pjimage - 2022-01-19T210609.279.jpg

O Kyle Kuzma του... 100%

21:06 | 19 Ιαν 2022 3 min read
21:06 | 19/01/2022 3 min read
pjimage - 2022-01-19T210609.279.jpg

Καλησπέρα. Και καλή βραδιά. Δεν τα είπαμε χθες, με δύο ματς στο κουπόνι, ανέβασα όμως δυάδα δυναμική στο instagram μου, σε απόδοση 2.60 και πέρασε. Σήμερα το πρόγραμμα έχει 13 ματς. Όρεξη να έχετε να παίζετε στοιχήματα. Ήδη έχω αφήσει έξι επιλογές στις αναλύσεις. Πέντε πολύ δυνατά (έτσι τουλάχιστον πιστεύω) και μια έκπληξη. Link που θα σας πάει στις αναλύσεις μου στο τι έχω ποντάρει, θα βρείτε στο τέλος του κειμένου. Πάμε όμως να δούμε τι παίζουμε σήμερα σε παίκτες.

Ξεκινάμε στην αναμέτρηση των 76ers με τους Magic. Και πάμε στο combo bet (bet builder), Embiid over 26.5p & Seth Curry over 2.5as. Το συγκεκριμένο bet το "φτιάχνουμε" στην Bwin, όσοι ποντάρουν σε Stoiximan, πηγαίνουν αναγκαστικά με Curry over 3.5as. σε καλύτερη απόδοση (δεν έχει ο Stoiximan το 2.5 ως όριο, το πιστεύω όμως πολύ και το over 3.5). Στατιστικά μιλώντας, ο Embiid είναι σε MVP mode, σκοράρει 31.4 πόντους στα τελευταία 10 ματς, έχει επιβεβαιώσει το Over 30.5 στο διάστημα αυτό, 9/10 φορές. Και παίζει κόντρα σε μια άμυνα που είναι τραγική και δεν μπορεί να ματσάρει τον Καμερουνέζο με τίποτα. Όσον αφορά τις ασίστ του Curry, το over 2.5 το επιβεβαιώνει 10/10 εσχάτως (το over 3.5, 9/10) και μετράει τελευταία και 6.4 ασίστ. Το θεωρώ πολύ καλό Bet, θα το πάρω δυνατά.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα μπορούσα να κλείσω εδώ τη στήλη, αλλά είναι πολύ καλές οι παρακάτω προτάσεις που δεν μπόρεσα να πω όχι. Πάμε στο ματς των Hawks με τους Timberwolves και παίζουμε στο under 8.5 reb του Onyeka Okongwu. Ποιος είναι αυτός θα μου πείτε. Αυτός είναι ο αναπληρωματικός center των Hawks, που έχει βρει χώρο τώρα που λείπει ο Capela. Παίζει παραπάνω και μοιράζεται τον χρόνο του center με τον Dieng. Μαζεύει ριμπάουντ, όμως το συγκεκριμένο όριο το έχει ξεπεράσει μόλις μια φορά στα τελευταία 10 ματς. Παρόλο που λείπει ο Capela. Εμπεριέχει ένα ρίσκο το bet, γιατί οι Timberwolves δεν έχουν καλό rim protecting, αλλά με 9/10 under 8.5 εσχάτως και 6.7 ριμπάουντ ΜΟ στα τελευταία 10 ματς, δεν μπόρεσα να πω όχι στο 1.95. 

Θα μπορούσα να το κλείσω κι εδώ, αλλά δεν γίνεται να μην ποντάρω σε κάτι που επιβεβαιώνεται 10/10 εσχάτως. Από την αναμέτρηση των Wizards με τους Nets και πάμε στο over 27.5p+reb του Kuzma. O forward των Wizards είναι σε τρομερή κατάσταση εσχάτως, rim protecting για τους Nets σίγουρα δεν υπάρχει, με Claxton εκτός και με τους Griffin και Aldridge σίγουρα να μην είναι οι αμυντικοί που θα ήθελε να έχει κάποιος στη ρακέτα, οπότε νομίζω ότι ο forward των Wizards δεν θα δυσκολευτεί και σήμερα να ξεπεράσει το όριό του. Όπου μετράει, 36.2 p+reb στα τελευταία 10 ματς.

Διαβάστε τις αναλύσεις μου για όλες τις αναμετρήσεις του ΝΒΑ (ΚΛΙΚ)

Πρόταση πονταρίσματος

Okongwu under 8.5 reb.
Atlanta Hawks
Minnesota Timbe.
20/01
02:30
8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Embiid over 26.5p & Curry over 2.5as.
Απόδοση
1.70
Philadelphia 76.
Orlando Magic
20/01
02:00
50p & 3as
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Kuzma over 27.5p+reb
Washington Wiza.
Brooklyn Nets
20/01
02:00
22
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ