Σχόλια: Χρησιμοποιώντας το promo code
PS6000 κερδίζεις αυτομάτως
δωρεάν* στοίχημα! Πρώτος αγώνας για την προημιτελική φάση των πλέι οφ που είναι «best of 3». Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Μούρθια-Μπαρτσελόνα.
Σχόλια: Χρησιμοποιώντας το promo code
PS6000 κερδίζεις αυτομάτως
δωρεάν* στοίχημα!
Ανάλυση: Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αδιάφορη τις τελευταίες αγωνιστικές στην κανονική περίοδο έχοντας εξασφαλίσει την 1η θέση και αυτό φάνηκε στο παρκέ όπου μέτρησε πέντε συνεχόμενες ήττες, κάτι που συμβαίνει σπάνια. Η τελευταία εκτός έδρας από την Μανρέσα με 94-87, με τον Χεζόνια να είναι πρώτος σκόρερ με 32 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4/14 τρίποντα, ο Αλμάνσα είχε 12 πόντους, ο Κράμερ πρόσθεσε 10 πόντους. Ως 1η στην κανονική περίοδο έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, απέναντι στην Τενερίφη εντός έδρας μετράει 12 νίκες στα 14 παιχνίδια. Προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση για να καλύψει το κενό στην ρακέτα λόγω των τραυματιών. Ο λόγος για τον Μαντί Σισοκό (25, 2.06) ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην ιταλική Τριέστε στην οποία είχε 10.2 πόντους και 7.3 ριμπάουντ, υπογράφοντας ως το τέλος των πλέι οφ. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν υπολογίζει στους Ταβάρες (9.3 πόντους, 6.4 ριμπάουντ) Γκαρούμπα (5.2 πόντοι, 3 ριμπάουντ) ο οποίος χάνει την σεζόν αλλά και τον Λεν (7.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ)
Ανάλυση: Η Τενερίφη παραλίγο να έμενε εκτός πλέι οφ, αφού την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου έχοντας εντός έδρας από την Μπιλμπάο με 87-82, αλλά ευτυχώς για τους νησιώτες έχασε και η Μάλαγα, οπότε δεν είχαμε τριπλή ισοβαθμία. Έτσι έπεσε στην 8η θέση της βαθμολογίας, πέφτοντας πάνω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φερνάντες ήταν πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, ο Μάιλς είχε 13 πόντους, ο Αμπρομάιτις πρόσθεσε 10 πόντους με 5 ριμπάουντ, ο Ντόρνεκαμπ επίσης πέτυχε 10 πόντους, ο Φρίντρικσον είχε 7 πόντους. Αρκετά τα προβλήματα για την Τενερίφη αφού έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες, γι' αυτό τον λόγο άλλωστε απέκτησε τους Φρίντρικσον και Γιεμπό. Εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Γκιεντράιτς (7.1 πόντοι, 2.8 ριμπάουντ), Σερμαντίνι (13.3 πόντοι, 4.9 ριμπάουντ) και Φιτιπάλντο (7.8 πόντοι, 1.2 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ). Νέο όνομα στο... απουσιολόγιο αυτό το Φραν Γκουέρα που χτύπησε στον αγώνα με την Μπιλμπάο έχοντας φέτος 6.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ.