foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Asian Cup 2019: 4ος όμιλος

Αφιερώματα | 01 Ιαν 2019 17:02
Κύπελλο-Ασίας-2019-preview.jpg

Ο 4ος όμιλος του Asian Cup απαρτίζεται από Ιράκ, Ιράν, Βιετνάμ και Υεμένη.

Οι ομάδες

 

Ιράν

Παρότι το Ιράν είναι σταθερά από τις μεγάλες δυνάμεις της Ασίας, δεν έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή από το 1976, όταν και είχε κατακτήσει το 3ο διαδοχικό τρόπαιο. Στις 3 πιο πρόσφατες διοργανώσεις έφτασε έως τα προημιτελικά, κάτι που θεωρήθηκε παταγώδης αποτυχία. Τουλάχιστον φάνηκε να έκανε καλό ο πρόωρος αποκλεισμός πριν από τέσσερα χρόνια, καθώς ανασυντάχθηκε και έγινε η κορυφαία ομάδα της ηπείρου βάσει κατάταξη της ΦΙΦΑ (Ν. 29).

Το ρόστερ του Ιράν Τερματοφύλακες: Μπεϊρανβάντ, Νιαζμάντ, Αμπεντζαντέχ Αμυντικοί: Γκαφούρι, Ρεζαϊάν, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Καναανιζαντεγκάν, Χοσεϊνί, Πουραλικάντζι, Μονταζέρι Μέσοι: Μασούντ , Εμπραχίμι, Αμίρι, Γκόντος, Τοράμπι, Ντεζιαγκά, Τζαμπανμπάχ, Τσέσμι, Νουρολάχι Επιθετικοί: Ανσαριφάρντ, Ταρέμι, Αζμούν

Προπονητής: Ο πολύπειρος Κάρλος Κεϊρόζ βρίσκεται στον πάγκο από τον Απρίλιο του 2011 και είναι ο βασικός λόγος, που οι Ιρανοί πήραν τα πάνω τους. Βρέθηκε μία ανάσα από την απόλυση την προηγούμενη τετραετία, εντούτοις έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Επίσης, παρά το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την τιμωρία των γνωστών μας Χατζισαφί και Μασούντ τους κάλεσε κανονικά στην αποστολή.

Το αστέρι: Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι οι «Πέρσες» διαθέτουν την καλύτερη φουρνιά της ιστορίας τους. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν αρχίσει ήδη να παίρνουν μεταγραφή σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το αστέρι της εθνικής όμως είναι ο Σερντάρ Αζμούν (41/24), που στα 24 του δείχνει πιο ώριμος από ποτέ. Είχε ανακοινώσει προσωρινά την αποχώρηση του από την Εθνική μετά το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω της δριμείας κριτικής που δέχτηκε για τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η ασθένεια της μητέρας του. Τελικά πριν από δύο μήνες επέστρεψε στη διάθεση του Κάρλος Κεϊρόζ.

Απουσίες: Ο επιθετικός της Κλαμπ Μπριζ Καβέχ Ρεζαέι (11/1) θα λείψει λόγω τραυματισμού, ωστόσο υπάρχει ποιότητα για να καλυφθεί το κενό του. Εκτός έμειναν για τον ίδιο λόγο οι χαφ Εζατολάχι (28/1, Ρέντινγκ) και Χολιζαντέχ (Σαρλερουά, 6/3).

Εκτίμηση: Δικαίως οι Ιρανοί είναι από τα φαβορί για το τρόπαιο. Εξάλλου, έχουν περάσει 42 χρόνια από την τελευταία φορά που το κατέκτησαν και μοιάζουν πιο ώριμοι από ποτέ για να το καταφέρουν. Στο 2.40 βρίσκουμε να φτάσουν τουλάχιστον έως τα ημιτελικά της διοργάνωσης και αξίζει το ποντάρισμα.

 

Ιράκ

Πέρασαν 12 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που το Ιράκ έκανε το... έπος, φτάνοντας στην κορυφή της Ασίας. Ήταν τεράστια έκπληξη το γεγονός αυτό κυρίως λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατούσε στη χώρα κι έδωσε ελπίδα και χαρά στους πολίτες του. Φυσικά θέλει να πατήσει πάνω στην 4η θέση που κατέκτησε την προηγούμενη φορά, ενώ είχε και καλή παρουσία στα πρόσφατα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φτάνοντας έως τον τελευταίο γύρο.

Το ρόστερ του Ιράκ Τερματοφύλακες: Χασάν, Γκασίντ, Χαμίντ Αμυντικοί: Ιμπραχίμ, Πούτρος, Νατίκ, Φαέζ, Αντνάν, Μαουί, Σουλακά, Σαλίμ Μέσοι: Χαντί, Ρασίντ, Γιασίν, Ταρίκ, Ρεσάν, Ατουάν, Χουσνί, Αλί Επιθετικοί: Αλί, Χουσεΐν, Νταγούντ, Αμπάς

Προπονητής: Ο γνωστός για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό το 2003, Σρέτσκο Κάτανετς, βρίσκεται στον πάγκο από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δείγματα από επίσημα ματς δεν έχουμε ακόμα, ωστόσο έχει θετική εικόνα στα φιλικά, με αποκορύφωμα το 1-1 με τη Σαουδική Αραβία στην Τζέντα (ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις).

Το αστέρι: Ο αριστερός εξτρέμ της ιρανικής Έστεγκλαλ, Χουμάν Ταρίκ είναι το μελλοντικό αστέρι της χώρας. Στα 22 του μετράει ήδη 50 συμμετοχές και δύο τέρματα με το εθνόσημο. Έχει φτάσει δύο φορές στην κορυφή της Ασίας με την ιρακινή Αλ Κούβα, μετρώντας 2 σερί κατακτήσεις του αντίστοιχου Γιουρόπα και μοιάζει να είναι θέμα χρόνου για να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη.

Απουσίες: Θα λείψουν λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Μουσταφά Ναντίν (28/4) και ο μέσος Τζάστιν Μεράμ (29/3), που αγωνίζεται στην MLS με το Κολόμπους.

Εκτίμηση: Οι Ιρακινοί πραγματοποιούν σταθερά καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης από τη φάση των ομίλων. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν τουλάχιστον στα προημιτελικά, αφού διαθέτουν και καλό υλικό. Το 1.85 αξίζει να παιχτεί, αφού το περιμέναμε λίγο χαμηλότερα.

 

Βιετνάμ

Αυτή θα είναι μόλις η τέταρτη συμμετοχή του στη διοργάνωση και η 2η από το μακρινό 1960. Φαίνεται να υπάρχει αρκετά καλή φουρνιά παικτών, αφού πέρυσι η U23 έφτασε έως τον τελικό του Κυπέλλου Ασίας και όπως είναι λογικό οι περισσότεροι από αυτούς θα πλαισιώσουν την αποστολή για το φετινό τουρνουά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στο εθνικό πρωτάθλημα.

Το ρόστερ του Βιετνάμ Τερματοφύλακες: Ντουνγκ, Λαμ, Μαν Αμυντικοί: Χάι, Ντουνγκ, Χάου, Ντούι, Ντούι Μαν, Τσανγκ, Τάι Μέσοι: Τρουόνγκ, Χοάνγκ, Χούι, Χουνγκ Ντουνγκ, Χάι, Χουνγκ, Βουόνγκ Επιθετικοί: Τοάν, Τσιν, Φουόνγκ, Ντουκ, Λιν, Ντάι

Προπονητής: Ο Παρκ Χανγκ Σέο οδήγησε την U23 στη 2η θέση πριν από ένα χρόνο. Έχει κάνει καλή δουλειά σε όποια ομάδα εργάστηκε στη χώρα του. Δεν πρόκειται να διασυρθεί και θα παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο.

Το αστέρι: Ο μεσοεπιθετικός Νγκουγιές Τρονγκ Χοάνγκ (57/12) στα 29 του είναι ο παίκτης, που θα προσπαθήσει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά στην αποστολή και ο πιο έμπειρος.

Απουσίες: Χωρίς σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, αφού ο Ν.Κορεάτης τεχνικός προτίμησε να αφήσει πολλές παλιοσειρές εκτός και να δουλέψει με σκοπό να έρθουν οι επιτυχίες σε επίπεδο ανδρών τα επόμενα χρόνια.

Εκτίμηση: Υπάρχει ενθουσιασμός στο Βιετνάμ και θα βάλει δύσκολα σε Ιράν – Ιράκ. Το ματς με την Υεμένη είναι θεωρητικά πολύ εύκολο και αν το πάρει θα έχει πολλές πιθανότητες για να προκριθεί. Να περάσει από τη φάση των ομίλων (έστω και ως καλύτερη 3η) πληρώνει 2.30 και μπορεί να παιχτεί.

 

Υεμένη

Αυτή θα είναι η παρθενική συμμετοχής της Υεμένης στο Κύπελλο Ασίας. Κατάφερε να πάρει την πρόκριση με τη 2η θέση στον όμιλο με Φιλιππίνες, Τατζικιστάν και Νεπάλ. Είναι από μόνο του τεράστιο επίτευγμα αυτό, καθώς η δυναμική της είναι πολύ μικρή.

Το ρόστερ της Υεμένης Τερματοφύλακες: Αγιάς, Σαΐντ, Χακίμι Αμυντικοί: Σαάντ, Ομάρ, Αλ Γκουμαέι, Μαντί, Αλ Ζουμπαϊρί, Χαμσάν, Αλ Σαρορί, Μποσκάν Μέσοι: Χαζαέα, Αμπντουλακίμ Αλ Σαρορί, Αλ Κγιατ, Αλ Σασί, Αλ Ματαρί, Αλ Χαϊφί, Αμπντουλάχ, Μπα Ρόουις Επιθετικοί: Αμντουλράμπ, Αλ Χαγκρί, Μοχάμεντ, Αλί Μανσούρ

Προπονητής: Ο Τσέχος Γιαν Κότσιαν κλήθηκε να καθοδηγήσει την Υεμένη στο Κύπελλο Ασίας πριν από δύο μήνες. Στα φιλικά έχει εμφανίσει αρκετά καλό πρόσωπο ανασταλτικά και πολύ δύσκολα θα διασυρθεί, εντούτοις φαίνεται να αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Το αστέρι: Ο επιθετικός Αλά Αλ Σασί (58/11) θα προσπαθήσει να κάνει τη διαφορά, παρότι έχει να σκοράρει σχεδόν δύο χρόνια με το εθνόσημο. Έχει αγωνιστεί σε καλούς αραβικούς συλλόγους στο παρελθόν και φέτος τον βρίσκουμε στην Αλ Σαλίγια του Κατάρ.

Απουσίες: Δεν υπήρξαν προβλήματα τραυματισμών για τον Κότσιαν, του οποίου οι επιλογές είναι οι αναμενόμενες.

Εκτίμηση: Είναι τεράστια επιτυχία για την Υεμένη ότι έφτασε μέχρι εδώ. Πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση, δεν βλέπουμε τον τρόπο που θα μπορέσει να πάρει τουλάχιστον κάποιο βαθμό και μάλλον θα μείνει «άσφαιρη»…

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ