Βιεϊρίνια στο Fox Insider: Τα παράπονα του Σάντος για τα παραπανίσια κιλά

11:42 | 31 Μαι 2026
3 min read

Τι θα δείτε στην εκπομπή

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι ο καλεσμένος του Fox Insider με τον Κυριάκο Κυριάκο και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, αναφερόμενος και στα παραπανίσια κιλά που είχε στην έναρξη της προετοιμασίας του δεύτερου του χρόνου στον ΠΑΟΚ.

Ένας παίκτης που αγαπήθηκε όσοι λίγοι στην «Τούμπα», ο Αντρέ Βιεϊρίνια, παραχώρησε μία άκρως απολαυστικής κι εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά, τον Κυριάκο Κυριάκο, καθώς, είχαν συνυπάρξει για χρόνια στον «δικέφαλο του βορρά», και μεταξύ άλλων, θυμήθηκε την... περίφημη ιστορία με τον Φερνάντο Σάντος και τα παράπονα που είχε ο Πορτογάλος τεχνικός απ' τον ίδιο, για τα παραπανίσια κιλά με τα οποία παρουσιάστηκε ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός των «ασπρόμαυρων», στην έναρξης της προετοιμασίας του δεύτερου του χρόνου στην ομάδα. 

Συγκεκριμένα, ο νυν σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρ' ότι αρχικά ξεκαθάρισε λέγοντας, «επιμένω στις απόψεις που είχα, καταλαβαίνω πλέον περισσότερο τον Σάντος και πλέον, δεν θα πω πως είχε 100% δίκαιο, αλλά είχε σε πολλά πράγματα δίκαιο, κι αυτό με βοήθησε ώστε να κάνω την καριέρα που έκανα».

Διπλή προσφορά* γνωριμίας από την Elabet | 21+
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι έπειτα αναφέρθηκε στην περίφημη ιστορία με τα παραπάνω κιλά, με τα οποία εμφανίστηκε στην περίοδο της προετοιμασίας της σεζόν 2009/10 (καλοκαίρι του '09 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ έναντι 300 χιλ. Ευρώ από την Πόρτο), εξηγώντας πως, «εγώ την πρώτη μου χρονιά (σ.σ. στον ΠΑΟΚ) ήμουν δανεικός απ' την Πόρτο, οπότε το καλοκαίρι πάω στην Πόρτο αλλά ο Σάντος πίεσε για να με φέρουν πίσω. Αυτό το διάστημα, ήμουν διακοπές, στην ουσία έπρεπε να παρουσιαστώ στην προετοιμασία της Πόρτο που ξεκινούσε μετά από 15 ημέρες σε σχέση μ' αυτή του ΠΑΟΚ».

Και συνέχισε, «δεν ακολουθούσα κάποιο πρόγραμμα γιατί δεν ήξερα που θα πήγαινα» για να ακολουθήσει η ατάκα που είπε στον μάνατζερ του όταν του κοινοποίησε πως η Πόρτο έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του, αλλά και η αντίδραση του Φερνάντο Σάντος την πρώτη ημέρα που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, όπως και το ειδικό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούσε... παρέα με τον Πορτογάλο πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και της Πορτογαλίας, μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω στο 13:30'':

Ακολουθήστε το Foxbet.gr στα Social Media για περισσότερο περιεχόμενο

Ρεπορτάζ των Fox Insider

31.05.2026 | 20:45
Βιεϊρίνια στο Fox Insider: «Θεωρώ πως ήμουν σωστός με όλους όσους έχω συνεργαστεί»
31.05.2026 | 17:45
Βιεϊρίνια στο Fox Insider: «Θέλει αλλαγές παντού η ομάδα, πρέπει να υπάρχει φρεσκάδα»
31.05.2026 | 14:45
Βιεϊρίνια στο Fox Insider: «Δεν δέχομαι να έρθει κάποιος απ' την ΑΕΚ να μου πει πως ένιωσε κίνδυνο»
31.05.2026 | 11:42
Βιεϊρίνια στο Fox Insider: Τα παράπονα του Σάντος για τα παραπανίσια κιλά
30.05.2026 | 10:41
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο Fox Insider!
17.05.2026 | 08:37
Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος στο Fox Insider!
09.05.2026 | 15:00
Παπαδημητρίου: «Επέλεξα τον Αλμέιδα γιατί μπορούσε να εμπνεύσει»
09.05.2026 | 14:44
Παπαδημητρίου: «Γι' αυτό δεν παίρνει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός»
09.05.2026 | 14:27
Παπαδημητρίου: «Ο Μελισσανίδης είχε σχεδόν κλείσει τον Λουτσέσκου αλλά...»
09.05.2026 | 14:03
Παπαδημητρίου: «Αυτά έχει κάνει ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό»
Youtube Shorts
Foxinsider | Σιδηρόπουλος: «Κοροϊδευόμαστε; Χρεώθηκα εγώ το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού»!
Foxinsider | Σιδηρόπουλος: «Έγινα διαιτητής για να αποπληρώσω τη μηχανή μου» | Foxbet.gr
Foxinsider | Οι καλύτεροι έντεκα του Βιεϊρίνια | Foxbet.gr