foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Preview, Mundial U20 2019: 6ος όμιλος

Αφιερώματα | 22 Μαι 2019 22:30
6omilos.jpg

Ο 6ος όμιλος του Mundial U20 2019 απαρτίζεται από Αργεντινή, Νότια Κορέα, Νότια Αφρική και Πορτογαλία.

Οι ομάδες

 

Αργεντινή U20 Θέλει να επιστρέψει δυναμικά η Αργεντινή μετά τις διαδοχικές παταγώδης αποτυχίες των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, όπου και αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων. Τελευταία φορά που κατέκτησε το τρόπαιο ήταν το 2007, όταν είχε στο ρόστερ τους Αγκουέρο και Ντι Μαρία. Φέτος είναι το δεύτερο φαβορί βάσει αποδόσεων για να επιστρέψει στην κορυφή.

Το ρόστερ της Αργεντινής Τερματοφύλακες: Ρόφο (Μπόκα Τζούνιορς), Πουρτάου (Εστουδιάντες), Μπιάνκεζ (Βαλένθια) Αμυντικοί: Πέρεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ορτέγκα (Βελέζ), Μούρα (Εστουδιάντες), Σεντουριόν (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Ούινγκαντ (Μπόκα Τζούνιορς), Μεντίνα (Ταγιέρες) Μέσοι: Σόσα (Ρίβερ Πλέιτ), Αλμέντρα (Μπόκα Τζούνιορς), Μαρόνι (Ταγιέρες), Μορένο (Νιούελς), Βέρα (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Φερέιρα (Ρίβερ Πλέιτ), Μπάρκο (Ατλάντα) Επιθετικοί: Αλβάρεζ (Ρίβερ Πλέιτ), Γκαΐτς (Σαν Λορέντζο), Ούρζι (Μπάνφιλντ), Τσανκαλάι (Κολόν), Ντε Λα Βέγκα (Λανούς)

Προπονητής: Μόλις πριν από λίγους μήνες ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Φερνάντο Μπατίστα, ο οποίος έχει εργαστεί μόνο σε μικρές ηλικίες στην καριέρα του. Έχει περάσει στον παρελθόν από Σαν Λορέντζο και Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ πήρε το εισιτήριο για την διοργάνωση τερματίζοντας στη 2η θέση των προκριματικών.

Το αστέρι: Πριν από ένα χρόνο η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ξόδεψε 15 εκ. δολάρια για την απόκτηση του εξτρέμ Εζεκίλ Μπάρκο από την Ιντεπεντιέντε και αυτό από μόνο του λέει πολλά για την ποιότητα του και τις δυνατότητες που έχει.

Απουσίες: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών για τον Αργεντινό προπονητή, που διαθέτει αρκετή ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Εκτίμηση: Είναι το δεύτερο φαβορί για την κούπα βάσει αποδόσεων, αλλά μένει να φανεί και στο χορτάρι. Εξάλλου, πάνε δώδεκα χρόνια από την τελευταία φορά που έφτασε στην κορυφή και στις τελευταίες διοργανώσεις μετράει μόνο αποτυχίες.

 

Νότια Κορέα U20 Δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά η Ν.Κορέα στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διοργάνωσε η ίδια. Έφτασε μέχρι τους «16», ενώ η κορυφαία επίδοση της στον θεσμό είναι μέχρι και τους «8». Στο πρόσφατο Κύπελλο Ασίας U19 τα πήγε εξαιρετικά, όπου ηττήθηκε στον τελικό 2-1 από τη Σαουδική Αραβία.

Το ρόστερ της Ν.Κορέας Τερματοφύλακες: Γκουάνγκ – Γιέον (Γκανγκβόν), Τζι – Μιν (Σουγόν), Μιν – Σου (Αμβούργο) Αμυντικοί: Τάε – Χγιέον (Ανσάν), Τζάε – Ικ (Γκανγκβόν), Τζι – Σολ (Νταετζέον), Χγιουν – Γου (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Κγιου – Χγιουνγκ (Τζετζού), Τζου – Σουνγκ (Σεούλ), Σανγκ – Τζουν (Μπουσάν), Τσόι Τζουν (Γιονσέι) Μέσοι: Τζουνγκ – Μιν (Λίφερινγκ), Κανγκ – Ιν (Βαλένθια), Τζάε – Χγιέον (Νταεγού), Τάε – Τζουν (Σεονγκνάμ), Χο – Τζιν (Πανεπιστήμιο Ν.Κορέας), Σε – Γιουν (Νταετζέον) Επιθετικοί: Σε – Τζιν (Σουγόν), Σε – Χουν (Ασάν), Γον – Σανγκ (Σανγκγιού), Γιουνγκ – Γουκ (Σεούλ)

Προπονητής: Ο Τζουνγκ Τζέονγκ – Γιονγκ εργάζεται στις μικρές ηλικίες της εθνικής τα τελευταία 11 χρόνια. Ξεκίνησε από την U14, ενώ αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-2-3-1. Δεν θα τον δούμε να παίζει με σκοπιμότητες.

Το αστέρι: Ο μεσοεπιθετικός της Βαλένθια, Λι Κανγκ – Ιν στα 18 του μέτρησε τρεις εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ αγωνίστηκε και στην προηγούμενη διοργάνωση παρότι ήταν μόλις 16. Έχει όλο το μέλλον μπροστά και είναι ο παίκτης, που θα στηριχτεί πάνω του η εθνική.

Απουσίες: Ο επιθετικός της Μπάγερν, Τζέονγκ Γου – Γιονγκ έμεινε εκτός της τελευταία στιγμή και το κενό του είναι σημαντικό. Δύσκολα θα καλυφθεί από κάποιον άλλον παίκτη στην αποστολή.

Εκτίμηση: Πολύ δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση. Μπορεί να παλέψει τουλάχιστον για την 3η θέση του ομίλου, καθώς πολύ δύσκολα θα κοντράρει Αργεντινή και Πορτογαλία, που είναι από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο.

 

Νότια Αφρική U20 Αυτή θα είναι η μόλις 4η συμμετοχή της Ν.Αφρικής στη διοργάνωση, αλλά δεύτερη διαδοχική. Την μοναδική φορά, που κατάφερε να περάσει τη φάση των ομίλων ήταν το 2009 φτάνοντας στους «16». Πήρε το εισιτήριο για τη φετινή διοργάνωση με την 3η θέση που κατέκτησε στο Κόπα Άφρικα πριν από 3 μήνες.

Το ρόστερ της Ν.Αφρικής Τερματοφύλακες: Τουντσανέ (Ορλάντο Πάιρετς), Μπααντζές (Μαμελόντι), Κουμπέκα (Κάπε Ουμόγια) Αμυντικοί: Άμπραχαμς (Άγιαξ Κέιπ Τάουν), Κούπε (Κάπε Ουμόγια), Μοντίσε (Mαμελόντι), Μαμπιλσό (Αμαζουλού), Γκτσάμα (Ορλάντο Πάιρετς), Φίλιπς (Μπίντβεντ), Μολοϊσάνε (Μαμελόντι) Μέσοι: Μχούνα (Μαμελόντι), Μπλομ (Κάιζερ Τσιφς), Απόλις (Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ), Λε Ρουξ (Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ), Μχίζε (Μαμελόντι), Φέουα (Ρεάλ Κινγκς), Κοντισάνγκ (Σανχοανένσε) Επιθετικοί: Φόστερ (Μονακό), Λεσαμπέλα (Λέστερ), Μονγιανέ (Ορλάντο Πάιρετς), Τεθάνι (Ντόρτμουντ)

Προπονητής: Ο Ταμπό Σενόνγκ βρίσκεται εδώ και μία διετία στον πάγκο και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ομοσπονδίας, ειδικά μετά την 3η θέση στο Κόπα Άφρικα και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το αστέρι: Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στην Μονακό ο επιθετικός Λίλ Φόστερ, που στα 19 του έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να πετύχει. Είναι ο παίκτης που θα σηκώσει το βάρος στο σκοράρισμα, ενώ έχει και 3 συμμετοχές με την ομάδα των ανδρών.

Απουσίες: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών και στην ουσία είναι η ίδια ομάδα, που τερμάτισε στην 3η θέση του περασμένου Κόπα Άφρικα.

Εκτίμηση: Πάντα επικίνδυνες οι Αφρικανικές ομάδες για όποιον τις υποτιμήσει, ωστόσο πολύ δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση. Έχει πάντως την ψυχολογία με το μέρος της για να είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική.

 

Πορτογαλία U20 Με φόρα από την κατάκτηση του περσινού Euro U19 θα μπει στη διοργάνωση η Πορτογαλία, που είναι το 3ο φαβορί για να φτάσει στην κορυφή. Έχει πάρει δύο φορές το τρόπαιο (1989, 1991), ενώ το 2011 ηττήθηκε στον τελικό 3-2 από την Βραζιλία. Στις τρεις τελευταίες συμμετοχές δεν έχει καταφέρει κάτι το σημαντικό.

Το ρόστερ της Πορτογαλίας Τερματοφύλακες: Κόστα (Πόρτο), Βιργκίνια (Έβερτον), Μαξιμιάνο (Σπόρτινγκ) Αμυντικοί: Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κιρός (Πόρτο), Λέιτε (Πόρτο), Βινάγκρε (Γουλβς), Κορέια (Σπόρτινγκ), Μούρα (Μπράγκα), Ρομάιν Κορέια (Γκιμαράες), Σάντος (Μπενφίκα) Μέσοι: Φλορεντίνο Λουίς (Μπενφίκα), Γκέντσον (Μπενφίκα), Μιγκέλ Λουίς (Σπόρτινγκ), Πίνα (Κιέβο). Σάντος (Μπενφίκα) Επιθετικοί: Τζότα (Μπενφίκα), Λεάο (Λιλ), Ντζου (Γουέστ Χαμ), Τρινκάο (Σπόρτινγκ), Νέτο (Λάτσιο), Μαρτέλο (Μπράγκα)

Προπονητής: Μία δεκαετία δουλεύει συνολικά στις μικρές εθνικές ο Έλιο Σόουζα, που φαίνεται να κάνει σπουδαία δουλειά. Δύο φορές έχει φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης με τις U17 (2016) και U19 (2018). Παράλληλα εργάζεται και σαν πρώτος προπονητής στην ομάδα του Μπαχρέιν εδώ και μήνες.

Το αστέρι: Υπάρχουν καλοί παίκτες σε όλες τις γραμμές, όμως αυτός που ξεχωρίζει είναι ο μέσος της Μπενφίκα, Γκέντσον Φερνάντες. Έχει παίξει ήδη στην εθνική ανδρών, ενώ είναι και από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην Ευρώπη.

Απουσίες: Ο επιθετικός της Μπενφίκα, Ζοάο Φελίπε οδήγησε την U19 στην κορυφή της Ευρώπη πέρυσι κερδίζοντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ με πέντε τέρματα, ωστόσο φέτος δεν βρήκε χώρο στο ρόστερ.

Εκτίμηση: Δικαίως είναι από τα φαβορί το τρόπαιο η Πορτογαλία και μπορεί να φτάσει ψηλά. Διαθέτει ομοιογένεια και τον ίδιο προπονητή, που κάνει εξαιρετική δουλειά και ήρθε η ώρα για να το δείξει και εκτός Ευρώπης.

 

Πρόταση: Αργεντινή και Πορτογαλία θα «κοντραροχτυπηθούν» για την πρώτη θέση του ομίλου, αφού Ν.Αφρική και Ν.Κορέα δύσκολα θα μπορέσουν να μπουν σφήνα στην πρώτη δυάδα. Πάνε πολλά χρόνια από τότε που είδαμε την «Αλμπισελέστε» να διακρίνεται σε κάποιο τουρνουά και θεωρούμε πως φέτος ήρθε η ώρα. Επιθετικά διαθέτει καλύτερες μονάδες κι αυτό ίσως αποδειχθεί καθοριστικό σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Πορτογαλία. Στο 2.40 (Stoiximan) θα κρατήσουμε για νικητή ομίλου την παρέα του Εζεκίλ Μπάρκο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ