«Σκούπα» της αστυνομίας για παράνομα φρουτάκια στη Θεσσαλονίκη

«Σκούπα» της αστυνομίας για παράνομα φρουτάκια στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικό «χτύπημα» απέναντι στα παράνομα φρουτάκια στη Θεσσαλονίκη πέτυχε η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Θερμαϊκού, Χαριλάου – Αναλήψεων και Καλαμαριάς, προχώρησαν σε τρεις συνολικά εφόδους σε «ύποπτα» καταστήματα, όπου και πιστεύονταν ότι διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Η «σκούπα» της αστυνομίας έγινε σε ένα κατάστημα της περιοχής 25ης Μαρτίου, σε ένα στην Καλαμαριά και σε ένα στην Περαία. Συνολικά, συνελήφθησαν εννέα άτομα μεταξύ των οποίων και θαμώνες των μαγαζιών.

Κατά τους σχετικούς ελέγχους των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οι υπεύθυνοι των καταστημάτων είχαν εγκαταστήσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους οι θαμώνες έπαιζαν παράνομα φρουτάκια.

Οι άντρες της Ασφάλειας προχώρησαν στην κατάσχεση των ηλεκτρονικών αυτών υπολογιστών, ενώ οι εννέα συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για να τους απαγγελθούν οι σχετικές κατηγορίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
Predictor_400x1000_left
Predictor_400x1000_right