Ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος παράνομου στοιχήματος

Παράνομη ιστοσελίδα στοιχηματισμού «άδειασε»τον λογαριασμό χρήστη

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει πως έπειτα από καταγγελία εντοπίστηκε παράνομη στοιχηματική πλατφόρμα η οποία εξαπάτησε τουλάχιστον έναν παίκτη. Ο χρήστης της προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, καθώς όπως ισχυρίστηκε η εν λόγω στοιχηματική δεν του πίστωσε τα κέρδη του έπειτα από ανάληψη, αλλά παράλληλα του αφαίρεσε και ποσό από το υπόλοιπό του.

Ως Foxbet σας προτείνουμε να αποφεύγετε μη αδειοδοτημένες στοιχηματικές πλατφόρμες (δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα).

Το ΔΤ της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

«Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε ιστοσελίδα παράνομου στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκε ιστότοπος που παρείχε παράνομα στη χώρα μας υπηρεσίες στοιχηματισμού και τυχερών παιγνίων, μέσω διαδικτύου.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία χρήστης της ιστοσελίδας προέβη σε στοιχηματισμό χωρίς να του πιστωθούν οι αποδόσεις (κέρδη) ενώ παράλληλα αφαιρέθηκε και το διαθέσιμο υπόλοιπο του χρηματικού ποσού από τον λογαριασμό του.

Από την άμεση αστυνομική και ψηφιακή έρευνα που ακολούθησε, στο πλαίσιο της οποίας αναλύθηκαν και αξιοποιήθηκαν πληροφοριακά δεδομένα και άλλων καταγγελιών, εντοπίστηκε ο ιστότοπος για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε μέσω πλατφόρμας σε χώρα του εξωτερικού.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την υπαγωγή του ιστότοπου στον κατάλογο μη αδειοδοτημένων υπηρεσιών ( Blacklist ).

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίσθηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments