foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ρουμανία, LIGA I: Preview 2018-19

Previews Πρωταθλημάτων | 17 Ιουλ 2018 15:07
Ρουμανία-LIGA-I-Preview-2018-19.jpg

Στην εβδομάδα που διανύουμε, ξεκινά ο... μαραθώνιος της πρώτης κατηγορίας της Ρουμανίας με τις ομάδες να έχουν τους δικούς τους στόχους και φιλοδοξίες. Η Στεάουα με την Κλουζ προβάλλουν ως τα δυο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο με τη δεύτερη, παρότι είναι η πρωταθλήτρια, να μην ξεκινά στην πολ ποζίσιον των αποδόσεων, ελέω της αλλαγής προπονητή. Ο επιτυχημένος Νταν Πετρέσκου αποχώρησε, τη θέση του πήρε ο υιός Ιορντανέσκου και ενδεχομένως η αλλαγή αυτή να παίξει το ρόλο της στην έκβαση του πρωταθλήματος, κόντρα σε μία Στεάουα που κράτησε τον Ντίκα, έχει φανέλα, κόσμο και το DNA μίας πρωταθλήτριας.

Από κει και πέρα, βελτιωμένη αναμένεται να παρουσιαστεί η Ντιναμό Βουκουρεστίου, η οποία στα playoffs της παραμονής παρουσιάστηκε βελτιωμένη, ενώ η Κραϊόβα, όπως και να έχει, παραμένει σταθερή αξία.

Σύστημα διεξαγωγής

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 14 ομάδες και μετά το τέλος των 26 αγωνιστικών η κατάταξη χωρίζεται σε δύο σκέλη. Στο πρώτο συμμετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες, οι οποίες μεταφέρουν τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου κατά το ήμισυ, στρογυλλεμένη πάντα προς τον μεγαλύτερο αριθμό (σ.σ. αν δηλαδή κανονικά έχουν 60 βαθμούς, σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ξεκινούν με 30 βαθμούς, ενώ αν έχουν 61 τότε 31) και παίζουν δέκα αγώνες εντός-εκτός με τις υπόλοιπες πέντε. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς παίρνει το πρωτάθλημα και παίζει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η 2η και 3η μαζί με την Κυπελλούχο παίζουν προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ.

Οι υπόλοιπες οκτώ σχηματίζουν ένα δεύτερο πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών με εντός και εκτός και συλλέγοντας κατά τον ίδιο τρόπο τη βαθμολογία κατά το ήμισυ, μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η 13η και 14η ομάδα στο τέλος αυτού του μίνι πρωταθλήματος υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία, ενώ η 12η παίζει μπαράζ παραμονής με την 3η της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας.

Οι ομάδες της Liga I

Κλουζ

Τι έκανε πέρσι: Κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της επιστρέφοντας στην κορυφή έπειτα από έξι χρόνια. Την κανονική περίοδο τερμάτισε στην κορυφή με 59 βαθμούς με 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, με τέρματα 42-13. Στο μίνι πρωτάθλημα της πρώτης εξάδας έμεινε αήττητη. Πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες με τέρματα 12-6, με αποτέλεσμα να καταφέρει να φθάσει τους 50 βαθμούς έναντι 49 της Στεάουα και να πάρει τον τίτλο.

Προπονητής: Ο επιτυχημένος, Νταν Πετρέσκου επέστρεψε στην Κίνα αποδεχόμενος την πρόταση της Guizhou Hengfeng και τη θέση του πήρε ο μεγαλύτερος γιος του Άνχελ Ιορντανέσκου, Έντουαρντ. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στα μέσα Ιουνίου και επιστρέφει στους πάγκους, όπου είχε μείνει εκτός αρχές Απρίλη, μετά το «διαζύγιο» με την Άστρα. Το μέλλον του θα κριθεί και από την Ευρώπη, όπου ο στόχος της Κλουζ είναι να αγωνιστεί τουλάχιστον στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Γήπεδο: Dr. Constantin Rădulescu (23.500)

Μεταγραφές: Έχασε πριν από λίγες μέρες τον Γάλλο αμυντικό, Μπολί (14/0), που είχε πάρει τον χειμώνα από τη Βιτορούλ και μετακόμισε στο κινεζικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να αναζητά τον αντικαταστάτη του. Πήρε τον Ιταλό επιθετικό, Ντε Λούκα (37/7) από τη Βίρτους Εντέλα, τον Ούγγρο αμυντικό Λανγκ (14/0) από τη Νανσί και τον Καμερουνέζο στράικερ, Ταμπέ (28/12) από την Ντεμίρσπορ της Τουρκίας.

Προετοιμασία: Με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για την πρωταθλήτρια Κλουζ, η οποία κατάφερε να πάρει το Σούπερ Καπ, επικρατώντας μέσα στην Κραϊόβα με 1-0 της κυπελλούχου Ουνιβερσιτατέα με γκολ-πέναλτι του Κούλιο στο 78'. Στα φιλικά της είναι γεγονός πως δεν «τρέλανε» τους φίλους της. Ειδικά στο τελευταίο τεστ πριν το Σούπερ Καπ με την σλοβακική Ποντμπρέζοβα (ήττα με 1-0) προβλημάτισε. Είχαν προηγηθεί το 1-1 με τη Σέπσι, το 0-0 με την πολωνική Βίγκρι Σουβάλκι που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία. Άρεσε στο 3-0 με τη δευτεραθλήτρια Πολωνίας, Γιαγκελόνια, ενώ οι μουρμούρες επανήλθαν μετά το 1-0 επί της Βάρτα Πόζναν, η οποία τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται κι αυτή στη Β' Πολωνίας.

Εκτίμηση: Και φέτος θα παλέψει για τον τίτλο. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες τη δίνουν 2ο φαβορί για την κατάκτησή του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα παίξει ρόλο το πώς θα ξεκινήσει η σεζόν στην Ευρώπη, όπου είναι και ένα «στοίχημα».

 

Στεάουα

Τι έκανε πέρσι: Τερμάτισε στη 2η θέση τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όσο και στα playoffs. Συγκεκριμένα, σε 26 ματς συγκέντρωσε 55 βαθμούς (16-7-3, 52-18) έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Στη μίνι λίγκα στη συνέχεια έχασε το πρωτάθλημα από την Κλουζ για έναν βαθμό. Πήρε 49 βαθμούς (6-3-1, 14-6) και πλήρωσε την ήττα της με 1-0 από την Πολιτέκνικα Ιάσι, δεχόμενη το γκολ στο 89' κι ενώ αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 74'.

Προπονητής: Παρέμεινε στο πόστο του παρά την απώλεια του πρωταθλήματος ο 38χρονος Νικολάε Ντίκα. Τον ενδιαφέρει πρωταρχικά το «μηδέν» στα μετόπισθεν, θεωρώντας πως ειδικά στο πρωτάθλημα έχει την ομάδα που θα κάνει το ένα γκολ για να «καθαρίσει» το τρίποντο.

Γήπεδο: Arena Națională (55.634)

Μεταγραφές: Όπως και να έχει το θέμα η πώληση του επιθετικού Μπουντέσκου (27/10) στην Αλ Σαμπάμπ είναι πλήγμα. Ήρθαν ο χρησιμότατος Κροάτης μέσος Γιάκολις (33/5) από τον Απόλλωνα Λεμεσού και το πολυεργαλείο ο Αλβανός χαφ Κάκα (28/0). Πάντως, έχει τους παίκτες για να καλύψει τα χαμένα γκολ. Ιδωμεν...

Προετοιμασία: Προβλήματα στα μετόπισθεν, αλλά καλή λειτουργία στο δημιουργικό κομμάτι έβαλε στα φιλικά προετοιμασίας η Στεάουα. Στα ματς με την Μπριζ και τον Άγιαξ, όπου έμεινε στο 1-1 φάνηκε το παραπάνω, όπως και στο β' ημίχρονο της φιλικής ήττας με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Αρκετά βελτιωμένη ήταν στο τεστ με την Αλ Γκαράφα, όπου επικράτησε με 2-1.

Εκτίμηση: Είναι φαβορί για τον απλούστατο λόγο πως κράτησε τον ίδιο προπονητή για 2η σεζόν, πράγμα που δεν έκανε η κύρια αντίπαλος, Κλουζ, ενώ διατήρησε τον βασικό της κορμό. Καπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δίνεται φαβορί για τον τίτλο.

 

Ουν. Κραϊόβα

Τι έκανε πέρσι: Προέρχεται από επιτυχημένη σεζόν, επέστρεψε στα τρόπαια έπειτα από 25 χρόνια. Κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας επικρατώντας στον τελικό με 2-0 της Χέρμανσταντ στο Βουκουρέστι. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 3η θέση κατά την κανονική περίοδο με 51 βαθμούς σε 26 αγώνες (14-9-3, 41-26), ενώ στα play offs στρογυλλοκάθισε στην ίδια θέση με 3 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 4 ήττες με 10-10 τέρματα.

Προπονητής: Από τη στιγμή που οδήγησε την ομάδα σε τίτλο έπειτα από 25 χρόνια, ο Ντέβις Μάντζια ήταν λογικό και αναμενόμενο να συνεχίσει στον πάγκο. Ο 44χρονος Ιταλός προπονητής με εμπειρία σε ομάδες, όπως το Παλέρμο, η Σπέτσια, η Μπάρι και η Άσκολι συνεχίζει. Να σημειωθεί πως τον Οκτώβριο είχε ανακηρυχθεί ο κορυφαίος του πρώτου γύρου στη Ρουμανία.

Γήπεδο: Ion Oblemenco (30.929)

Μεταγραφές: Μπαίνει στη νέα σεζόν σχετικά αποδυναμωμένη. Έχασε τρεις αρκετά σημαντικές μονάδες. Πούλησε έναντι 2 εκατ. ευρώ τον χαφ, Σκρέτσιου (25/0) στην Γκενκ, αλλά και τον επιθετικογενή χαφ Μπαλούτσα (30/11) στη Σλάβια Πράγας έναντι 3 εκατ. ευρώ, ενώ αποχώρησε και ο βασικός στράικερ Γκουστάβο (32/11) για την Κίνα. Έτσι, μόνο τυχαία δεν είναι η δήλωση του Ιταλού τεχνικού, Ντέβις Μάντζια, πως η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να βρει ρυθμό και πατήματα. Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν αυτές των Κικαλντάου (μ. 34/1, Βιτορούλ) και Πιγκλιατσέλι (τ. 21συμ., Προ Βετσέλι).

Προετοιμασία: Δεν τα κατάφερε στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην πρωταθλήτρια Κλουζ. Αν και οικοδέσποινα, μιας και το ματς έγινε στην έδρα της, ηττήθηκε με 1-0 δεχόμενη γκολ-πέναλτι στο 78'. Ήταν καλή στο δεύτερο μισό του α' ημιχρόνου και πίεσε στο τέλος για την ισοφάριση. Αμυντικά είχε αρκετά θέματα και δέχθηκε πολλές φάσεις από την Εκομάξ. Στα φιλικά ηττήθηκε τόσο από τη Β-Βάρεν Ναγκασάκι (1-0) όσο και από την ΟΥΦΑ (3-2).

Εκτίμηση: Η είσοδος στην τριάδα θα συνιστά επιτυχία για την Κραϊόβα, η οποία αν δεν βρει τα γκολ του Μπαλούτσα θα έχει... θέμα στην προσπάθεια της να βρεθεί στις ευρωπαϊκές θέσεις.

 

Βιτορούλ

Τι έκανε πέρσι: Στην κανονική περίοδο κατάφερε να μπει στην εξάδα. Συγκεκριμένα, τερμάτισε στην 5η θέση συγκεντρώνοντας 44 βαθμούς σε 26 αγώνες (13-5-8, 34-21). Στα playoffs εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο τερματίζοντας στην 4η θέση με 35 βαθμούς και απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και τρεις ήττες με 13-11 τέρματα.

Προπονητής: Για 4η σερί σεζόν στον πάγκο της θα βρίσκεται ο «Μαραντόνα των Καρπαθίων». Ο λόγος για τον Γκεόργκι Χάτζι, ο οποίος θεωρείται άκρως επιτυχημένος. Έχει κοουτσάρει τη Βιτορούλ σε συνολικά 153 αγώνες μετρώντας 75 νίκες και 26 ισοπαλίες, με ποσοστό επιτυχίας 49.02%. Το 2015 και το 2017 ανακυρήχθηκε κορυφαίος προπονητής στη Ρουμανία.

Γήπεδο: Stadionul Central (4.554)

Μεταγραφές: Αναμφισβήτητα η πώληση του αμυντικού Κριστιάν Γκανέα στην Μπιλμπάο έναντι ενός εκατ. ευρώ συνιστά πλήγμα για την ομάδα του Χάτζι, με δεδομένο πως επρόκειτο για βασικό ποδοσφαριστή, ο οποίος την τελευταία τριετία είχε 94 συμμετοχές με 8 γκολ. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το «θέμα» με τον Κικαλντάου (μ. 34/1), που πήγε στην Ουνιβερσ. Κραϊόβα. Από προσθήκες δεν μπορεί να ξεχωρίσει κανείς κάποια, αποκτήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές κυρίως σε νεαρή ηλικία.

Προετοιμασία: Έχουν ξεκινήσει οι επίσημες υποχρεώσεις με αγώνες στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ουνιόν Λέτζεμπουργκ από το Λουξεμβούργο. Στα φιλικά έδειξε αρετές στο δημιουργικό κομμάτι. Στο πρώτο της τεστ μπορεί να ηττήθηκε με 4-0 από τη Ζαγκλέμπιερ Σοσνόβιεξ, όμως εν συνεχεία επικράτησε της Γιαγκελόνια με 2-1, της Ποντμπεσκίντζιε με 3-2 και της Ραντόμιακ με 3-1, ενώ παρά το 5-2 από την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λέγκια, φάνηκε ότι μπορεί να σταθεί σε ένα καλό επίπεδο.

Εκτίμηση: Αν «τραβήξει» ο γιος του Χάτζι, Ιάνις (14/6), που ήρθε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα και έκανε εξαιρετικά πράγματα, τότε η Βιτορούλ έχει μεγάλη τύχη να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

Άστρα Τι έκανε πέρσι: Στην κανονική περίοδο του ρουμανικού πρωταθλήματος κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση έπειτα από 26 αγώνες μετρώντας 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και έξι ήττες και τέρματα 38-27. Στo μίνι πρωτάθλημα των έξι πρώτων της βαθμολογίας έμεινε εκτός 4άδας. Συγκεκριμένα, σε δέκα ματς πέτυχε μόλις τρεις νίκες και πήρε ακόμη δύο ισοπαλίες με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Ευρώπης.

Προπονητής: Έληξε και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Γκεόργκε Μουλτέσκου, τον οποίο αντικατέστησε ο Μάριους Μαλνταρασάνου, ο οποίος εργαζόταν στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Είναι 43 ετών και δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην πρώτη γραμμή.

Γήπεδο: Marin Anastasovici (8.500)

Μεταγραφές: Είχε κάποιες σημαντικές απώλειες. Η αποχώρηση του Καμερουνέζου φορ, Αμπάνγκ (29/5 και 2 ασίστ), του χαφ Πόλτσακ (30/2) και του μεσοεπιθετικού, Φλορεντίν Ματέι (14/4) ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Ήρθε ο διεθνής Αλβανός επιθετικός, Λουλάκου από τη Βίρτους Εντέλα, ο Γάλλος στράικερ, Μπεγκέ (30/6) από τη Μπουρζ, ο μέσος Νελούτ Ρόσου από τη Λέφσκι και ο αμυντικογενής χαφ Αντρέι Πιτιάν από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Προετοιμασία: Μία νίκη σε τέσσερα φιλικά είχε η Άστρα στην προετοιμασία της στη Σλοβενία. Ξεκίνησε με το 0-0 κόντρα στη βουλγαρική Βερέγια, όπου ουσιαστικά ήταν φιλικό αναγνώρισης για να ακολουθήσει η ήττα από τη Σλάβεν Μπελούπο με 1-0, όπου παρουσίασε προβλήματα στη μεσαία γραμμή. Ακολούθως ήρθε το 0-0 με την Προλέτερ και εν συνεχεία το 1-1 με τη Λέουβεν σε δύο φιλικά, όπου ήταν βελτιωμένη αμυντικά, ενώ είχε καλά διαστήματα ειδικά κόντρα στη Λέουβεν και δημιουργικά.

Εκτίμηση: Κοιτάει ψηλά... Σίγουρα δεν είναι στις πρώτες θέσεις για την κατάκτησή του τίτλου, όπως φαίνεται και στις αποδόσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπου δίνεται 5ο φαβορί με αποδόσεις άνω του 18,00, ωστόσο θα παλέψει τουλάχιστον για την είσοδο της στην τετράδα και την έξοδο της στην Ευρώπη.

 

Ιάσι

Τι έκανε πέρσι: Στην κανονική περίοδο κατάφερε να μπει στην εξάδα. Συγκέντρωσε 39 βαθμούς σε 26 ματς (11-6-9, 34-31). Στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγώνων, έμεινε στην 6η θέση με 24 πόντους έχοντας μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία. Παρουσίασε πολλά προβλήματα στην άμυνα δεχόμενη 19 γκολ και σημείωσε μόλις πέντε.

Προπονητής: Συνεχίζει με τον 42χρονο, Φλάβιους Στοϊκάν. Είναι θιασώτης του «τίκι-τάκα » της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, όταν εργαζόταν στα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Βουκουρεστίου το 2011, προσπάθησε να το εφαρμόσει, πράγμα που είχε υπογραμμιστεί σε ουκ ολίγα δημοσιεύματα της εποχής.

Γήπεδο: Emil Alexandrescu (11.390)

Μεταγραφές: Είχε σημαντικές απώλειες. Έχασε τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Ζοαλίσον (27/5) που πήγε στη Σερίφ, τον Κροάτη τερματοφύλακα Κέλαβα (12 συμ.), αλλά και τον Αλβανό μέσο Κάκα (28/0), που μετακόμισε έναντι περίπου 400.000 ευρώ στη Στεάουα. Από τις προσθήκες της δεν ξεχωρίζει αυτή του 25χρονου Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού, Ντίλαν Φλόρες που αγωνιζόταν στην Καρταγκίνες της πατρίδας του, έχοντας πέρσι 33 συμμετοχές με 11 γκολ.

Προετοιμασία: Στα δύο σημαντικά της τεστ έβγαλε προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της. Ηττήθηκε με 2-0 από τη Μαλάτια Μπελεντιγέσπορ, ενώ έχασε με το ίδιο σκορ και από την Κόνιασπορ.

Εκτίμηση: Αν ο 34χρονος Κριστέα την κουβαλήσει στο σκοράρισμα, όπως έκανε πέρσι με 11 τέρματα, θα έχει κάποια τύχη να μπει στην εξάδα. Διαφορετικά, θα είναι πολύ δύσκολο να πετύχει ανάλογο επίτευγμα, διότι ταυτόχρονα παρουσιάζει αρκετά προβλήματα και στα μετόπισθεν. Αφήστε, δε που σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί και να μπλέξει...

 

Ντιναμό Βουκουρεστίου

Τι έκανε πέρσι: Ήταν μία κακή σεζόν, άλλαξε τρεις προπονητές. Ξεκίνησε με τον Κοσμίν Κόντρα, τον διαδέχτηκε ο Ούγγρος Βασίλε Μιριούτα, ο οποίος με τη σειρά του παραιτήθηκε στα τέλη Φλεβάρη, για να ολοκληρωθεί η χρονιά με τον Φλορίν Μπράτου. Στην κανονική περίοδο έμεινε εκτός εξάδας. Τερμάτισε στην 8η θέση (11-6-9, 39-31), ενώ στο μίνι πρωτάθλημα για την παραμονή ήταν 1η με 11 νίκες σε 14 ματς και 54 βαθμούς, με 29-10 τέρματα.

Προπονητής: Λογικό και αναμενόμενο να συνεχίσει ο Μπράτου. Σε 17 ματς είχε ποσοστό επιτυχίας 76,17%. Συγκεκριμένα, πέτυχε 13 νίκες και μία ισοπαλία σε 17 ματς με τέρματα 36-11. Έτσι συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας του Βουκουρεστίου. Είναι θιασώτης του δημιουργικού ποδοσφαίρου, πράγμα που αρέσει στους φίλους της Ντιναμό.

Γήπεδο: Dinamo (15.032)

Μεταγραφές: Πλήγμα η αποχώρηση του Ισπανού αμυντικού Ρομέρα (25/0), ήρθε στη θέση του ο συμπατριώτης του, Νταλμάου (16/0) από τη Σέπσι. Έφυγε επίσης ο Κροάτης αμυντικός, Λούκα Μάριτς (15/0), επομένως είναι ένα θέμα το πώς θα παρουσιαστεί στα μετόπισθεν.

Προετοιμασία: Από πολλές διακυμάνσεις χαρακτηρίζεται η παρουσία της Ντιναμό Βουκουρεστίου στα φιλικά. Ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 4-0 επί της αδύναμης, Ολίμπια Έλμπλαγκ, ακολούθησε το επιβλητικό 3-0 επί της κυπελλούχου Πολωνίας Αρκά Γκντίνια. Εν συνεχεία, έφερε 1-1 με τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, για να έρθουν τα «χαστούκια» από τη Γιαγκελόνια (4-1) και τη Χονισάνσκα Χονίτσε (5-2) με την τελευταία να αγωνίζεται στη Β' Πολωνίας.

Εκτίμηση: Αν στηριχθεί ο Φλορίν Μπράτου από τη διοίκηση και τους απαιτητικούς οπαδούς της Ντιναμό, τότε θα έχει μεγάλη τύχη να βρεθεί στην πρώτη εξάδα και να διεδικήσει την έξοδο της στην Ευρώπη. Η δυάδα με βάση τη δυναμική των Κλουζ και Στεάουα είναι εξόχως δύσκολη και μόνο τυχαίο το γεγονός ότι στις στοιχηματικές πλατφόρμες οι αποδόσεις της για να τερματίσει 1η ή 2η κυμαίνονται στο 8 με 9 με αποτέλεσμα να δίνεται 5ο φαβορί.

 

Μποτοσάνι

Τι έκανε πέρσι: Έχασε την είσοδό της στην πρώτη εξάδα στην ισοβαθμία με την Ιάσι. Συγκέντρωσε 39 βαθμούς σε 26 αγώνες με 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες και τέρματα 28-26. Ουσιαστικά πλήρωσε τα επιθετικά προβλήματα που αντιμετώπισε σχεδόν όλη τη χρονιά. Έτσι, αγωνίστηκε στο μίνι πρωτάθλημα για την παραμονή, όπου σε 14 αγώνες έκανε 5 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 12-9, καθαρίζοντας εύκολα την παραμονή.

Προπονητής: Παρέμεινε για 2η σεζόν ο Κονσταντίν Ενάτσε. Είναι 45 ετών και η διοίκηση εκτιμά κατά δήλωσή του προέδρου της, του Κορνέλ Σφάιτερ πως είναι «ένας προπονητής, ο οποίος μπορεί να φέρει εις πέρας τα σχέδια που έχουμε βήμα-βήμα κάθε σεζόν». Ο ίδιος ο Ενάτσε έχει δηλώσει πως «δεν είμαι μάγος, αλλά μου αρέσει να δουλεύω». Πιθανότατα και φέτος θα επιμείνει στο 4-2-3-1.

Γήπεδο: Municipal (12.000)

Μεταγραφές: Πλήγμα η αποχώρηση του μέσου, Βλαντ Ακίμ (12/0) που έπαιζε δανεικός από τη Στεάουα το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, όπως και του επιθετικού, Αξέντε (18/3), ενώ έφυγε και ο γκολκίπερ Κομπρέα (33 συμ.). Από πλευράς ενίσχυσης πήρε τον Κροάτη επιθετικό από τη Σιμπένικ, Μάρκο Μπρεκάλο (28/5), που μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις, αν και υπάρχουν ερωτηματικά.

Προετοιμασία: Μία μόλις νίκη σε πέντε φιλικά έχει να επιδείξει η Μποτοσάνι, η οποία, πάντως, είναι γεγονός πως έδωσε πολύ δυνατά τεστ επί αυστρακού εδάφους. Πλην του προβληματικού 0-0 με την Αεροστάρ Μπακάου που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Ρουμανίας, κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Άρσεναλ Τούλα και εν συνεχεία να χάσει με 5-0 από τον Ολυμπιακό, με 1-0 από τη Ντιναμό Κιέβου και με 2-0 από την Πριμπράμ. Και στα 3 φιλικά «έβγαλε» προβλήματα τόσο στα μετόπισθεν όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Εκτίμηση: Θα παλέψει για την είσοδό της στην εξάδα και η πορεία της θα εξαρτηθεί από το πώς θα λειτουργήσει δημιουργικά με δεδομένο πως, όπως προαναφέραμε, είχε δείξει την περσινή σεζόν προβλήματα σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.

 

Σέπσι

Τι έκανε πέρσι: Στην πρώτη της χρονιά στη μεγάλη κατηγορία τα πήγε πολύ καλά. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στη 12η θέση συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς σε 26 αγώνες με 5-4-17 και 15-44 τέρματα. Στο μίνι πρωτάθλημα των 14 αγωνιστικών που ακολούθησε, συνέλεξε 34 βαθμούς με 6 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 2 ήττες, με 21-14 τέρματα και σώθηκε άνετα.

Προπονητής: Συνεχίζει για 2η σεζόν με τον Εουγκέν Νεαγκόε. Ο 50χρονος πέτυχε το στόχο της παραμονής, είναι αμυντικογενής, του αρέσει να παίζει την κόντρα κι αυτό έχει περάσει στην ομάδα του.

Γήπεδο: Stadionul Municipal (5.200)

Μεταγραφές: Πλήγμα η αποχώρηση του Ισπανού αμυντικού Νταλμάου (16/0), ενώ ως επιτυχία χαρακτηρίζεται η παραμονή του πρώτου της σκόρερ, Ίστβαν Φούλοπ (28/9) με τη μορφή δανεισμού από την ουγγρική Ντιοσγκιόρι. Απέκτησε τον Βούλγαρο μέσο Βέλεβ (31/2) από τη Σλάβια Σόφιας, τον έμπειρο Κροάτη αμυντικό Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς από τη Λάχτι που την τελευταία διετία έχει 37 ματς με δύο γκολ στη Φιλανδία. Σίγουρα θα τη βοηθήσει ο Μαυροβούνιος χαφ, Μπράνισλαβ Γιάνκοβιτς (32/3), καθώς και ο αμυντικός Μόουρα (19/0), που ήρθε από τη Ζιλ Βιθέντε, ενώ τη διετία 15-17 αγωνίστηκε στην Ανόρθωση, σε 64 ματς. Α και για να μην ξεχνιόμαστε προσθέστε και τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης, Κόβιτς (22 συμ.) με τον Μαγυάρο αμυντικό, Ρους (30/2), ο οποίος ήρθε από την Μπαλμαζουγιβάρος.

Προετοιμασία: Έδωσε έξι φιλικά και είχε 5 ήττες. Ήταν καλή στο πρώτο της τεστ με την πρωταθλήτρια Κλουζ (1-1). Εν συνεχεία είχε μόνο ήττες με δυνατούς αντιπάλους, όπως είναι η κινεζική Γκουάνγκζου Εβεργκράντε (2-1), η Μλάντα Μπόλεσλαβ (2-1), η Λίμπερετς (1-0), η Ζλάτε Μόραβτσε (1-0) και η Όρενμπουργκ (3-1). Σε όλα της τα ματς, πάντως, έδειξε καλά στοιχεία ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι και σε ό,τι αφορά στις κόντρα επιθέσεις.

Εκτίμηση: Αν ο Φούλοπ τραβήξει στο σκοράρισμα, δεν θα έχει πρόβλημα. Επίσης, οποιαδήποτε θέση πάνω από τη 10η θα θεωρηθεί επιτυχία. Πάντως, σημειώνεται ως συν το γεγονός πως έχει πλέον τον έναν χρόνο εμπειρίας στη μεγάλη κατηγορία.

 

Γκαζ Μετάν

Τι έκανε πέρσι: Έκανε το δρομολόγιο «κόλαση-παράδεισος». Στην κανονική περίοδο τερμάτισε στην 13η θέση με 2 νίκες και 10 ισοπαλίες σε σύνολο 26 ματς και τέρματα 14-39. Στα πλέι οφ της παραμονής, ωστόσο, μεταμορφώθηκε. Στο μίνι πρωτάθλημα των 14 αγώνων πέτυχε 6 νίκες, απέσπασε και 4 ισοπαλίες με τέρματα 18-15 με αποτέλεσμα να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στην κατηγορία.

Προπονητής: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Κριστιάν Πουστάι και στη θέση του θα βρεθεί ο Μιχάι Τέχα, ο οποίος είναι 39 ετών και για σχετικά άπειρος, κατά πολλούς.

Γήπεδο: Gaz Metan (7.814)

Μεταγραφές: Έχασε τον αμυντικό Ποποβίτσι (32/1) και τον επιθετικό από τη Βενεζουέλα Ροντόν (18/9). Δυο σημαντικές, δηλαδή, απώλειες. Στις προσθήκες έχει κάνει ελάχιστα πράγματα. Ενδεχομένως, να ποντάρει στο γεγονός ότι πλέον θα είναι πλήρως ενσωματωμένοι οι παίκτες που ήρθαν τον περασμένο Γενάρη και τη βοήθησαν αρκετά ειδικά στα playoffs της παραμονής.

Προετοιμασία: Στα φιλικά της επί σερβικού εδάφους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ξεκίνησε αφήνοντας πολλές υποσχέσεις με τη νίκη επί της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα (1-0), που αγωνίζεται στη Σερβία και παίζει προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ. Εν συνεχεία, όμως, ήρθε η ήττα από τη σερβική Ζέμουν (ήττα με 1-0), όπου έβγαλε προβλήματα στην ανάπτυξη. Ακολούθως άρεσε στη νίκη με 2-0 επί της Μλάντοστ Λουτσάνι, όμως ήταν προβληματική στα τεστ με την Μορντόβια Σαράνσκ (3-1), που αγωνίζεται στη Β' Ρωσίας και τη σερβική Γιάβορ (3-1).

Εκτίμηση: Πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Θα προσπαθήσει να πάει με την κεκτημένη ταχύτητα των τελευταίων αγώνων και να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

 

Κονκόρντια

Τι έκανε πέρσι: Στην κανονική περίοδο τερμάτισε στην 9η θέση με 28 βαθμούς σε 26 αγώνες (8-4-14, 36-37). Στο μίνι πρωτάθλημα των οκτώ ομάδων για την παραμονή, κινδύνεψε να εμπλακεί σε περιπέτειες. Εν τέλει βγήκε 11η (30 β., 4-4-6, 13-17) στο +3 από τη θέση του μπαράζ παραμονής, όπου βρέθηκε η Βολουντάρι.

Προπονητής: Συνεχίζει με τον Ιονούτ Μπανέα. Στα τέλη Απρίλη είχε αντικαταστήσει τον Ίον Μολντοβάν και έβγαλε την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει, με συνέπεια να κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό.

Γήπεδο: Concordia (5.123)

Μεταγραφές: Κινήθηκε σε ρηχά νερά. Το θετικό, πάντως, είναι πως σε γενικές γραμμές διατήρησε βασικά της στελέχη, τον κορμό της και με δεδομένο ότι θα ενσωματωθούν καλύτερα και οι αρκετές μεταγραφές του περασμένου Γενάρη, η χημεία θα είναι κάτι που αναμένεται να παρουσιάσει.

Προετοιμασία: Καλή είναι η εικόνα της στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους. Στο πρώτο της τεστ μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από την Πάκσι (6η στην Α' Ουγγαρίας), αλλά έβγαλε καλή εικόνα στο β' μέρος. Έμεινε στο 1-1 με την άλλοτε πρωταθλήτρια Σλοβενίας, Γκόριτσα, ενώ ακολούθως νίκησε τόσο τη ρωσική Όρενμπουργκ (1-0), όσο και την αυστριακή Αντμίρα (1-0) δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο ανασταλτικό κομμάτι.

Εκτίμηση: Ο πρώτος της στόχος είναι η παραμονή... Έχει σίγουρα τις δυνατότητες να τα καταφέρει γρήγορα και χωρίς περιπέτειες. Τώρα για το αν μπορεί να κοιτάξει είσοδο στην εξάδα, θα είναι υπέρβαση αν το πετύχει.

 

Βολουντάρι

Τι έκανε πέρσι: Κινδύνεψε άμεσα με υποβιβασμό και κατάφερε να σωθεί στο μπαράζ με την 3η της δεύτερης κατηγορίας Chindia Târgoviște στα πέναλτι. Συγκεκριμένα, στο πρώτο ματς στην έδρα της επικράτησε 1-0. Έχασε εκτός έδρας με το ίδιο σκορ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου νίκησε στα πέναλτι με 3-0 με αποτέλεσμα να παραμείνει στην κατηγορία.

Προπονητής: Ξεκινά τη νέα χρονιά με καινούριο προπονητή. Ο Άντριαν Μούτου απολύθηκε στα μέσα Ιουνίου με τον ίδιο, βέβαια, να υποστηρίζει πως δεν έχει ειδοποιηθεί για τη λύση της σύμβασης του και τη θέση του πήρε ο Ντάνιελ Οπρίτσα που είχε δύο ανόδους το 2016 και το 2017 με τη Γιουβέντους Βουκουρεστίου. Του αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες, πράγμα που θα έχει τη δυνατότητα να κάνει στη Βολουντάρι. Πάντως, θα πρέπει να επισημάνουμε πως σημαντικό ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχει και ο Ιοάν Αντόνε, ο οποίος ανέλαβε πριν από περίπου μία εβδομάδα το πόστο του μάνατζερ της ομάδας.

Γήπεδο: Anghel Iordănescu (4.600)

Μεταγραφές: Αποχώρησε ο δανεικός το δεύτερο εξάμηνο από τη Στεάουα μέσος Μπενζάρ (12/2) και ο χαφ Ιβανοβίτσι (33/0). Καλή η προσθήκη του Ισπανού αμυντικού Αρτάμπε από τον Ερμή Αραδίππου. Είχε σε δυο σεζόν στην Κύπρο 47 συμμετοχές εκ των οποίων οι 37 στη βασική ενδεκάδα, με 7 γκολ. Θα βοηθήσει ο Γκανέζος στράικερ Γκαντζέ που ήρθε από τη γεωργιανή Ζίρα, έχοντας την τελευταία διετία 35 ματς με 10 γκολ, εκ των οποίων τα 7 πέρσι σε 23 ματς. Γενικά υπάρχουν 14 νέοι παίκτες και η εύρεση χημείας αποτελεί προτεραιότητα.

Προετοιμασία: Έδωσε μόλις 3 φιλικά και σε κανένα δεν κατάφερε να κερδίσει. Στο πρώτο της τεστ ηττήθηκε με 1-0 από την αλβανική Λουφτετάρι, εν συνεχεία έμεινε στο 1-1 με την ουγγρική Πούσκας, ενώ έχασε και από τη σερβική Τσουκαρίτσκι (1-0). Σε όλα τα ματς έβγαλε προβλήματα στην άμυνα, ενώ δημιουργικά χτύπησε καμπανάκι η έλλειψη χημείας.

Εκτίμηση: Με το που ανέλαβε ο Αντόνε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, έθεσε στόχο την εξάδα. «Είναι λίγο τολμηρό, αλλά η Βολουντάρι μπορεί να επιστρέψει ψηλά», είπε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τεχνικός της Κλουζ, της Ντιναμό και της Ραπίντ Βουκουρεστίου με πέρασμα και από την Κύπρο και δη από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

 

Ντουναρέα

Τι έκανε πέρσι: Είναι η «σταχτοπούτα» της Λίγκας. Στις 5 Μαΐου με 3-1 επί της Ριπένσια Τιμισόαρα κατόρθωσε να εξασφαλίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στη 2η κατηγορία κατάφερε σε 38 αγωνιστικές να συγκεντρώσει 93 βαθμούς με 29-6-3 και γκολ 75-24. Έτσι μπόρεσε να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο.

Προπονητής: Στον πάγκο της έχει έναν άνθρωπο που ξέρει να οδηγεί τις ομάδες στην α' κατηγορία. Ο λόγος για τον άλλοτε προπονητής της Ανόρθωσης, Νταν Αλέξα, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία κι έχει καταφέρει να οδηγήσει σε άνοδο τις Πόλι Τιμισόαρα (2014-15), Ραπίντ Βουκουρεστίου (2015-16) και τώτα τη Ντουναρέα. Του αρέσει οι ομάδες του να παίζουν πολύ την κόντρα και να χτυπούν σαν... κόμπρα.

Γήπεδο: Ion Comșa (10.400)

Μεταγραφές: Όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις υπήρξαν αρκετές αφίξεις στην ομάδα. Αν θέλει να ξεχωρίσει κανείς κάποια, σίγουρα είναι αυτή του αμυντικού της Βολουντάρι, Ιονούτ Μπαλάουρ (30/1). Ως θετικό λαμβάνεται το γεγονός πως διατήρησε ως επί το πλείστον τον κορμό που την έφερε για πρώτη φορά στην ιστορία στην α' κατηγορία.

Προετοιμασία: Στα φιλικά άφησε καλές εντυπώσεις παρά τις ήττες. Έχασε με 2-0 από τη Νέφτσι Μπακού και 1-0 από τη Λεβάντια Ταλίν. Ομάδες σαφέστατα πιο έμπειρες από την ίδια, με ευρωπαϊκές εικόνες. Ήταν εντυπωσιακή στο 4-1 επί της Τσέλικ Ζένιτσα, που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία, ενώ ηττήθηκε με 1-0 από τη Μαλάτια Μπελεντιγέσπορ.

Εκτίμηση: Το ζητούμενο είναι η παραμονή και μόνο αυτή. Η έλλειψη εμπειρίας είναι δεδομένη, αλλά υπάρχει και ο ενθουσιασμός. Αν εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, θα έχει κάποια τύχη να πετύχει τον στόχο της, όμως σίγουρα θα πρέπει να αναζητήσει και βαθμούς εκτός έδρας.

 

Χέρμανσταντ

Τι έκανε πέρσι: Μετρά τρία χρόνια ζωής και έχει ισάριθμες ανόδους. Αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία και προβιβάστηκε μετά το 1-1 με την Chindia Târgoviște στις 13 Μαΐου. Σε 38 αγωνιστικές κατάφερε να συγκεντρώσει 91 βαθμούς (27-10-1, 66-13) και να πάρει το 2ο απευθείας εισιτήριο για την άνοδο. Η πορεία της ήταν εκπληκτική. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατάφερε να τρέξει αήττητο σερί 34 αγώνων!

Προπονητής: Συνεχίζει με τον Αλεξάντρου Πέλιτς. Πρόκειται για έναν τεχνικό με πολλές εικόνες κυρίως από τη 2η κατηγορία της Ρουμανίας, όπου έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες. Δόγμα του είναι «πρώτα το μηδέν στα μετόπισθεν», ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει δηλώσει πως «αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, είναι καλύτερο να μην το χάσεις».

Γήπεδο: Stadionul Municipal (14.200)

Μεταγραφές: Σημαντική η προσθήκη του δημιουργικού χαφ, Μπρούνο Χαλκιαδάκη (25/3) που αγωνιζόταν στον ΠΑΣ. Πολύ καλή η προσθήκη του Εσθονού μέσου, Αντόνοφ (25/0) από τη σλοβένικη Ρούνταρ, ενώ περιμένει πολλά και από τον νεοαποκτηθέντα στράικερ από το Κονγκό Τσούμου (29/8), που αγωνιζόταν στον Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο. Σημειωτέον είχε δύο πολύ καλές σεζόν με την Μπουργκχάουζεν, όπου αγωνίστηκε στη διετία 2015-2017 (55 συμ./29 γκολ). Θα τη βοηθήσει ο νεοαποκτηθείς Ισπανός στόπερ, Βίβες (24/0) που ήρθε από την Πάφο, ενώ λύσεις θα δώσουν τόσο ο αμυντικός Νταντέα από την Άστρα, όσο και ο άλλοτε άσος της Σταντάρ Λιέγης, Φρεντερίκ Μπουλό.

Προετοιμασία: Σε όλα της τα φιλικά επέδειξε καλή αμυντική λειτουργία, όμως έβγαλε πρόβλημα στο γκολ κόντρα, βέβαια, σε ομάδες με περισσότερη εμπειρία και ευρωπαϊκές παραστάσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως σε 4 φιλικά σκόραρε μόλις μία φορά. Συγκεκριμένα, τα κατάφερε στο πρώτο τεστ με την δευτεραθλήτρια Αλβανίας, Κουκέσι (1-1). Ακολούθως, ήρθε το 0-0 με την άλλοτε πρωταθλήτρια της ΠΓΔΜ, Βαρντάρ, ενώ ηττήθηκε με 1-0 από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Στο τελευταίο της τεστ έμεινε στο 0-0 με την Πόλι Τιμισόαρα. Εν κατακλείδι, δεν «έτρωγε» γκολ, αλλά δεν έβγαζε και φάσεις.

Εκτίμηση: Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο ο πρώτος της στόχος είναι η παραμονή. Οτιδήποτε περισσότερο θα συνιστά υπέρβαση για μία ομάδα που δείχνει δυσκολοκατάβλητη.

Κώστας Τέο

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ