Ξανά στην Κύπρο: Κατασχέσεις μηχανημάτων παράνομων παιγνίων

κατασχέσεις παράνομων παιγνίωνΤην δουλειά τους συνεχίζουν να κάνουν καλά καθ’ όπως φαίνεται οι Αρχές της Κύπρου, που προχώρησαν σε κατάσχεση εννέα ηλεκτρονικών υπολογιστών που -σύμφωνα «με εύλογες υποψίες»- είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερών παιγνίων, ενώ παράλληλα σε άλλη περιοχή του νησιού κατασχέθηκαν και άλλα στοιχεία που δείχνουν την ύπαρξη παράνομης λέσχης.

Σύμφωνα με τις κυπριακές Αρχές εξαρθρώθηκε υποστατικό στην Πάφο στο οποίο βρέθηκαν εννέα Η/Υ που διατίθεντο για «φρουτάκια», με το τελικό πόρισμα από την έρευνα που συνεχίζεται να διεξάγεται να αναμένεται να επιβεβαιώσει τις υποψίες.

«Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, διενήργησαν επιχείρηση κατά τη διάρκεια της νύχτας στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πάταξη του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό που βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για τους οποίους υπάρχει εύλογη υποψία ότι είχαν μετατραπεί σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού και είχαν εγκατεστημένα μη εξουσιοδοτημένα αντίτυπα λειτουργικών λογισμικών προγραμμάτων κατά παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πάταξης παρόμοιων περιστατικών και της εφαρμογής του «Περί Στοιχημάτων Νόμου», επιχείρηση έγινε και στην Λάρνακα, με την Αστυνομία να κατάσχει αρκετές χιλιάδες ευρώ, 56 τηλεοπτικούς δέκτες και δυο μηχανές για κλήρωση τόμπολας (bingo), αλλά και κάποια έγγραφα.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

«Συντονισμένη επιχείρηση διεξήγαγαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λάρνακας σε συνεργασία με μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας, της Μ.Μ.Α.Δ., της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας (ΤΑΕ και Μικροπαραβάσεις), καθώς και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, σε υποστατικό στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μεταξύ των ωρών 11 μ.μ. χθες – 3.30 π.μ. σήμερα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 16,022 ευρώ, 56 τηλεοράσεις, δύο μηχανές κλήρωσης τόμπολας και διάφορα έγγραφα. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
Novibet Skin
Novibet Skin