foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Asian Cup 2019: 3ος όμιλος

Αφιερώματα | 31 Δεκ 2018 12:01
Κύπελλο-Ασίας-2019-preview.jpg

Ο 3ος όμιλος του Asian Cup απαρτίζεται από Νότια Κορέα, Κίνα, Κιργιστάν και Φιλιππίνες.

Οι ομάδες

 

Νότια Κορέα

Από το μακρινό 1960 έχει να φτάσει στην κορυφή της Ασίας η Ν.Κορέα, η οποία ήταν φιναλίστ στην προηγούμενη διοργάνωση και λύγισε από την Αυστραλία στην παράταση. Από το 2007 τερματίζει σταθερά στην τριάδα του Κυπέλλου Ασίας.

Το ρόστερ της Ν.Κορέας Τερματοφύλακες: Σέουνγκ – Γκγιου, Τζιν Χγιέον, Χγιέουν Γου Αμυντικοί: Γιουνγκ Κβον, Γιονγκ, Τζιν Σου, Τσουλ, Μιν Τζάε, Σέουνγκ Χγιουν, Κγιουνγκ Γον, Μουν Χουάν Μέσοι: Σουνγκ Γιουένγκ, Τσανγκ Γιονγκ, Χέουνγκ Μιν, Τζα Τσέολ, Τζάε Σουνγκ, Γου Γιουνγκ, Χι Τσαν, Σε Τζονγκ, Ιν Μπέο,. Σανγκ Χο Επιθετικοί: Ντονγκ Γον, Ουί Τζο

Προπονητής: Ο γνωστός από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Πάουλο Μπέντο, βρίσκεται στον πάγκο από το καλοκαίρι και ενώ λίγο νωρίτερα είχε «τελειώσει» από το πρωτάθλημα της Κίνας και τη Λιφάν, αφού οι εμφανίσεις της ομάδας ήταν αποκαρδιωτικές.

Το αστέρι: Ο σούπέρ σταρ της Τότεναμ Σονγκ Χέουν – Μιν (74/23) είναι ο ηγέτης και της Εθνικής. Θα είναι διαθέσιμος όμως από το τελευταίο ματς του ομίλου κι έπειτα, αφού τον χρειάζεται η αγγλική ομάδα για τις υποχρεώσεις της εντός συνόρων.

Απουσίες: Ο παικτάρας Ναμ Τάε – Χε (44/6) είναι από τους μεγάλους απόντες του φετινού τουρνουά. Ο ηγέτης της Αλ Ντουχαΐλ έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού κι ενώ πραγματοποιούσε σούπερ εμφανίσεις στο πρωτάθλημα του Κατάρ.

Εκτίμηση: Οι Νοτιοκορεάτες έχουν σταθερά καλή πορεία σε κάθε τουρνουά, αλλά φαίνεται να υπάρχει θέμα με τον Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καταφέρει κάτι καλό τα τελευταία χρόνια και είναι ερώτημα το αν θα μπορέσει να πετύχει στους «τίγρεις».

 

Κίνα

Συμμετέχει σταθερά στη διοργάνωση από το 196 και μετά. Καλύτερη επίδοση της ήταν το 2004 όταν και ηττήθηκε στον τελικό 3-1 από την Ιαπωνία. Έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες κι επενδύσεις για να επιστρέφει στο προσκήνιο. Είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στο τουρνουά (28.74 έτη). Ο αρχηγός Ζενγκ Ζι (114/15) θα συμμετάσχει για 4η φορά στην καριέρα του σε Κύπελλο Ασίας.

Το ρόστερ της Κίνας Τερματοφύλακες: Τζουνλίνγκ, Νταλέι, Γκουάνμπο Αμυντικοί: Λιου Γιμίνγκ, Γιου Γανγκ, Σι Κε, Ζανγκ Λινπένγκ, Φενγκ Ξιαοτίνγκ, Ζανγκ Τσεντόνγκ, Λιου Γιανγκ Μέσοι: Ζάο Ξουρί, Ζενγκ Ζι, Χάο Τζουνμίν, Τσι Ζονγκούο, Γου Ξι, Τζιν Τζινγκντάο, Γιου Χαντσάο, Πιαο Τσενγκ Επιθετικοί: Γου Λέι, Ξιάο Ζι, Γέι Σιχάο, Γκάο Λιν, Γιου Νταμπάο

Ο προπονητής: Φαινόταν να αλλάζει επίπεδο της εθνική της Κίνας πριν από δύο χρόνια, όταν ανέλαβε ο Μαρσέλο Λίπι. Έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις, αλλά η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας χάθηκε κυρίως επειδή ο πολύπειρος Ιταλός ανέλαβε από τον δεύτερο γύρο κι έπειτα. Βγάζει όμως κάκιστη εικόνα στα φιλικά τον τελευταίο χρόνο και υπάρχει δριμεία κριτική από τα Μ.Μ.Ε. της χώρας και ο άνθρωπος που υποδέχτηκαν ως «Μεσσία» οι Κινέζοι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν μετά τη λήξη του τουρνουά.

Το αστέρι: Ο Κινέζος «Μέσι» Γου Λέι (59/13) κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Είναι η ευκαιρία του να πάρει στις πλάτες του την Εθνική και να γίνει ο ηγέτης, αφού με τη φανέλα της Σανγκάη ΣΙΠΓ έχει 151 τέρματα σε 296 εμφανίσεις!

Απουσίες: Με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Εκτός έμειναν ο τερματοφύλακας Τσενγκ (42/0), ο αριστερός μπακ Ξουεπένγκ (32/0), αλλά και ο ποιοτικός μέσος Ζανγκ Ξιζέ (23/4).

Εκτίμηση: Σε κρίση η Κίνα, αλλά ο Λίπι είναι προπονητής που ξέρει πως να βρίσκει λύσεις. Οτιδήποτε άλλο πέρα από πρόκριση στην τετράδα θα είναι αποτυχία. Έχει το ρόστερ να φτάσει τουλάχιστον ως τα προημιτελικά.

 

Κιργιστάν

Αυτή θα είναι η παρθενική συμμετοχή του Κιργιστάν στο Κύπελλο Ασίας, αφού έως και το 1992 ήταν μέλος της Σοβιετικής Ένωσης. Σταθερά σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και δικαίως έφτασε ως εδώ.

Το ρόστερ του Κιργιστάν Τερματοφύλακες: Ματγιάς, Καντιρμπέκοφ, Κασούμπα Αμυντικοί: Κιτσίν, Κοζουμπάεφ, Λουσούποφ, Ακμάτοφ, Μάιερ, Ταγκόε Μέσοι: Ρουστάμοφ, Συντίκοφ, Μπερνχάρντ, Σαγκινμπάεφ, Αμπντολραχμάνοφ, Αχμέντοφ, Ουουλού, Ντουσχομπέκοφ, Μουσαμπέκοφ, Ζεμλιανούχιν, Ισραΐλοφ Επιθετικοί: Μουρζάεφ, Μπαρτυκάνοφ, Λουξ

Προπονητής: Ο Αλεξάντερ Κρεστινίν βρίσκεται στον πάγκο από το 2014, ενώ παράλληλα προπονεί και τη δύναμη του εγχώριου πρωταθλήματος, Ντορντόι. Είναι μόλις 40 ετών και κάνει αρκετά καλή δουλειά.

Το αστέρι: Ο Άντον Ζεμλιανουχίφ (25/12) είναι το αστέρι του Κιργιστάν. Μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά, αλλά και στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πραγματικό πολυεργαλείο για τον προπονητή του.

Απουσίες: Χωρίς σημαντικά προβλήματα τραυματισμών έγιναν οι επιλογές από τον νεαρό τεχνικό, που κάλεσε ότι καλύτερο είχε στη διάθεση του.

Εκτίμηση: Κακά τα ψέματα το Κιργιστάν έπιασε ταβάνι με τη συμμετοχή του στη διοργάνωση, εντούτοις πολύ δύσκολα θα διασυρθεί στον όμιλο. Όπως είναι λογικό η 3η θέση θα παιχτεί στο ματς με τις Φιλιππίνες.

 

Φιλιππίνες

Ντεμπούτο για τις Φιλιππίνες στη διοργάνωση. Είναι σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, καθώς η μόνιμη πρωταθλήτρια Σέρες έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις και το ρόστερ της αποτελεί και τον κορμό της Εθνικής.

Το ρόστερ των Φιλιππίνων Τερματοφύλακες: Βιγιαβουένα, Χάνσεν, Φάλκεσγκααρντ Αμυντικοί: Σίλβα, Μούργκα, Σάτο, Πάγια Μέσοι: Στράουμπ, Γούντλαντ, Οτ, Ράμσεϊ, Ριντ, Ινγκρέσο, Σροκ, Ταντόν, Μούλντερς, Γιανγκουσμπάντ Επιθετικοί: Μάικ Οτ, Μπέντιτς, Ντιζόν, Πατίνο, Ρέιτσελτ, Φιλ Γιανγκουσμπάντ

Προπονητής: Μόλις πριν από δύο μήνες ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών. Δεν έχει αφήσει πάντως θετικά δείγματα στα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Το αστέρι: Ο επιθετικός Φιλ Γιανγκσουμπάντ (105/52) είναι το αστέρι της εθνικής. Μπορεί να μην «έπιασε» στις Ακαδημίες της Τσέλσι από και όπου ξεκίνησε την καριέρα του, εντούτοις στο εγχώριο πρωτάθλημα και με την Εθνική σκοράρει κατά ριπάς.

Απουσίες: Η μεγαλύτερη απουσία είναι αυτή του τερματοφύλακα της Κάρντιφ, Νέιλ Εθέριντζ (62/0), ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλύρωτο.

Εκτίμηση: Έχουν τον ενθουσιασμό οι Φιλιππίνες και θα παίξουν χωρίς σκοπιμότητα. Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον έχει καταντήσει γυρολόγος πολυτελείας, όμως εμπνέει σεβασμό και κίνητρο στους παίκτες του. Μπορεί να παλέψει τουλάχιστον για την 3η θέση του ομίλου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ