χειραγωγημένα-παιχνίδια-ΕΕΕΠ.jpg

Federbet: Ύποπτα παιχνίδια στη Football League

10:04 | 07 Ιουν 2017 2 min read
10:04 | 07/06/2017 2 min read
χειραγωγημένα-παιχνίδια-ΕΕΕΠ.jpg

Ακόμα μία φορά η Football League έρχεται στο προσκήνιο με υποψίες χειραγωγημένων αγώνων, καθώς με ανάρτησή της στο Facebook η Federbet κάνει λόγο για ύποπτα παιχνίδια στη δεύτερη ελληνική κατηγορία. Η Federbet είναι μία μη κερδοσκοπική πλατφόρμα που ασχολείται με τον εντοπισμό και την καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος και των χειραγωγημένων αγώνων και η αναφορά της αυτή έρχεται ένα μήνα σχεδόν μετά τον εντοπισμό 50 «ύποπτων» αγώνων της Football League από την SportsRadar.

Συγκεκριμένα, η Federbet στη δημοσίευση της αναφέρεται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Football League, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν πλούσιες... σε περίεργα παιχνίδια». Η μη κερδοσκοπικού πλατφόρμα κατονομάζει τις αναμετρήσεις, ενώ συνοδεύει το ποστάρισμά της με σχετικό βίντεο!

Αναλυτικά η δημοσίευση της Federbet στο Facebook:

«Τους τελευταίους δύο μήνες παρακολουθούμε συνήθως τα πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Ελλάδας. Στις μικρότερες κατηγορίες των δύο αυτών χωρών έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλά περίεργα ματς. Στην τρίτη κατηγορία της Ρωσίας υπήρξαν δύο ύποπτα παιχνίδια που είναι πιθανό να είναι χειραγωγημένα. Η Ελλάδα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με αναμετρήσεις που συχνά είναι στο «μάτι» των ποδοσφαιρικών αρχών.».

Η Federbet συνεχίζει κατονομάζοντας κιόλας τις ομάδες: «Τα Χανιά είναι οι πρωταθλητές στα περίεργα πράγματα. Παρακολουθούμε την ομάδα εδώ και καιρό. Για παράδειγμα, παίχθηκαν μεγάλα ποσά στη νίκη των Τρικάλων με μεγάλο χάντικαπ αλλά και στο over 3,5 του ίδιου αγώνα».

Για την υπόθεση αναμένονται εξελίξεις σύντομα όπως και η αντίδραση της ίδιας της Football League.