foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ53
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιρλανδία, Premier Division: Preview σεζόν 2019

Previews Πρωταθλημάτων | 13 Φεβ 2019 00:52
Ιρλανδία-Premier-Division-Preview-σεζόν-2019.jpg

Η νέα σεζόν για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή (15/02) και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου. Η περσινή πρωταθλήτρια Ντάνταλκ έφτασε τους επτά εγχώριους τίτλους και πλέον είναι η κορυφαία ομάδα στη χώρα, έχοντας επτά πρωταθλήματα. Με ένα λιγότερο είναι η Σέλμπουρν (τελευταίος τίτλος το 2006) και πέντε έχει Σάμροκ Ρόβερς. Νεοφώτιστες τη φετινή σεζόν είναι η πρωταθλήτρια στην δεύτερη κατηγορία, Γιου Σι Ντι, και η Φιν Χαρπς που κέρδισε στα μπαράζ ανόδου. Αποχαιρέτησαν Λίμερικ και Μπρέι.

Σύστημα Διεξαγωγής

Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος συνολικά 10 ομάδες και η σεζόν ολοκληρώνεται μετά από 36 αγωνιστικές. Υπάρχουν δύο γύροι και κάθε ομάδα παίζει με την άλλη δύο φορές εντός και δύο φορές εκτός. Πρωταθλητής ανακηρύσσεται στην κανονική διάρκεια, όπου παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Οι θέσεις 2-3 και ο κάτοχος του Κυπέλλου παίρνουν επίσης ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά στο Europa League. Η ουραγός υποβιβάζεται και η προτελευταία (9η) παίζει μπαράζ παραμονής με τον δεύτερο της μικρότερης κατηγορίας.

Οι ομάδες της League of Ireland Premier Division

 

Ντάνταλκ

Τι έκανε πέρυσι: Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Ντάνταλκ επέστρεψε στο θρόνο, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Συνολικά έχασε μόλις τρεις φορές σε 36 αγωνιστικές και έκοψε πρώτη το νήμα, έχοντας +10 από τη δεύτερη Κορκ Σίτι.

Προπονητής: Το δίδυμο Βίνι Περθ - Τζον Γκιλ. Μετά από μια επταετία υπήρξε αλλαγή στον πάγκο της Ντάνταλκ, με τους δύο τεχνικούς να αντικαθιστούν τον πολύ πετυχημένο Στίφεν Κένι, ο οποίος ανέλαβε την Εθνική ομάδα U21 της Ιρλανδίας.

Έδρα: Oriel Park (4.500)

Μεταγραφές: Αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας με πολλούς παίκτες να μένουν ελεύθεροι και να φεύγουν. Οι πιο σημαντικές αποχωρήσεις είναι του Τσβεντούκας (Μ, 11/1), του Μάρει (Ε, 23/3) και του Κόνελι (Μ, 28/4). Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ο’ Ντόνελ (Μ, 10/0). Πήρε από την Βέιλε τον Σ. Μάρεϊ (Μ, 16/0), τον Φλόρες (Μ, 17/2) από την Γουίγκαν και τον ΜακΚάρεϊ (Τ, 18/0) από την Γόρενποϊντ.

Προετοιμασία: Αγωνίστηκε συνολικά σε τέσσερα φιλικά και άφησε καλές εντυπώσεις. Ξεχώρισε η νίκη (3-1) επί της Μπρομαποϊκάρνα, αλλά έδειξε αδυναμίες κόντρα στην Λίντσερ (ήττα με 3-0). Στις (9/2) κέρδισε την Κορκ Σίτι στο Σούπερ Καπ με 2-1, ξεκινώντας ιδανικά τη χρονιά.

Εκτίμηση: Ως κάτοχος του τίτλου και κορυφαία ομάδα τα τελευταία χρόνια λογίζεται δικαίως το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Έχει ρόστερ για να πρωταγωνιστεί και λογικά θα το πάει μέχρι τέλους. Οποιαδήποτε άλλη πορεία θα θεωρηθεί αποτυχία.

 

Κορκ Σίτι

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε το περσινό πρωτάθλημα ως πρωταθλήτρια, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τα σκήπτρα. Τερμάτισε στην 2η θέση, μένοντας αρκετά πίσω και στο -10 από την κορυφή.

Προπονητής: Τζον Κόλφιλντ. O 54χρονος Ιρλανδός βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2013 και παρά την απώλεια του τίτλου παρέμεινε να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Turner’s Cross (7.800)

Μεταγραφές: Η Κορκ ήταν αρκετά δραστήρια κάνοντας αρκετές προσθήκες. Αυτές που ξεχώρισαν είναι του Ο΄Κόνορ (Ε, 27/6) από την Γιου Σι Ντι, του Μπόιλαν (Α, 17/0) από Σλίγκο Ρόβερς, του Κάσεϊ (Α, 31/3) και του Κόμερφορντ (Μ, 21/1) από την Γουότερφορντ. Αποχώρησε ο πολύτιμος Σάντλιερ (Μ, 35/16) που πήγε στην Ντόνκαστερ και οι ΜακΝάμε (Μ, 33/4), Κεοχάν (Μ, 33/6) που μετακόμισαν στην Ρότσντεϊλ.

Προετοιμασία: Γενικά μέτριο πρόσωπο άφησε στα έξι τεστ προετοιμασίας που έδωσε, μετρώντας 4 νίκες, αλλά με βατούς αντιπάλους. Στο πρώτο επίσημο ματς και στο Σούπερ Καπ έχασε 2-1 από την πρωταθλήτρια Ντάνταλκ.

Εκτίμηση: Αναμένεται να γίνει «μάχη» με την Ντάνταλκ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λογίζεται ως δεύτερο φαβορί κι αν επαναλάβει την προπέρσινη χρονιά, έχει πολλές πιθανότητες να το πάρει τον τίτλο.

 

Σάμροκ Ρόβερς

Τι έκανε πέρυσι: Από πολύ νωρίς έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου, ολοκληρώνοντας τη σεζόν στην τρίτη θέση. Λίγο έλειψε να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά εκμεταλλεύτηκε την «αυτοκτονία» την Γουότερφορντ, παίρνοντας έτσι συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League.

Προπονητής: Ο 34χρονος Στίβεν Μπράντλεϊ βρίσκεται στον πάγκο από το 2016 και τα δύο τελευταία χρόνια την έχει βγάλει στην Ευρώπη ως τρίτη. Πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση να συνεχίσει αυτό που έχει ξεκινήσει.

Γήπεδο: Tallaght Stadium (5.947)

Μεταγραφές: Δεν υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ. Πήρε τον ΜακΈνεφ (Μ, 37/11) από την Ντέρι Σίτι και τον Μπιρν (Μ, 5/0) από την Κιλμάρνοκ. Αποχώρησαν οι Μιλ (Μ, 30/3) και Σο (Ε, 27/3), αμφότεροι στην Σεντ Πάτρικς και ο Γκιλκρίστ (Α, 15/0) μετακόμισε στην Ντέρι Σίτι.

Προετοιμασία: Στα τεστ προετοιμασίας που αγωνίστηκε έδειξε ανέτοιμη, μετρώντας μόλις μία νίκη κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο. Η πρόβα τζενεράλε αναβλήθηκε και έτσι θα πάει στο πρώτο ματς της σεζόν, έχοντας παίξει στις 26/1.

Εκτίμηση: Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν διεκδικήσει και πάλι τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ωστόσο, δύσκολα θα μπει στη μάχη του τίτλου με τις Ντάνταλκ και Κορκ να υπερέχουν αρκετά.

 

Γουότερφορντ

Τι έκανε πέρυσι: Αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ως νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία περίμεναν όλοι να παλέψει για την παραμονή, αλλά διέψευσε τα προγνωστικά και διεκδίκησε μέχρι το τέλος το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 3ης θέσης. Εν τέλει τερμάτισε 4η και η χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη.

Προπονητής: Ο 34χρονος Ιρλανδός Ντέρεκ Μπρόουν έκανε πράγματα και θάματα την προηγούμενη σεζόν και δικαιωματικά κέρδισε την παραμονή στην ομάδα για τη νέα χρονιά. Πιο έμπειρος πλέον, μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη διαχείριση.

Έδρα: The RSC (3.100)

Μεταγραφές: Ήταν αρκετά δραστήρια στη μεταγραφική περίοδο και έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Ήρθαν οι Ντάγκαν (Μ, 34/3) από την Λίμερικ, οι Τσβεντούκας (Μ, 11/1) από Ντάνταλκ και Λιντς (Α, 33/0) και έφυγαν οι Κόμερφορντ (Μ, 21/1), Πούρι (Μ, 28/5), Κίγκαν (Μ, 30/1) και Νταλί (Α, 16/1).

Προετοιμασία: Τρεις νίκες σε πέντε φιλικά μέτρησε η ομάδα. Ξεχώρισαν οι εμφανίσεις με Λίμερικ και Σέλμπουρν και έδειξε έτοιμη για την έναρξη της σεζόν.

Εκτίμηση: Είναι δύσκολο να επαναλάβει την περσινή χρονιά. Οι αντίπαλοι πλέον την γνωρίζουν και δεν υπολογίζεται ως νεοφώτιστη. Λογίζεται ως 5ο φαβορί από τις πλατφόρμες για το πρωτάθλημα και θα είναι επιτυχία αν βρεθεί και πάλι στην πρώτη πεντάδα.

 

Σεντ Πάτρικς

Τι έκανε πέρυσι: Μέτρια πορεία πραγματοποίησε η Σεντ Πάτρικς. Έχοντας απολογισμό (15-5-16) τερμάτισε 5η, αρκετά μακριά από την 3η θέση.

Προπονητής: Χάρι Κένι. Ο 56χρονος Ιρλανδός ανέλαβε την ομάδα με το τέλος της περσινής σεζόν και διαδέχτηκε τον Λίαμ Μπάκλεϊ. Στόχος είναι να πάει ένα βήμα παραπάνω την ομάδα και να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη.

Έδρα: Richmond Park (5.340)

Μεταγραφές: Προχώρησε σε αλλαγές στο ρόστερ, μετά την πολύ μέτρια περσινή σεζόν. Απέκτησε τους Φόρεστερ (Μ, 8/0) από Αμπερντίν, Πόιντον (Μ, 4/0) από Ντάνταλκ, Σο (Ε, 27/3) από Σάμροκ Ρόβερς, Μιλ (Μ, 30/3) επίσης από Σάμροκ και Ντρέναν (Ε, 13/6). Έφυγαν οι Μπρέναν (Μ, 34/5) και Μπάρκερ (Α, 6/0).

Προετοιμασία: Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε στα φιλικά που αγωνίστηκε. Μέτρησε τέσσερις νίκες σε πέντε ματς και έδειξε έτοιμη για το νέο ξεκίνημα και για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση: Οι πολλές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ μάλλον δεν θα την ευνοήσουν στο ξεκίνημα της σεζόν. Πέρυσι τερμάτισε πέμπτη και θα είναι μεγάλη επιτυχία αν βρεθεί ξανά στην πεντάδα. Στα φιλικά εξέπληξε ευχάριστα, αλλά τα επίσημα είναι διαφορετικά ματς.

 

Μποέμιανς

Τι έκανε πέρυσι: Δεν γοήτευσε με την περσινή της πορεία στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε νωρίς, τόσο εκτός διεκδίκηση του τίτλου, όσο και από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Τερμάτισε στην 6η θέση και στο -12 από την 3η Σάμροκ Ρόβερς.

Προπονητής: Κέιθ Λονγκ. Ο 45χρονος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2014 και παρότι δεν έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο αυτά τα χρόνια παρέμεινε και φέτος για να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Dalymount (6.600)

Μεταγραφές: Προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ, με στόχο να κάνει κάτι καλύτερο φέτος. Ξεχώρισαν αυτές των Αλαρντάις (Μ, 14/0) από την Νταντί Γιουν., Μπιρν (Ε, 6/1) από Ντάνταλκ και του Γουέιντ-Σλέιτερ (Α, 4/0) από Στίβενεϊτζ. Αποχώρησε ο φορ Στόουκς (31/5) για την Κορκ Σίτι.

Προετοιμασία: Καλή εικόνα έδειξε στα τεστ προετοιμασίας. Μέτρησε 3 νίκες και 2 ισοπαλίες σε πέντε ματς και έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα με την νεοφώτιστη Χαρπς.

Εκτίμηση: Εδώ και πολλά χρόνια έχει να κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος. Από τις στοιχηματικές πλατφόρμες λογίζεται ως έκτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

 

Σλίγκο Ρόβερς

Τι έκανε πέρυσι: Γενικά έκανε πάνω κάτω την ίδια χρονιά όπως και πρόπερσι. Τερμάτισε έβδομη και είχε μόλις 12 νίκες σε 36 παιχνίδια. Εξασφάλισε νωρίς την παραμονή, αλλά ποτέ δεν διεκδίκησε κάτι παραπάνω με την πορεία της.

Προπονητής: Λίαμ Μπάκλεϊ. Πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση για τη φετινή χρονιά, με στόχο να την πάει ένα βήμα παραπάνω.

Έδρα: Showgrounds (5.500)

Μεταγραφές: Δεν έκανε πολλές μεταγραφές, όσον αφορά τις αφίξεις. Πήρε τον Μάρεϊ (Ε, 23/3) από Ντάνταλκ και τον Λέβεροκ (Α, 34/9) από Νόμε Κάλιου. Αποχώρησαν οι Ντρέναν (Ε, 13/6), Μπόιλαν (Α, 17/0) και ο ΜακΚλιν (Α, 27/1).

Προετοιμασία: Από τις 26/1 έδωσε τρία φιλικά και παρουσίασε καλή εικόνα. Πήρε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά με βατούς αντιπάλους. Έδειξε πάντως πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση για τα δεδομένα της εποχής.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί εντός πεντάδας. Λογίζεται τρίτο αουτσάιντερ και βρίσκεται πάνω μόνο από τις δύο νεοφώτιστες. Από την άλλη όμως δεν αναμένεται να κινδυνέψει με τον υποβιβασμό.

 

Ντέρι Σίτι

Τι έκανε πέρυσι: Μετά την εκπληκτική χρονιά που έκανε το 2017 και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο, τερματίζοντας 4η, πέρυσι ήταν σκέτη απογοήτευση. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην όγδοη θέση και προσπέρασε μόνο τις Λίμερικ και Μπρέι που υποβιβάστηκαν.

Προπονητής: Ντέκλαν Ντιβάιν. Ο 45χρονος Ιρλανδός επέστρεψε στην ομάδα μετά το 2014, με στόχο να την πάει σε μεγαλύτερα μονοπάτια. Αντικατέστησε τον Κένι Σιλς που απολύθηκε μετά το τέλος της περσινής περιόδου.

Έδρα: Maginn Park (2.350)

Μεταγραφές: Η περσινή χρονιά ήταν αποτυχημένη, άλλαξε προπονητή και ως εκ τούτου οδηγήθηκε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Οι κινήσεις που ξεχώρισαν ήταν οι ΜακΚλιν (Α, 27/1) από Σλίγκο Ρόβερς, Στόουκς (Ε, 32/5) από Μποέμιανς και ΜακΝάμε (Μ, 33/4) από Κορκ.

Προετοιμασία: Καλές εντυπώσεις άφησε η Ντέρι στα τεστ προετοιμασίας. Ξεχώρισαν οι νίκες με Ντροχέντα (2-0) και Χαρπς (3-0). Στην πρεμιέρα υποδέχεται τη νεοφώτιστη Γιου Σι Ντι και έχει την ευκαιρία να μπει με το… δεξί.

Εκτίμηση: Με την αλλαγή προπονητή και την ενίσχυση δύσκολα θα κάνει την περσινή πολύ κακή πορεία. Δεν θα κινδυνέψει, αλλά από την άλλη δεν αναμένεται να διεκδικήσει τις ευρωπαϊκές θέσεις.

 

Γιου Σι Ντι

Τι έκανε πέρυσι: Έκοψε πρώτη το νήμα στην δεύτερη κατηγορία, πανηγυρίζοντας 17 νίκες σε 27 ματς. Ως εκ τούτου επέστρεψε στα «σαλόνια» μετά το 2014, όταν και είχε υποβιβαστεί.

Προπονητής: Κόλι Ο’Νίλ. Ο 42χρονος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2014 και μετά την περσινή επιτυχία, δικαιωματικά πήρε το «οκ» για να κοουτσάρει την ομάδα και στην μεγάλη κατηγορία.

Έδρα: UCD Bowl (3.500)

Μεταγραφές: Δεν έχουν γίνει γνωστές οι νέες αφίξεις, αλλά αποχώρησαν οι Ο΄Κόνορ (Μ, 27/6) και Κουίν (Ε.).

Προετοιμασία: Δεν αγωνίστηκε σε πολλά φιλικά και έτσι δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Στην πρόβα τζενεράλε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αθλόουν Τάουν.

Εκτίμηση: Επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία και ως νεοφώτιστη είναι ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Πρωταρχικός στόχος η παραμονή, αλλά δύσκολα θα τον αποφύγει.

 

Φιν Χαρπς

Τι έκανε πέρυσι: Τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην μικρότερη κατηγορία και μόλις στο -3 από την πρώτη Γιου Σι Ντι. Οδηγήθηκε στα μπαράζ ανόδου και στον τελικό νίκησε τη Λίμερικ δύο φορές και επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία ενός χρόνου.

Προπονητής: Όλι Χόργκαν. Ο 50χρονος τεχνικός έκλεισε μια εξαετία στον πάγκο της ομάδας και αφού την επανέφερε στα «σαλόνια» πήρε την έγκριση να συνεχίσει το έργο του.

Έδρα: Finn Park (7.500)

Μεταγραφές: Αρκετές κινήσεις έκανε ο σύλλογος με στόχο φυσικά να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Ξεχωρίζουν η απόκτηση των Ντίσι (Α, 25/2) από Ντροχέντα, ΜακΆλιρ (Μ, 32/4) από Σλίγκο Ρόβερς, Κρετάρο (Ε, 25/2) επίσης από Σλίγκο.

Προετοιμασία: Καλές εντυπώσεις άφησε η Χαρπς στα φιλικά. Συνολικά έπαιξε πέντε αγώνες και μέτρησε τρεις νίκες. Ξεκινάει το πρωτάθλημα στην έδρα της Μποέμιανς.

Εκτίμηση: Είναι νεοφώτιστη και είναι λογικό να θεωρείται φαβορί για τον υποβιβασμό. Θα παλέψει για να σώσει τη χρονιά για να μην γίνει και πάλι «ασανσέρ».

Επιμέλεια: Δημήτρης Σεραφειμίδης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ