foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΗΠΑ, MLS: Preview σεζόν 2019

Previews Πρωταθλημάτων | 02 Μάρ 2019 15:04
ΗΠΑ-MLS-Preview-σεζόν-2019.jpg

Το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το MLS (Major League Soccer) είναι ξανά στις επάλξεις και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για όσους το παρακολουθούν. Στο φετινό πρωτάθλημα προστέθηκε και η Σινσινάτι και έτσι οι ομάδες έγιναν 24. Στο MLS συμμετέχουν σύλλογοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Περσινή πρωταθλήτρια ήταν η Ατλάντα.

Σύστημα Διεξαγωγής

Το πρωτάθλημα ξεκινάει το προσεχές σαββατοκύριακο (2/3) και η κανονική διάρκεια τελειώνει στις (6/10). Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο περιφέρειες (Ανατολική & Δυτική). Με το τέλος της κανονικής περιόδου, η ομάδα που θα έχει τους περισσότερους βαθμούς κερδίζει το Supporters’ Shield. Στα play offs προκρίνονται δώδεκα ομάδες. Οι δύο πρώτες από κάθε περιφέρεια και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3η, 4η, 5η, 6η από κάθε περιφέρεια.

Το MLS δίνει πέντε εισιτήρια για εκπροσώπους του στο CONCACAF Τσάμπιονς Λιγκ. Οι νικητές κάθε περιφέρειας εξασφαλίζουν από ένα, όπως και η ομάδα, που θα κατακτήσει το MLS Cup. Το τέταρτο καθορίζεται μέσω του US Open Cup, ενώ το τελευταίο ανήκει στην καναδική ομάδα, που θα κατακτήσει το εγχώριο πρωτάθλημα.

Οι ομάδες του MLS

 

Ανατολική περιφέρεια

 

Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Τι έκανε πέρυσι: Είχε τρομερό ρόστερ, ένα γήπεδο «στολίδι», προπονητή ικανότατο και όλα αυτά συνέθεσαν για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια, στην 2η της χρονιά στο MLS. Στον τελικό επικράτησε του Κάνσας με 2-0. Στην κανονική διάρκεια τερμάτισε στη 2η θέση της περιφέρειας. Στα πλέι οφ μέχρι τον τελικό, απέκλεισε διαδοχικά Νέα Υόρκη FC και Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς.

Προπονητής: Ο Χεράδο «Τάτα» Μαρτίνο αποτελεί παρελθόν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νέος τεχνικός ο 28χρονος Ολλανδός Φρανκ Ντε Μπουρ, που τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο στις ομάδες που ήταν. Τελευταίες σημαντικές επιτυχίες ήταν με τον Άγιαξ μέχρι το 2016.

Έδρα: Mercedes-Benz Stadium (73.019)

Μεταγραφές: Μπορεί να έχασε τον καλό χαφ Αλμιρόν που πήγε στη Νιούκαστλ, αλλά πήρε τον παικταρά Πίτι Μαρτίνεζ από την Ρίβερ Πλέιτ. Αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Λατινικής Αμερικής, καθώς κατέκτησε το Λιμπερταδόρες με την ομάδα του και οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές. Έμεινε σχεδόν αναλλοίωτο το ρόστερ της.

Προετοιμασία: Έδειξε καλά στοιχεία στα φιλικά, όπου ξεχώρισε το εντυπωσιακό 7-1 επί του Σιάτλ. Είναι άλλωστε «δεμένο» ρόστερ. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα μπορέσει να περάσει ο Ντε Μπουρ την φιλοσοφία του στην ομάδα.

Εκτίμηση: Από τη στιγμή που δεν άλλαξε το ρόστερ, είναι και πάλι ένα από τα φαβορί για κατάκτηση, αν όχι το πρώτο φαβορί.

 

Σικάγο Φάιρ

Τι έκανε πέρυσι: Κακή χρονιά για το Σικάγο η περσινή, καθώς χτυπήθηκε από πολλούς τραυματισμούς που το επηρέασαν. Τερμάτισε στην 10η θέση της ανατολικής περιφέρειας και σίγουρα ήταν μια κακή σεζόν που θέλουν να ξεχάσουν στο εσωτερικό της ομάδας.

Προπονητής: Από τον Νοέμβρη του 2015 υπάρχει στην άκρη του πάγκου ο Σέρβος Βέλικο Παούνοβιτς και ο 41χρονος τεχνικός συνεχίζει το έργο του στο Σικάγο. Υπάρχουν υψηλότερες απαιτήσεις όμως φέτος.

Έδρα: SeatGeek Stadium (21.915)

Μεταγραφές: Ξεχωρίζει η προσθήκη του 23χρονου Πολωνού εξτρέμ Φρανκόφσκι που έρχεται από καλές σεζόν με την Γιαγκελόνια. Κάτω από τα δοκάρια πρόσθεσε εμπειρία με τον Δανό πορτιέρε Αουστέδ που έρχεται από γεμάτες σεζόν στο πρωτάθλημα. Πέρσι έπαιξε στην Ουάσιγκτον. Στα στόπερ προστέθηκε ο Μαρσέλο από την Σπόρτινγκ για να δώσει λύσεις. Δεν έχασε κάποιον από τους βασικούς της.

Προετοιμασία: Καλή η παρουσία της στα φιλικά και τουρνουά που έδωσε, με τα πρώτα δείγματα να ενθαρρυντικά ενόψει της νέας σεζόν. Έδειξε σε πρώτη φάση να δουλεύει σωστά στην άμυνα, μένει να φανεί αν ο Παούνοβιτς βρήκε τις λύσεις.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για είσοδο στα πλέι οφ και αν δεν έχει τόσους τραυματισμούς όπως πέρσι, είναι σε καλό δρόμο.

 

Σινσινάτι

Τι έκανε πέρυσι: Είναι η πρώτη της χρονιά στην κατηγορία και έγινε η 24η ομάδα που θα πάρει μέρος στο MLS Major soccer league.

Προπονητής: O Νοτιοαφρικανός κόουτς Άλαν Κοχ, στα 43 του χρόνια έχει ίσως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σε σχέση με αυτά που έχει κοουτσάρει μέχρι τώρα.

Έδρα: Nippert Stadium (40.000)

Μεταγραφές: Στελέχωσε το ρόστερ της με αρκετούς έμπειρους παίκτες, που ξέρουν το πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει η προσθήκη του φορ Άντι από το Πόρτλαντ, του στόπερ Γουόντσον από το Βανκούβερ και του μπακ Γκάρζα από την πρωταθλήτρια Ατλάντα.

Προετοιμασία: Έδωσε αρκετά φιλικά προετοιμασίας μέχρι τώρα και δείχνει ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας. Έχει και δύσκολο ξεκίνημα με τα δύο πρώτα ματς να είναι εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει στα πλέι οφ και θα περιοριστεί σε μια καλή παρουσία στην πρώτη της χρονια στο πρωτάθλημα. Θέλει λιγο χρόνο να καταφέρει να προσαρμοστεί στην κατηγορία.

Κολόμπους Κρου

Τι έκανε πέρυσι: Έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αλλά δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Νέας Υόρκης και αποκλείστηκε. Στην κανονική διάρκεια τερμάτισε στην 5η θέση.

Προπονητής: Έχει νέους ιδιοκτήτες που έφεραν αλλαγή και στην άκρη του πάγκου. Νέος τεχνικός θα είναι ο 44χρονος Κάλεμπ Πόρτερ, που υπήρξε για πέντε σεζόν προπονητής των Τίμπερς του Πόρτλαντ.

Έδρα: MAPFRE Stadium (24.650)

Μεταγραφές: Καλές προσθήκες στα εξτρέμ με τον Ρομπίνιο (όχι τον γνωστό) από την Σεάρα και του φουλ μπακ Φρανσίς από το Σιάτλ. Σχεδόν αμετάβλητο το ρόστερ της, καθώς δεν έχασε κάποιο βασικό «γρανάζι» της.

Προετοιμασία: Έδειξε καλά στοιχεία στα φιλικά και σε πρώτη φάση δείχνει πως η αλλαγή προπονητή δεν το έχει επηρεάσει. Άλλωστε είναι «δεμένη» ομάδα, με πρώτο μέλημα την άμυνα, αλλά φέτος θα πρέπει να δείξει περισσότερα στην επίθεση, διότι δεν σκόραρε εύκολα πέρσι. Ατυχία με τον καλό μπακ Βαλενζουέλα, ο οποίος τραυματίστηκε και είναι πολύ πιθανό να χάσει όλη τη σεζόν.

Εκτίμηση: Θα παλέψει ξανά για είσοδο στα πλέι οφ και γενικά υπάρχει αισιοδοξία στο εσωτερικό της, με τον νέο ιδιοκτήτη και τον νέο προπονητή. Μπορεί να τα καταφέρει.

 

Ουάσινγκτον

Τι έκανε πέρυσι: Έδωσε απαντήσεις και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας, όπου οδηγήθηκε στα πλέι οφ, αλλά εκεί δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από το Κολόμπους.

Προπονητής: Ο Μπεν Όλσεν παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας από το 2010, αλλά λείπει η μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Έδρα: Audi Field (20.600)

Μεταγραφές: Σημαντική ενίσχυση με τον φουλ μπακ Χάρα από την Μπόκα, τον μεσοεπιθετικό Ροντρίγκεζ από την Εστουδιάντες. Πρώτη απόπειρα στο MLS για τον πιτσιρικά στόπερ Πίνες, με τις… περγαμηνές του να μιλούν για ικανό αμυντικό και με την μπάλα στα πόδια.

Προετοιμασία: Ανάμεικτα τα συναισθήματα μέχρι στιγμής στα φιλικά, όπου είχες καλές εμφανίσεις, αλλά και ήττες που δεν έπιασε καλή απόδοση. Πάντως υπάρχει πίστη ότι θα είναι σύντομα έτοιμη η ομάδα.

Εκτίμηση: Θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος και θα παλέψει όχι απλά για την συμμετοχή στα πλέι οφ, αλλά και για κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Τον τίτλο. Σημείο αναφοράς φυσικά ο Ρούνεϊ.

 

Μόντρεαλ Ίμπακτ

Τι έκανε πέρυσι: Δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ και τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας στην περιφέρεια της.

Προπονητής: Ο 52χρονος Γάλλος Ρεμί Γκαρντέ, ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2017 και πέρσι δεν μπόρεσε να βάλει την ομάδα στα πλέι οφ οριακά. Συνεχίζει στην άκρη του πάγκου.

Έδρα: Stade Saputo (20.801)

Μεταγραφές: Ενίσχυσε την επίθεση της με τους Νόβιλο, Ουρουτί και Οκουόνκο για να πλαισιώσουν τον αρχισκόρερ Πιαττί, που ίσως είναι η τελευταία του σεζόν στο MLS. Παρελθόν ο εξτρέμ Σίλβα, αλλά καλύφθηκε το κενό του.

Προετοιμασία: Πολύ καλή η εικόνα της στα φιλικά, όπου έδειξε μεγάλη σταθερότητα στην άμυνα και κόντρα στη Ντι Σι έβαλε τρία γκολ, δείχνοντας ότι αρχίζουν και «δένουν» οι νιόφερτοι επιθετικοί.

Εκτίμηση: Στόχος φυσικά τα πλέι οφ που χάθηκαν για λίγο πέρσι και με τις μεσοεπιθετικές προσθήκες που έγιναν θα αποκτήσει «βάθος» και δεν θα τα περιμένει όλα από τον Πιαττί.

 

Νιου Ίνγκλαντ

Τι έκανε πέρυσι: Μέτρια η περσινή σεζόν της, δεν κατάφερε κάτι το αξιόλογο και έμεινε μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ, δέκα ολόκληρους βαθμούς μακριά. Δεν ήταν ευχαριστημένοι οι άνθρωποι της όπως είναι λογικό.

Προπονητής: Ο Μπραντ Φρίντελ ανέλαβε την περασμένη σεζόν τα ηνία της ομάδας, με τη διοίκηση να ποντάρει στην μεγάλη του εμπειρία από το χρόνια που αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ και στις Λίβερπουλ, Άστον Βίλα και Τότεναμ. Δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά φέτος περιμένουν να πάει καλύτερα, μιας και η ομάδα είναι πλέον «δική» του.

Έδρα: Gillette Stadium (68756)

Μεταγραφές: Πρόσθεσε ποιότητα στην επίθεση της με τον Κολομβιανό φορ Καϊσέδο και στα χαφ τον Ισπανό Κάρλες Τζιλ από την Λα Κορούνια. Καλές προσθήκες, σε ένα ρόστερ που έμεινε αμετάβλητο. Δεν έχασε κάποιον από τα βασικά «γρανάζια» της.

Προετοιμασία: Προβλημάτισε έντονα στα φιλικά με ήττες και πολλά προβλήματα στην άμυνα, με αποκορύφωμα το 6-2 από το Ορλάντο. Στα δύο πιο πρόσφατα πάντως έφτασε στη νίκη, με την επίθεση της να δουλεύει καλά.

Εκτίμηση: Στο εσωτερικό της πιστεύουν σε μια καλύτερη χρονιά και θα προσπαθήσουν για τα πλέι οφ, αλλά δεν είναι εύκολο. Ο Φρίντελ ζήτησε επιθετικό, καθώς υπήρχε θέμα πέρσι στο σκοράρισμα και του έφερε η διοίκηση. Είναι στο χέρι του πλέον.

 

Νέα Υόρκη Σίτι

Τι έκανε πέρυσι: Τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας, προκρίθηκε στα πλέι οφ, όπου αρχικά απέκλεισε την Φιλαδέλφεια, αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Προπονητής: Ο Ισπανός Ντομενέκ Τορρέντ, πρώην βοηθός του Γκουαρδιόλα ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο και κατάφερε να κάνει σημαντικά πράγματα, σε μια ομάδα που δεν την είχε «χτίσει» ο ίδιος. Φέτος οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.

Έδρα: Yankee Stadium (49.469)

Μεταγραφές: Σημαντική η προσθήκη του Ρουμάνου επιθετικού Μιτρίτα, που έρχεται από καλές σεζόν και προορίζεται για αντικαταστάτης του Βίγια που πήγε στην Ιαπωνία. Πήρε τον διεθνή Αμερικάνο χαφ Παρκ (21 ετών) από την Μπενφίκα και τον έτερο πιτσιρικά χαφ Τόρες, διεθνή με όλες τις μικρές ομάδες των ΗΠΑ. Παρελθόν ο καλός χαφ Ερέρα και σίγουρα μαζί με τον Βίγια είναι σημαντικές απώλειες.

Προετοιμασία: Για μια ομάδα που ουσιαστικά έχει «δεμένο» ρόστερ θα περίμενε κανείς καλύτερα πράγματα στα φιλικά, αλλά εν τέλει απογοήτευσε και ήδη έχουν αρχίσει να χτυπάνε τα πρώτα… καμπανάκια.

Εκτίμηση: Θέλει να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ ότι καλύτερο μπορεί, αλλά μένει να φανεί κατά πόσο θα την επηρεάσει η φυγή του Βίγια και του Ερέρα.

 

Νέα Υόρκη Red Bull

Τι έκανε πέρυσι: Τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια, με ρεκόρ πόντων, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, με ξεκάθαρο στόχο τον τίτλο, αλλά εκεί δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Προπονητής: Ο 46χρονος Κρις Αρμάς ανέλαβε τον Ιούλιο του 2018 και κατάφερε να φτιάξει ένα σύνολο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα που έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο ότι έκανε ρεκόρ πόντων. Πήγε «τρένο» η ομάδα του. Συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του.

Έδρα: Red Bull Arena (25.000)

Μεταγραφές: Κράτησε αναλλοίωτο τον βασικό κορμό της, εκτός του καλού χαφ Άνταμς που πήγε στη Λειψία. Προβίβασε στην πρώτη ομάδα τον χαφ Φερνάντες, ενώ έφερε τον πιτσιρικά φορ Γιόργκεσεν από την Οντένσε. Το σημαντικό είναι ότι παρέμειναν όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα.

Προετοιμασία: Καλή η παρουσία της στα φιλικά, με την επίθεση της να κάνει την διαφορά, αλλά να βγάζει και θεματάκια στην άμυνα. Πάντως στα πρώτα δύο επίσημα για το Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε ισάριθμες νίκες με «καθαρό σκορ (2-0 εκτός, 3-0 εντός) επί της Ατλέτικο Παντόχα και ξεκίνησε με το… δεξί τη σεζόν.

Εκτίμηση: Δεν είναι τυχαίο ότι οι μπουκ την δίνουν πρώτο φαβορί για κατάκτηση του τίτλου. Έπαιξε μπαλάρα πέρσι, στις λεπτομέρειες δεν πήγε στον τελικό και από τη στιγμή που κράτησε όλα τα «αστέρια» της, έχει σημαντικές πιθανότητες να πάρει τον τίτλο.

 

Ορλάντο Σίτι

Τι έκανε πέρυσι: Κάκιστη η περσινή σεζόν για το Ορλάντο, τερμάτισε τελευταίο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θέλουν άπαντες να ξεχάσουν γρήγορα το 2018, με μόλις 8 νίκες σε 34 αγώνες. Ήταν καταστροφικό. Ήταν η 2η διαδοχική κακή σεζόν.

Προπονητής: Τον περασμένο Ιούλιο ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας ο 39χρονος Ιρλανδός Ο’ Κόνορ και φέτος έχει την ευκαιρία να «χτίσει» από την αρχή την ομάδα. Είναι αυξημένες οι απαιτήσεις.

Έδρα: Orlando City Stadium (25.500)

Μεταγραφές: Το μεγάλο «μπαμ» έγινε με τον ερχομό του Νάνι λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν και μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ρόστερ. Δίνει ποιότητα στην επίθεση, όπου ήδη υπάρχει ο Ντάιερ και λίγο πιο πίσω ο έμπειρος Κλιεστάν. Καλή η προσθήκη του 21χρονου αμυντικού χαφ Μέντεζ με εμπειρία από το Λιμπερταδόρες και διεθνή με όλες τις μικρές ομάδες του Εκουαδόρ. Το θέμα είναι τι θα κάνει στην άμυνα, που έβγαλε πολλά προβλήματα πέρσι.

Προετοιμασία: Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα από το νέο Ορλάντο, με νίκες στα πιο πρόσφατα φιλικά. Έδειξε ότι όσο κυλούσαν οι μέρες στην προετοιμασία εμφανιζόταν και καλύτερο, με αποκορύφωμα το 6-2 επί της Νιού Ίνγκλαντ.

Εκτίμηση: Υπάρχουν υψηλές βλέψεις για τη φετινή χρονιά στο Ορλάντο, καθώς χειρότερα από πέρσι δεν μπορεί να πάει. Θα παλέψει για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τα πλέι οφ φυσικά. Μπορεί την 4αδα.

 

Φιλαδέλφεια

Τι έκανε πέρυσι: Μπήκε στα πλέι οφ που αποτελεί επιτυχία, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Καλή μπορεί να χαρακτηριστεί πάντως η σεζόν.

Προπονητής: Ο Τζιμ Κέρτιν παραμένει στον πάγκο από το 2014 και χαρακτηρίζεται ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Φέτος μάλιστα δείχνει έτοιμος να αλλάξει το αγαπημένο του 4-3-3 και να πάει στο 4-4-2 σε ρόμβο, το οποίο δουλεύει από την αρχή της προετοιμασίας.

Έδρα: Talen Energy Stadium (19.178)

Μεταγραφές: Ξεχωρίζει φυσικά ο ερχομός του διεθνούς Μεξικανού επιτελικού Μάρκο Φαμπιάν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και δεν είναι θα είναι υπερβολή να πούμε ότι άλλαξε και για χάρη του το σύστημα σε 4-4-2 για να παίζει πίσω από τους επιθετικούς που είναι η καλή του θέση. Ποντάρουν πολλά σε αυτόν. Στην επίθεση προστέθηκε και ο Χιλιανός φορ Σάντος.

Προετοιμασία: Ετοιμάζεται κάτι καλό στην Φιλαδέλφεια αν πιστέψουμε την εικόνα στα φιλικά, όπου πήρε πολλές νίκες, με την επίθεση να είναι το σημείο αναφοράς και η πίεση ψηλά που θέλει να καθιερώσει ο Κέρτιν. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που έχει μπει ψηλά ο πήχης φέτος.

Εκτίμηση: Πέρσι μπήκε στα πλέι οφ. Φέτος θέλει φυσικά να τερματίσει ακόμα υψηλότερα και να συνεχίσει ακόμα περισσότερο στα νοκ άουτ.

 

Τορόντο

Τι έκανε πέρυσι: Η μεγάλη απογοήτευση της σεζόν! Ήταν πρωταθλήτρια η ομάδα του Τορόντο, αλλά τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι πολλοί τραυματισμοί έπαιξαν τον ρόλο τους σε αυτό.

Προπονητής: Ο 44χρονος Γκεγκ Βάνεϊ παραμένει στον πάγκο της ομάδας από το 2014 και δεν θα γινόταν αλλιώς από τη στιγμή που έφερε τον τίτλο δύο σεζόν πριν. Πέρσι μπορεί να μην ήταν καλή η χρονιά, αλλά ξέρει καλά την ομάδα.

Έδρα: BMO Field (30.991)

Μεταγραφές: Η μεγάλη απώλεια ακούει στο όνομα του Τζιοβίνκο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το Τορόντο. Τεράστια η απώλεια του. Ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του, δίχως επιτυχία ακόμα. Σημείο αναφοράς στην επίθεση θα είναι ο Άλντιτορ για ακόμα μια χρονιά, ειδικά τώρα που έφυγε ο Τζιοβίνκο. Στην άμυνα ήρθε ο Σιμάν για να «δέσει» τα μετόπισθεν.

Προετοιμασία: Προβληματική η εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, η οποία επιβεβαιώθηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε από την Ιντεπεντιέντε Τσορέρα του Παναμά. Δέχθηκε 4 γκολ στο πρώτο ματς και έφερε ισοπαλία εντός με 1-1. Δεν έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν.

Εκτίμηση: Χωρίς Τζιοβίνκο και επάξιο αντικαταστάτη του να μην έχει έρθει ακόμα, φαίνεται πως το Τορόντο θα κινηθεί στην μετριότητα και φέτος. Θα παλέψει για τα πλέι οφ, στα οποία μπορεί να μπει, με το ρόστερ του να είναι δυνατό, αλλά θα πρέπει να μείνει μακριά από τραυματισμούς.

 

Δυτική περιφέρεια

 

Κολοράντο Ράπιντς

Τι έκανε πέρυσι: Δεύτερη διαδοχική κακή σεζόν για το Κολοράντο, όπου τερμάτισε ξανά στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Είχε την χειρότερη επίθεση από όλες τις ομάδες με μόλις 36 γκολ σε 34 αγώνες.

Προπονητής: Ο 37χρονος Άντον Χάντσον ανέλαβε την περασμένη σεζόν, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει το Κολοράντο από την μετριότητα. Άπαντες φέτος ελπίζουν σε μια καλύτερη σεζόν, από τη στιγμή που θα ξέρει καλύτερα την ομάδα.

Έδρα: Dick’s Sporting Goods Park (18.061)

Μεταγραφές: Έπαθαν και έμαθαν στο Κολοράντο, όπου έφεραν επιθετικούς για να μην τραβήξουν τα περσινά. Νέες προσθήκες λοιπόν ο φορ Καμαρά από το Βανκούβερ που σχεδόν όλη του η καριέρα είναι στο MLS και ο Χιλιανός Ρούμπιο από το Κάνσας. Πρόσθεσε εμπειρία στα χαφ με τον Φεϊλχάμπερ, που από το 2011 κάνει γεμάτες σεζόν σε Νιού Ίνγκλαντ, Κάνσας και πέρσι Λος Άντζελες FC.

Προετοιμασία: Αν και ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, στα τελευταία φιλικά σημείωσε σερί νίκες, με την επίθεση να σκοράρει σταθερά τρία γκολ και το ηθικό είναι ανεβασμένο για την εκκίνηση της φετινής σεζόν.

Εκτίμηση: Αν καταφέρει να διατηρήσει το επιθετικό μομέντουμ και βρίσκει δίχτυα, τότε τα πλέι οφ που έχουν τεθεί ως πρώτος στόχος για φέτος, μπορούν να έρθουν. Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο θρυλικός πορτιέρε Χάουαρντ και θέλουν άπαντες στο Κολοράντο να τον αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Ντάλας

Τι έκανε πέρυσι: Οι τρεις σερί ήττες στο τέλος της κανονικής διάρκειας του στοίχισαν την 2η θέση και τερμάτισε τελικά στην 4η. Μπήκε στα πλέι οφ, αλλά εκεί αποκλείστηκε από το Πόρτλαντ.

Προπονητής: Ο Παρέχα αποτελεί παρελθόν και στη θέση του βρίσκεται πλέον ο 38χρονος Γκονζάλεζ, ο οποίος ήταν διευθυντής ακαδημιών του συλλόγου. Δεν είναι τυχαία η επιλογή, καθώς το ρόστερ απαρτίζεται από πολλούς νέους παίκτες.

Έδρα: Toyota Stadium (20.500)

Μεταγραφές: Προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα τρεις πιτσιρικάδες τους οποίους ξέρει καλά ο Γκονζάλεζ. Πέρσι έκανε το «μπαμ» ο αμυντικός Κάνον και φέτος ψάχνουν το νέο αστέρι. Στα χαφ προστέθηκε ο έμπειρος Ακόστα και στην επίθεση ο Οντράσεκ που έρχεται από καλή σεζόν στην Πολωνία.

Προετοιμασία: Ξεκίνησε άσχημα τα φιλικά προετοιμασίας, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες και τα παιχνίδια παρουσίαζε καλύτερο πρόσωπο. Είναι μεγάλο το φετινό στοίχημα για το Ντάλας και τον κόουτς Γκονζάλεζ.

Εκτίμηση: Λένε πως θα παλέψουν για τα πλέι οφ και όντως υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ της, αλλά είναι νεανικό και αυτό θα στοιχίσει σε εμπειρία σε κρίσιμα ματς. Είναι ερωτηματικό το Ντάλας τη φετινή σεζόν.

 

Χιούστον Ντιναμό

Τι έκανε πέρυσι: Τίποτα το ιδιαίτερο η χρονιά για το Χιούστον, που τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας, 11 βαθμούς μακριά από τα πλέι οφ.

Προπονητής: Ο Βίλμερ Καμπρέρα παρότι δεν κατάφερε να βάλει την ομάδα στα πλέι οφ, παραμένει στον πάγκο, καθώς έχει εκτιμηθεί η δουλειά του από τον Ιανουάριο του 2017 όταν ανέλαβε.

Έδρα: BBVA Compass Stadium (22.661)

Μεταγραφές: Πήρε τους στόπερ Φιγκερόα από το Ντάλας και τον Στρούνα από την Παλέρμο, αλλά αποτελούν ερωτηματικά. Ειδικά ο δεύτερος που θα παίξει για πρώτη φορά στο MLS. Το μεγάλο πρόβλημα του Χιούστον είναι στην άμυνα και θα έπρεπε να πάει σε πιο αξιόπιστες λύσεις. Καλή η προσθήκη του Βέρα στα χαφ.

Προετοιμασία: Είχε καλή παρουσία στα φιλικά, η άμυνα έδειξε να βρίσκει πατήματα, ενώ η επίθεση είναι σταθερά πολύ δυνατή. Είναι η μεγάλη δύναμη του Χιούστον οι επιθετικοί του και δεν είναι υπερβολή ότι στην καλή τους μέρα, μπορούν να διαλύσουν κάθε άμυνα.

Εκτίμηση: Αν μπορέσει να βρει ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές και κυρίως στην άμυνα, τότε τα πλέι οφ πρέπει να θεωρούνται εφικτός στόχος. Με τέτοια επιθετική γραμμή θα είναι κρίμα να μην τα καταφέρει ξανά.

 

Λος Άντζελες Γκάλαξι

Τι έκανε πέρυσι: Για δεύτερη διαδοχική σεζόν δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ. Τα έκανε… μαντάρα την τελευταία αγωνιστική, όπου ηττήθηκε και έμεινε εκτός 6αδας.

Προπονητής: Ο Σελότο (πρώην της Μπόκα που έχασε το Λιμπερταδόρες από την Ρίβερ), είναι ο νέος τεχνικός των Γκάλαξι, για το νέο ξεκίνημα που απαιτείται, έπειτα από δύο αποτυχημένες σεζόν. Θα είναι θέμα η διαχείριση του Ζλάταν, καθώς στην Μπόκα είχε μεγάλο πρόβλημα με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Τέβες.

Έδρα: StubHub Center (27.000)

Μεταγραφές: Παρελθόν ο Άσλεϊ Κόουλ, αλλά τα σημαντικά νέα ήρθαν από τον Ζλάταν, ο οποίος τελικά ανανέωσε το συμβόλαιο του, παρότι βρέθηκε μια ανάσα από τη Μίλαν. Την τελευταία στιγμή πωλήθηκε ο φορ Καμαρά σε ομάδα της Κίνας. Στην άμυνα προστέθηκε ο Πολέντα για να δώσει λύσεις στα στόπερ, ενώ στα χαφ προστέθηκαν ο Ζουνίνιο και ο Αντούνα. Ο δεύτερος ήρθε από τη Γκρόνινγκεν και προορίζεται για βασικός.

Προετοιμασία: Δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα από τα φιλικά, με τον Σελότο να έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Λίγα πράγματα επιθετικά, για μια ομάδα με τόση ποιότητα. Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να κάνει ομάδα τους Γκάλαξι και να μην παίζουν όλοι για τον Ζλάταν.

Εκτίμηση: Ποιότητα υπάρχει, εμπειρία υπάρχει, προπονητής συνηθισμένος στην πίεση του πρωταθλητισμού υπάρχει, αλλά το θέμα είναι να «δέσουν» οι Γκάλαξι. Ξεκάθαρα θα είναι αποτυχία αν μείνουν εκτός πλέι οφ ξανά.

 

Λος Άντζελες FC

Τι έκανε πέρυσι: Στην πρώτη της σεζόν στο MLS κατάφερε να πάρει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια και έχασε την 2η από το κακό φίνις στη σεζόν. Η απειρία της φάνηκε στα πλέι οφ, όπου έμινε εκτός από νωρίς, με το Σολτ Λέικ να περνάει.

Προπονητής: Ο Μπομπ Μπράντλεϊ είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Αμερική και απέδειξε το γιατί στην πρώτη του κιόλας σεζόν σε μια νεοσύστατη ομάδα που έφτιαξε από το μηδέν. Τα καλύτερα είναι μπροστά.

Έδρα: Bank of California Stadium (22.000)

Μεταγραφές: Κράτησε τον βασικό «κορμό» της και αυτό είναι επιτυχία. Έφερε τον 22χρονο Κολομβιανό Σεγκούρα, ο οποίος προορίζεται για βασικός στα στόπερ. Καλή εναλλακτική στην επίθεση αυτή του Ζελάγια που έρχεται από το Ελ Σαλβαδόρ με χρονιές γεμάτες γκολ. Ο Κάρλος Βέλα παραμένει το μεγάλο όνομα στο ρόστερ της.

Προετοιμασία: Ανάμεικτα τα συναισθήματα από την προετοιμασία, με την επίθεση της να είναι το σημείο αναφοράς της, αλλά η άμυνα έκανε… νερά και πρέπει να βρει σταθερότητα στα μετόπισθεν. Είναι τέτοιος ο τρόπος παιχνιδιού της, που πολλές φορές τα παιχνίδια της γίνονται «ροντέο».

Εκτίμηση: Μετά την περσινή 3η θέση στο πρωτάθλημα, έχει ανοίξει η όρεξη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά δεν θα είναι εύκολο αυτό. Την ξέρουν πλέον και την υπολογίζουν. Στα πλέι οφ πάντως θα είναι.

 

Μινεσότα Γιουνάιτεντ

Τι έκανε πέρυσι: Ούτε στην 2η σεζόν της στο MLS κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο και έμεινε στην 10η θέση της βαθμολογίας. Πολύ μακριά από τα πλέι οφ και σίγουρα δεν ονειρεύονταν αυτή την αρχή στο πρωτάθλημα οι άνθρωποι της.

Προπονητής: Ο 58χρονος Αντριάν Χιθ παρέμεινε για 3η σεζόν στον πάγκο της και συνεχίζει το έργο του. Υπάρχουν απαιτήσεις για κάτι παραπάνω φέτος.

Έδρα: Allianz Field (19.400). Είναι το νεόδμητο γήπεδο της Μινεσότα, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του τον Απρίλιο. Στοίχισε 200 εκ. δολάρια και θα αποτελέσει την έδρα της Μινεσσότα Γιουνάιτεντ.

Μεταγραφές: Πέρσι δέχθηκε 71 γκολ σε 34 αγώνες και δεν γινόταν να συνεχιστεί αυτό. Έφερε τον αμυντικό χαφ Οσβάλντο Αλόνσο που έρχεται από δέκα σεζόν βασικός στο Σιάτλ, έφερε επίσης στα χαφ τον Γρεγκούς από την Κοπεγχάγη και στην άμυνα προστέθηκε ο στόπερ Οπάρα από το Κάνσας. Στην επίθεση υπάρχουν οι Ιμπάρα και το μεγάλο «αστέρι» Κιντέρο.

Προετοιμασία: Ενθαρρυντικά τα πρώτα στοιχεία που έδειξε η Μινεσότα, με την άμυνα της να κρατάει το μηδέν στα περισσότερα φιλικά, αλλά το συντηρητικό σύστημα του Χιθ, φέρνει δυσκολία στο γκολ, ενώ υπάρχει ποιότητα μπροστά. Είναι σε καλό δρόμο πάντως.

Εκτίμηση: Υπάρχει πλάνο τριετίας στη Μινεσότα και μπαίνει στην τελευταία σεζόν αυτού. Το νέο γήπεδο μπορεί να της δώσει μεγάλη ώθηση και να κάνει το βήμα που θέλει προς τα πλέι οφ. Δεν θα είναι εύκολο πάντως.

 

Πόρτλαντ Τίμπερς

Τι έκανε πέρυσι: Πήρε την 5η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ έκανε τρομερή πορεία μέχρι τον τελικό. Εκεί δεν τα κατάφερε όμως, καθώς στον τελικό ηττήθηκε από την Ατλάντα με 2-0. Εξαιρετική η σεζόν του Πόρτλαντ.

Προπονητής: Τρομερή η δουλειά που έκανε ο 46χρονος Βενεζουελάνος Τζιοβάνι Σαβαρέσε στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα του Πόρτλαντ και η διοίκηση φυσικά τον κράτησε στην άκρη του πάγου.

Έδρα: Providence Park (21.144)

Μεταγραφές: Κράτησε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της αναλλοίωτο και από τη στιγμή που πέρσι έκανε τέτοια σεζόν, αυτό είναι θετικό. Πήρε τον μπακ Μορέιρα από την Ρίβερ Πλέιτ και είναι σημαντική η προσθήκη της στην άμυνα. Καλή εναλλακτική και αυτή του στόπερ Ντιέλνα.

Προετοιμασία: Είναι έτοιμη ομάδα ουσιαστικά και φάνηκε στα φιλικά, που έχει καλή παρουσία. Παίζουν σχεδόν οι ίδιοι με πέρσι, οπότε δεν τίθεται θέμα ομοιογένειας. Στην «πρόβα τζενεράλε» επιβλήθηκε του Σολτ Λέικ με 3-0.

Εκτίμηση: Η περσινή σεζόν ήταν σχεδόν ονειρική για το Πόρτλαντ και θέλουν φέτος να κάνουν άλλη μια τέτοια. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι θα ξεκινήσει με 12 σερί εκτός έδρας ματς, λόγω ανακαίνισης του γηπέδου της. Αυτό όμως λειτουργήσει θετικά στο δεύτερο μισό της σεζόν που θα δώσει σερί ματς εντός.

 

Σολτ Λέικ

Τι έκανε πέρυσι: Μπήκε οριακά στα πλέι οφ της περσινής σεζόν ως 6ο στη βαθμολογία, αλλά αποκλείστηκε από το Κάνσας στα προημιτελικά. Μέτρια χρονιά λοιπόν, με προβλήματα στην άμυνα, αλλά και μια επίθεση που σκόραρε εύκολα.

Προπονητής: Ο Μάικ Πέτκε, πρώην προπονητής της Νέας Υόρκης Ρεντ Μπουλ και της Ντι Σι ανέλαβε την ομάδα πέρσι και κατάφερε να την πάει μέχρι τα προημιτελικά. Θα συνεχίσει φέτος το έργο του.

Έδρα: Rio Tinto Stadium (20.023)

Μεταγραφές: Παρελθόν ο αμυντικός Ακόστα και ο χαφ Σάνι, όπως και έτερος χαφ Σίλβα. Κάλυψε επάξια το κενό στα χαφ με τον ερχομό του Λουίς από την Σπαλ. Καλή προσθήκη αυτή του Τζόνσον στην κορυφή της επίθεσης από την Βαλερένγκα.

Προετοιμασία: Δεν είχε την καλύτερη δυνατή εικόνα στα φιλικά, με την άμυνα της να βγάζει προβλήματα ξανά και ο Πέτκε φαίνεται πως ούτε φέτος έχει βρει το αντίδοτο. Μεσοεπιθετικά έχει πολύ ταλέντο και βρίσκει γκολ.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για τα πλέι οφ, αλλά με την άμυνα της να μην είναι καθόλου σταθερή, θα πρέπει να κάνει «παπάδες» ξανά η επίθεση. Οριακά στην 6η θέση.

 

Σαν Χοσέ Ερθκουέικς

Τι έκανε πέρυσι: Τραγική σεζόν, απογοητευτική, με μόλις τέσσερις νίκες σε σύνολο 34 αγώνων. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αυτό τα λέει όλα.

Προπονητής: Νέος τεχνικός στην άκρη του πάγκου, ο 45χρονος Αργεντίνος Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος καλείται να ανοικοδομήσει το Σαν Χοσέ.

Έδρα: Avaya Stadium (18.000)

Μεταγραφές: Πήρε τον εξτρέμ Εσπινόσα, τον μπακ Λόπες και τον πορτιέρε Βέγκα, με τους δύο τελευταίους να πρέπει να δώσουν σημαντικές βοήθειες στην άμυνα, που πέρσι είχε τρομερά προβλήματα. Δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε και ουσιαστικά είναι το ίδιο -προβληματικό- ρόστερ με πέρσι.

Προετοιμασία: Δεν πρόλαβε να δουλέψει πολύ με τη νέα του ομάδα ο Αλμέιδα, καθώς ανέλαβε τον Γενάρη. Τίποτα το ιδιαίτερο στα φιλικά, δεν γίνεται να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για μια ομάδα που δεν είναι ακόμα σε επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Εκτίμηση: Τραγική η περσινή σεζόν, δεν γίνεται να πάει τόσο χάλια ξανά, αλλά το ρόστερ δεν ενισχύθηκε. Τα προγνωστικά την θέλουν ξανά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έμπειρος κόουτς ο Αλμέιδα αλλά θα χρειαστεί χρόνο.

 

Σιάτλ Σάουντερς

Τι έκανε πέρυσι: Τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς πίσω από το Κάνσας, αλλά στα προημιτελικά αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από το Πόρτλαντ που πήγε τελικό. Είναι σταθερά ψηλά τα τελευταία χρόνια.

Προπονητής: O 56χρονος Μπράιαν Σμέτζερ συνεχίζει το εξαιρετικό του έργο στο Σιάτλ, με την διοίκηση να του έχει πλήρη εμπιστοσύνη.

Έδρα: CenturyLink Field (39.419)

Μεταγραφές: Τίποτα το ιδιαίτερο στις μεταγραφές, έφυγε ο αρχηγός Αλόνσο από τα χαφ, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές. Είναι ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ του πρωταθλήματος. Αν χρειαστεί θα γίνουν μεταγραφές το καλοκαίρι.

Προετοιμασία: Πολύ κακό το Σιάτλ στα φιλικά προετοιμασίας, έβγαλε προβλήματα στην άμυνα, αλλά επιθετικά ήταν σταθερά καλό. Θα χρειαστεί προσοχή πάντως το θέμα στα μετόπισθεν.

Εκτίμηση: Επιθετικά το Σιάτλ είναι πανίσχυρο, αλλά θα πρέπει να βρει λύσεις στην άμυνα. Θα παλέψει για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας και μπορεί να τα καταφέρει. Έχει την ποιότητα και την ομοιογένεια.

 

Σπόρτινγκ Κάνσας

Τι έκανε πέρυσι: Συνέχισε να είναι πολύ ανταγωνιστικό το Κάνσας και πέρσι, όπου πήρε την 1η θέση στην βαθμολογία, έφτασε μια ανάσα από τον τελικό, αλλά αποκλείστηκε από το Πόρτλαντ εντός έδρας με 2-3. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο.

Προπονητής: Ο κόουτς των επιτυχιών, ο Πίτερ Βερμς συνεχίζει ακάθεκτος το έργο του, το οποίο ξεκίνησε το μακρινό 2009.

Έδρα: Children’s Mercy Park (21.000)

Μεταγραφές: Μπορεί να έχασε τον στόπερ Οπάρα, αλλά έχει αντικαταστάτη του. Μεσοεπιθετικά είναι πανίσχυρο, με μεγάλη του δύναμη τους εξτρέμ. Δεν έχει βρει πάντως έναν killer φορ, αλλά μέχρι τώρα δεν αποτελεί πρόβλημα. Είναι από τις πιο δουλεμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα.

Προετοιμασία: Η επιθετική της γραμμή σκόρπισε τρόμο στα φιλικά και έδειξε ξανά ότι είναι η μεγάλη της δύναμη. Καλή και η ανασταλτική της λειτουργία. Γενικά δείχνει ότι και φέτος θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει.

Εκτίμηση: Μπορεί και φέτος να κάνει… υψηλές πτήσεις, καθώς δεν της λείπει τίποτα. Σίγουρα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και έπειτα μεγάλη πορεία στα πλέι οφ. Μπορεί να τα καταφέρει.

 

Βανκούβερ Ουάιτκαπς

Τι έκανε πέρυσι: Οριακά έχασε την συμμετοχή της στα πλέι οφ και η σεζόν κρίθηκε αποτυχημένη.

Προπονητής:  O Μαρκ Ντος Σάντος ανέλαβε τον Νοέμβρη και έχει μπροστά του πολύ δουλειά για να ανοικοδομήσει το Βανκούβερ.

Έδρα: BC Place (22.120)

Μεταγραφές: Ριζικό… λίφτινγκ στο Βανκούβερ, με 15 παίκτες να έρχονται και 21 να φεύγουν. Σίγουρα είναι μεγάλο το ρίσκο, καθώς δεν είναι εύκολο να «δέσουν» άμεσα τόσοι πολλοί νέοι παίκτες και κάποιοι χωρίς εμπειρία από το πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει η προσθήκη του «μπομπέρ» Μοντέρο στην επίθεση. Θα έπρεπε να ενισχύσει παραπάνω την μεσαία γραμμή πάντως.

Προετοιμασία: Ο Ντος Σάντος θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα έχει κατοχή μπάλας και θα δημιουργεί συνέχεια επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτό θέλει χρόνο για να γίνει, ειδικά από τη στιγμή που έχει σχεδόν εντελώς καινούργια ομάδα με τόσες μεταγραφές. Συνεπώς στα φιλικά δεν πήγε καλά, διότι θέλει χρόνο.

Εκτίμηση: Καλό αυτό που πάει να φτιάξει ο Ντος Σάντος, αλλά θα χρειαστεί χρόνο και δύσκολα θα καταφέρει κάτι τη φετινή σεζόν.

 

Επιμέλεια: Αντώνης Κόκκινος

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ