν έχει κάποια «ηχηρή» απουσία από το ρόστερ της. Ο αμυντικός Έλντερσον (62/3) λείπει μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Ονάζι (Μ, 52/1) της Τράμπζονσπορ δεν αγωνίζεται στην Εθνική από τον Οκτώβριο, ενώ ο Μόουσες της Φενέρ (Μ, 38/12) ανακοίνωσε πως σταματά από την Εθνική στις 15 Αυγούστου του 2018.

Εκτίμηση: Στις στοιχηματικές πλατφόρμες δίνεται ως φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο. Δικαίως... Έχει το ρόστερ για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Παίζει να φθάσει στα ημιτελικά και αποδόσεις άνω του 2.20 για ένα τέτοιο ενδεχόμενο μας αρέσουν.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γουινέα

Πλέον μετρά 12 συμμετοχές σε τελική φάση Κόπα Άφρικα, όπου επιστρέφει μετά το διάλειμμα του 2017. Το μεγαλύτερο επίτευγμα ήταν η 2η θέση το 1976. Από το 2000 και μετά έχει συμμετάσχει σε πέντε διοργανώσεις εκ των οποίων στις 4 κατάφερε να βρεθεί στα προημιτελικά.

Το ρόστερ της Γουινέας
Τερματοφύλακες: Γιαταρά (Εξέλσιορ), Κεϊτά (Έστερσουντ), Κονέ (Πο).
Αμυντικοί: Σιλά (Τουλούζ), Καμαρά (Αζαξιό), Σανκόχ (Καέν), Σεκά (Νανσί), Σιντιμπέ (Μπεζιέρς), Φαλέτ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ζανβιέρ (Μπρέντφορντ), Ντίρεσταμ (Ξάνθη).
Μέσοι: Κεϊτά (Λίβερπουλ), Φοφανά (Γκαζ Μετάν), Καμαρά (Ολυμπιακός), Ντιαβαρά (Νάπολι), Σισέ (Φούλαμ).
Επιθετικοί: Τραορέ (Γκλάντμπαχ), Γιαταρά (Οσέρ), Καμανό (Μπορντό), Σιλά (ΚΠΡ), Καντέ (Ταραγόνα), Καμπά (Έλτσε), Κοϊτά (Κασίμπασα).

Προπονητής: Πολ Ποτ. Είναι 63 ετών και κατάγεται από το Βέλγιο. Έχει δουλέψει και σε άλλες Εθνικές, όπως η Γκάμπια, η Μπουρκίνα Φάσο, η Ιορδανία και η Κένυα. Εργάζεται στη Γουινέα από τον Μάρτιο του 2018. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, βέβαια, το γεγονός ότι πριν από περίπου 15 χρόνια είχε τιμωρηθεί με τρία χρόνια αποκλεισμό από όλες τις βελγικές Λίγκες, καθώς εμπλεκόταν σε σκάνδαλο, όπου κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Κινέζος επιχειρηματίας, Ζεγιούν Γιε.

Το αστέρι: Ναμπί Κεϊτά. Ο 24χρονος άσος της Λίβερπουλ είναι το μεγάλο της αστέρι, έστω και αν στην πρώτη του σεζόν στους «ρεντς» δεν έκανε το «μπαμ» που αναμενόταν όταν ήρθε από τη  Λειψία. Με τους «κόκκινους» έπαιξε φέτος συνολικά σε 32 ματς και σκόραρε 3 φορές. Στην Εθνική είναι αρχηγός από το 2013, μετρώντας 5 τέρματα σε 31 ματς.

Απουσίες: Δεν έχει κάποια «ηχηρή». Στο ρόστερ της, βέβαια, δεν υπάρχει ο έμπειρος μέσος Ντιαλό (36/8) της τουρκικής Χατάισπορ, ενώ κατόπιν άρνησής του δεν καλείται ο επιθετικός της Κάρπι, Καραμόκο Σισέ (19/3).

Εκτίμηση: Έχει το ρόστερ για να βρεθεί στη δυάδα και να μην περιμένει να δει, αν θα είναι μέσα στις καλύτερες τρίτες. Για τη συνέχεια και το τι μπορεί να κάνει, υπομονή... Πάντως, αν σας αρέσουν τα ρίσκα η πρωτιά στον όμιλο με αποδόσεις άνω του 2.70 ίσως να 'χει αξία.

Μαδαγασκάρη

Το Κόπα Άφρικα της Αιγύπτου θα είναι ιδιαίτερο για τη Μαδαγασκάρη και αυτό γιατί θα πραγματοποιήσει την παρθενική της συμμετοχή στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της ηπείρου. Είναι το αουτσάιντερ του ομίλου και οι βλέψεις της έχουν ταβάνι, ενδεχομένως, έως και ένα γκολ ή ένα βαθμό.

Το ρόστερ της Μαδαγασκάρης
Τερματοφύλακες: Νταμπό (Σεντ Πιερουά), Αντριέν (Μαρτίγκ), Ραντριάνασολο (CNaPS Sport).
Αμυντικοί: Ραμπέλοσον (Αράς), Ραζακαναντεναϊνά (Σεντ Πιερουά), Φοντέν (Ρεμς), Μομπρίς (Γκρενόμπλ), Μετανίρ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Μορέλ (Λιόν).
Μέσοι: Αντριαναντεναϊνά (Λουντογκόρετς), Αμαντά (Αλγέρ), Ιλαϊμαχίτρα (Σαρλερουά), Καλόιν (Λε Χερμπιέρ), Ραντριαμπολολόνα (Φλερί 91), Μπάτζο (Φόσα Τζούνιορς).
Επιθετικοί: Αντριαματσινόρο (Αλ Αντάλ), Αντριατσίμα (Κλερμόν), Νομενχαναχάρι (Παρί FC), Βοαβί (Μιρ Λελ Μακάσα), Γκρος (Βιτρ), Ρακοτοχαριμαλαλά (Σαμούτ).

Προπονητής: Νικολά Ντουπουί. Είναι 51 ετών και κατάγεται από τη Γαλλία. Βρίσκεται στον πάγκο της Μαδαγασκάρης από τον Μάρτιο του 2017. Από τον Γενάρη του 2019 εργάζεται ταυτόχρονα ως τεχνικός διευθυντής της Φλερί 91.

Το αστέρι: Ζερεμί Μορέλ. Ο 35χρονος σέντερ μπακ είναι ο πλέον έμπειρος παίκτης της με εικόνες από Σαμπιονά σε πολύ υψηλό επίπεδο. Από το 2002 έως το 2011 έπαιξε στη Λοράν με 214 συμμετοχές και 12 γκολ. Εν συνεχεία από το '11 έως το '15 στη Μαρσέιγ, με 120 ματς και 2 γκολ και από το '15 έως σήμερα στη Λιόν με 101 ματς και 1 γκολ.

Απουσίες: Δεν έχει κάποια απουσία που κάνει αίσθηση. Ενδεχομένως να περίμενε κανείς να βρίσκονται στην αποστολή ο Μπογέρ (Α, 18/0) της Γκρενόμπλ και ο Ραντριαναρισόα (Α, 26/1) της Σεντ Πιερουά.

Εκτίμηση: Με δεδομένο πως είναι πρωτάρα στη διοργάνωση, οτιδήποτε άλλο πλην της 4ης θέσης θα φαντάζει έκπληξη. Αν τώρα θέλετε να κάνετε το fun bet κατάληψης της 2ης θέσης θα το βρείτε σε αποδόσεις άνω του 4.20.

Μπουρουντί

Όπως και στην περίπτωση της Μαδαγασκάρης, το Κόπα Άφρικα της Αιγύπτου είναι ξεχωριστό για το Μπουρουντί που εξασφάλισε για πρώτη φορά τη συμμετοχή του στην τελική φάση της διοργάνωσης. Αμφότερες θα παλέψουν για την 3η θέση και να βρεθούν στις 4 καλύτερες για να λάβουν μέρος και στη νοκ άουτ φάση.

Το ρόστερ του Μπουρουντί
Τερματοφύλακες: Αρακάσα (Σοφαπάκα), Ναχιμάνα (Μπάτα), Τζ. Ντικουμάνα (Σοφαπάκα).
Αμυντικοί: Νιζιγκιγιμάνα (Βάιπερς), Ντουβαρουριγκίρα (Μαδέιρα), Νσιμιριμάνα (Μουκούρα), Νσαμπιγιούμβα (Τσίπα Γιουνάιτεντ), Μούσα (Σοφαπάκα), Νγκάντου (Κιγκάλι).
Μέσοι: Κβιζέρα (Αλ-Ορούμπα), Ντουχαγιντάβγι (Μουκούρα), Ναχιμάνα (ΑΛ Μουχαζάλ), Σαμπανί (Εθιόπιαν Κόφι), Μπιγκιριμάνα (Χιμπέρνιαν), Σαμπουκουκάμα (Ζέσκο Γιουνάιτεντ).
Επιθετικοί: Αμίσι (Αλ-Τααβούν), Ράζακ (Καμπίλιε), Σ. Ντικουμάνα (Αλ-Αντάλχ), Μαβούγκο (ΝΑΠΣΑ Σταρς), Μπεραχίνο (Στόουκ), Καμσόμπα (Μέλμπουρν Βίκτορι), Μ. Αμίσι (Μπρέντα), Μουσταφά (Γκορ Μαχία).

Προπονητής: Αλέν Νιγιουνγκέκο. Είναι 49 ετών και κατάγεται από το Μπουρουντί. Εργάζεται στην Εθνική ομάδα της χώρας από το 2016. Σπουδαία επιτυχία στην καριέρα η κατάκτηση του τίτλου στο τοπικό πρωτάθλημα το 2013 με τη Φλαμπέ που ήταν η πρώτη ομάδα εκτός πρωτεύουσας της χώρας που το καταφέρνει.

Το αστέρι: Σάιντο Μπεραχίνο. Ο 26χρονος άσος έχει εμπειρία σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ τόσο με την Γουέστ Μπρομ όσο και με τη Στόουκ. Να θυμίσουμε πως είχε παίξει στην Εθνική Αγγλίας U-16, U-17 και U-21, αλλά τον Αύγουστο του '18 επέλεξε να παίξει με τα χρώματα της χώρας απ' όπου κατάγεται.

Απουσίες: Υπάρχει η απουσία του άσου της Κιγκάλι, Λεόν Χαρεριμάνα (Α, 27/0) που αποκλείστηκε από την αποστολή, αν και ήταν στην προεπιλογή. Επίσης δεν συμμετέχει ο έμπειρος μέσος Φατί Πάπι (Μ, 29/3) της νοτιοαφρικανική Ριάλ Κινγκς.

Εκτίμηση: Έχει πολλά κοινά, όπως προαναφέραμε, με τη Μαδαγασκάρη. Έτσι οτιδήποτε άλλο πάνω από την 4η θέση στο γκρουπ είναι σίγουρα επιτυχία. Αν τώρα βρεθεί στους «16», εκεί όλα μπορούν να γίνουν σε νοκ άουτ ματς.

Επιμέλεια: Κώστας Τέο

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ