foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ36
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ελβετία, Super League: Preview σεζόν 2017-18

Previews Πρωταθλημάτων | 18 Ιουλ 2017 00:21
Ελβετία-Super-League-Preview-σεζόν-2017-18.jpg

Το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο της Super League είναι και φέτος η Βασιλεία. Χαρακτηριστικό μάλιστα της ανωτερότητας της είναι πως οι πλατφόρμες στοιχημάτων προσφέρουν αποδόσεις για τον νικητή δίχως να υπολογίζουν την «αιώνια πρωταθλήτρια» (ουσιαστικά ψάχνουν ποια ομάδα θα τερματίσει δεύτερη). Θεωρούμε πως δοθεί μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Γιουνγκ Μπόις, Ζυρίχη, Σιόν, Γκρασχόπερς και Λουκέρνη  για τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ η τρίτη πέρυσι Λουγκάνο ξεκινάει ένα σκαλί πιο κάτω. Πρώτο φαβορί για υποβιβασμό αναμφίβολα η Λωζάνη που έχει αποδυναμωθεί, αλλά και λόγω του ότι φέτος δεν θα υπάρχει η Βαντούζ ως σταθερή υποψήφια.

 

Σύστημα Διεξαγωγής

Η πρώτη κατηγορία απαρτίζεται από δέκα ομάδες και κάθε μία αγωνίζεται απέναντι στις υπόλοιπες τέσσερις συνολικά φορές (δυο εντός και δυο εκτός έδρας). Στην ισοβαθμία πρωτεύον κριτήριο είναι η συνολική διαφορά τερμάτων, μια λεπτομέρεια που δίνει κίνητρο για έξτρα θέαμα και γκολ.

Ευρωπαϊκά εισιτήρια 

Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση εξασφαλίζει την απευθείας της συμμετοχή στους Ομίλους του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 2ος του πρωταθλήματος ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών από τον τρίτο γύρο των μη πρωταθλητών. Σε περίπτωση αποκλεισμού θυμίζουμε πως «υποχωρεί» στα Play-off του Europa League ενώ αν περάσει και αποκλειστεί στα play-offs του Τσάμπιονς Λιγκ τότε μπαίνει απευθείας στους Ομίλου του Γιουρόπα. Τρίτη και τέταρτη θέση δίνουν από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (σε 3ο και 2ο γύρο αντίστοιχα) στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ  ενώ ο κάτοχος του Κυπέλλου εξασφαλίζει την απευθείας του συμμετοχή στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Οι ομάδες της Super League

Βασιλεία

Τι έκανε πέρσι: Πολύ εύκολα έφτασε στον 8ο σερί τίτλο στην ιστορία της και 9ο τα τελευταία 10 χρόνια. Μάλιστα προς το φινάλε κυνήγησε και το ρεκόρ συγκομιδής πόντων που η ίδια κρατούσε και τελικά το ξεπέρασε (86 βαθμοί). Παράλληλα κατέκτησε και το Κύπελλο απέναντι στην Σιόν. Αρνητική η πορεία της στην Ευρώπη, σε όμιλο με Άρσεναλ, Παρί (πρώτη δυάδα) και Λουντογκόρετς, τερμάτισε στην τελευταία θέση χάνοντας από την Βουλγαρική ομάδα το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Προπονητής: Από την Άνοιξη έγινε γνωστό πως δεν θα συνέχιζε ο Ουρς Φίσερ με τον διάδοχο του έρχεται από την ομάδα Νέων και να είναι ο 40χρονος Ράφαελ Ουίκι.

Γήπεδο: St. Jakob-Park (38.500)

Μεταγραφές: Ξεχωρίζει η απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού επιθετικού Βαν Βολφσβίνκελ από την Φίτεσε έναντι 5 εκατ. ευρώ ως αντικαταστάτη του αποχωρήσαντα Ντούμπια του οποίου ο δανεισμός έληξε ενώ έφερε για ένα ένα χρόνο από την Μάλαγα τον μέσο Κουζμάνοβιτς (δανεικός). Τρεις προωθήσεις από την ομάδα Νέων και μερικές επιστροφές δανεικών συμπληρώνουν το παζλ των προσθηκών. Πέραν του βασικού Ντούμπια, αποχώρησαν και οι Γιάνκο (δεν είχε το εύκολο γκολ, συνεχίζει στην Σπάρτα Πράγας) και ο Χόεγκ (εφεδρικός μπακ, συνεχίζει στην Χέρενφεεν).

Φιλικά: Ξεκίνησε απέναντι σε αδύναμες ελβετικές μικρότερων κατηγοριών και τελειοποιήθηκε απέναντι σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχοντας ισάριθμες νίκες με 3-2 σκορ.

Εκτίμηση: Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να την δούμε πως θα αντιδράσει αν φτάσουμε στον δεύτερο γύρο και δεν έχει ξεφύγει στην βαθμολογία. Επειδή όμως το «φυσιολογικό» είναι στην χειμερινή διακοπή να βρίσκεται σε απόσταση 8-10 βαθμών από τον δεύτερο, η λογική λέει κατάκτηση.

 

Γιουνγκ Μπόις

Τι έκανε πέρσι: Έριξε από νωρίς το βάρος στην Ευρώπη, απέκλεισε την Σαχτάρ όμως στα play-offs διασύρθηκε από την Γκλάντμπαχ. Συνέχισε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (Αστάνα, Ολυμπιακός, ΑΠΟΕΛ) και εν τέλει αποκλείστηκε. Όλο αυτό την επηρέασε στο πρωτάθλημα, έχασε από νωρίς την επαφή με την κορυφή και τελικά αρκέστηκε στην δεύτερη θέση την οποία σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος δεν κινδύνεψε να χάσει. Ντροπιαστικό εντός έδρας αποκλεισμό γνώρισε από την Βίντερτουρ για το Κύπελλο. Τελευταίο πρωτάθλημα πανηγύρισε το ’86, τελευταίο τίτλο το ’87!

Προπονητής: Συνεχίζει από τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Αυστριακός Άντι Χούτερ με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Γήπεδο: Stade de Suisse (32.000)

Μεταγραφές: Εξαιρετικά deals πέτυχε η Διοίκηση του συλλόγου πουλώντας τον ανερχόμενο μέσο Ζακαρία στην Γκλάντμπαχ και τον πρώτο πορτιέρο Μ’Βογκό στην Λειψία εξασφαλίζοντας συνολικά 17 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ενισχύθηκε με τον χαφ Σόου από την Γκλάντμπαχ ενώ αγόρασε το περυσινό «πολυεργαλείο» της Λωζάνης, Λοτόμπα ενώ εξασφάλισε τα δικαιώματα των βασικών Μ’Μπαμπού (δεξί μπακ) και Ασσαλέ (περιφερειακός επιθετικός) καθώς πέρυσι αγωνιζόντουσαν ως δανεικοί.

Φιλικά: «Όλα τα λεφτά» η συμμετοχή της στο Ούρεν Καπ στο οποίο αντιμετώπισε με επιτυχία την αγγλική Στόουκ (2-2, ήττα στα πέναλτι) και την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Μπενφίκα (5-1 με εντυπωσιακή εμφάνιση).

Εκτίμηση: Ξεκινάει από την δεύτερη θέση και με στόχο ό, τι καλύτερο. Η χρονιά θα κριθεί σε συνδυασμό με το Κύπελλο και την ευρωπαϊκή της πορεία. 6,00 πληρώνει η κατάκτηση στον Stoiximan, 1,40 το να τερματίσει δεύτερη.

 

Λουγκάνο

Τι έκανε πέρσι: Εντυπωσιακή χρονιά η περυσινή, παρότι άλλαξε προπονητή στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ήταν εντυπωσιακή. Από νωρίς εξασφάλισε την παραμονή και εντελώς αθόρυβα σταθεροποιήθηκε στην πρώτη πεντάδα και όταν της δόθηκε η ευκαιρία «σκαρφάλωσε» μέχρι και την τρίτη θέση όπου και παρέμεινε έως το τέλος. Μια θέση που της δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει απευθείας στους ομίλους του ερχόμενου Γιουρόπα Λιγκ.

Προπονητής: Παρ’ όλα αυτά η προσωρινή λύση του Τραμετζάνι δεν είχε και συνέχεια. Από 1η Ιουλίου ανέλαβε ο Ταμί (πρώην της Γκρασχόπερς) ο οποίος δεν εργαζόταν σε κάποια ομάδα το τελευταίο 3μηνο.

Γήπεδο: Stadio Cornaredo (10.500)

Μεταγραφές: Χάνοντας τον πρώτο της σκόρερ Αλλιόσκι (Λιντς) και επιστρέφοντας στην ομάδα του ο Αλβανός φορ Σαντίκου (Ζυρίχη), δημιουργήθηκε επιθετικό πρόβλημα. Για αυτό η ομάδα έφτασε στην απόκτηση του 21χρονου Μαροκινού Μαρτσούκ από την Κιάσο ενώ υπήρξαν και κάποιες άλλες προσθήκες από μικρότερες ιταλικές ομάδες. Πολλοί δανεισμοί έληξαν, τα κενά δεν καλύφθηκαν τουλάχιστον με ισάξιους ποδοσφαιριστές.

Φιλικά: Μας μπέρδεψε η εικόνα της στα φιλικά. Στα δυο πιο πρόσφατα που αποτελούν και πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας δέχτηκε έξι τέρματα συνολικά από τις Μίλαν και Κιέβο (0-4 και 0-2 αντίστοιχα).

Εκτίμηση: Εμφανής η αποδυνάμωση της ομάδας, ούτε σκέψη για «ανανέωση» του ευρωπαϊκού της εισιτηρίου για φέτος. Την βλέπουμε εκτός 6άδας εκτός μονάχα εάν της βγουν οι μεταγραφές οπότε και θα μιλάμε για τελείως διαφορετικά δεδομένα.

 

Σιόν

Τι έκανε πέρσι: Μέτρια χρονιά, έχασε από νωρίς την επαφή με την κορυφή και τερμάτισε τέταρτη. Με τον ιδιόρρυθμο πρόεδρο, Κονσταντίν, να αλλάζει τρεις τεχνικούς, δεν κατάφερε ποτέ να βρει έναν αγωνιστικό ρυθμό παρότι επί των ημερών του Τσάιντλερ είχε ξεχάσει τι θα πει «ήττα» αν και ακολούθησε μια αναμενόμενη κάμψη. Έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου με την Βασιλεία να της «σπάει» το απόλυτο κατακτήσεων (13 στα 13) που είχε μέχρι εκείνη την ημέρα.

Προπονητής:  Από την 1η Ιουλίου ανέλαβε ο αναμορφωτής της Λουγκάνο την περυσινή σαιζόν, Πάολο Τραμετζάνι.

Γήπεδο: Tourbillon (16.200)

Μεταγραφές: Σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του 21χρονου ακραίου μπακ της Έμπολι, Ντι Μάρκο έναντι 4 εκατ. ευρω ενώ «δοκιμασμένη» θεωρείται η λύση του Μάρκο Σνόουλι (Λουκέρνη) για την κορυφή της επίθεσης. Από τις αποχωρήσεις, ξεχωρίζει αυτή του βασικού φορ Ακολό (πουλήθηκε στην Στουτγκάρδη έναντι 6 εκατ. ευρώ) ενώ δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του έμπειρου στόπερ Τσίγκλερ.

Φιλικά: Λίγα πράγματα στα φιλικά, βασικά ακόμη ψαχνόταν ο Τραμετζάνι. Τουλάχιστον έδειξε να μοιράζει τον χρόνο σε όλους μέχρι να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Για την ιστορία, αντιμετώπισε τις Μαρσέιγ (ήττα 2-3), Ρεν (νίκη 1-0), Αϊντχόφεν (ήττα 0-1), Μπιλμπάο (ήττα 0-2).

Εκτίμηση: Πολλά θα κριθούν από την συμμετοχή της ή μη στους Ομίλους του Γιουρόπα. Με τις κινήσεις που έκανε την βλέπουμε να έχει ως «ταβάνι» την τρίτη θέση. Αποδεκτό το 1,70 σε H2H με την Γκρασχόπερς στον Stoiximan.

 

Λουκέρνη

Τι έκανε πέρσι: Στην απόλυτη μετριότητα κινήθηκε η ομάδα του Μπάμπελ. Την αποπροσανατόλισε βέβαια και η ευρωπαϊκή της μάχη στο ξεκίνημα της σαιζόν (και φέτος μάλλον αποχαιρετάει νωρίς) η οποία εν τέλει τερματίστηκε πριν τους Ομίλους του Γιουρόπα. Ευχαριστημένη θα πρέπει να θεωρείται με την πέμπτη θέση, εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου από την Βασιλεία.

Προπονητής: Από τον Οκτώβριο του ’14 βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Γερμανός τεχνικός Μπάμπελ με συμβόλαιο μέχρι το πέρας της εφετινής περιόδου.

Γήπεδο: Swissporarena (17.800)

Μεταγραφές: Δυο ουσιαστικές μεταγραφές στα μετόπισθεν έκανε με την απόκτηση των βασικών στις ομάδες τους Σβένγκλερ (δεξί μπακ από Σάλτσμπουργκ) και Σίντενχολτζ (στόπερ από Τουν) ενώ ποντάρει πολλά και στο «λαχείο» από την Βόρεια Κορέα που ακούει στο όνομα Ιλ-Γκουάν Γιονγκ. Αρκετές αποδεσμεύσεις, ξεχωρίζει η «ραχοκοκαλιά» των Ρικάρντο Κόστα (μπακ), Νεϊμάιρ (μέσος) και Μάρκο Σνόουλι (φορ).

Φιλικά: Πολλά τα αμυντικά κενά που έδειξε στα φιλικά που έδωσε, αποκορύφωμα το 4-4 με την Στρασβούργο ενώ ακόμη και από την Σαντχάουζεν δέχτηκε δυο τέρματα. Όλα αυτά δεν διορθώθηκαν ούτε στο πρώτο ματς απέναντι στην Όσιγιεκ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (ήττα 0-2).

Εκτίμηση: Ίσως είναι η πρώτη σαιζόν μετά από χρόνια που δεν υπάρχουν προσδοκίες για την ομάδα στο πρωτάθλημα. Βάσει των κινήσεων της την περιμένουμε το πολύ τέταρτη με πιθανότερη την 5η θέση ή 6η θέση. Αποτελεί πρόκληση το H2H με Σιόν (1,70) και Ζυρίχη (1,60) οι οποίες αναμένεται να την προσπεράσουν.

 

Τουν

Τι έκανε πέρσι: Στο ξεκίνημα ήταν από τα φαβορί για υποβιβασμό ούσα επηρεασμένη από την αποχώρηση του τότε προπονητή της, Σαϊμπένε, στο φινάλε της σαιζόν. Τελικά ο Λουξεμβούργιος προπονητής αποφάσισε να φύγει νωρίτερα για την γερμανική Μπίλεφελντ και από τότε ο (προσωρινός) Λουστρινέλι δούλεψε με ηρεμία και την έφτασε ως την 6η θέση.

Προπονητής: Δεδομένη η αποχώρηση του υπηρεσιακού Λουστρινέλι, ανέλαβε πλέον ο 36χρονος (!) Μαρκ Σνάιντερ με θητεία ως παίκτης σε ομάδες της χώρας την περίοδο 1998-2012.

Γήπεδο: Arena Thun (10.300)

Μεταγραφές: Σημαντική προσθήκη αυτή του νεαρού φορ Χούνζικερ από την Γκρασχόπερς ενώ και η έλευση του Γκελμί (βασικός πέρυσι με Σεν Γκάλεν) την δυναμώνει στα μετόπισθεν. Ο Σνάιντερ κατέβασε αισθητά τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας (στα 23,8 έτη). Δεν αποδυναμώθηκε ιδιαίτερα, άφησε ελεύθερους τους «τριαντάρηδες» Σϊντενχολτζ (μπακ) και Σιρίντσι (μέσος).

Φιλικά: Επέλεξε ομάδες από την Τσάλεντζ Λιγκ για τα φιλικά της (με ρεκόρ 3 νίκες – 1 ισοπαλία) και μια που μόλις ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ (Ζυρίχη, ισοπαλία 1-1). Αγαπημένο σύστημα του Σνάιντερ με έναν φορ, δύσκολα της κάνει ο αντίπαλος φάση εάν είναι του επιπέδου της.

Εκτίμηση: Αν της βγει ο νέος (ηλικιακά) τεχνικός, τότε θα έχει τύχη για μια άνετη παραμονή. «Κλειδί» για την πορεία της, η συγκομιδή που θα έχει πριν την χειμερινή διακοπή. Δύσκολα πάντως θα κινδυνέψει με υποβιβασμό.

 

Σεν Γκάλεν

Τι έκανε πέρσι: Με πολύ γκρίνια από την κερκίδα έβγαλε τα 3/4 του πρωταθλήματος, η έλευση του Κοντινί στην θέση του Τσινμπάουερ άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Πειστικότερες εμφανίσεις δίχως όμως βαθμολογικό κίνητρο άφησαν υποσχέσεις για τη νέα σαιζόν.

Προπονητής: Με πετυχημένη θητεία στην Βαντούζ, ο Κοντινί ανέλαβε τον Μάιο και έδειξε πως θα προσφέρει στην ομάδα.

Γήπεδο: Kybunpark (19.600)

Μεταγραφές: Απέκτησε τα δικαιώματα του (δανεικού πέρυσι) επιθετικού Αχέτι από την γερμανική Άουγκσμπουργκ έναντι ενός εκατ. ευρώ ενώ κινήθηκε αστραπιαία κάνοντας δικός την τον εξτρέμ Μπεν Καλιφά από την Λωζάνη. Δεν αποχώρησε κάποιο πρωτοκλασάτο στέλεχος της ομάδας, εξαιρώντας μονάχα τον νεαρό μπακ Γκελμί (Τουν).

Φιλικά: Δυσκολία στο γκολ, «σφιχτή» στα μετόπισθεν. Αυτά προέκυψαν από τα φιλικά της κόντρα σε Σαουθάμπτον (0-0) και ομάδες της Τσάλεντζ Λιγκ.

Εκτίμηση: Με ηρεμία στην εξέδρα (είναι «αποδεκτός» ο Κοντινί), μπορεί να πετύχει φέτος. Την βλέπουμε εντός πρώτης εξάδας, αρκεί να έχει  το γκολ. Πέρυσι της έλειψε αυτό αλλά είχε και άλλα θεματάκια…

 

Γκρασχόπερς

Τι έκανε πέρσι: Λίγα πράγματα από τις «ακρίδες», σημαντικό ρόλο στην αποσταθεροποίηση της πορείας της έπαιξε από νωρίς ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Τραγική στο επόμενο δίμηνο, αδυνατούσε να δείξει σταθερότητα. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Φλεβάρη, έκανε ένα σερί οκτώ αγωνιστικών δίχως νίκη το οποίο την… αποτελείωσε. Παρ’ όλα αυτά εξασφάλισε την παραμονή της δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα.

Προπονητής: Λογικό κάπου στην μέση της σαιζόν να απομακρυνθεί ο Ταμί. Ανέλαβε ο Αργεντίνος Μπερνέγκερ ο οποίος συνεχίζει και τη νέα χρονιά. Καλά δείγματα έδειξε η ομάδα επί των ημερών του.

Γήπεδο: Letzigrund (25.000)

Μεταγραφές: Έληξε ο δανεισμός του καλού φορ Νταμπούρ (επέστρεψε στην Σάλτσμπουργκ), πουλήθηκε στην Μακάμπι Χάιφα ο πρώτος της σκόρερ πέρυσι, Κάιο. Δόθηκε δανεικός ο Σκοπιανός χαφ Γκεοργκίεφ στην Τβέντε ενώ στην Ντάρμσταντ θα συνεχίσει ο έμπειρος πορτιέρο Μαλ. Μετά από αυτά, η Διοίκηση των «ακρίδων» την ενίσχυσε με τον γκολκίπερ της Α. Φρανκφούρτης, Λίντνερ και τον δοκιμασμένο φορ της υποβιβασμένης Βαντούζ, Άβντιγια ενώ απέκτησε ταχύτητα στα άκρα με τον εξτρέμ Χεφραίν από την βελγική Έουπεν.

Φιλικά: Έδειξε θετικά σημάδια στην πρόβα τζενεράλε με την Σοσό (νίκη 2-1) ενώ είχαν προηγηθεί ανεπίσημα φιλικά κόντρα σε Σαφχάουζεν (ήττα 0-3) και Αούστρια Λουστενάου (ήττα 1-4).

Εκτίμηση: Την έχουμε σε υψηλή εκτίμηση φέτος, αρκεί να μην «ξενερωθεί» από νωρίς. Αν βγάλει τον πρώτο γύρο στις πρώτες θέσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να την δούμε στην πρώτη τετράδα. Τερματίζει πιο πάνω από την Λουκέρνη (στο 1,87 το μεταξύ τους H2H).

 

Λωζάνη

Τι έκανε πέρσι: Στην επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία, κατάφερε το αυτονόητο: να μην γίνει το «ασανσέρ» μεταξύ των κατηγοριών. Ξεκίνησε δυνατά (το πρώτο 2μηνο ήταν στην πρώτη πεντάδα), ακολούθησε αναμενόμενη πτώση. Εξασφαλίστηκε και μαθηματικά δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Προπονητής: Άκουσε πολλά από την εξέδρα αλλά τελικά «εξαργύρωσε» το εισιτήριο ανόδου που εξασφάλισε την προηγούμενη χρονιά. Ο λόγος για τον Φάμπιο Σελεστίνι ο οποίος συνεχίζει και φέτος στον πάγκο της ομάδας.

Γήπεδο: Olympique de la Pontaise (15.800)

Μεταγραφές: Από τις ομάδες που αποδυναμώθηκε αισθητά χάνοντας βασικά στελέχη της περυσινής χρονιάς (Λοτόμπα, Μπεν Καλιφά, Ντινίζ, Κουστόντιο). Έφερε πάντως από την Αργεντινή τον δεξιό μπακ Μαρίν από την Μπόκα ο οποίος αγωνιζόταν ως δανεικός σε ομάδες της χώρας του ενώ απέκτησε από την Κροτόνε τον Αλγερινό μπακ Μεζμπά. Από το εσωτερικό, «ψώνισε» από το Βαντούζ, τον επιθετικό Ζάρατε.

Φιλικά: Ανέβασε από νωρίς τον πήχη ο Σελεστίνι επιλέγοντας την Βαλένθια ως έναν από τους αντιπάλους της καλοκαιρινής  προετοιμασίας (ήττα 0-5) ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί το 2-2 με τη Ναντ. Στο κλείσιμο της προετοιμασίας της αντιμετώπισε την αγγλική Μπρέντφοντ (1-1).

Εκτίμηση: Δικαιολογημένα φαντάζει ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό και με το σκεπτικό πως η νεοφώτιστη είναι η Ζυρίχη, όλα τα βλέμματα στρέφονται προς αυτήν. Στο 2,40 κατά μέσο όρο δίνεται να τερματίσει στην τελευταία θέση.

 

Ζυρίχη

Τι έκανε πέρσι: Το παραμέλησε πρόπερσι και τελικά έγινε η ζημιά τερματίζοντας στην τελευταία θέση. Έκανε όμως έναν υγιεινό περίπατο στην Τσάλεντζ Λιγκ παίζοντας παράλληλα στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ως Κυπελλούχος! Δεν τα πήγε άσχημα σε έναν όμιλο με Βιγιαρεάλ, Οσμάνλισπορ και Στεάουα τερματίζοντας τρίτη

Προπονητής: Ο προπονητής που την ανέλαβε τον Μαίο του ’16 (δίχως να ευθύνεται για τον υποβιβασμό) και την οδήγησε στην άμεση επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία, Ούλι Φόρτε, συνεχίζει και φέτος στον πάγκο της.

Γήπεδο: Letzigrund (25.000)

Μεταγραφές: Η παραχώρηση του Αλβανού επιθετικού, Σαντίκου στην Λέγκια, έφερε τον φορ της Γιουνγκ Μπόις, Φρέι στους νεοφώτιστους. Παράλληλα, έκανε δικό της και τον αριστερό μπακ της Σιόν, Μοντού ενώ πρόσφατα έφτασε σε συμφωνία με την Μινσκ για εξάμηνο δανεισμός του Αρμένιου εξτρέμ, Σιμονιάν.

Φιλικά: Πολύ καλά δείγματα έδειξε κόντρα στην γαλλική Στρασβούργο (1-1), όμως το καλύτερο το κρατούσε για το φινάλε όταν και στο φιλικό της περασμένης Κυριακής διέλυσε την τουρκική Γκιοζτέπε με 6-1 (χατ-τρικ σημείωσε ο Γκανέζος φορ Ντουαμένα).

Εκτίμηση: Σίγουρα όχι για υποβιβασμό και όχι για εκτός πρώτης εξάδας θα παίξει το όνομα της. Με την ψυχολογία από τον περυσινό τίτλο στην Τσάλεντζ Λιγκ, μπορεί να μπει «σφήνα» στην πρώτη δυάδα και να μας προσφέρει το 4,00 εφόσον ρίξει την Γιουνγκ Μπόις στην τρίτη θέση. Αξίζουν επίσης και ορισμένα H2H (δίνεται στο 1,60 αν τερματίσει πιο πάνω ή από την Γκρασχόπερς ή από την Λουκέρνη).

Hoffman

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ