Menu
Αρχική » Bet Bonus – Bonus Εγγραφής

Bet Bonus – Bonus Εγγραφής

Στο Foxbet.gr θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται συνοπτικά τα χαρακτηριστικά της κάθε μία εταιρίας, όπως αν προσφέρει ασιατικά χάντικαπ, αν διαθέτει Live Streaming και cash out, αν δέχεται Paysafe ή επίσης αν το τμήμα εξυπηρέτησης είναι 24/7.

Εταιρία Γιατί να παίξετε στην εταιρία  
stoiximan logo 22-4 Προσφέρει καθημερινά παιχνίδια με 0% γκανιότα* και σε Τop αποδόσεις. Ιστοσελίδα προσαρμοσμένη απόλυτα στον Έλληνα παίκτη με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων. Παίξε Νόμιμα
Sportingbet 620x207 2/3 Κορυφαία αξιοπιστία και από τις πλέον οικονομικά ισχυρές εταιρίες παγκοσμίως. Πλούσιο Live με ζωντανό βίντεο, ενώ λειτουργεί 24ώρο ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης. Παίξε Νόμιμα
Goalbet Bonus 12/7 Παίζει με τη χαμηλότερη γκανιότα στην Ελλάδα προσφέροντας κορυφαίες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο. Διαθέτει ασιατικό χάντικαπ, πολλά ειδικά στοιχήματα και εξαιρετικό Live Betting με Cash-Out. Παίξε Νόμιμα
interwetten-logo-660x220 Το παγκόσμιο Brand Name της εγγυάται κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια. Δέχεται καταθέσεις με Paysafe, Viva και Moneysafe, ενώ προσφέρει και ασιατικά στοιχήματα. Παίξε Νόμιμα
Novibet 620x207 25-11 Διαθέτει κορυφαία πλατφόρμα, ενώ έχει το καλύτερο τμήμα εξυπηρέτησης στην Ελλάδα. Προσφέρει ασιατικά στοιχήματα και δυνατότητα διαπραγμάτευσης ορίων μέσω του Bet Referral. Παίξε Νόμιμα
Vistabet 620x207 2/3 Κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια ως μέλος της Sportingbet plc. Πλούσιο ζωντανό στοίχημα με Live Streaming, πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης στα Ελληνικά. Παίξε Νόμιμα
Betrebels Bonus 12/7 Καταθέσεις μέσω Paysafe, Viva και Moneysafe. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών αγορών και αθλημάτων, ενώ διαθέτει εύχρηστη και τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα. Παίξε Νόμιμα
betshop new logo 620x207 25-1 Δέχεται καταθέσεις με Paysafecard και Moneysafe, γρήγορες αναλήψεις εντός λίγων ωρών προς ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Ανανεωμένη και εύχρηστη σελίδα, πλούσιο Live με πλήθος στοιχημάτων. Παίξε Νόμιμα
championsbet 31-10-16 Παιχνίδια με 0% γκανιότα καθημερινά, ασιατικά στοιχήματα στο ποδόσφαιρο και εναλλακτικά χάντικαπ στο μπάσκετ. Διαθέτει υπηρεσία Cash Out και VIP πρόγραμμα, ενώ υποστηρίζει συναλλαγές με Paysafe, Skrill, Moneysafe. Παίξε Νόμιμα
netbet-logo Δυνατότητα κατάθεσης με Paysafecard. Υψηλά όρια, προσφέρει ασιατικά χάντικαπ σε διάφορα lines τόσο pre-game όσο και live αλλά και πληθώρα ειδικών στοιχημάτων. Παίξε Νόμιμα
mybet εικόνα 22/8 Από τις κορυφαίες εταιρίες στην κεντρική Ευρώπη, παγκόσμιο Brand Name με κορυφαία αξιοπιστία. Ανταγωνιστικές αποδόσεις και ποικιλία επιλογών στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Παίξε Νόμιμα

Τι θα πρέπει να προσέξετε στο Bet Bonus

Κωδικός προσφοράς

Σε πολλές εταιρίες θα πρέπει να συμπληρώσετε έναν κωδικό προσφοράς κατά την εγγραφή σας. Αν τον παραλείψετε, το μπόνους δε θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας. Σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες μπορείτε να τον προσθέσετε στη συνέχεια.

Αποστολή email για πίστωση

Πολλές φορές το bonus δεν πιστώνεται αυτόματα και θα πρέπει να στείλετε ένα email στο τμήμα εξυπηρέτησης εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος (πχ 48 ώρες από την κατάθεση ή 7 μέρες από την εγγραφή κλπ). Εάν το παραλείψετε συνήθως χάνετε το μπόνους και είναι στην ευχέρεια της εταιρίας στοιχήματος να σας το πιστώσει. Ελέγξτε τους όρους, για να δείτε εάν πρέπει να στείλετε email για να λάβετε το Bonus.

Μέθοδοι Κατάθεσης

Σε πολλές εταιρίες αν καταθέσετε με κάρτα Paysafe ή ηλεκτρονικά πορτοφόλια δεν δικαιούστε το μπόνους. Θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τους όρους για να βεβαιωθείτε ότι το μέσο πληρωμής που χρησιμοποιείτε δεν αποκλείεται από τους όρους της προσφοράς.

Τζίρος Χ

Κάθε εταιρία απαιτεί στους όρους της διαφορετικό αριθμό τζιραρίσματος για να «απελευθερωθεί» το Bonus. Ένας καλός αριθμός ρολαρίσματος είναι 10 φορές το αρχικό σας ποσό σε μονά στοιχήματα, πχ αν καταθέσετε 100 να πρέπει συνολικά να ποντάρετε 1000€ (ή ποσό μπόνους + κατάθεσης x5).

Ελάχιστη απόδοση

O περιορισμός της απόδοσης υπάρχει (σχεδόν) σε όλες τις προσφορές για νέους παίκτες. Η ελάχιστη απόδοση συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 1.50-2.00. Προσέξτε ότι σε πολλές εταιρίες αν ποντάρετε σε μικρότερες αποδόσεις θεωρείται καταπάτηση όρων και το μπόνους μπορεί να αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας.

Συμμετέχουσες αγορές

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός όρος είναι οι τύποι στοιχήματος που συμμετέχουν στην προσφορά. Σε πολλά μπόνους αποκλείονται οι 2-way αγορές, δηλαδή αυτές που αυξάνουν ποσοστιαία τις πιθανότητες κέρδους στο 50%, όπως είναι το ασιατικό χάντικαπ και το over/under. Επιπλέον σε ορισμένες εταιρίες θα πρέπει να ποντάρετε πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το live δε συμμετέχει στις απαιτήσεις τζιραρίσματος.

Cash Out

Η υπηρεσία του cash-out προσφέρεται πλέον από τις περισσότερες εταιρίες στοιχήματος. Θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους για να είστε ενημερωμένοι αν στοιχήματα που έχουν «κλείσει» με το cash out συμμετέχουν στο απαιτούμενο ρολάρισμα του bonus.

Συμβουλή: Πριν αποφασίσετε να δεχτείτε κάποιο μπόνους είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης (KYC). Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε ότι θα πληρωθείτε τα όποια κέρδη σας και θα αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία.

Τύποι Bonus και προσφορών

bonusesΜπόνους Κατάθεσης ή Εγγραφής

Είναι η πιο συνηθισμένη μορφή μπόνους. Υπολογίζεται ως ένα ποσοστό επί της αρχικής σας κατάθεσης. Για παράδειγμα το 100% έως 100 ευρώ σημαίνει ότι αν καταθέσετε 100θα λάβετε μπόνους άλλα 100€, ενώ στο 50% έως 100 ευρώ σε κατάθεση 100θα πάρετε άλλα 50€. To μπόνους μπορεί να πιστωθεί άμεσα στο λογαριασμό σας ή εντός 24/48 ωρών ανάλογα με την εταιρία, ενώ σε κάποιες προσφορές θα πρέπει να παίξετε μία φορά το ποσό της κατάθεσης για να το λάβετε.

Δωρεάν στοίχημα (Freebet)

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη βρετανική αγορά. Freebet όμως για νέους παίκτες προσφέρουν και αδειοδοτημένες στην Ελλάδα εταιρίες και το βρίσκετε συνήθως σε 2 βασικές παραλλαγές:

α) Στοίχημα χωρίς ρίσκο (lost bet): Όπως φανερώνει και η λέξη αν χάσετε σας επιστρέφεται το ποντάρισμα συνήθως σε μορφή μπόνους, το οποίο πρέπει να τζιράρετε μία ή περισσότερες φορές.

β) Δωρεάν στοίχημα (matched bet): Το matched σημαίνει ότι παίζετε ένα στοίχημα και λαμβάνετε ένα δωρεάν στοίχημα που υπολογίζεται σαν ποσοστό επί του πονταρίσματος. Για παράδειγμα 100% δωρεάν στοίχημα μέχρι 30€, σημαίνει ότι αν παίξετε 30, θα πάρετε ένα ισόποσο freebet, δηλαδή 30 ευρώ. 

Επιστροφή χρημάτων (Moneyback)

Όλο και περισσότερες εταιρίες δίνουν στους εγγεγραμμένους παίκτες τους τη δυνατότητα να τους επιστραφεί το ποντάρισμα σε χαμένα δελτία που συμπεριλαμβάνουν συγκεκριμένο αγώνα για τον οποίο ισχύει η προσφορά. Για να γίνει το Cashback χρειάζεται να συμβεί ένα συγκεκριμένο γεγονός στον ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως για παράδειγμα να δοθεί πέναλτι ή κόκκινη κάρτα, να σκοράρει ένας παίκτης το πρώτο γκολ (first scorer) ή να βρει δίχτυα γενικά στην αναμέτρηση (anytime scorer). Στο συγκεκριμένο είδος της προσφοράς πρωτοπορούν οι εταιρίες Sportingbet και Vistabet.

Loyalty Bonus (Μπόνους επιβράβευσης)

Πολλές εταιρίες επιβραβεύουν τους πιστούς παίκτες τους με το Loyalty Bonus. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μπόνους αφοσίωσης που συνδέεται άμεσα με τη συχνότητα και το τζιράρισμα του παίκτη στην στοιχηματική εταιρεία. Η Betrebels είναι μία από τις εταιρίες που επιβραβεύει κάθε μήνα τους χρήστες της.

Enhanced Odds (Αυξημένες αποδόσεις)

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο χρονικά είδος προσφοράς των εταιριών στοιχήματος. Σε συγκεκριμένα παιχνίδια και είτε για μονά αποδεκτά είτε για παρολί, προσφέρονται αυξημένες αποδόσεις (price boost) από τις εταιρίες οι οποίες δίνουν την ευκαιρία για μεγαλύτερα κέρδη στους παίκτες τους. Enhanced Odds προσφέρονται από τον Stoiximan στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

*Λόγω της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) δεν επιτρέπεται να αναφερθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για τις προσφορές των εταιριών. Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά αφού εισέλθετε στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο της κάθε εταιρίας.