foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ124
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αυστραλία, A-League: Preview σεζόν 2018-19

Previews Πρωταθλημάτων | 17 Οκτ 2018 13:36
australia_preview.jpg

Τρεις ομάδες θα παλέψουν και φέτος για το πρωτάθλημα της Α-League. Η Μέλμπουρν Βίκτορι έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ και δείχνει αποδυναμωμένη στην άμυνα, αλλά έκανε εντυπωσιακές κινήσεις με τους Χόντα και Τοϊβόνεν. Η Σίδνεϊ έχασε τους Μπόμπο και Μερτσεγιόφκι, αλλά και τον προπονητή Γκράχαμ Άρνολντ. Η Μέλμπουρν Σίτι θα είναι ανταγωνιστική, όμως δύσκολα θα μπει σφήνα ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Σύστημα Διεξαγωγής

Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής, που περιλαμβάνει 27 αγωνιστικές. Οι έξι πρώτες ομάδες θα παλέψουν για τον τρόπαιο μέσω των πλέι οφ. Οι δύο πρώτες παίζουν απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ, ενώ στον α’ γύρο θα αναμετρηθούν οι υπόλοιπες 4 σε νοκ άουτ αναμετρήσεις (3η-6η και 4η-5η). Οι ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα στη βαθμολογία έχουν και το πλεονέκτημα έδρας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βγαίνουν απευθείας στους ομίλους ο πρωταθλητής και ο δεύτερος στην κανονική διάρκεια, αλλά και η ομάδα που θα κατακτήσει τον μεγάλο τελικό. Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα.

Οι ομάδες της Α-League Αυστραλίας 

 

Μέλμπουρν Βίκτορι

Τι έκανε πέρσι: Η σεζόν ξεκίνησε κάκιστα, αλλά η «βαριά» φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας μίλησε στο τέλος. Μπορεί να έχασε την μάχη για τον τίτλο της κανονικής περιόδου, εντούτοις στους τελικούς έκανε την υπέρβαση και επέστρεψε στην κορυφή της χώρας.

Προπονητής: Ο Κέβιν Μάσκατ βρέθηκε πολλές φορές πέρυσι στο στόχαστρο των οπαδών, αλλά και μία ανάσα από την απόλυση. Γέννημα θρέμμα του συλλόγου ο εκρηκτικός πρώην διεθνής στόπερ. Έκλεισε την καριέρα του αγωνιζόμενος στο σύλλογο την εξαετία 2005-2011, από το 2009 ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός και από το 2013 ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή. Με την ομάδα συνολικά ως παίκτης και προπονητής έχει κατακτήσει 4 φορές τους τελικούς και 3 φορές τον τίτλο της κανονικής διάρκειας.

Έδρα: AAMI Park (30.050), Etihad Stadium (56.347)

Μεταγραφές: Για ακόμα μία σεζόν υπήρξαν πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ. Έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του Κεϊσούκε Χόντα, ενώ ανέβηκε επίπεδο με τους Όλα Τοϊβόνεν και Τζορτζ Νιντμάιγερ. Συνολικά αποχώρησαν δέκα παίκτες με σημαντικότερους τον περσινό MVP του πρωταθλήματος Λερόι Τζορτζ, τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος με 114 γκολ Μπεσάρτ Μπερίσα, τον Αυστραλό διεθνή αμυντικό Ρις Γουίλιαμς και τον ταλαντούχο εξτρέμ Κριστιάν Θεοχάρους, που έφυγε για την Γκλάντμπαχ.

Προετοιμασία: Στα σημαντικότερα φιλικά που έδωσε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 απέναντι σε Γουόντερερς και Μπρισμπέιν Ρόαρ.

Εκτίμηση: Η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστήσει, αφού οτιδήποτε πέρα από τίτλο θα σημαίνει αυτόματα και αποτυχία. Μπορεί να υπήρξε αποκλεισμός «σοκ» στους «16» του Κυπέλλου από την ερασιτεχνική Άπια (4-2 εκτός), εντούτοις ο Μάσκατ είναι σπουδαίος προπονητής και μπορεί να την οδηγήσει στο repeat.

 

Νιουκαστλ Τζετς

Τι έκανε πέρσι: Ήταν η μεγάλη έκπληξη της περσινής σεζόν. Έφτασε μία ανάσα από τον τρόπαιο στους τελικούς, αλλά ηττήθηκε 0-1 από τη Βίκτορι στον μεγάλο τελικό.

Προπονητής: Ο Σκωτσέζος Έρνιε Μέρικ είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς στην ιστορία της χώρας. Εργατικός, παίζει χωρίς σκοπιμότητες και ξέρει να βελτιώνει τις αδυναμίες της ομάδας του.

Έδρα: McDonald Jones Stadium (33.000)

Μεταγραφές: Θα κάνει λογικά τη διαφορά ο επιθετικός Τζαΐρ, που στο παρελθόν έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τη Ν.Κορέα. Θα βοηθήσει και ο εξτρέμ Όστιν. Δεν έπεισε ο γνωστός μας Πατίτο Ροντρίγκεζ και αποτελεί παρελθόν. Θα λείψουν και ο ταλαντούχος χαφ ΜακΓκρί, όπως και ο γκολκίπερ Ντάνκαν.

Προετοιμασία: Στην πρόβα τζενεράλε έδειξε πανέτοιμη επικρατώντας 4-0 των Γουόντερερς. Στο έτερο σημαντικό φιλικό αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τους Μάρινερς.

Εκτίμηση: Δύσκολα θα πραγματοποιήσει την περσινή πορεία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τερματίσει στην πρώτη τριάδα. Δεν πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο ρόστερ και αναμένεται να μας προσφέρει και φέτος θέαμα.

 

Σίδνεϊ

Τι έκανε πέρσι: Ξεκίνησε δυναμικά η τέως πρωταθλήτρια κατακτώντας το πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου για δεύτερη σερί σεζόν, αλλά και το Κύπελλο. Κόστισε όμως η ανακοίνωση ότι ο προπονητής Γκράχαμ Άρνολντ θα αναλάμβανε την εθνική στο τέλος της χρονιάς και αποκλείστηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Προπονητής: Σίγουρα είναι τεράστιο το κενό που άφησε ο προπονητής Γκράχαμ Άρντολντ. Ο Στίβεν Κόριτσα από το 2010 εργαζόταν στις ακαδημίες, ενώ είχε διατελέσει χρέη υπηρεσιακού το 2012. Επίσης αγωνίστηκε ως παίκτης στον σύλλογο από το 2005 έως το 2010, που κρέμασε τα παπούτσια του.

Έδρα: Jubilee Stadium (20.505), Leichhardt Oval (20.000), Sydney Cricket Ground (48.000)

Μεταγραφές: Οι σημαντικότερες αποχωρήσεις ήταν αυτές των Μπόμπο (27/27) και Μερτσεγιόφσκι (25/13), εντούτοις οι Λα Φόντρ και Σιεμ Ντε Γιονγκ λογικά θα βοηθήσουν. Επίσης μεγάλο στοίχημα είναι και η απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Ντε Σίλβα.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο τεστ κόντρα στους Μάρινερς την περασμένη βδομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και επιβλήθηκε εύκολα 2-0. Αμφότερες έπαιξαν με βασικό σχήμα. Στο Κύπελλο έχει φτάσει στον τελικό, όπου σε περίπου δύο βδομάδες θα παίξει εντός έδρας με την Αδελαΐδα.

Εκτίμηση: Σίγουρα στα μάτια μου δεν είναι το φαβορί για τον τίτλο. Μπορεί να έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά έχουν υπάρξει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και είναι άγνωστο αν θα αποδώσουν τα μεταγραφικά αποκτήματα. Πάντως, θα είναι από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος.

 

Μέλμπουρν Σίτι

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 3η θέση και έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, εντούτοις γνώρισε την ολική ανατροπή από τους Τζετς στον ημιτελικό.

Προπονητής: Ο Άγγλος τεχνικός Γουόρεν Τζόις άφησε θετικά δείγματα στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Δεν έδειξε να πτοείται από τη «μίνι κρίση» κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία.

Έδρα: AAMI Park (30.050)

Μεταγραφές: Στηρίζει πολλά στον Βέλγο αμυντικό Ντε Λαέτ, ο οποίος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Λέστερ. Σημαντική μεταγραφή ήταν και αυτή του χαφ ΜακΓκρί, ενώ λογικά βοηθήσει ο επιθετικός Ο’ Χάλαραν. Συνολικά αποχώρησαν 11 παίκτες και είναι πλήγμα η απώλεια του ταλαντούχου εξτρέμ Αρζάνι για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Προετοιμασία: Έδειξε πανέτοιμη πριν από λίγες μέρες επικρατώντας 4-1 των Γουόντερερς. Στο Κύπελλο προχώρησε μέχρι τα προημιτελικά, ωστόσο ηττήθηκε 1-2 από τους Γουόντερερς.

Εκτίμηση: Θα είναι και πάλι από τις ομάδες που θα διακριθούν και πιθανότατα θα τερματίσει στην πρώτη τριάδα. Άγνωστο βέβαια αν θα καταφέρει στους τελικούς, αφού δεν διαθέτει «βαριά» φανέλα.

 

Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Έφτασε μία ανάσα από τα ημιτελικά των πλέι οφ, αλλά ηττήθηκε 2-1 από τη Μέλμπουρν Βίκτορι με ανατροπή στο τέλος. Έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ηττήθηκε από τη Σίδνεϊ.

Προπονητής: Ο Γερμανός Μάρκο Κουρζ έκανε πολύ καλή δουλειά στην πρώτη του σεζόν. Ενδεικτικό είναι ότι πολλοί προπονητές μιλάνε με πολύ καλά λόγια για τον ίδιο. Ακούστηκε το όνομα του για τη Σίδνεϊ, αλλά τελικά παρέμεινε.

Έδρα: Coopers Stadium (16.500)

Μεταγραφές: Ο μοναδικός που θα της λείψει είναι ο Τούρκος στόπερ Γκιουλούμ. Αναμένεται να βοηθήσουν ο αμυντικός Γιάκομπσεν, ο χαφ Γκουντγουίν και ο Γερμανός μέσος Μίρκο Μπόλαντ, στον οποίο ποντάρει πολλά.

Προετοιμασία: Έδειξε πολύ καλά δείγματα φτάνοντας και φέτος στον τελικό του Κυπέλλου. Επιβλήθηκε 3-0 εντός των Μάρινερς, 1-0 εκτός των Κουίσλαντ Λάιονς, 2-0 εκτός της Άπια και 2-0 εκτός των Μπεντλέιγκ Γκρινς.

Εκτίμηση: Τα δείγματα είναι θετικά, ενώ έχει καλό και εργατικό προπονητή. Αναμένεται να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι και λογικά θα μπει στους τελικούς.

 

Μπρισμπέιν

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην έκτη θέση και μπήκε οριακά στα πλέι οφ, εντούτοις δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική στον α’ γύρο κόντρα στη Μέλμπουρν Σίτι και ηττήθηκε δικαίως 2-0.

Προπονητής: Ο βετεράνος πρώην διεθνής επιθετικός Τζον Αλοΐζι βρίσκεται στον πάγκο για περίπου 3.5 χρόνια. Κάνει καλή δουλειά και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου και της διοίκησης.

Έδρα: Suncorp Stadium (52.500)

Μεταγραφές: Αποχώρησαν αρκετοί μεγάλοι ηλικιακά παίκτες. Λογικά θα βοηθήσουν ο επιθετικός Τάγκαρτ, ο μέσος Μάουκ και ο μέσος Άλεξ Λόπεζ. Περιμένει πολλά από τον Δανό εξτρέμ Τομπίας Μίκελσεν.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό ματς αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1, κόντρα στη Σίδνεϊ. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στους «32» από τη Μέλμπουρν Σίτι χάνοντας 0-1 στην παράταση.

Εκτίμηση: Φαινομενικά βγαίνει κερδισμένη από το πάρε – δώσε στο μεταγραφικό παζάρι. Αν καταφέρει να βρει ρυθμό επιθετικά, μπορεί τουλάχιστον να μπει στην εξάδα.

 

Σίδνεϊ Γουόντερερς

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στην έβδομη θέση. Αυτοκτόνησε χάνοντας 2-3 από την Αδελαΐδα την τελευταία αγωνιστική, μένοντας εκτός πλέι οφ.

Προπονητής: Ο Γερμανός τεχνικός Μάρκους Μπάμπελ ανέλαβε φέτος αντί του Ισπανού Τζόσεπ Γκουμπάου που απολύθηκε. Δεν φαίνεται πάντως να είναι η ιδανική επιλογή για τον πάγκο ο Μπάμπελ, αφού ο πρώην τεχνικός των Στουτγγάρδη, Χέρτα, Χόφενχαϊμ και Λουκέρνη, μετράει μόνο αποτυχίες στην καριέρα του.

Έδρα: Spotless Stadium (24.000), ANZ Stadium (84.000)

Μεταγραφές: Πραγματοποίησε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και συνολικά αποχώρησαν εφτά παίκτες. Ψώνισε κυρίως μέτριους προς καλούς παίκτες από την Αυστραλία. Λογικά θα βοηθήσει ο Γερμανός αμυντικός Πάτρικ Ζίκλερ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο σταρ Αλεξάντερ Μπαουμχογιάν.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό ηττήθηκε πριν από λίγες μέρες 4-1 από τη Μέλμπουρν Σίτι. Στο Κύπελλο έφτασε ως τα ημιτελικά, αλλά ηττήθηκε 0-3 από τη μισητή Σίδνεϊ.

Εκτίμηση: Μόνο οι φανέλες έχουν μείνει να θυμίζουν το έπος από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας του 2014. Αν πιάσουν οι μεταγραφές θα μπορέσει να μπει στα πλέι οφ, αλλά δεν εμπνέει και εμπιστοσύνη ο κόουτς Μπάμπελ.

 

Περθ Γκλόρι

Τι έκανε πέρσι: Απογοήτευσε τερματίζοντας στην 8η θέση και μένοντας εκτός πλέι οφ. Πολλές αμυντικές αδυναμίες, ενώ και εκτός έδρας έχανε σχεδόν όλη τη δυναμική της.

Προπονητής: Ο Τόνι Πόποβιτς ανέλαβε φέτος αντί του Άγγλου Κένι Λόουε, ο οποίος απολύθηκε. Ο νέος Αυστραλός τεχνικός έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο παρελθόν στους Γουόντερερς, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας του 2014.

Έδρα: Νιb Stadium (20.500)

Μεταγραφές: Με έξυπνες κινήσεις «θωράκισε» την άμυνα της, που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της. Μοναδικός που θα της λείψει είναι ο επιθετικός Τάγκαρτ (14/8).

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό ματς που έδωσε ηττήθηκε 0-1 από την Τσέλσι. Στο Κύπελλο πάντως φάνηκε ανέτοιμη χάνοντας 0-1 από τη Μέλμπουρν Βίκτορι στους «32»

Εκτίμηση: Πήρε καλό προπονητή και έδεσε στην άμυνα. Αν μπορέσει να βελτιώσει και τις εκτός έδρας αδυναμίες της, θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

 

Ουέλινγκτον Φίνιξ

Τι έκανε πέρσι: Ήταν και παραμένει ξεκάθαρα η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Τερμάτισε στην 9η θέση μόλις ένα βαθμό πάνω από τους Μάρινερς.

Προπονητής: Είναι ρίσκο η επιλογή του άπειρου Μαρκ Ρουντάν, ο οποίος αντικαθιστά τον υπηρεσιακό Κρις Γκρινάρς. Ο νέος τεχνικός δεν έχει εργαστεί ξανά σαν προπονητής σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Έδρα: Westpac Stadium (34.500)

Μεταγραφές: Mε εξαίρεση τον Σέρβο επιθετικό Καλουντέροβιτς (23/9) δεν θα της λείψει κάποιος από αυτούς που αποχώρησαν. Αναμένεται να κάνει τη διαφορά η απόκτηση του Στίιβεν Τέιλορ στην άμυνα. Λογικά θα βοηθήσει ο Πολωνός μέσος Κοπτσζίνσκι. Άγνωστο αν θα κάνει τη διαφορά ο γκολκίπερ Κουρτό, που δεν έπαιζε βασικός τα τελευταία χρόνια στις ομάδες, τις οποίες αγωνιζόταν.

Προετοιμασία: Στο Κύπελλο απογοήτευσε χάνοντας 1-0 από την ερασιτεχνική Μπεντλέιγκχ Γκρινς. Σημείωσε αρκετές νίκες στα φιλικά που έδωσε, αλλά απέναντι σε ερασιτεχνικούς συλλόγους.

Εκτίμηση: Είναι με διαφορά και φέτος η πιο αδύναμη της κατηγορίας. Δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά, ακόμα και αν έκανε καλές μεταγραφικές κινήσεις.

 

Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισαν αναμενόμενα στην τελευταία θέση. Έχει πέσει αισθητά η ποιότητα του ρόστερ εδώ και χρόνια για μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Αυστραλίας.

Προπονητής: Ο Άγγλος Μάικ Μούλβεϊ ανέλαβε φέτος αντί του υπηρεσιακού Γουέιν Ο’ Σάλιβαν. Έχει δείξει θετικά δείγματα στον πάγκο της Μπρισμπέιν στο παρελθόν, καθώς το 2014 κέρδισε το πρωτάθλημα στην κανονική διάρκεια, αλλά και τους τελικούς.

Έδρα: Central Coast Stadium (20.059)

Μεταγραφές: Ακολούθησε γενικό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και συνολικά αποχώρησαν 12 παίκτες. Θα λείψει σίγουρα ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Ντε Σίλβα (21/3), που παραχωρήθηκε δανεικός στη Σίδνεϊ. Έκανε καλές μεταγραφές με αυτή του Σκωτσέζου σούπερ σταρ Ρος ΜακΚόρμακ να ξεχωρίζει. Η απόκτηση φυσικά του Γιουσέιν Μπολτ είναι ένα μεγάλο στοίχημα.

Προετοιμασία: Στο σημαντικότερο φιλικό αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τους Τζετς. Στο Κύπελλο ήταν απογοητευτική η εμφάνιση, κόντρα στην Αδελαΐδα (3-0 εκτός).

Εκτίμηση: Είναι το μεγάλο ερωτηματικό της φετινής χρονιάς. Αποκτήθηκαν καλοί και έμπειροι παίκτες, αλλά είναι άγνωστο αν θα αποδώσουν άμεσα.

Δημήτρης Σιώρης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ