foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ70
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Σκωτία, League 1: Preview 2018-19

Previews Πρωταθλημάτων | 01 Αυγ 2018 18:25
Σκωτία-league_1.jpg

Σύστημα Διεξαγωγής

Συμμετέχουν 10 ομάδες και έχουμε πρωτάθλημα 4 γύρων και 36 αγωνιστικών. Η πρωταθλήτρια παίρνει απευθείας το εισιτήριο για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, με τις θέσεις 2-4 να παίζουν στα πλέι οφ, μαζί με την 9η από την Τσάμπιονσιπ. Η νικήτρια των πλέι οφ παίρνει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ (ή παραμονή αν επικρατήσει η 9η της μεγάλης κατηγορίας). Στα των τελευταίων θέσεων, η 10η παίρνει το δρόμο για την Λιγκ 2 και η 9η συμμετάσχει στα πλέι οφ μαζί με τις ομάδες που ολοκλήρωσαν στις θέσεις 2-4 στην Λιγκ 2.

Οι ομάδες της League 1 Σκωτίας

Μπρέχιν

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν ότι χειρότερο έχει περάσει από την Τσάμπιονσιπ τα τελευταία χρόνια, αφού την… γλέντησε ο κάθε πικραμένος! Τερμάτισε την χρονιά χωρίς να έχει έστω μία νίκη, αμυντικά ήταν… μπάτε σκύλοι αλέστε, με το παθητικό των 90 τερμάτων να τα λέει όλα από μόνο του. Από ένα σημείο και μετά βασικά τα είχε… παρατήσει όλα, αλλά με αυτόν τον τρόπο τερμάτισε τη σεζόν με 4 βαθμούς. Ολόκληρους!

Προπονητής: Ντάρεν Ντοντς (43 ετών). Προφανώς και συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας αυτή η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα, αυτός ο τιτάνας της προπονητικής. Ποιος άλλος φτιάχνει τέτοιες ομαδάρες που σπάνε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο (αρνητικά ρεκόρ βέβαια). Πλάκα σας κάνουμε και οι ίδιοι οι διοικούντες θέλανε να τον διώξουνε, αλλά ποιος άλλος θα πάει στη Μπρέχιν και δη χωρίς λεφτά;

Έδρα: Glebe Park (4.070)

Μεταγραφές: Έχει πάρει παίκτες που παίζανε στην Λιγκ 2 Σκωτίας, οπότε αυτόματα το δυναμικό της αποδυναμώνεται, την ώρα που έχει χάσει σημαντικούς παίκτες του περσινού ρόστερ, το οποίο ίσως να μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς στη φετινή κατηγορία.

Προετοιμασία: Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! 13 γκολ παθητικό σε έξι ματς, φιλικά και επίσημα, μεγαλύτερο χάιλαϊτ η 7άρα από την Ντανφέρμλιν και φυσικά δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο από αποκλεισμό από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Ούτε εδώ στη Λιγκ 1 θα είναι εύκολα τα πράγματα για την ομάδα της Μπρέχιν, η οποία αμυντικά συνεχίζει να έχει τεράστια κενά, το ρόστερ της είναι χειρότερο από των περισσότερων ομάδων στην κατηγορία και ειλικρινά, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν υποβιβαστεί εν τέλει.

 

Νταμπάρτον

Τι έκανε πέρυσι: Αφού φλέρταρε τα προηγούμενα χρόνια με τον υποβιβασμό, τον… πέτυχε την προηγούμενη σεζόν. Οι 30 βαθμοί που συγκέντρωσε δεν έφταναν ούτε κατά… διάνοια για να σωθεί απευθείας. Στα πλέι οφ έφτασε στον τελικό, αλλά παρότι είχε νικήσει με 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς την Αλόα, λιποψύχησε και τελικά χάνοντας με 2-0 στην παράταση, βρέθηκε στο ασανσέρ για την Λιγκ 1!

Προπονητής: Στίβεν Αΐτκεν (41 ετών). Από το Μάιο του 2015 βρίσκεται στον πάγκο των «Στονς» και με λίγα πράγματα στη διάθεσή του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μαχητικό σύνολο. Τα εργαλεία αυτά λιγόστεψαν πέρσι και ήρθε ο υποβιβασμός, με τη διοίκηση να παραδέχεται τα λάθη της και το ότι δεν… έκανε αυτό που έπρεπε από τη δική της μεριά.

Έδρα: The C&G Systems Stadium (2.025)

Μεταγραφές: Έκανε γενικό ξεσκαρτάρισμα με στόχο να δημιουργήσει ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό σύνολο από εκείνο της περασμένης σεζόν. Δυνατές οι προσθήκες του κίπερ Άνταμ (πρώην Ρέιντζερς και Φόρφαρ), του αμυντικού Πέρι (πρώην Ρέιντζερς και Άλμπιον Ρόβερς), Λιτλ (πρώην Στέρλινγκ Αλμπιον, Πρέστον, Ρέιντζερς κλπ). Σε γενικές γραμμές ενισχυμένη!

Προετοιμασία: Στο Λιγκ Καπ έπεσε πάνω στις πανίσχυρες Σεντ Μίρεν και Κιλμάρνοκ και δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Νίκησε Σπάρτανς και Κουίνς Παρκ, αλλά και στα φιλικά έδειξε ασταθής, έχοντας 2 νίκες και μία ήττα.

Εκτίμηση: Θέλει ακόμα δουλειά, αλλά το γεγονός ότι διαθέτει έμπειρο υλικό γι αυτές τις κατηγορίες, μπορεί να της δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα βρεθεί στα πλέι οφ ανόδου.

 

Ρέιθ Ρόβερς

Τι έκανε πέρυσι: Αδικείται από την τελική έκβαση της σεζόν, όμως θα έπρεπε η ίδια να έχει ελέγξει και διαμοιράσει τις δυνάμεις της λίγο καλύτερα. Είχε και ατυχίες με βάση τους τραυματισμούς που έτυχαν, αλλά… Έχασε στο νήμα τον τίτλο από την Έιρ και μαζί την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, πήγε στα πλέι οφ και ξέμεινε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα να την πατήσει από την Αλόα και να παραμείνει στα ίδια, όσο και αν ήταν για παραπάνω.

Προπονητής: Μπάρι Σμιθ (44 ετών).

Έδρα: Stark's Park (10.104)

Μεταγραφές: Έφυγαν 13 παίκτες από το ρόστερ, σε μία προσπάθεια του κόουτς Σμιθ να κάνει φρεσκάρισμα στο υλικό της ομάδας. Από όσους ήρθαν ξεχωρίζουν οι προσθήκες του επιθετικού Νίσμπετ από την Πάρτικ Θιστλ, του κεντρικού μέσου Γκιλέσπι από την Νταντί Γιουνάιτεντ, σε ένα σύνολο 7 ποιοτικών μεταγραφών, οι οποίες θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Προετοιμασία: Κακή ήταν η εικόνα της Ρέιθ στο Λιγκ Καπ, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο θεσμό με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια. Σε φιλικό επικράτησε με 2-1 της Ντανφέρμλιν.

Εκτίμηση: Δεν έχει δέσει ακόμα και είναι ένα θέμα το αν θα φάει αρκετό χρόνο για να τα καταφέρει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, που δεν είναι απίθανο, θα χαθούν πολύτιμοι βαθμοί και χρόνος και θα πρέπει ο κόουτς Μπάρι Σμιθ να λύσει τον… γρίφο της «χημείας» της ομάδας, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Την ποιότητα την έχει η Ρέιθ, αν βρει και συνοχή θα είναι η μεγάλη αντίπαλος της Νταμπάρτον για τον τίτλο.

 

Αρμπρόουθ

Τι έκανε πέρυσι: Εξαιρετική ήταν η πορεία της Αρμπρόουθ στην περσινή Λιγκ 1, ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων με την κατάληψη της 4ης θέσης και της εισόδου της στα πλέι οφ ανόδου. Έπεσε πάνω στην Νταμπάρτον στα ημιτελικά, πάλεψε, αλλά έχασε με συνολικό σκορ 3-2 και έμεινε εκτός του τελικού. Όπως και να έχει, κρίνεται επιτυχημένη απόλυτα η περσινή πορεία της.

Προπονητής: Ντικ Κάμπελ (64 ετών). Βρίσκεται στον πάγκο των «Ρεντ Λίχτις» από τον Μάρτιο του 2016 και η δουλειά που έχει κάνει ο πρώην κόουτς της Φόρφαρ, είναι εξαιρετική. Λάτρης του γρήγορου και καλού πάσινγκ γκέιμ, αλλά και του επιθετικού ποδοσφαίρου, σε βάρος της άμυνας πολλές φορές.

Έδρα: Gayfield Park (5.985)

Μεταγραφές: Λίγες οι αλλαγές στο φετινό ρόστερ, άλλωστε η περσινή ομάδα έκανε πολύ καλή πορεία και δεν υπήρχε λόγος να γίνουν τρομερές ανακατατάξεις. Κανένας από όσους έφυγε δεν θα την επηρεάσουν άμεσα, την ώρα που της προσδίδουν εξαιρετικό βάθος οι προσθήκες του δεξιού μπακ Τόμσον (από Ρέιθ Ρόβερς), του κίπερ Τζέιμισον (πάει για βασικός, απόκτημα από την Χάμιλτον), αλλά και του σέντερ μπακ Τόσνεϊ (Νταντί Γιουνάιτεντ).

Προετοιμασία: Παρότι μάζεψε εννιά βαθμούς στο Λιγκ Καπ, έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού, αφού δεν μπόρεσε να βρεθεί στις καλύτερες δεύτερες. Σε φιλικά είχε δύο ήττες και μία νίκη. Στα ματς στα οποία έχασε, έπαιξε κόντρα σε Ντανφέρμλιν και Χαρτς, αλλά και πάλι, όχι με άνεση.

Εκτίμηση: Έρχεται με φόρα και με έναν έτοιμο κορμό από την περσινή σεζόν, την ώρα που τον έχει δυναμώσει κιόλας με τις πρόσφατες προσθήκες της. Είναι από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν το μεγάλο μπαμ και να διεκδικήσει στα ίσια και παλικαρίσια την απευθείας άνοδο.

 

Στρανράερ

Τι έκανε πέρυσι: Η συγκομιδή των 53 βαθμών δεν θεωρείται κακή. Ολοκλήρωσε την χρονιά στην 5η θέση της βαθμολογίας, για αρκετό καιρό πάλεψε για τα πλέι οφ, με το πιο σημαντικό από όλα να είναι πάντως ότι έχει σταματήσει να είναι ασανσέρ και έχει καθιερωθεί ως ομάδα της Λιγκ 1, περιμένοντας για το μεγάλο μπαμ και την άνοδο στα σαλόνια της Τσάμπιονσιπ.

Προπονητής: Στιβ Φάρελ (47 ετών). Για πρώτη σεζόν θα έχει την ομάδα εξ ολοκλήρου στα χέρια του αφού την ανέλαβε στα μέσα της περασμένης σεζόν. Αμυντικά έχει χαλάσει η ομάδα στα δικά του χέρια, ανοίγεται παραπάνω από ότι έχει συνηθίσει η Στρανράερ με βάση την ως τώρα νοοτροπία της αγωνιστικά.

Έδρα: Stair Park (6.250)

Μεταγραφές: Σημαντική είναι η απώλεια του μέσου Ράιαν Τόμσον, όπως και του έμπειρου στόπερ Ρόμπερτσον, αλλά και του ταχύτατου μέσου Άγκνιου. Από εκεί και πέρα έχει 11 καινούρια πρόσωπα στο ρόστερ, αλλά περισσότερο γέμισε σε αριθμούς, παρά σε ποιότητα και αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα.

Προετοιμασία: Τραγική ήταν η αμυντική της λειτουργία, μετρώντας 3 ήττες σε 4 ματς ενώ η μοναδική επιτυχία της ήρθε στα πέναλτι κόντρα στη Μάδεργουελ. Στα 10 ματς που έδωσε, φιλικά και επίσημα στην προετοιμασία της, είχε παθητικό 21 τερμάτων και σε πολλές περιπτώσεις αντιμετώπισε υποδεέστερες αντιπάλους.

Εκτίμηση: Αν δεν βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία άμεσα, θα αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα η ομάδα της Στρανράερ. Τα πρώτα δείγματα δεν είναι καλά και με βάση την άνοδο πολλών από των υπόλοιπων αντιπάλων, πιθανότατα όχι μόνο θα κινηθεί στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, αλλά δεν είναι και απίθανο να κινδυνεύσει.

 

Ιστ Φάιφ

Τι έκανε πέρυσι: Κινήθηκε… μεσοπέλαγα, χωρίς να βλέπει τη στεριά των πλέι οφ, αλλά και χωρίς να νιώθει τα… πειρατικά καράβια του υποβιβασμού να την πλησιάζουν. Από τις πιο αδιάφορες σεζόν της, αν αναλογιστούμε ότι στα προηγούμενα χρόνια πρωτοστατούσε στις μάχες για τα πλέι οφ. Αδιάφορη και η ίδια στο αγωνιστικό κομμάτι, ελάχιστα καλά πράγματα έχουμε να θυμόμαστε από εκείνη…

Προπονητής: Ντάρεν Γιανγκ (39 ετών). Για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο των «Φάιφερς», με τη διοίκηση να θέλει να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία, θεωρώντας ότι πλέον έχει αποκτήσει εμπειρία και μπορεί να την εκμεταλλευτεί.

Έδρα: Bayview Stadium (4.700)

Μεταγραφές: Έκανε ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ ο τεχνικός Γιανγκ, με τους παίκτες που έχουν έρθει να έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία από εκείνους που έφυγαν, ενώ με βάση ότι παίκτες όπως οι Μέγκατ (Αλόα, αριστερός μπακ), Ντέιβιντσον (Αλμπιον Ρόβερς, κεντρικός χαφ) και Άγκνιου (επιθετικός χαφ, Νταμπάρτον), είναι παίκτες με ποιότητα, έχει αποκτήσει και βάθος πλέον η ομάδα.

Προετοιμασία: Κάθε άλλο παρά άρεσε η Ιστ Φάιφ με βάση τα όσα έχει δείξει ως τώρα. Έξι ματς έδωσε στη φάση της προετοιμασίας και το γεγονός ότι είχε μόνο ήττες και φυσικά αποκλεισμό από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ, δημιουργεί έντονο προβληματισμό.

Εκτίμηση: Το ρόστερ έχει βελτιωθεί, η εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν είναι ακόμα χειρότερη, ειδικά στην άμυνα. Αν συνεχίσει έτσι, δύο είναι τα τινά: Είτε θα αλλάξει κάτι στην τεχνική ηγεσία, ή θα βουλιάξει το καράβι…

 

Έρντρι Γιουνάιτεντ

Τι έκανε πέρυσι: Βρέθηκε στα ίδια κυβικά με την Ιστ Φάιφ περίπου, αφού ούτε κινδύνευσε, αλλά ούτε και έδειχνε ικανή για να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό. Βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε την μεγάλη διαφορά και αυτή είναι ξεκάθαρα το γεγονός ότι από εκείνη κανένας δεν περίμενε να χτυπήσει την… πόρτα των πλέι οφ. Ήταν εξαιρετική στην έδρα της, μετρώντας 8 νίκες και 6 ισοπαλίες στα 18 ματς της και αυτό της έσωσε την παρτίδα.

Προπονητής: Στίβεν Φίντλεϊ (45 ετών).

Έδρα: Penny Cars Stadium (10.171)

Μεταγραφές: 10 παίκτες αποτελούν παρελθόν, όμως δεν μετράει μόνο ότι ήρθαν στο ρόστερ 12 καινούριοι, αλλά και το ότι απέκτησε και βάθος και ποιότητα με προσθήκη παικτών όπως οι Πέιτζ (στόπερ, Μάδεργουελ), ΜάκΙντος (σέντερ φορ, βασικός πέρσι στην Αρμπρόουθ) και αρκετοί ακόμα. Δεδομένα θετικό το πρόσημο.

Προετοιμασία: Κάθε άλλο παρά κακή ήταν η εικόνα της στο Λιγκ Καπ, πέτυχε σε δύο αναμετρήσεις, έχασε δύσκολα από την ισχυρή Λίβινγκστον και ζόρισε και τη Χάμιλτον (1-1 και έχασε στα πέναλτι). Μικρή σημασία έχει ο αποκλεισμός, βγάζει… γούστα και θα πιέσει πολύ κάθε αντίπαλο στην κατηγορία.

Εκτίμηση: Θα βρεθεί στην κατηγορία για έκτη σεζόν στη σειρά, με βάση όμως τις προσθήκες που έχει κάνει, μοιάζει ικανή, όχι μόνο να κερδίσει την παραμονή της εύκολα, που είναι ο πρώτος της στόχος, αλλά και να βρεθεί εντός της εξάδας, καθώς έχει καλό υλικό.

 

Φόρφαρ

Τι έκανε πέρυσι: Δεν δυσκολεύτηκε πολύ για να παραμείνει στην κατηγορία, αφού είχε απόσταση 7 βαθμών από την 9η Κουίνς Παρκ. Στα ματς που έπρεπε να πάρει έκανε το καθήκον της και γλίτωσε τα χειρότερα, αμυντικά πάντως είχε πολλά προβλήματα και τα πλήρωσε. Εξίσου σημαντικό το ότι διάθετε την χειρότερη επιθετική γραμμή της κατηγορίας με μόλις 40 τέρματα ενεργητικό.

Προπονητής: Τζιμ Γουέιρ (49 ετών). Ο έμπειρος κόουτς βρίσκεται στον πάγκο των «Λουνς» από τον Οκτώβριο του 2017, έκανε το καθήκον του σώζοντας την ομάδα και για πρώτη φορά θα την έχει στα χέρια του εξαρχής. Προσπαθεί να διατηρεί ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας, αυτό έκανε όταν ήταν και στη Μπρέχιν παλαιότερα.

Έδρα: Station Park (4.602)

Μεταγραφές: Εκτός ομάδας τέθηκαν 7 παίκτες, με τον Γουέιρ να ενισχύει σε ποσότητα το ρόστερ, ξέροντας ότι ακολουθεί δύσκολη χρονιά. Ήρθαν 8 νέα πρόσωπα, ξεχωρίζουν οι προσθήκες του στόπερ Γουάιτ από τη Σεντ Μίρεν και του κεντρικού μέσου Φρέιζερ από την Πάρτικ Θιστλ.

Προετοιμασία: Οι ήττες από Φόλκερκ και Σεντ Τζόνστον στο Λιγκ Καπ είναι απόλυτα φυσικές και φυσιολογικές, ήταν καλύτερη η εικόνα της ομάδας κόντρα σε Ιστ Φάιφ και Μοντρόουζ. Επίσης, μέτρησε τρία θετικά αποτελέσματα σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια, αν μη τι άλλο είναι θετικό το πρόσημο.

Εκτίμηση: Δεν περιμένουμε να κάνει τρελά πράγματα, όμως είναι από τις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους. Έχει έμπειρο κόουτς στο τιμόνι της, αξιοπρεπές ρόστερ και αν προσέξει μπορεί να βρεθεί ακόμα και 7η, αφήνοντας από κάτω της ομάδες που είναι λιγότερο έμπειρες.

 

Μοντρόουζ

Τι έκανε πέρυσι: Ήταν η αποκάλυψη της Λιγκ 2 και συγκλόνισε πραγματικά με την σταθερότητά της στην διάρκεια της σεζόν. Αυτό έφερε φυσικά την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στην Λιγκ 1, με την «Μο» να ξεχωρίζει για την απίστευτη αμυντική λειτουργία της. Αρκεί να αναφέρουμε ότι δέχθηκε λιγότερο από ένα τέρμα κατά μέσο όρο και αν και είχε σκληρό ανταγωνισμό από την Πίτερχεντ, στο νήμα ήταν εκείνη η οποία πήρε τον τίτλο, συγκεντρώνοντας 77 βαθμούς έναντι 76 της δεύτερης.

Προπονητής: Στιούαρτ Πέτρι (48 ετών). Βρίσκεται στον πάγκο της «Μο» από τον Δεκέμβριο του 2016 και στην ουσία για δεύτερη χρονιά έχει εξ ολοκλήρου την ομάδα στα χέρια του. Πρώτο και βασικό μέλημά του είναι η καλή και δυνατή άμυνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αφήνει στην… απέξω το επιθετικό κομμάτι.

Έδρα: Links Park (4.686)

Μεταγραφές: Δεν έκανε κάτι περισσότερο από το αναμενόμενο. Διατήρησε τον πολύ καλό κορμό της και όσοι έφυγαν δεν θα την επηρεάσουν αρκετά. Ίσως μόνο η απουσία του κεντρικού μέσου Μάιλν να είναι λίγο περισσότερο σημαντική, όμως η προσθήκη του Κρεγκ (πρώην Σεντ Πάτρικς, Σάμροκ, Σεντ Τζόνστον, Μπέρι), προσδίδει εμπειρία στη μεσαία γραμμή. Το έτερο νέο πρόσωπο είναι ο φορ Σκέλι από την Αρμπρόουθ.

Προετοιμασία: Οι ήττες από Σεντ Τζόνστον και Φόρφαρ στο Λιγκ Καπ ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενες, όμως οι νίκες επί των Φόλκερκ και Ιστ Φάιφ έφεραν χαμόγελα. Σε φιλικά είχε 2 ήττες και μία νίκη.

Εκτίμηση: Έχει συνοχή, καλό υλικό για τα… κυβικά της, όμως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Θα έχει λογικά αρκετά σκαμπανεβάσματα αγωνιστικά, θα χρειαστούν λογικά οι τελευταίες αγωνιστικές για να ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει στην κατηγορία ή όχι.

 

Στενχάουσμιουρ

Τι έκανε πέρυσι: Είναι η έτερη νεοφώτιστη της κατηγορίας και ίσως εκείνη η οποία πραγματοποίησε την μεγαλύτερη υπέρβαση. Ολοκλήρωσε με δυσκολία στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει 54 βαθμούς. Στα πλέι οφ άφησε εκτός τελικού την θεωρητικά καλύτερη Κουίνς Παρκ, με την μεγάλη επιτυχία να έρχεται στον τελικό, καθώς απέκλεισε το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, τη δευτεραθλήτρια και παρολίγον πρωταθλήτρια, με συνολικό σκορ 2-1!

Προπονητής: Μπράουν Φέργκιουσον (37 ετών). Πιστώνεται εξ ολοκλήρου την μεγάλη επιτυχία, καθώς στην ουσία χωρίς κανένα φοβερό ρόστερ, έφερε αυτό το τεράστιο αποτέλεσμα. Ξεκάθαρα συντηρητικό στήσιμο, με το 4-2-3-1 να είναι το σύστημα της επιλογής του.

Έδρα: Ochilview Park (5.267)

Μεταγραφές: Με τον αμυντικό Χεσούς Γκαρσία Τένα (πρώην Ρος Κάουντι), με τον μέσο Κουκ (πρώην Αλόα), με τον μπακ Ριντ (πρώην Αλμπιον Ρόβερς), σίγουρα δυναμώνει σε κομβικές θέσεις. Σε γενικές γραμμές έχει γεμίσει το ρόστερ της, έχασε όμως και μερικούς πολύπειρους παίκτες και μάλλον θα λέγαμε ότι είναι… ίσα βάρκα, ίσα πανιά!

Προετοιμασία: Έβγαλε πολλά προβλήματα στην άμυνα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 5-0 από την Έιρ, 2-0 από τη Μόρτον, καθώς επίσης από Πάρτικ Θιστλ και Χάμιλτον, την ώρα που νίκησε την Αλμπιον Ρόβερς. Θέλει πολλή δουλειά ακόμα στην άμυνα.

Εκτίμηση: Στην ουσία είναι από τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό οι «μαχητές» και όχι άδικα, καθώς υστερούν σε ποιότητα των υπόλοιπων ομάδων. Δεν λέμε φυσικά ότι δεν θα παλέψουν, όμως η απόσταση που έχουν από τις περισσότερες ομάδες που έχουν ενισχυθεί κιόλας, φέρνει ήδη πονοκέφαλο στους ιθύνοντες της Στενχάουσμιουρ.

Πάνος Κοτσιμπός

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ