foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Με-απόντες-τους-καλύτερους-οι-Warriors.png

Με απόντες τους καλύτερους οι Warriors

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
05 Οκτ 2018 20:43

Καλησπερίζω την παρέα μας, στο πρώτο γιγάντιο κουπόνι της χρονιάς για το NBA. Έστω και σε συνθήκη pre-season. 11 παιχνίδια στο πρόγραμμα, όχι όμως κάποιο συγκλονιστικό ντέρμπι. Ξεχωρίζουν τα Wizards – Heat, Timberwolves – Thunder και Spurs – Pistons.

02:00 Washington Wizards – Miami HeatΚωδ. ΟΠΑΠ: 5383

Με ήττες το ξεκίνημα αμφότερων στην pre-season, 0-1 το ρεκόρ των Wizzards, στο 0-2 αυτό των Heat. 2/2 double μετράει έως τώρα ο Whiteside, παρά τις δύο ήττες των Heat. Η δεύτερη πολύ άνετα, με 122-113 από τους Hornets. Μια ημέρα νωρίτερα έπαιζαν (την Τρίτη) οι Wizards, έχασαν στις λεπτομέρειες από τους Knicks στην παράταση. Με αρκετές απουσίες οι Heat στα δύο προηγούμενα ματς, ελπίδες για επιστροφή έχουν μόνο οι Tyler Johnson και Josh Richardson. Βέβαια, το μυαλό όλων στον οργανισμό των Heat είναι στη συμφωνία με τον Butler, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά. Ζορίζονται αρκετά οι Heat στο γρήγορο τέμπο κι οι Wizards είναι ομάδα που παίζει έτσι. Υπάρχουν κι οι απουσίες  για την ομάδα του Spoelstra, οπότε πάμε προς τον άσο.

02:00 Orlando Magic – FlamengoΚωδ. ΟΠΑΠ: 5433

Παιχνίδι δίχως έντονο ανταγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού οι Magic είναι αρκετά επίπεδα πάνω από τη βραζιλιάνικη Flamengo. Η ομάδα από τη Florida έπαιζε πριν τρία βράδια με τους 76ers, από τους οποίους ηττήθηκε με 120-114. Δίχως απουσίες οι Magic στο συγκεκριμένο ματς, με τον Clifford να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίχτες. Θετικό το πρώτο δείγμα γραφής από τον Vucevic, που μέτρησε 20p. και 5reb. Για σήμερα, δεδομένη η νίκη των Magic, σαν στοιχηματική αξία θα πήγαινα στο over194.5, με το σκεπτικό ότι οι Magic απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο μπορούν να σκοράρουν κοντά στους 120-125 πόντους.

02:00 Toronto Raptors – Melbourne UnitedΚωδ. ΟΠΑΠ: 5056

Ακόμα ένα παιχνίδι στο πλαίσιο των Global Games και συγκεκριμένα ανάμεσα στις ομάδες που ήρθαν από την Αυστραλία κι αυτές του NBA. Οι Raptors κέρδισαν τους Blazers στον Καναδά, στο πρώτο τους φιλικό για να ηττηθούν στο δεύτερο από τους Jazz. Παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει πιο απελευθερωμένος ο Leonard, στο νέο του περιβάλλον. Οι Melbourn από την άλλη, ένα ματς έπαιξαν ως τώρα στην Αμερική, ηττήθηκαν με 104-84 από τους 76ers. Τεράστια η διαφορά δυναμικής, στις ορέξεις των Raptors το χάντικαπ των -23.5 πόντων. Δίχως στοιχηματική αξία και το line 203.5 πόντων. Μόνο από στατιστικής πλευράς, οι Melbourne κόντρα σε ομάδες του NBA επιβεβαιώνουν 2/2 το under.

02:30 New York Knicks – New Orleans PelicansΚωδ. ΟΠΑΠ: 5384

Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα γραφής των Knicks, που στο φιλικό τους κόντρα στους Wizards επικράτησαν με 124-121. Προχθές έπαιξαν κόντρα στους Netς, τους κέρδισαν κι αυτούς εκτός έδρας. Απόψε υποδέχονται στο «Μεγάλο Μήλο» τους Pelicans. Που στη δική τους pre-season μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Κοινό χαρακτηριστικά και των τεσσάρων παιχνιδιών ότι το σκορ ξέφυγε πάρα πολύ. Παίζεται γρήγορο μπάσκετ στα παιχνίδια και των δύο ομάδων, ενώ είναι πολύ κακή η αμυντική τους συμπεριφορά. Εξ ου και το line στους 229.5 σήμερα. Το βρίσκω κάπως ψηλό, για παιχνίδι σε pre-season. Εξάλλου, καλή η επίθεση, αλλά νομίζω ότι ο Gentry θα θελήσει να δει και λίγη προσπάθεια να παίξει άμυνα η ομάδα του. Με λογική το ποντάρισμα στο under229.5.

03:00 Memphis Grizzlies – Atlanta HawksΚωδ. ΟΠΑΠ: 5385

Κόντρα στους ασταμάτητους Rockets, οι Grizzlies ηττήθηκαν προχθές με 131-115. Το βασικό για τον Bickerstaff είναι ότι είδε τους παίχτες του υγιείς. Αυτό είναι το βασικό για τους φετινούς Grizzlies, που σταθερά «πονούν» στο κομμάτι των τραυματισμών τα τελευταία χρόνια. Οι Hawks επικράτησαν στη δική τους πρεμιέρα, με 116-102 των Pelicans. Σίγουρα δεν είναι κάποιο ενδιαφέρον project οι Hawks, ούτε ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλουμε από τα ματς της pre-season. Απλά, παραδοχή είναι ότι στα ματς της pre-season βγάζουν τρομερή ενέργεια ομάδες και παίχτες που στη regular season, βάση ποιότητας, δεν είναι για πολλά. Για αυτό και βλέπουμε πολλές εκπλήξεις κι επιβεβαιωμένα αουτσάιντερ έως τώρα. Στο σημερινό πάντως, μετά την ήττα με τους Rockets, οι Grizzlies θα ψάξουν νίκη και για λόγους ψυχολογίας. Οριακά αποδεκτό το -3.5 στο χάντικαπ του άσου. Αν κάποιος το δει live και πετύχει κάτι καλύτερο, ας το αγοράσει εκεί.

03:00 Minnesota Timberwolves – Oklahoma City ThunderΚωδ. ΟΠΑΠ: 5386

Ένα από τα ψιλοντερμπάκια της βραδιάς, αυτό στην Northwest ανάμεσα σε Timberwolves και Thunder. Με τον αγώνα να περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους Timberwolves, αφού ο πρώτος «καημός» του Thimbodeau είναι να δει τι θα κάνει με τον Butler, πως θα φτιάξει τις σχέσεις του Butler με τους Wigins και Towns, για να τον κρατήσει στην ομάδα. Μια νίκη, μια ήττα ως τώρα οι «λύκοι» στην pre-season, ηττήθηκαν οι Thunder στο μοναδικό δικό τους φιλικό. Δεν αγωνίστηκαν οι Roberson και Westbrook στο συγκεκριμένο, το ρεπορτάζ τους δίνει απόντες κι από την αποψινή αναμέτρηση. Δεν έχουν προβλήματα οι Timberwolves και με βάση τις απουσίες των Thunder, αξίζει ένα ποντάρισμα στον άσο.

03:30 San Antonio Spurs – Detroit PistonsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5387

Πέρασμα από την Oklahoma και νίκη επί των –ελλιπών- Thunder, είχε η πρεμιέρα των Pistons στην pre-season. Τρομερή εμφάνιση από τον Drummond στο συγκεκριμένο ματς, είχε 31p. και 16reb. Αρχίζει και δείχνει τα «δόντια» του σιγά-σιγά. Διάθεση να παίξουν αρκετά οι βασικοί τους έδειξε ο Casey, δεν ξέρω τι θα πράξει απόψε. Οι Spurs πέρασαν μέσα από το Miami, ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 100-104, με τον Popovic πάντως να μοιράζει το χρόνο στους παίχτες του. Ικανά πάντως και τα δεύτερα των Spurs, ακόμα κι αν ανοίγει το ροτέισον απόψε ο Pop, οι Spurs θα είναι ανταγωνιστικοί. Παίζουν με τις δύο σημαντικές απουσίες των Jackson και Griffin οι Pistons, οπότε ο άσος κρίνεται φαβορί. Προσπάθεια για άμυνα κόντρα στους Thunder είδαμε από το Detroit, οι Spurs έτσι κι αλλιώς είναι κατά τι πιο «αργοί» σαν ομάδα από το τέμπο των υπολοίπων, παίζεται και το under205.5

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

04:00 Utah Jazz – Adelaide 76ersΚωδ. ΟΠΑΠ:5123

2/2 νίκες οι Jazz ως τώρα, εύκολα τους Perth Wildcats με 130-72, σχετικά άνετα και στο 105-90 επί των Raptors. Οι 76ers της Αυστραλίας δίνουν πρώτο φιλικό επί αμερικανικού εδάφους. Με το πόδι στο «γκάζι» πήγαν οι Jazz στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα σε Αυστραλούς, σκόραραν 130 πόντους. Ομάδα που στα τελευταία φιλικά της βλέπουμε μεγάλα σκορ οι 76ers και σύνολα πόντων που αγγίζουν τους 200 πόντους. Αν ανεβάσουν αρκετά την απόδοσή τους και Jazz επιτρέποντος, μπορεί να βοηθήσουν να δούμε ψηλό σκορ. Οπότε το over201.5 δεν είναι άσχημη επιλογή.

04:00 Denver Nuggets – Perth WildcatsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5068

Δύο ματς ως τώρα στην pre-season οι Nuggets και τα δύο κόντρα στους Lakers. Και στα δύο κέρδισαν. Στο πρώτο άνετα με 124-107 και στο δεύτερο στις λεπτομέρειες με 113-111. Εξαιρετικός Jokic και στα δύο ματς, στο δεύτερο τελείωσε με 20p/6reb/4as. Rotation 10 παιχτών από τον Malone, που ειδικά στο δεύτερο ματς έδειξε τη 12άδα που θα αξιοποιήσει, τουλάχιστον όσο αυτή μένει υγιής. Απόψε το φιλικό είναι πιο χαλαρό, δίχως όμως να σημαίνει αυτό ότι οι Nuggets δεν είναι ικανοί να καλύψουν το χάντικαπ των 23.5 πόντων. Έδειξαν και κακή ομάδα στο φιλικό κόντρα στους Jazz, οι Wildcats, νομίζω ότι αυτό το φαβορί ποντάρεται καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα της βραδιάς.

05:00 Phoenix Suns – Portland Trail BlazersΚωδ. ΟΠΑΠ: 5388

Μετά την ήττα από τους Kings, ήρθε μια νίκη κόντρα στους Breakers της Νέας Ζηλανδίας, για τους Suns. Δεν το λες κι επιτυχία το 91-86 που κέρδισαν, τουλάχιστον κερδίσει πόντους ο DeAndre Ayton. Έχει ξεκινήσει εμφατικά το No1 του φετινού draft, 21p/15reb προχθές και 2/2 double-double. Σήμερα το ματς είναι με σοβαρότερο αντίπαλο κι οι Blazers μετά τη βαριά ήττα από τους Raptors (122-104) πριν μια εβδομάδα, θέλουν να δείξουν για το τι είναι ικανοί. Αν και δείχνουν εκτός ρυθμού, δικού τους ρυθμού, οι Suns στα δύο πρώτα ματς, απόψε πιστεύω να παρασυρθούν από το γρήγορο τέμπο των Blazers. Με ρίσκο, θα «έβλεπα» περισσότερο το over222.5, line που είναι αποδεκτό για το ρυθμό των δύο ομάδων. Εκτός αν έχουν αλλάξει τόσο δραματικά οι Suns και φέτος θα παίξουν ένα διαφορετικό μπάσκετ.

05:30 Golden State Warriors – Sacramento KingsΚωδ. ΟΠΑΠ: 5426

Η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων δεν αποτυπώνεται με τίποτα στο χάντικαπ. Δε θα αναλύσω ιδιαίτερα το παιχνίδι, απλά θα πω ότι αν κάποιος θέλει κάτι να ποντάρει εδώ, το μόνο που έχει στοιχηματική αξία είναι το διπλό στο 3.55. Είναι back2back για τους Kings, αλλά τους παρακολούθησα σήμερα το πρωί κόντρα στους Lakers. Παίζουν-τρέχουν πιέζουν, δείχνουν πάθος. Όσο ταλέντο τους λείπει, τόσο μαχητικοί δείχνουν. Οι Warriors κάνουν την πλάκα τους προς το παρόν, το είπα και πριν την πρεμιέρα τους με τους Timberwolves (όπου πάλι έχασαν). o Kerr κάνει δοκιμές να δει ποιος παίχτης από τους bench θα μπορέσει να σταθεί φέτος στις απαιτήσεις των πρωταθλητών. Δε σας φτάνει αυτό; Είναι εκτός οι Green και Curry. Τώρα, πειστήκατε. Οπότε, παίξτε εκεί το διπλό στο 3.55 να έχει κι αξία αυτό που δίνουμε.

ΥΓ1 Το παιχνίδι ανάμεσα σε Warriors και Kings γίνεται στο Seatle. Εκεί όπου έγινε draft κι ανδρώθηκε μπασκετικά ο Durant. Όταν ακόμα στη λίγκα υπήρχε εκείνη η ιστορική ομάδα. Οι Seattle Supersonic.

ΥΓ2 Επειδή γίνεται πανικός από ματς σήμερα και θα χανόντουσαν μέσα στο κείμενο, δεν έχω βάλει απουσίες μέσα σε κάθε ανάλυση. Επικεντρώθηκα κυρίως στα ματς που υπάρχει bet.

ΥΓ3 Θα ξανασυμβεί σε μεγάλο κουπόνι να αργήσει το κείμενο. Χθες με δύο ματς, βγήκε σχετικά νωρίς, κατά τις πέντε. Σήμερα με 11 ματς πήγε λίγο πιο μετά τις 6:30-7:00. Και φυσικά πάντα περιμένουμε πλατφόρμες και ρεπορτάζ.

Ημερήσιο Status τραυματισμών

Magic - FlamengoORL – Jonathan Isaac (ankle) questionable.Raptors - Melbourne UnitedTOR – OG Anunoby (personal) unlikely to play.Wizards - HeatWSH – Dwight Howard (back) will not play.MIA – James Johnson (hernia) will not play.MIA – Josh Richardson (thigh) will play tonight.MIA – Dion Waiters (ankle) will not play.MIA – Bam Adebayo (shoulder) will not play.MIA – Wayne Ellington (ankle) questionable.MIA – Derrick Jones Jr. (shoulder) will not play.Knicks - PelicansNYK – Kristaps Porzingis (knee) will not play.NYK – Courtney Lee (neck) questionable.NYK – Mitchell Robinson (ankle) questionable.NOP – Julius Randle (tailbone) doubtful.NOP – Nikola Mirotic (Achilles) expected to play.NOP – Jahlil Okafor (ankle) will not play.NOP – Frank Jackson (ankle) expected to play.NOP – Alexis Ajinca (knee) will not play.Grizzlies - HawksMEM – Kyle Anderson (heel) will not play.MEM – MarShon Brooks (illness) probable.MEM – Ivan Rabb (concussion) questionable.ATL – Taurean Prince (illness) will not play.ATL – Dewayne Dedmon (ankle) will not play.ATL – Justin Anderson (leg) will not play.ATL – Daniel Hamilton (shoulder) will not play.Timberwolves - ThunderMIN – Jimmy Butler (trade requests) will not play.MIN – Justin Patton (foot) will not play.OKC – Russell Westbrook (knee) will not play.OKC – Andre Roberson (knee) will not play.OKC – Abdel Nader (knee) will not play.Spurs - PistonsDET – Reggie Jackson (ankle) questionable.DET – Jon Leuer (knee) will not play.Nuggets - Perth WildcatsDEN – Jamal Murray (ankle) probable.DEN – Gary Harris (hamstring) will not play.DEN – Isaiah Thomas (hip) will not play.DEN – Michael Porter Jr. (back) will not play.DEN – Jarred Vanderbilt (foot) will not play.Jazz - Adelaide 36ers-No Injuries.Suns - BlazersPOR – Mo Harkless (knee) will not play.PHO – Devin Booker (hand) will not play.PHO – Isaiah Canaan (thumb) questionable.Warriors - KingsGSW – Stephen Curry (personal) will not play.GSW – Draymond Green (knee) will not play.GSW – DeMarcus Cousins (Achilles) will not play.SAC – Bogdan Bogdanovic (knee) will not play.SAC – Yogi Ferrell (thumb) questionable.SAC – Kosta Koufos (hamstring) will not play.SAC – Nemanja Bjelica (knee) doubtful.SAC – Iman Shumpert (calf) doubtful.

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
06/10
05:30
Golden State Warriors - Sacramento Kings Kings 8.00 122-94 -8.00
3.55
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/10
03:30
San Antonio Spurs - Detroit Pistons Under205.5 12.00 117-93 -12.00
1.88
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/10
02:00
Washington Wizards - Miami Heat Wizards 12.00 121-114 +8.40
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/10
02:30
New York Knicks - New Orleans Pelicans Under229.5 12.00 106-100 +10.56
1.88
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Golden State Warriors - Sacramento Kings
06/10 | 05:30
Stake
8.00
Result
122-94
Profit
-8.00
Σημείο:
Kings
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
San Antonio Spurs - Detroit Pistons
06/10 | 03:30
Stake
12.00
Result
117-93
Profit
-12.00
Σημείο:
Under205.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Washington Wizards - Miami Heat
06/10 | 02:00
Stake
12.00
Result
121-114
Profit
+8.40
Σημείο:
Wizards
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
New York Knicks - New Orleans Pelicans
06/10 | 02:30
Stake
12.00
Result
106-100
Profit
+10.56
Σημείο:
Under229.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Best Position H2H - Hossler/Ryder vs Horschel/Alexander 1 5.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Taylor/Hadwin To Finish Top-10 5.00
3.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Sigg/Hadley To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Hoge/McNealy To Finish Top-5 5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Graham Barton - Draft Position Over 21.5 5.00
3.10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover First Round - Selected QB's Under 4.5 5.00
4.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Brock Bowers - Draft Position Over 12.5 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
01:00
US Lover Taliese Fuaga - Draft Position Over 13.5 5.00
2.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 21.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Under 4.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
5.00
Σημείο:
Over 12.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Over 13.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος