foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Ιταλία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 15:55

Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις πλέον επιτυχημένες εθνικές ομάδες σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Ο λόγος φυσικά για την Εθνική Ιταλίας, κατά κόσμο γνωστή και ως «Σκουάντρα Ατζούρα». Μια εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που έχει πρωταγωνιστήσει τις τελευταίες δεκαετίες, έχοντας μάλιστα φτάσει και στην κορυφή του κόσμου το 2006, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο στον τελικό κόντρα στην Γαλλία. Πλέον με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της, ο οποίος και πλαισιώνεται από μια γενιά ταλαντούχων παικτών που έχουν όρεξη για διακρίσεις, θα αναζητήσει το βήμα παραπάνω από το μακρινό 2012 (φιναλίστ) και το 2016 που είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Είναι ικανό το σύνολο παικτών που θα έχει στην διάθεση του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης; Στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, η Ιταλία δίνεται ως 8ο φαβορί με απόδοση 12.00, όσο δηλαδή «πληρώνει» και η Ολλανδία. Πολύ πιο σίγουρο όμως φαντάζει το να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου της (Τουρκία, Ελβετία & Ουαλία), ενώ το 1.07 για την πρόκριση της την έχει ήδη... στείλει στους «16» της διοργάνωσης.

Euro 2021 Ιταλία αποδόσεις

Θυμίζουμε πως στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας δεν μετείχε, κάτι που έπληξε το κύρος της, αλλά και την θέση της στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA (υποχώρησε στην 21η θέση). Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μπόρεσε να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, με το απόλυτο νικών (10/10) στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος να μην «πείθει» τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Εξάλλου τα 14 χρόνια δίχως κάποιο τρόπαιο (Euro ή Mundial) είναι αρκετά και έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στις προσφερόμενες αποδόσεις μακροχρόνιων αγορών.

Είναι ικανή όμως η Ιταλία να φτάσει μακριά στην διοργάνωση; Μπορεί να δοθεί μια απάντηση με αρκετούς (όμως) «αστερίσκους». Σίγουρα το γεγονός πως τα δικά της παιχνίδια θα διεξαχθούν στο «Ολίμπικο» της Ρώμης αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για την ίδια. Την ίδια στιγμή, αρκετές από τις σημαντικές μονάδες της προέρχονται από (πολύ) καλή και πετυχημένη χρονιά. Ποιες είναι επομένως οι νεότερες αποδόσεις που αφορούν την Ιταλία;

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να φτάσει στα προημιτελικά 1.55 Pamestoixima.gr
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης 5.00 Stoiximan
Να κατακτήσει το τρόπαιο 8.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Ιταλία πρόγραμμα

Έχοντας το «προνόμιο» των τριών αγώνων στην Ρώμη, η Ιταλία αν μη τι άλλο στοχεύει στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. Αυτό την ευνοεί και στην νοκ-άουτ φάση μιας και στα προημιτελικά θα αναμετρηθεί με τον δεύτερο του τρίτου ομίλου (πιθανώς μια εκ των Ουκρανίας, Αυστρίας ή Βόρειας Μακεδονίας). Αν όμως δεν τα καταφέρει και τερματίσει δεύτερη, τότε εκεί θα την περιμένει ο δεύτερος του δεύτερου ομίλου (μια εκ των Βελγίου, Δανίας, Ρωσίας ή Φινλανδίας). Γι' αυτό άλλωστε η νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου κόντρα στην Τουρκία είναι αναγκαία. Ακολούθως θα αντιμετωπίσει την Ελβετία (μια ομάδα που ταιριάζει με τον δικό της τρόπο παιχνιδιού) και ολοκληρώνει με την Ουαλία. Το αναλυτικό πρόγραμμα ακολουθεί παρακάτω 👇

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ιταλία - Τουρκία 11/6, 22:00 «Ολίμπικο», Ρώμη
Ιταλία - Ελβετία 16/6, 22:00 «Ολίμπικο», Ρώμη
Ιταλία - Ουαλία 20/6, 19:00 «Ολίμπικο», Ρώμη

Μπορεί η Ιταλία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε παίκτης του στοιχήματος, τα τρία «εντός έδρας» ματς της Ιταλίας, την χρίζουν ως το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις που αφορούν το πλασάρισμα της «Σκουάντρα Ατζούρα» στον όμιλο της.

                                                                                     ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

                                                                                Να τερματίσει στην 1η θέση ⏩ 1.45 (Bwin)

                                                                              Να τερματίσει στην 2η θέση ⏩ 3.15 (Stoiximan)

                                                                                Να προκριθεί από τον όμιλο ⏩ 1.05 (Bwin)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Γαλλία στη φάση των νοκ-άουτ και με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)
2ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 1ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία) ή 1ο του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Ιταλία

Πορεία στον Όμιλο: Με την τύχη να ευνοεί την Ιταλία και μια πιθανή κατάληψη της πρώτης θέσης να μην της φέρνει ισχυρό όνομα στον δρόμο της, τότε θα μπορούσαμε να πούμε πως η απόδοση του 1.60 που εντοπίσαμε στην Stoiximan για το Νικητής Ομίλου έχει αξία. «Μπλεξίματα» θα έχει αν τερματίσει στην 2η θέση, καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσει την «σκληροτράχηλη» Δανία, ενώ το χειρότερο σενάριο είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης. Δεν αναφερόμαστε μονάχα στο εάν βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων, αλλά στο γεγονός πως θα κληθεί να αντιμετωπίσει (θεωρητικά) μία εκ των Ισπανίας, Βελγίου, Γαλλίας, Γερμανίας ή Πορτογαλίας! Επομένως κάθε πλασάρισμα της Ιταλίας χαμηλότερο από την πρώτη θέση θα ισοδυναμεί με αποτυχία.

Πορεία στην διοργάνωση: Με μια πρώτη ανάγνωση των αποδόσεων που αφορούν την πορεία της Ιταλίας στο φετινό Euro, διαπιστώνουμε πως θα αποτελεί τεράστια έκπληξη το να μην περάσει από τον όμιλό της. Κάτι που είχε συμβεί όμως το 1996 και το 2004. Η απόδοση που προσφέρεται κατά μέσο όρο από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες για πρόκριση της Ιταλίας στα προημιτελικά κυμαίνεται στο 1.65. Και κάπου εκεί αρχίζει η ομάδα του Μαντσίνι να χαρακτηρίζεται ως αουτσάιντερ. Να φτάσει στα ημιτελικά πληρώνει 2.75 (Bwin) και στον τελικό 5.00 (σε αποδόσεις της Stoiximan).

Πρώτος σκόρερ: Αν τώρα θέλουμε να ασχοληθούμε σε πιο... ατομικό επίπεδο, αναζητώντας ενδεχομένως τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης από την ομάδα της Ιταλίας, τότε οι... προβολείς στρέφονται στο πρόσωπο του Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο 31χρονος έμπειρος στράικερ της Λάτσιο προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν (όχι καλύτερη όμως από την περσινή των 39 τερμάτων με την φανέλα της ομάδας του) και φαντάζει ως ένα από τα δυνατά αουτσάιντερ (19.00 ➡ Sportingbet) για πρώτο σκόρερ στο Euro 2020-21.

                                                                                            ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Τα τρία παιχνίδια των Ιταλών στο «Ολίμπικο», σε συνδυασμό με την «βολική» διασταύρωση που προσφέρει η πρωτιά στην συνέχεια, μας... ωθούν προς το αξιόλογο 1.60 για κατάκτηση της κορυφής στον Α' όμιλο. Εμείς πάντως θεωρούμε εφικτό το να βρεθεί τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, κάτι που αποτυπώνεται σε απόδοση 2.75 στην Bwin. Αυτή η απόδοση μάλιστα αναμένεται να υποχωρήσει μετά το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία. 

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιταλία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Ποια θα είναι η αποστολή της Ιταλίας για το προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται μεταξύ των επιλογών του Ρομπέρτο Μαντσίνι; Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νεότερα που αφορούν την αποστολή της Ιταλίας στο Euro 2020-21.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Σαλβ. Σιρίγκου (Τ, 34) 26/0 Τορίνο
Τζ. Ντοναρούμα (Τ, 22) 25/0 Μίλαν
Άλ. Μέρετ (Τ, 24) 1/0 Νάπολι
Τζ. Κιελίνι (Α, 36) 106/8 Γιουβέντους
Λεον. Μπονούτσι (Α, 34) 101/7 Γιουβέντους
Έμερσον (Α, 26) 14/0 Τσέλσι
Αλ. Φλορέντσι (Α, 30) 42/2 Παρί Σεν Ζερμέν
Φρ. Ατσέρμπι (Α, 33) 13/1 Λάτσιο
Λ. Σπινατσόλα (Α, 28) 13/0 Ρόμα
Τζ. Ντι Λορέντσο (Α, 27) 7/0 Νάπολι
Αλ. Μπαστόνι (Α, 22) 5/0 Ίντερ
Ράφ. Τολόι (Α, 30) 2/0 Αταλάντα
Μάρκο Βεράτι (Μ, 28) 40/3 Παρί Σ.Ζ.
Νίκ. Μπαρέλα  (Μ, 24) 21/4 Ίντερ
Λορ. Πελεγκρίνι (Μ, 24) 17/2 Ρόμα
Μπρ. Κριστάντε (Μ, 26) 9/1 Ρόμα
Μάν. Λοκατέλι (Μ, 23) 9/1 Σασουόλο
Στ. Σένσι (Μ, 25) 8/3 Ίντερ
Τζορτζίνιο (Μ, 29) 27/5 Τσέλσι
Τσίρο Ιμόμπιλε (Ε, 31) 45/12 Λάτσιο
Λορ. Ινσίνιε (Ε, 30) 40/7 Νάπολι
Αντρέα Μπελότι (Ε, 27) 33/12 Τορίνο
Φ. Μπερναρντέσκι (Ε, 27) 30/6 Γιουβέντους
Φ. Κιέζα (Ε, 23) 24/1 Γιουβέντους
Ντ. Μπεράρντι (Ε, 26) 10/4 Σασουόλο
Τζ. Ρασπαντόρι (Ε, 21) 0/0 Σασουόλο

Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Ανέκαθεν η Ιταλία βασιζόταν στην σφιχτή της ανασταλτική λειτουργία. Με τον Τζ. Ντοναρούμα κάτω από τα δοκάρια και αμυντικό δίδυμο τους Κιελίνι και Λ. Μπονούτσι, η Ιταλία μπορεί να στηριχθεί στην άμυνά της προκειμένου να έχει μια πολύ καλή πορεία στην διοργάνωση. Όσον αφορά στο σύστημα που εμπιστεύεται ο Μαντσίνι, αυτό συνήθως ένα εκ των 4-3-3 και 3-5-2, ανάλογα πάντα με τις περιστάσεις. Σε κάθε περίπτωση και τα δυο μπορούν να εξασφαλίσουν το απόλυτο νικών στον όμιλο, κάτι που σημαίνει  και πρωτιά στο γκρουπ.

Η πιθανή 11-άδα

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την γειτονική χώρα κάνουν λόγο για σύστημα 4-3-3. Ο Ντοναρούμα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Μπαστόνι και Μπονούτσι ως στόπερ, ενώ οι Φλορέντσι και Έμερσον θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας. Τριπλέτα μέσων αποτελούμενη από τους Λοκατέλι, Τζορτζίνιο και Βεράτι, ενώ στην «γραμμή κρούσης» θα ηγείται ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο 31χρονος φορ της Λάτσιο θα πλαισιώνεται από τους Ινσίνιε και Κιέζα.

Ο προπονητής

Ρομπέρτο Μαντσίνι (56 ετών). Σπουδαίος μεσοεπιθετικός, μετρώντας 424 συμμετοχές με την φανέλα της Σαμπντόρια (1982 - 1997) και 87 συμμετοχές με εκείνην της Λάτσιο στην... δύση της καριέρας του. Παρ' όλα αυτά, τα πρώτα του προπονητικά βήματα έγιναν στον πάγκο της Φιορεντίνα (2001-02) και ακολούθως βρέθηκε σε εκείνο των «Λατσιάλι». Μετά από θητεία στους πάγκους των Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι & Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, μεταξύ άλλων, βρίσκεται από το 2018 στο τιμόνι της «Σκουάντρα Ατζούρα». H αποτυχία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 ήταν η αιτία που... πήρε τη δουλειά και του πιστώνεται η επιτυχία των 10/10 νικών στα προκριματικά του Euro 2020-21, κάτι που δικαίωσε τη ριζική ανανέωση των προσώπων που εκείνος επιχείρησε.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ