foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ70
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σκωτία, League 2: Preview 2018-19

Previews Πρωταθλημάτων | 01 Αυγ 2018 19:46
Σκωτία-league_2.jpg

Σύστημα Διεξαγωγής

Συμμετέχουν 10 ομάδες και έχουμε πρωτάθλημα 4 γύρων και 36 αγωνιστικών. Η πρωταθλήτρια παίρνει απευθείας το εισιτήριο για την Λιγκ 1 Σκωτίας, με τις θέσεις 2-4 να παίζουν στα πλέι οφ, μαζί με την 9η από την μεγαλύτερη κατηγορία. Η νικήτρια των πλέι οφ παίρνει την άνοδο στην Λιγκ 1 (ή παραμονή αν επικρατήσει η 9η της μεγάλης κατηγορίας). Στα των τελευταίων θέσεων, η 10η θα παίξει πλέι οφ παραμονής με την νικήτρια της κατηγορίας Χάιλαντ Λιγκ.

Οι ομάδες της League 2 Σκωτίας

Άλμπιον Ρόβερς

Τι έκανε πέρυσι: Προσπάθησε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, αλλά και που δεν το έκανε, είδε και την «αντίζηλό» της, την Κουίνς Παρκ, να υποβιβάζεται και εκείνη. Εμφανώς αδύναμη σε όλα τα επίπεδα, τερμάτισε τη χρονιά έχοντας συγκεντρώσει όλους κι όλους μόλις 30 βαθμούς, έχοντας μακράν το χειρότερο παθητικό στην κατηγορία (80 τέρματα). Διαφαινόταν από καιρό η πορεία της, δεν την γλίτωσε τελικά, ακόμα και αν έχασε τη συμμετοχή της στα πλέι άουτ.

Προπονητής: Τζον Μπρόγκαν (64 ετών). Νέος τεχνικός στην Άλμπιον Ρόβερς, ο πολύπειρος μάνατζερ έχει θητεύσει σε Αρμπρόουθ και Στέρλινγκ Άλμπιον, αλλά από εκεί και πέρα η καριέρα του είχε πορεία στις ερασιτεχνικές ομάδες της χώρας. Θέλει να δώσει επιθετικό τόνο στην ομάδα του, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο ίδιος.

Έδρα: Exsel Group Stadium (2,496)

Μεταγραφές: Έγινε το αναμενόμενο. Ο υποβιβασμός έφερε τρομερές ανακατατάξεις και στην ουσία μιλάμε για μια παντελώς διαφορετική ομάδα από εκείνη που υπήρχε την περασμένη σεζόν. Έφυγαν όλοι οι σημαντικοί παίκτες, όπως ο μέσος Πέρι, ο μόνιμος φορ της Τράουτεν και πολύ άλλοι. Και όσοι ήρθαν; Πιτσιρικάδες από τις μικρότερες ακόμα κατηγορίες και αμφιβόλου ποιότητας.

Προετοιμασία: Κάκιστη ήταν η εικόνα της στα τέσσερα ματς που έδωσε στο Λιγκ Καπ. Μέτρησε τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, με συνολικό παθητικό 13 τερμάτων, χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει να σκοράρει έστω ένα τέρμα. Φιλικά ματς δεν έχει δώσει.

Εκτίμηση: Δεν είναι από τις ομάδες που δείχνουν ικανές να βρεθούν ακόμα και στα πλέι οφ. Δεν νομίζουμε βέβαια ότι θα χρειαστεί να παίξει στα πλέι άουτ της κατηγορίας, αλλά μάλλον σε κάποια αδιάφορη 7η με 8η θέση θα βρεθεί.

Κουίνς Παρκ

Τι έκανε πέρυσι: Ολοκλήρωσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και η αλήθεια είναι ότι αν και ήθελε… δεν έδειχνε να μπορεί να πάρει κάτι περισσότερο από αυτό… Πήγε στα πλέι οφ, εκεί όπου έμεινε από νωρίς… εκτός νυμφώνος από μία πολύ καλύτερη και αποφασισμένη Στενχάουσμιουρ, έχασε με συνολικό 3-2 και πήρε το δρόμο για την… αγαπημένη της Λιγκ 2!

Προπονητής: Γκας ΜακΦέρσον (49 ετών)

Έδρα: Hampden Park (52.500)

Μεταγραφές: O υποβιβασμός έφερε αναμενόμενα και αλλαγές στο ρόστερ για την ομάδα της Κουίνς Παρκ. Ούτε λίγο ούτε πολύ 15 παίκτες έφυγαν, άλλοι τόσοι ήρθαν, με τα ... ψώνια της ομάδας να γίνονται κυρίως από τις μικρές κατηγορίες. Αναμφίβολα χαμένη στο μεταγραφικό παζάρι.

Προετοιμασία: Δεν έδωσε φιλικά παιχνίδια προκοπής, στα τέσσερα ματς του Λιγκ Καπ ωστόσο απέτυχε, μετρώντας 2 ήττες, μια ισοπαλία που έφερε ήττα στα πέναλτι και μία νίκη επί της Σπάρτανς, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια. Πάντως πάλεψε σε όλα τα ματς.

Εκτίμηση: Παρά τις πολλές αλλαγές, δεν είναι κακή ομάδα, για τα δεδομένα της κατηγορίας. Έχει ακόμα αρκετούς παίκτες, πέραν αυτών που αποχώρησαν, που μπορούν να σηκώσουν το βάρος του να βγει με ένα καλό αποτέλεσμα η σεζόν. Το οποίο θα είναι το να μπει στα πλέι οφ.

 

Πίτερχεντ

Τι έκανε πέρυσι: Ό,τι έχτιζε ολόκληρη τη σεζόν το διέλυσε μόνη της σε λίγες αναμετρήσεις. Τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια της σεζόν, με μόλις ένα βαθμό πίσω από την Μοντρόουζ, χάνοντας την άνοδο και τον τίτλο... στο νήμα. Πήγε στα πλέι οφ και τελικά έχοντας ξεμείνει από δυνάμεις, είδε την Στενχάουσμιουρ να την ξεπερνάει και να είναι εκείνη η οποία πήρε την άνοδο. Στράφι πήγε λοιπόν όλη η προσπάθεια της χρονιάς.

Προπονητής: Τζιμ ΜακΙναλι (54 ετών). Για 8η σεζόν θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας ο Τζιμ ΜακΊναλι, ο οποίος έχει δει την ομάδα του να προβιβάζεται, να πέφτει ξανά, να παλεύει για την άνοδο. Όλα όμως μέσα από μία ομάδα η οποία πάντα προσπαθούσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Επιθετικό βρετανικό στυλ, με το 4-4-2 δεδομένο.

Έδρα: Balmoor Stadium (4.855)

Μεταγραφές: Δεν έχει αλλάξει πολλά στο ρόστερ της, έχει άλλωστε ένα καλό και δυνατό κορμό, τον οποίο φρόντισε να ενισχύσει. Σπουδαία η προσθήκη του μπακ Μπόιλ από την Εϊρ, όπως και του 37χρονου μεν, αλλά με τρομερές παραστάσεις δε, φορ Λάιλ. Γέμισε ακόμα περισσότερο το ρόστερ της.

Προετοιμασία: Τρεις νίκες στα φιλικά και ακόμα μία επικράτηση στο Λιγκ Καπ, για να ακολουθήσουν τρεις ήττες, κόντρα όμως σε πολύ δυνατότερες ομάδες από εκείνη και αναμενόμενα έμεινε εκτός συνέχειας.

Εκτίμηση: Ξεκινάει έχοντας το ρόλο του... αφεντικού στην κατηγορία. Ισχυρό ρόστερ, έτοιμη και στρωμένη ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια και με την νοοτροπία του νικητή. Λογικά είναι η ώρα της να πάρει τον τίτλο και την άνοδο στην Λιγκ 1.

 

Στέρλινγκ Αλμπιον

Τι έκανε πέρυσι: Έκανε καλή πορεία και τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 55 βαθμούς. Στα πλέι οφ είχε δύσκολο έργο καθώς έπεσε πάνω στην εμφανώς καλύτερη σε όλα τα επίπεδα Πίτερχεντ και με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια αποκλείστηκε από τον ημιτελικό, ακολουθώντας εκείνο το διάστημα μια γενική κακή πορεία που είχε. Δεν ήταν για περισσότερα, ως εκεί ήταν καλή η πορεία της.

Προπονητής: Ντέιβ ΜακΚέι (38 ετών). Στην πρώτη του προπονητική προσπάθεια, ο ΜακΚέι έφτιαξε μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία βασίζεται στην ταχύτητα και την επίθεσή της, αν μπλοκάρει αυτή όμως, δεν υπάρχει πλάνο νούμερο 2, ήτοι το να... σφίξει την άμυνά της. Και το πλήρωσε πολλές φορές πέρσι.

Έδρα: Forthbank Stadium (3.808)

Μεταγραφές: Έφυγε ο καλός επιθετικός Αντι Λιτλ, ο εξτρέμ Κάβανα, ο στόπερ Σμιθ και μέσος Ντίκσον, όλοι τους βασικοί πέρσι. Από όσους πήρε, ξεχωρίζει ο επιθετικός Στιούαρτ της Νταμπάρτον και ο στόπερ Μαρ της Αλμπιον Ρόβερς. Πιθανότατα στα ίδια επίπεδα με πέρσι κινείται το ρόστερ της.

Προετοιμασία: Στα τέσσερα φιλικά που έδωσε έμεινε αήττητη, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Ακολούθησαν δύσκολα ματς στο Λιγκ Καπ, έχασε στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις της και αποκλείστηκε, έβγαλε πάντως καλά στοιχεία στο γήπεδο.

Εκτίμηση: Είναι από τις ομάδες που θα έχουν περίπου την ίδια εικόνα με πέρσι, οπότε πάνω κάτω, ξέρουμε τι να περιμένουμε από εκείνη. Μια καλή επιθετικά ομάδα, η οποία ξεχνάει κάμποσες φορές την άμυνά της, αλλά για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι ισχυρή. Λογικά θα βρεθεί και πάλι στα πλέι οφ.

 

Κλάιντ

Τι έκανε πέρυσι: Πολύ καλή πορεία, η οποία έγινε ακόμα καλύτερη από την ώρα της έλευσης του κόουτς Ντάνι Λένον. Ομάδα με επιθετικό πλάνο και που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο, το είχε και πριν, το μεγιστοποίησε με τον έμπειρο κόουτς, αλλά έχασε για τρεις βαθμούς την είσοδο στα πλέι οφ. Καλύτερη επιθετικά εκτός παρά εντός έδρας, γενικά είχε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Προπονητής: Ντάνι Λένον (48 ετών). Με παραστάσεις από ομάδες τύπου Κάουντενμπιθ (στα καλά της), Σεντ Μίρεν (και τίτλο μαζί της) και παρουσία στην Πρέμιερ και την Τσάμπιονσιπ, συνιστά ότι πιο έμπειρο κυκλοφορεί σε προπονητή στις μικρές κατηγορίες. Φουλ επιθετικό στυλ, χωρίς να ξεχνάει την άμυνα, δεν έχει θέμα να αλλάζει μεταξύ 4-4-2 και 4-3-3.

Έδρα: Broadwood Stadium (8.029)

Μεταγραφές: Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόταν πολλές προσθήκες. Μόνο και μόνο που κρατάει στο δυναμικό της παίκτες όπως οι φορ Γκουντγουίλι (πρώην Μπλάκμπερν, Νταντί Γιουνάιτεντ, Αμπερντίν) και Μίλαρ, είναι επιτυχία. Έφερε επίσης τον πολύπειρο επιθετικό Χόπκερκ και τον νεαρό από την Πάτρτικ Θιστλ μέσο Λάμοντ, αλλά και τον πολύπειρο 35χρονο μέσο Ράνκιν (Χιμπέρνιαν, Νταντί Γιουνάιτεντ, Κουίν Οφ Σάουθ). Είναι η ομάδα με τα... μεγαλύτερα ονόματα στην κατηγορία.

Προετοιμασία: Οι ήττες από Μάδεργουελ και Κουίν Οφ Σάουθ στο Λιγκ Καπ ήταν μάλλον αναμενόμενες, όμως σε φιλικό ματς κέρδισε την Χάμιλτον με 2-0, επίσης επιβλήθηκε της ισχυρότερης Στρανράερ εκτός έδρας στο Λιγκ Καπ με 3-1, ενώ σε φιλικό κέρδισε και την Αλόα με 4-2!

Εκτίμηση: Η εμπειρία και το ταλέντο ξεχειλίζουν στην ομάδα από τη Γλασκώβη, η οποία έχει ίσως την πιο δυνατή επιθετική γραμμή στις δύο μικρές κατηγορίες και μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Χωρίς πολλά περισσότερα λόγια, λογικά αυτή θα είναι η μεγάλη αντίπαλος της Πίτερχεντ.

 

Ελγκιν

Τι έκανε πέρυσι: Η σταθερή Ελγκιν της καρδιάς μας δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω πέρσι από το να πάρει την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Επιθετικά ήταν και πάλι καλή, εξίσου ισχυρή και στην έδρα της, το πρόβλημα υπήρχε στην άμυνα, περισσότερο από άλλη χρονιά πέρσι. Αρκεί να αναφέρουμε ότι είχε τη δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή, με 61 τέρματα παθητικό.

Προπονητής: Γκάβιν Πράις (37 ετών). Για δεύτερη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και καλείται φέτος να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην άμυνα. Καλή η επίθεση, αλλά μόνο αυτή δεν φτάνει και εκείνος ρίχνει το βάρος μόνο στην φροντ λάιν, όντας άπειρος στα... κόλπα.

Έδρα: Borough Briggs (3.927)

Μεταγραφές: Θα στηριχτεί πολύ στον 34χρονο φορ Μπίτι, ο οποίος ήρθε από την Εδιμβούργο Σίτι, με στόχο να δώσει λίγη λάμψη και εμπειρία στην ομάδα. Πέραν του μπακ Λόουντον από την Κλάιντ πάντως και πάλι δεν ψώνισε για την άμυνα...

Προετοιμασία: Αφού πήρε τρεις νίκες κόντρα σε ομάδες της Χάιλαντ Λιγκ σε φιλικά ματς και μαζί ψυχολογία, ήρθαν τα επίσημα ματς να της δώσουν... φάπα. Τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς στο Λιγκ Καπ, συνολικό παθητικό 11 τερμάτων και δεν σκόραρε ούτε μία φορά...

Εκτίμηση: Κάθε χρόνος που περνάει αντί να καλυτερεύει, χειροτερεύει και χρειάζεται να κάνει σημαντικές αλλαγές. Δεν τις κάνει, επενδύει σε... κουτσά άλογα (λέγε με Γκάβιν Πράις), την ξεπερνάνε όλες οι υπόλοιπες αντίπαλοι και... χάνεται. Και φέτος θα την ξεπεράσουν αρκετές, ίσως να είναι ακόμα χαμηλότερα από πέρσι.

 

Ανναν Αθλέτικ

Τι έκανε πέρυσι: Ολοκλήρωσε στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας απόσταση 7 βαθμών από τα πλέι οφ. Η αστάθεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν της κόστισε το να καταφέρει κάτι περισσότερο, μετρώντας 12 νίκες, 11 ισοπαλίες και 13 ήττες σε 36 ματς, με την άμυνά της να λειτουργεί καλά, ειδικά εντός έδρας, όχι όμως και η επίθεσή της. Γενικά υστερούσε στη δημιουργία και σε πολλές περιπτώσεις ήταν η πιο βαρετή ομάδα της κατηγορίας.

Προπονητής: Πίτερ Μέρφι (37 ετών). Για δεύτερη χρονιά βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι πέρσι δεν κατάφερε να αφήσει τίποτα τρομερές εντυπώσεις με τη δουλειά του. Είναι όμως νεαρός και στηρίζονται πολύ σε αυτό στο «Γκάλαμπανκ» δίνοντάς του χρόνο.

Έδρα: Galabank (3.000)

Μεταγραφές: Θέλει να... χτίσει πάνω στο υπάρχον υλικό και δεν είναι κακό αυτό, η συνοχή μόνο καλό μπορεί να της κάνει. Δευτερεύουσες επιλογές όσοι έφυγαν, από τις προσθήκες ξεχωρίζει εκείνη του μέσου Γουίλσον από τη Νταμπάρτον και του επιθετικού Φέργκιουσον από την Κουίν Οφ Σάουθ.

Προετοιμασία: Είχε καλή παρουσία στα τέσσερα παιχνίδια της στο Λιγκ Καπ, καθώς μέτρησε δύο νίκες και δύο ήττες, ενώ κόντραρε στα ίσια την Λίβινγκστον. Στα φιλικά είχε θέματα, αλλά βελτιώθηκε στη συνέχεια.

Εκτίμηση: Ομάδα ερωτηματικό σε γενικές γραμμές, αφού έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά θέλει ακόμα πολλή δουλειά στην άμυνα. Υπάρχουν δεδομένα καλύτερες ομάδες από εκείνη, αλλά θα παλέψει για να βρεθεί στην 5άδα και μπορεί να τα καταφέρει.

 

Μπέργουικ

Τι έκανε πέρυσι: Ούτε κρύο ούτε ζέστη η περσινή της πορεία. Σε 36 ματς μάζεψε 37 βαθμούς, τερμάρισε στην 8η θέση και σε κανένα σημείο της σεζόν δεν έδειξε ικανή να πάρει κάτι παραπάνω. Η αμέσως επόμενη ομάδα απείχε 10 βαθμούς και αυτό τα λέει όλα. Διέθετε την 3η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και αυτό είχε αντίκτυπο αν μη τι άλλο.

Προπονητής: Ρόμπι Χορν (40 ετών). Για δεύτερη χρονιά βρίσκεται στον πάγκο των Ρέιντζερς, όμως δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο ως τώρα. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο σύνολο, δεν έχει όμως και το κατάλληλο υλικό, ούτε την εμπειρία να το κάνει.

Έδρα: Shielfield Park (4.476)

Μεταγραφές: Ποιες μεταγραφές; Πέραν του Ρος Μπραουν, του πρώην μέσου της Ερντριόνιανς, όσοι ήρθαν είναι χειρότεροι από όσους έφυγαν, ας όψονται όμως οι οικονομικές δυσκολίες.

Προετοιμασία: Δεν ξεκινάει καλά η χρονιά για τη Μπέργουικ. Μετά από τη βαριά 6άρα από τη Χιμπέρνιαν σε φιλικό, ακολούθησαν ακόμα πέντε ήττες, μία σε φιλική αναμέτρηση και ακόμα τέσσερις στο Λιγκ Καπ, με συνολικό παθητικό 23 τερμάτων...

Εκτίμηση: Είναι από τις πρώτες επιλαχούσες για να βρεθεί στην τελευταία θέση, με μοναδική σοβαρή αντίπαλό της την Κάουντενμπιθ. Κακή αμυντικά, ακόμα χειρότερη επιθετικά, τόσο σε υλικό, όσο και αναφορικά με τα πρώτα της δείγματα... Δεν προμηνύεται καλή η χρονιά για την Μπέργουικ.

 

Εδιμβούργο Σίτι

Τι έκανε πέρυσι: Χωρίς να κάνει καμία σεζόν προκοπής και έχοντας από κάτω της μια Κάουντενμπιθ ακόμα χειρότερη από την ίδια, τερμάτισε στην προτελευταία θέση και είχε την τιμή να είναι η ομάδα με τη χειρότερη αμυντική λειτουργία στην κατηγορία. Σε 36 ματς δέχθηκε συνολικά 62 τέρματα και συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς έμεινε στην προτελευταία θέση.

Προπονητής: Τζέιμς ΜακΝτόναφ (40 ετών). Ο ΜακΝτόναφ συνεχίζει και φέτος με στόχο να κάνει τα... πειράματά του. Όλα δείχνουν ότι φέτος θα επιλέξει μια πιο αμυντική τακτική, με στόχο να μαζέψει λίγους περισσότερους βαθμούς!

Έδρα: Ainslie Park Stadium (2.504)

Μεταγραφές: Πολύ καλή η προσθήκη του αμυντικού χαφ Άντι Μπλακ από τη Στέρλινγκ Άλμπιον, όπως και του φορ Άλαν Σμιθ από την Πίτερχεντ, ο οποίος καλείτε να καλύψει το κενό του φορ Μπίτι, ο οποίος αποχώρησε. Τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα της η απόκτηση του στόπερ Μπαλατόνι (πρώην Τορκί, Πάρτικ Θιστλ, στην ηλικία των 27!), αλλά και του φορ Χάντλινγκ από τη Νταμπάρτον. Έχει δυναμώσει αρκετά σε όλα τα σημεία.

Προετοιμασία: Ισοπαλία και νίκη στα πέναλτι με την Κλάιντ, νίκη επί της Στρανράερ στο πρόσφατο, έχασε αναμενόμενα από Μάδεργουελ και Κουίν Οφ Σάουθ, είναι όμως εξαιρετικές οι υπόλοιπες εμφανίσεις της, ειδικά για όσα μας είχε συνηθίσει. Δυο στα δυο και στα φιλικά της.

Εκτίμηση: Προφανώς και δεν είναι ομάδα για να βρεθεί στην 5άδα, αλλά σίγουρα μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα από την περσινή 9η θέση. Έχει καλό υλικό επιτέλους και πλέον κανένας δεν την βλέπει σαν την μικρούλα Εδιμβούργο Σίτι. Έχει αρχίσει να χτίζει το δικό της... brand και την περιμένουμε κοντά σε 7άδα-6άδα.

 

Κάουντενμπιθ

Τι έκανε πέρυσι: Τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, την έφεραν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, τουλάχιστον όμως μπόρεσε να ξεπεράσει στα πλέι άουτ το εμπόδιο της Κοβ Ρέιντζερς με συνολικό σκορ 3-2 και έτσι η ιστορική «Μπλου Μπραζίλ» συνεχίζει να βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στη Λιγκ 2.

Προπονητής: Γκάρι Μπόλαν (45 ετών). Αν θέλει να ξεφύγει από το τέλμα, χρειάζεται έναν έμπειρο κόουτς και ο Μπόλαν της κάνει μια χαρά. Ο πρώην μάνατζερ της Έρντρι, της Φόρφαρ και της Λίβινγκστον, ήρθε στην ομάδα το Νοέμβριο και η αλήθεια είναι ότι με το υλικό που είχε στα χέρια του, δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Το 4-4-2 είναι το αγαπημένο, ως Βρετανός που σέβεται τον εαυτό του.

Έδρα: Central Park (5.258)

Μεταγραφές: Έδιωξε πολλά από τα περσινά... σαπάκια και ειλικρινά, κανένας από τους 14 απελθόντες δεν θα της λείψει. Έγινε προσπάθεια να αποκτηθούν όσο το δυνατόν καλύτεροι – για τα δεδομένα της – παίκτες και προσθήκες σαν του κεντρικού μέσου Μάρτιν Σκοτ (Στενχάουσμιουρ), του αριστερού μέσου Μάλκολμ από την Ρος Κάουντι και του φορ Ρέντον από την Αλόα, δίνουν κάθε λόγο στους οπαδούς της να χαμογελάνε.

Προετοιμασία: Έχασε δύσκολα από τη Νταντί με 1-0 σε φιλικό, αλλά και από την Κέλτι Χαρτς με 2-1, ενώ είχε κερδίσει δύσκολα την Σίβιλ Σερβις με 1-0. Στο Λιγκ Καπ εντυπωσίασε με τις νίκες κόντρα στη Ρέιθ Ρόβερς και την Κοβ Ρέιντζερς, έχασε αναμενόμενα από Ινβερνές και Χαρτς, αν και στο πρώτο έβγαλε μαχητικότητα.

Εκτίμηση: Έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι όμως και πάλι δεν φτάνει στα στάνταρ που είχε παλιότερα. Δυστυχώς για εκείνη, έχουν δυναμώσει και οι άλλες ομάδες πολύ και θα παίξει λογικά μεταξύ της 8ης και της τελευταίας θέσης στην Λιγκ 2.

Πάνος Κοτσιμπός

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ