foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ213
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Ντέρμπι-από-τελικούς…-Ανατολής.png

Ντέρμπι από τελικούς… Ανατολής

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
19 Οκτ 2018 21:16

Καλησπέρα στο «πιστό» κοινό της στήλης, που περίμενε για ώρα να ανέβει το σημερινό κείμενο. Οι Παρασκευές είναι ωραίες, γιατί αφενός ξημερώνει Σάββατο ξεκούραστο, αφετέρου νυχτώνει βραδιά με γεμάτο πρόγραμμα. Αν εξαιρέσεις το απόγευμα, που υπάρχει δουλίτσα, το βράδυ ξενυχτάς με αγώνες. Κι έχουμε σήμερα τρία ωραία ντέρμπι. Τα δύο στην Ανατολή κι ένα για κλείσιμο στη Δύση. Πάμε να τα δούμε.

02:00 Orlando Magic (1-0) – Charlotte Hornets (0-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5174

Betting Trends

*7-1 οι Hornets κόντρα στους Magic στα τελευταία 8, με το εκάστοτε χάντικαπ

*8-0 οι Hornets, δίχως χάντικαπ (απλή νίκη)

Κλασικό ντέρμπι Florida προχθές, με τους Magic αν και όχι καλύτεροι να παίρνουν το ματς κόντρα στους Heat (104-101). Αυτό που τους οδήγησε στη νίκη, το γεγονός ότι οι Heat ήταν άστοχοι. Μεγάλη εμφάνιση από Gordon, που έκλεισε την αναμέτρηση με 26p. και 16reb., ενώ τον είδαμε να έχει άνεση κι από τα 7.25. Σπουδαία εμφάνιση έκανε κι ο Walker, στην πρεμιέρα των Hornets, σκόραρε 41 πόντους, πλην όμως άστοχος στο τελευταίο σουτ, άρα και μοιραίος. Ήττα εντός από τους Bucks, 113-112 εντός. Το καλό σερί κόντρα στους Magic, αλλά και το γεγονός ότι παίζουν πιο γρήγορο μπάσκετ, δίνει προβάδισμα στους Hornets. Το 1.73 για απλή νίκη είναι οκ, δε θα έμπλεκα με χάντικαπ.

02:30 Brooklyn Nets (0-1) – New York Knicks (1-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5175

Betting Trends

6-2 υπέρ των Knicks, με το εκάστοτε χάντικαπ

Οι Knicks δε θα είναι φέτος κάτι ανταγωνιστικό, αλλά σίγουρα θα είναι μια ομάδα must watch. Όπως άλλωστε όλες όσες παίζουν μόνο για τη χαρά του αθλήματος και κόντρα σε επίσης αδύναμες ομάδες. Τέτοιο είναι και το σημερινό κόντρα στους Nets. Οι Knicks έρχονται από τη σπουδαία νίκη κόντρα στους Hawks (126-107 εντός), οι Nets ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες μέσα στο Detroit (103-100). Καλό το σερί των Knicks κόντρα στους Νets, παίζεται κι εδώ το διπλό. Δίχως χάντικαπ. Πιο ζεστά στο over, σε σχέση με το ματς από πάνω.

03:00 Memphis Grizzlies (0-1) – Atlanta Hawks (0-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5176

Betting Trends

*4 σερί under στα μεταξύ τους, στο εκάστοτε line

Καλές για ένα ημίχρονο αμφότερες, κόντρα σε Pacers και Knicks αντιστοίχως, πριν χάσουν επαφή με το σκορ στο δεύτερο. 111-83 από τους Pacers οι Grizzlies, 126-107 από τους Knicks οι Hawks. Σίγουρα η διαφορά δυναμικής των δύο δεν αποτυπώθηκε στην πρεμιέρα, αφού οι Grizzlies έχασαν από ομάδα από τα πάνω «ράφια» της Ανατολής. Είναι το φαβορί απόψε, αλλά δε θα έμπλεκα με το χάντικαπ -7.5 πόντων. Δεν χρειάζεται. Αντί αυτού, είδα λίγο τα line των παιχτών και βρήκα ενδιαφέρον στο over του Gasol σε p/as/reb. Κόντρα στους Pacers έφτασε στο 22, αλλά είχε να αντιμετωπίσει Turner, Sabonis, Young. Δεν παλεύονται. Σήμερα κόντρα στον Ισπανό θα σταθούν αμούστακα παιδάκια. Ε, νομίζω ότι δε θα δυσκολευτεί να κάνει το κομμάτι του και να φτάσει στο over29.5.

03:00 Minnesota Timberwolves (0-1) – Cleveland Cavaliers (0-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5178

Betting Trends

*Μετά από ήττα με 10 πόντους και άνω, στα τελευταία 2 χρόνια, οι Cavaliers μετρούν ρεκόρ 7-20 και με το χάντικαπ

*4 σερί over στα μεταξύ τους, στο εκάστοτε line

Δεν φάνηκε ιδιαιτέρως η κατάσταση – μπάχαλο στους Timberwolves, στην πρεμιέρα τους μέσα στο San Antonio. Ήττα με 112-108 στις λεπτομέρειες, με τον Butler να μετράει 23p/3as/7reb και τον Teague να είναι πρώτος σκόρερ των «λύκων» με 28 πόντους. Έπαιξε ελάχιστα του αναμενομένου ο Towns, μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια της ιστορίας. Απόψε υποδέχονται τους Cavaliers. Ηττήθηκαν σχετικά εύκολα από τους Raptors με 116-104, δείχνοντας έτσι ότι με τον LeBron σε άλλη πολιτεία δε θα είναι η περσινή ομάδα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα πόνταρα με ευκολία το -8.5 των Timberwolves. Τουλάχιστον όχι μέχρι το ρεπορτάζ από τα ενδότερα του locker room να αναφέρει ότι έχει επέλθει η απόλυτη ηρεμία. Αντί αυτού, ίσως πόνταρα στο over. Χαλαρή η άμυνα των Cavaliers, πλην όμως έχουν συνέπεια στο σκοράρισμα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

03:00 New Orleans Pelicans (1-0) – Sacramento Kings (0-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5179

Betting Trends

*4-3 υπέρ των Kings, με το εκάστοτε χάντικαπ

*4 στα 7 over στο εκάστοτε line, στα τελευταία μεταξύ τους

Έγραψα προχθές ότι οι Pelicans δεν έχουν άμυνα. Ή έπαιξαν αστεία άμυνα στην pre-season. Ξέχασα να αναφέρω ότι κι οι Rockets είναι ακριβώς το ίδιο. Κατά τα άλλα όπως το περίμενα το ματς, έγιναν 200 σουτ κι επιβεβαιώθηκαν όλα τα over. Εύκολα. Και τους Pelicans να κάνουν «παρέλαση» μέσα στο Houston, με 131-112. Απόψε υποδέχονται τους Kings, που άντεξαν κόντρα στους Jazz για τρεις περιόδους. Αρκετά up το τέμπο και στο δικό τους ματς, αν και μου δείχνουν ότι παίζουν και λίγο έξω από τα «νερά» τους, όταν τρέχουν. Σήμερα πάντως θα πρέπει να τρέξουν αν θέλουν να κάνουν κάτι καλό κόντρα στους Pelicans. To line στους 231.5 πόντους, το over είναι φαβορί. Με χάντικαπ δεν μπλέκω.

03:00 Toronto Raptors (1-0) – Boston Celtics (1-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5180

*Under, στο εκάστοτε line, σε 6 στα τελευταία 8 μεταξύ τους

*6-2 υπέρ των Raptors εσχάτως, με το εκάστοτε χάντικαπ

Το πρώτο από τα τρία ντέρμπι της βραδιάς και ίσως από τα προσεχώς για τους τελικούς της περιφέρειας. Αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη. Πρωταγωνιστής στο 116-104 επί των Cavaliers, ο Leonard για τους Raptors, με 24 πόντους και 13 ριμπάουντ. Έλαμψε και πάλι το «άστρο» του Tatum, στη νίκη των Celtics επί των 76ers (105-87), όπου «έγραψε» στατιστική με 23p/3as/9reb. Και οι δύο ομάδες έχουν καλούς σκόρερ, αλλά τα μεταξύ τους είναι ντέρμπι και κρίνονται συχνά από τις άμυνες. Υπάρχει και προϊστορία εσχάτως, οπότε προκρίνεται το under207.5. Σαν σημείο νίκης, ντέρμπι είναι, μπορεί να πάει παντού. Το μόνο ενδιαφέρον στη στατιστική, το γεγονός ότι στα τελευταία 11 μεταξύ τους, στα 10 κέρδισε ο γηπεδούχος.

03:30 Milwaukee Bucks (1-0) – Indiana Pacers (1-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5181

Betting Trends

*5 στα 8 under στο εκάστοτε line, στα τελευταία μεταξύ τους

Το δεύτερο ντέρμπι στη βραδιά και κατά πάσα πιθανότητα ανάμεσα στους δύο «μνηστήρες» για την πρωτιά στη Central. Άνετη νίκη με 111-83 κόντρα στους Grizzlies οι Pacers, που δεν είχαν κάποιον να ξεχωρίζει τρομερά, δεν γίνεται όμως να μην μνημονεύσω το double-double του Sabonis (14p/2as/15reb). Οι Bucks από την άλλη χρειάστηκαν την εμφάνιση του Αντετοκούνμπο, που είχε 25p/8as/18reb, για να φτάσουν στη νίκη με 113-112 μέσα στο Charlotte. Μάλιστα χρειάστηκε ο Γιάννης να σκοράρει δύο βολές στο τέλος του αγώνα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Αν κάτι βλέπω «ζεστά» στο συγκεκριμένο ματς, αυτό είναι το over. Οι Bucks έχουν γίνει πολύ πιο επιθετικοί φέτος σε σχέση με πέρυσι. Οι Pacers είναι ομάδα που παίζει επιθετικά από πέρυσι, οπότε ξέρει να παίζει σε up tempo. Δεν είναι μεγάλο το line των 214.5 πόντων, οπότε ένα ποντάρισμα στο over θα το κάνω.

05:30 Utah Jazz (1-0) – Golden State Warriors (1-0)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5183

Betting Trends

*7-4 υπέρ των Jazz στα τελευταία 11 μεταξύ τους, με το εκάστοτε χάντικαπ

Το πιο must watch ματς της βραδιάς. Οι Jazz με εντυπωσίασαν στην pre-season, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο πρώτο τους ματς κόντρα στους Kings, τους οποίους κέρδισαν με 123-117 μέσα στο Sacramento. Λιγότερο εντυπωσιακοί στη δική τους πρεμιέρα οι Warriors, κέρδισαν τους Thunder εντός έδρας, σε ένα όμως αρκετά κακό παιχνίδι. Το μπάσκετ που παίζουν οι Jazz είναι περισσότερο επιθετικό σε σχέση με πέρυσι. Κι απόψε οι Warriors ίσως δεν έχουν τον Iguodala. Έναν αμυντικό που θα τον χρειαστούν. Δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθουν σε αυτή τη συνθήκη και στο γρήγορο τέμπο των Jazz. Καλό αουτσάιντερ οι Jazz για ποντάρισμα, αλλά θα το ήθελα λίγο πιο ψηλά για να το ποντάρω. Μια καλύτερη ματιά στο over217.5.

05:30 Los Angeles Clippers (0-1) – Oklahoma City Thunder (0-1)Κωδ. ΟΠΑΠ: 5182

Betting Trends

*6-1 υπέρ των Thunder στα τελευταία 7 μεταξύ τους, με το εκάστοτε χάντικαπ

*4 στα 6 over στο εκάστοτε line, στα τελευταία μεταξύ τους

Το πάλεψαν κι οι Clippers κόντρα στους Nuggets στην πρεμιέρα, αλλά κι οι Thunder απέναντι στους Warriors. Ήττες και για τις δύο, 107-98 εντός οι Clippers, 108-100 στην έδρα των Warriors οι Thunder. Ντερμπάκι απόψε το μεταξύ τους και πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Από τη στιγμή δε, που κι ο Westbrook δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος. Το φέρνουν το over συχνά στα τελευταία ματς μεταξύ τους, αλλά οι Clippers κάνουν μια σημαντική προσπάθεια να παίξουν άμυνα. Παίχτη για να περιορίσει τον George έχουν (Bradley), οπότε κοιτάζω πιο «ζεστά» στο under213.5.

ΥΓ Ζητώ και πάλι συγνώμη για την καθυστέρηση, αφού τα ματς ήταν πολλά.

Ημερήσιο Status ΤραυματισμώνOrlando Magic - Charlotte Hornets-No Injuries
Brooklyn Nets - New York Knicks Nets – Rondae Hollis-Jefferson (hip) questionable.Nets – DeMarre Carroll (ankle) will not play.Nets – Allen Crabbe (ankle) probable.Nets – Shabazz Napier (hamstring) will not play.Nets – Alan Williams (ankle) will not play.Knicks – Kristaps Porzingis (knee) will not play.Knicks – Courtney Lee (neck) questionable.Knicks – Emmanuel Mudiay (ankle) questionable.Toronto Raptors - Boston Celtics Raptors – Delon Wright (thigh) will not play.Raptors – Chris Boucher (head) questionable.Celtics – Jabari Bird (personal) will not play.Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks Grizzlies – Marc Gasol (back) questionable.Grizzlies – JaMychal Green (knee) probable.Hawks  – John Collins (ankle) will not play.Hawks – Dewayne Dedmon (ankle) will not play.Hawks – Omari Spellman (ankle) will not play.Hawks – Justin Anderson (leg) will not play.Hawks – Daniel Hamilton (shoulder) will not play.Minnesota Timberwolves - Cleveland CavaliersTimberwolves – Justin Patton (foot) will not play.Cavaliers– J.R. Smith (elbow) questionable.New Orleans Pelicans - Sacramento KingsPelicans – Julius Randle (foot) probable.Kings – Bogdan Bogdanovic (knee) will not play.Kings – Kosta Koufos (hamstring) will not play.Milwaukee Bucks - Indiana PacersPacers – T.J. Leaf (ankle) will not play.Utah Jazz - Golden State WarriorsWarriors – DeMarcus Cousins (Achilles) will not play.Warriors– Andre Iguodala (calf) questionable.Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder Thunder – Russell Westbrook (knee) questionable.Thunder – Andre Roberson (knee) will not play.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
20/10
03:00
Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks Gasol over29.5p/as/reb 11.00 25 -11.00
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
20/10
03:30
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers Over214.5 11.00 118-101 +9.68
1.88
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Memphis Grizzlies - Atlanta Hawks
20/10 | 03:00
Stake
11.00
Result
25
Profit
-11.00
Σημείο:
Gasol over29.5p/as/reb
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers
20/10 | 03:30
Stake
11.00
Result
118-101
Profit
+9.68
Σημείο:
Over214.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
03/05
16:30
Καπίρης Κάρλος Αλκαράθ Να προκριθεί στον τελικό 10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Best Position H2H - Hossler/Ryder vs Horschel/Alexander 1 5.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Taylor/Hadwin To Finish Top-10 5.00
3.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Sigg/Hadley To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Hoge/McNealy To Finish Top-5 5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
12:00
The Biker Head to Head: F.Bagnaia vs M.Vinales: F.Bagnaia 10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
12:00
The Biker Ποιός αναβάτης θα κερδίσει τα Δοκιμαστικά 1: B.Binder 10.00
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
05:30
US Lover Los Angeles Kings - Edmonton Oilers Adrian Kempe To Score (Anytime) 5.00
2.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
03:10
US Lover Milwaukee Brewers - NY Yankees 2 5.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Να προκριθεί στον τελικό
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
F.Bagnaia
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Adrian Kempe To Score (Anytime)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος