foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
050403D28-0.png

NBA 2016-17: Ανατ. Περιφέρεια, Atlantic Division

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
16 Οκτ 2016 22:38

Οι Raptors είναι οι κυρίαρχοι της Atlantic Division την τελευταία τριετία, αλλά φέτος μάλλον κάτι αλλάζει. Σίγουρα παραμένουν και φέτος το φαβορί για την πρωτιά, αλλά οι Celtics έπειτα από μια διετία rebuilding, φέτος δείχνουν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα (ειδικά μετά και την περσινή χρονιά και τη συμμετοχή τους στα play-offs). Με μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια, αναμένεται όλοι να παρακολουθήσουμε την επιστροφή των Knicks σε ρόλο πρωταγωνιστή, αφού στο “Μεγάλο Μήλο” φέτος έκαναν πολύ καλές κινήσεις και σίγουρα δε θα έχουν τις κακές πορείες των περασμένων ετών. Από κει και πέρα, έχουμε τους Nets που και φέτος θα παρουσιάσουν ένα πολύ αδύναμο σύνολο και τέλος υπάρχουν και οι 76ers, που απλά είναι... για να ΄ναι στο NBA.

Atlantic Division NBA

Atlantic Division NBA -  Οι ομάδες

Toronto Raptors

Τι έκαναν πέρυσι: Συνέχισαν από κει που σταμάτησαν... πρόπερσι. Και έκαναν και το βήμα παραπάνω. Και πάλι η καλύτερη ομάδα της Atlantic και δεύτερη (ρεκόρ 56-26) σταθερά πίσω από τους Cavaliers στην Ανατολή. Μπήκαν play-offs και φέτος κατάφεραν και έφτασαν μέχρι τελικούς περιφέρειας. “Πέταξαν” από πάνω τους και τα όποια κόμπλεξ μπορεί να είχαν, μιας και δεν είναι “παραδοσιακή” δύναμη της Ανατολής και έκλεισαν τη χρονιά με ήττα 4-2 από τους μετέπειτα πρωταθλητές Cavaliers.

Τι κρατάνε: Φυσικά την πρώτη τους συμμετοχή σε τελικούς περιφέρειας. Επίσης, την ακόμα μια καλή χρονιά των DeRozan και Lowry οι οποίοι δικαίως μετατρέπονται σε all-star της ομάδας. Θα κρατούσαν και την καλή παρουσία του Biyombo, σε περίπτωση όμως που το τελευταίος δεν έφευγε για άλλες πολιτείες.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Τη μέτρια χρονιά του Vallanciunas. Ο Λιθουανός center ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έχασε μεγάλο μέρος της regular season, ενώ μέτρια ήταν η παρουσία του και στα play-offs.

Αποχωρήσεις: Σημαντική αποχώρηση πρέπει να θεωρείται ο Biyombo. Επίσης απώλεια και η φυγή του Scola για το Brooklyn.

Τα νέα πρόσωπα: 7 οι προσθήκες για τους Καναδούς φέτος, οι 6 είναι rookie και στην ουσία μόνο ο ερχομός του Sullinger είναι άξιος αναφοράς. Που λογικά θα μπει στο rotation της ομάδας, πίσω από τον Patterson.

Ο σταρ: Είναι οι σταρ και φυσικά αναφερόμαστε στους Lowry και DeRozan. Και φέτος οι Καναδοί περιμένουν πάρα πολλά από τους 2 all-star παίχτες τους.

Πλεονεκτήματα: Πλέον, έχουν το know how για να κάνουν μια πολύ καλή χρονιά και να μπουν στα play-offs. Έχουν ένα πολύ δεμένο σύνολο (η 5άδα είναι η ίδια και φέτος και είναι και ίδια κατά τα 4/5 τα τελευταία 3 χρόνια. Υπάρχει πολύ ποιότητα στην περιφέρεια, τόσο στη δημιουργία (Joseph, Lowry), όσο και στην εκτέλεση (Ross, DeRozan, Carroll). Τέλος, υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής στην άκρη του πάγκου. Ο Casey ανέλαβε το εγχείρημα του rebuilding το 2011 και τώρα επωμίζεται τους καρπούς του.

Μειονεκτήματα: Οι φυγές των Scola και Biyombo μοιραία αποδυνάμωσαν τη ρακέτα. Οκ, ήρθε ο Sullinger, αλλά αγωνίζεται στη θέση 4. Στο 5, πίσω από τον Valanciunas υπάρχουν οι Poeltl και Nogueira και ακόμα δεν έχουν εμπειρία και σίγουρα δεν είναι σαν τον Biyombo.

Προσδοκίες για φέτος: Δεδομένου ότι οι υπάρχουν οι Cavs, ταβάνι είναι οι τελικοί της Ανατολής. Και δεδομένου ότι πέρυσι έφτασαν ως εκεί, άρα και φέτος η προσδοκία λέει “Τελικοί Ανατολής”. Σε ατομικό επίπεδο, οι Raptors φέτος μάλλον διατίθενται να δώσουν λεπτά συμμετοχής στον Nogueira, που θεωρούν ότι μπορεί να γίνει ένας αξιόλογος για τη λίγκα center.

Boston Celtics

Τι έκαναν πέρυσι: Έθεσαν στόχο τα play-offs και τα κατάφεραν. Μάλιστα κόντραραν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και τους Raptors για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην Atlantic και της 2ης στην Ανατολική Περιφέρεια. Τελικά τερμάτισαν στην 5η θέση (ρεκόρ 48-34) της Ανατολή, στα play-offs τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Hawks, από τους οποίους και αποκλείστηκαν (4-2).

Τι κρατάνε: Πολλά τα χαμόγελα στη Βοστόνη αφού βλέπουν ότι το τόλμημα του rebuilding που ξεκίνησε πρόπερσι δουλεύει μια χαρά και η ομάδα κάνει βήματα προόδου κάθε χρόνο. Πρόπερσι ήταν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και πέρυσι έφτασαν στα play-offs. Συν το γεγονός ότι βλέπουν το ρόστερ της ομάδας να γεμίζει ποιότητα.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Σχεδόν τίποτα. Τα πάντα πέρυσι έγιναν ιδανικά για τους “κέλτες”, σε βαθμό που πρέπει να θεωρούνται και overachievers με αυτά που πέτυχαν. Σίγουρα ο στόχος ήταν η συμμετοχή στα play-offs, αλλά οι Celtics κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και να διεκδικούν τη 2η θέση στην περιφέρεια. Και τελικά τερμάτισαν 3οι με ίδιο ρεκόρ με ακόμα 3 ομάδες (και λόγω εσωτερικών αποτελεσμάτων κατετάγησαν 5οι).

Αποχωρήσεις: Καμία που να προβληματίζει ιδιαίτερα. Sullinger και Turner αποχώρησαν, αλλά υπάρχει ποιότητα από πίσω να καλύψει το κενό.

Τα νέα πρόσωπα: Φυσικά ξεχωρίζει η έλευση του Al Horford. Ο σπουδαίος center ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν οι Celtics. Στην περιφέρεια υπήρχε ο Thomas, αλλά στην ρακέτα δεν υπήρχε ισάξιος του. Οπότε με την προσθήκη αυτή, ανεβαίνουν επίπεδο. Σημαντική για το rotation της ομάδας και η προσθήκη του Green από τους Heat, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε όλοι να δούμε και τον Jaylen Brown (Νο 3 στο draft) στη rookie του σεζόν.

Ο σταρ: Ο Isaiah Thomas έχει δώσει διαπιστευτήρια και φέτος σίγουρα θα είναι ο κινητήριος μοχλός των Celtics. Πέρυσι έγινε και πρώτη φορά all-star, οπότε του απονέμεται ο τίτλος του σταρ της ομάδας. Από κοντά βέβαια και ο Al Horford (επίσης all-star την τελευταία διετία), που έρχεται από τρομερές χρονιές με τους Hawks.

Πλεονεκτήματα: Έχουν ένα απίστευτα δεμένο και καλοδουλεμένο ρόστερ. Επίσης υπάρχει ένας προπονητής που χτίζει την ομάδα εδώ και 3 χρόνια, με τα “κομμάτια” του παζλ που αυτός θέλει. Πρόκειται λοιπόν για μια ομάδα, 100% του προπονητή. Επίσης, πολύ καλές είναι και οι εναλλακτικές που έχει ο Stevens (coach) στον πάγκο. Το γεγονός ότι προσέθεσε έναν all-star και στη ρακέτα, θεωρώ πως είναι επίσης μεγάλο ατού.

Μειονεκτήματα: Δεν πιστεύω ότι οι Celtics έχουν να ζηλέψουν κάτι, από πολλές ομάδες της λίγκας (πλην Cavaliers και Warriors ίσως).

Προσδοκίες για φέτος: Υπάρχει μια πολύ ποιοτική 5άδα και το suporting cast θεωρώ ότι είναι από τα αξιόλογα της λίγκας. 2 all-star, αρκετοί ρολίστες, 2 εργάτες για την άμυνα. Προσωπική άποψη (αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτονται και στο Garden), η ομάδα φέτος πρέπει να χτυπήσει και πάλι μετά από χρόνια, την πόρτα των τελικών Ανατολής.

New York Knicks

Τι έκαναν πέρυσι: Μια περίπου κακή χρονιά, όπως την τελευταία τριετία. Με τη διαφορά ότι πέρυσι υπήρξε φως στην άκρη του τούνελ, με την εξέλιξη του παίχτη-rookie αποκάλυψη, του Kristaps Porzingis. Φυσικά αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό και οι Knicks απλά τερμάτισαν και πάλι εκτός 8άδας (32-50 στη 13η θέση).

Τι κρατάνε: Φυσικά την τρομερή παρουσία του Kristaps Porzingis. Χωρίς περιστροφές, ο παίχτης έχει όλα τα φόντα να γίνει ένα 4άρι στα επίπεδα του τεράστιου, Dirk Nowitski (που σημειωτέον μοιάζουν πάρα πολύ στο στυλ παιχνιδιού). Δύσκολα να βρεις κάτι άλλο θετικό.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Το εγχείρημα με τον Robin Lopez για βασικό center και ακόμα κλαίνε τα λεφτά τους στη Νέα Υόρκη. Γενικά τα πάντα πλην της παρουσίας του Λετονού forward θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας των Knicks και θα ξεχαστούν άμεσα.

Αποχωρήσεις: Ολική αναδόμηση στο “Μεγάλο Μήλο”, με 9 παίχτες να φεύγουν και 12 να έρχονται. Ηχηρές αποχωρήσεις, αυτές των Afflalo, Calderon και Lopez.

Τα νέα πρόσωπα: Πολλά και σπουδαία και φέρνουν “αέρα” αισιοδοξίας στο Garden. Derrick Rose και Joakim Noah από Bulls και ο Lee από τους Hornets έρχονται να κλείσουν ιδανικά την starter 5άδα των Knicks, με τους Porzingis και Anthony. Επίσης σημαντική και η προσθήκη του Jennings, που σίγουρα θα βοηθήσει αρκετά τον επιρρεπή σε τραυματισμούς, Rose.

Ο σταρ: Αν ο Rose ξέραμε ότι θα παίξει το μπάσκετ που ήξερε πριν τον πρώτο τραυματισμό του, θα του δίναμε τον τίτλο. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δύσκολα να συμβεί, οι Knicks παραμένουν η ομάδα του... Carmelo Anthony.

Πλεονεκτήματα: Το γεγονός ότι έχουν φτιάξει μια starter 5-άδα πάρα πολύ δυνατή και από παίχτες που έχουν όλοι εμπειρία play-offs. Μπαρουτοκαπνισμένοι που λένε.

Μειονεκτήματα: Το γεγονός ότι είναι ομάδα που στήθηκε σε μια βραδιά. Δεν υπάρχει χημεία μεταξύ των βασικών παιχτών και θα πρέπει να περάσει καιρός για να δέσουν. Χρόνος πάντως -λογικά- θα υπάρχει. Επίσης, πλην των 5 starter, ο πάγκος δεν έχει τόσο μεγάλη ποιότητα. Στον 1 υπάρχει μόνο ένας PG πίσω από τον Rose, ενώ και στις υπόλοιπες θέσεις που υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές, στερούνται ποιότητας.

Προσδοκίες για φέτος: Μπορεί να είναι ομάδα που χτίστηκε με λεφτά, παρόλα αυτά υπάρχουν προσδοκίες. Και με τις προσθήκες που έγιναν, σίγουρα ο Jackson αλλά και οι ιθύνοντες των Knicks, επιθυμούν τουλάχιστον την είσοδο της ομάδας στα play-offs. Σε ατομικό επίπεδο περιμένουν σίγουρα την “εκτίναξη” της απόδοσης του Porzingis.

Brooklyn Nets

Τι έκαναν πέρυσι: Πλήρωσαν για ακόμα μια χρονιά, το ξεπούλημα τους πριν 3 χρόνια, για να φέρουν στο Brooklyn τους Pierce, Garnett, Kirilenko και Terry. Έδωσαν τα draft των επόμενων ετών, οι προαναφερθέντες έφυγαν και οι Nets έμειναν “γυμνοί”. Αποτέλεσμα αυτού, η ομάδα πρόπερσι με το ζόρι να μπει στην 8άδα και πέρυσι να μένει πανηγυρικά εκτός αυτής και με το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ στην Ανατολή και τρίτο χειρότερο στη λίγκα (21-61).

Τι κρατάνε: Μέσα στη “μαυρίλα” υπήρξαν και κάποια θετικά. Αρχικά, κατάφεραν και πάλι να κρατήσουν στην ομάδα τον Lopez. Αν κάποτε χτίσουν ομάδα, δε θα ψάχνουν center. Επίσης, σημαντική και η βελτίωση του Bogdanovic, που παραμένει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Το trade που έκαναν πριν 3 χρόνια, σίγουρα είναι κάτι που θέλουν να ξεχνούν... κάθε χρονιά. Για παράδειγμα, παρά το γεγονός ότι τερμάτισαν σε θέση... tanking, δεν είχαν δικαίωμα και πάλι να επιλέξουν ψηλά στο draft. Οπότε και φέτος δεν πήραν κάποιον καλό rookie. Και ομάδα δεν έχουν και rebuild δεν μπορούν να κάνουν.

Αποχωρήσεις: Η προσπάθεια, μιας κάποιας, “ανοικοδόμησης” που θα επιχειρήσουν και φέτος, έχει σαν αποτέλεσμα να φύγουν 10 άτομα. Jarret Jack και Tadeus Young, πιστεύω ότι είναι οι αποχωρήσεις που “πόνεσαν” περισσότερο.

Τα νέα πρόσωπα: 15 και χωρίς υπερβολές, ουδείς θεωρώ ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω στους Nets. Ο Lin ίσως κάτι κάνει και από κοντά, αλλά όχι για πολλά πράγματα, ο Vasquez. Τέλος, μπορεί να βελτιώσει λίγο τη ρακέτα τους, η εμπειρία του Luis Scola.

Ο σταρ: Αφού έμεινε για ακόμα μια χρονιά στο Brooklyn, θα του δώσουμε και τον τίτλο του σταρ, αλλά και αυτόν του ήρωα. Ο λόγος φυσικά για τον Brook Lopez. Αφού παίχτης με τα δικά του χαρακτηριστικά, σίγουρα θα μπορούσε να παίζει μπάσκετ σε ομάδα που διεκδικεί -τουλάχιστον- είσοδο στην 8άδα.

Πλεονεκτήματα: Μακάρι να υπήρχε κάτι καλό στον ορίζοντα. Lin, Hollis-Jefferson, Bogdanovic, Booker, και Lopez, ας πούμε ότι συνθέτουν μια συμπαθητική starter 5-άδα, αλλά ως εκεί.

Μειονεκτήματα: Δεν υπάρχει πάγκος. Παίχτες στο camp υπήρχαν, αλλά ακόμα δεν έχει καθοριστεί ποιοι θα μείνουν στην 15-άδα και ποιοι θα φύγουν. Όποιοι και να είναι πάντως, δεν πρόκειται να κάνουν τη διαφορά στους Nets. Πολύ φτωχό ποιοτικά λοιπόν και φέτος το ρόστερ.

Προσδοκίες για φέτος: Μετά από 3 χρόνια, επιτέλους του χρόνου οι Nets θα έχουν pick στον πρώτο γύρο του draft. Με δεδομένο ότι και στην free agency φέτος δεν κινήθηκαν για να πάρουν κάτι καλό, πιστεύω ότι στοχεύουν σε ένα πλασάρισμα χαμηλά στην Ανατολή, έτσι ώστε να έχουν καλές πιθανότητες στο draft της ερχόμενης χρονιάς. Αν καταφέρουν και κρατήσουν και πάλι τον Lopez, ίσως να ελπίζουν από την επόμενη σεζόν. Λογικά θα υπάρχει και χρήμα να κινηθούν στην επερχόμενη free agency, οπότε και φέτος δεν πρόκειται να τους δούμε να πρωταγωνιστούν.

Philadelphia 76ers NBAPhiladelphia 76ers

Τι έκαναν πέρυσι: Κατάφεραν να μην σπάσουν το 9-73 που οι ίδιοι κρατούν από τη σεζόν 72-73. Κατάφεραν και έκαναν 10 νίκες (10 -72 ρεκόρ). Γελάει ο κόσμος. Κανένα πλάνο, μηδενικός ανταγωνισμός και οι 76ers και πέρυσι ήταν ο “περίγελος” του NBA. Δηλώσεις αντιπάλων του στυλ “Αυτοί θα έχαναν και από ομάδα της D-League” ήταν συχνό φαινόμενο. Και δεν είχαν και άδικο... οι δηλώσεις.

Τι κρατάνε: Εδώ γελάμε. Για να μην κακοκαρδίσουμε όμως και τους αναγνώστες μας, που είναι και φίλαθλοι των 76ers, οφείλω να πω ότι σε κάποια ματς, ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Και ειδικά κόντρα στους Cavaliers, στα 2 πρώτα ματς που τέθηκαν αντιμέτωποι έχασαν για 7 και 6 πόντους. Γενικά είχαν κάποια καλά ματς στη σεζόν, θα μπορούσαν να έχουν 5-6 νίκες περισσότερες, αλλά κάτι η απειρία, κάτι η έλλειψη ποιότητα, το κοντέρ έγραψε... 10-72.

Τι θέλουν να ξεχάσουν: Ότι από τις 29/10 και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μέχρι τις 24/12, έκαναν 1 νίκη σε 32 αγώνες. Γενικά ήταν ακόμα μια χρονιά που έκαναν αρνητικά ρεκόρ. 2/12 έκαναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Επίσης, σίγουρα θέλουν να μη θυμούνται τον τραγικό σχεδιασμό τους για ακόμα μια σεζόν. Πήραν center πέρυσι στο draft και η ομάδα κατέληξε και πάλι να έχει 4 πρωτοκλασάτα center. Άσχετα αν ο Okafor προορίζεται για τη θέση 4.

Αποχωρήσεις: Έναν αξιόλογο παίχτη είχαν, που ήρθε μάλιστα μεσούσης της περσινής σεζόν και τους έδωσε ώθηση, τον έδωσαν και αυτόν. Ο λόγος για τον Ish Smith που σκόραρε κατά βούληση στο διάστημα που αγωνίστηκε στους 76ers, αλλά έφυγε για το Detroit.

Τα νέα πρόσωπα: Αρκετά και φυσικά ξεχωρίζουν οι rookie της παρέας (λογικό αφού και φέτος είναι από το πάνω ράφι). Το Νο1 του draft, ο Ben Simmons είναι το project με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Philadelphia. Το θέμα είναι αν θα πάρει φανέλα βασικού εξ αρχής, αφού στη θέση 3 υπάρχει και ο μοναδικός ποιοτικός -και με εμπειρία- παίχτης της ομάδας, ο Covington. Πέραν αυτού ήρθε και ο Saric, επίσης ελπιδοφόρο project, ο οποίος όμως πάει και πέφτει πάνω στον Jahil Okafor, οπότε εδώ έχουμε “σύγκρουση” ανάμεσα σε 2 πολύ ελπιδοφόρους παίχτες. Σημαντική και η προσθήκη του Henderson από τους Blazers, μιας και μιλάμε για παίχτη με εμπειρία, που λογικά θα βοηθήσει.

Ο σταρ: Σταρ με την έννοια που έχει στις υπόλοιπες ομάδες, δεν υπάρχει. Ο Okafor έδωσε πάντως διαπιστευτήρια πέρυσι και έδειξε να μπορεί να ηγηθεί αυτής της νεανικής ομάδας. Και σίγουρα φέτος τον περιμένουμε για μεγαλύτερα πράγματα.

Πλεονεκτήματα: Μιλάμε για μια ομάδα με τρομερό potentional. Αν αξιοποιηθούν σωστά, όλα αυτά τα hot project, οι 76ers σε 2-3 χρόνια θα είναι ομάδα υποψήφια για τίτλο. Βέβαια, αυτό το γράφουμε κάθε χρόνο και κάθε χρόνο οι ιθύνοντες των 76ers κάνουν ανεξήγητα τραγικές επιλογές και trades, με αποτέλεσμα η ομάδα να μένει στάσιμη. Πολύ σημαντικό στην προσπάθεια για rebuild και το γεγονός ότι υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής στον πάγκο. Αρκεί να αντέξει τα τραγικά λάθη της διοίκησης και να μην τους αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Μειονεκτήματα: Δεν υπάρχει εμπειρία εντός παρκέ, ικανή για να τραβήξει προς τα πάνω τα “νιάτα” των 76ers. Επίσης, οι επιλογές στα draft, στις θέσεις 3, 4 και 5, έχει σαν αποτέλεσμα οι 76ers να έχουν γεμίσει με 5-6 πολύ καλούς παίχτες στη ρακέτα και η περιφέρεια ναι είναι άδεια.

Προσδοκίες για φέτος: Δύσκολο να πεις ότι φέτος θα γίνει το βήμα παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι και πάλι θα μείνουν εκτός 8άδας. Όσον αφορά το τι σκέφτονται στη Philadelphia, ειλικρινά ουδείς μπορεί να γνωρίζει. Σίγουρα πάντως και από δηλώσεις προηγούμενων ετών, προκύπτει ότι τη σεζόν 17/18 οι 76ers θα έχουν ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει κάτι. Άρα και φέτος πάμε για χαμηλές πτήσεις. Όσον αφορά το ατομικό επίπεδο, θα περιμένουν να δουν εξέλιξη στην απόδοση του Okafor και τους Saric, Embiid και Simmons να κάνουν “ομορφιές” στη rookie σεζόν τους (ο Embiid αποκτήθηκε προπέρυσι στο draft, αλλά δεδομένου ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω τραυματισμού, rookie χρονιά

L-Train

Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Best Position H2H - Hossler/Ryder vs Horschel/Alexander 1 5.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Taylor/Hadwin To Finish Top-10 5.00
3.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Sigg/Hadley To Finish Top-20 5.00
3.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
29/04
04:00
US Lover Finishing Position - Hoge/McNealy To Finish Top-5 5.00
6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
05:30
US Lover Los Angeles Kings - Edmonton Oilers Adrian Kempe To Score (Anytime) 5.00
2.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
03:10
US Lover Milwaukee Brewers - NY Yankees 2 5.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
22:00
Hooper Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Over 21.5 φάουλ 17.50
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:10
US Lover Detroit Tigers - Kansas City Royals 1 5.00
1.85
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:00
Hooper Μονακό - Φενερμπαχτσέ 1 (-4.5) 17.50
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:00
Hooper Μονακό - Φενερμπαχτσέ Μονακό Over 19.5 φάουλ 20.00
1.90
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
20:00
Δούκας Άδανα Ντεμίρσπορ - Γαλατάσαραϊ 2 & Over 4,5 κίτρινες (Bet Builder) 10.00
3.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
26/04
17:00
Καπίρης Σεφτσένκο - Αλκαράθ 2 (-6.5 games) 7.00
2.20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-20
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
To Finish Top-5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Adrian Kempe To Score (Anytime)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Μπαρτσελόνα Over 21.5 φάουλ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-4.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Μονακό Over 19.5 φάουλ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Over 4,5 κίτρινες (Bet Builder)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-6.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος