Παναθηναϊκός (Γ)
Παναθηναϊκός (Γ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Γ) - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γ)

Πρωτέας Βούλας (Γ)
18/01/2026 (15:30)
Top αποδόσεις
field
Παύλος Γιαννακόπουλος
distance
16,5 χλμ (απόσταση)

Παναθηναϊκός (Γ) - Πρωτέας Βούλας (Γ) Προγνωστικά

Φαβορί ο Παναθηναϊκός για να επικρατήσει στην αναμέτρηση, αν και ο Πρωτέας Βούλας είχε βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Εάν εμφανιστούν ξανά έτσι οι φιλοξενούμενες μπορούμε να πάμε σε μεγάλο σκορ.
Over 152.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός (Γ)

Πρωτέας Βούλας (Γ)

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.01
2
12.50

Αναλύσεις Ομάδων

Παναθηναϊκός (Γ)
Ν
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Από μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη προέρχεται ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με άνεση εκτός έδρας της Ζαγκλέμπιε με 76-49 και έβαλε γερά θεμέλια για τη συνέχεια της παρουσίας του στο Eurocup. Όσον αφορά το πρωτάθλημα οι πράσινες προέρχονται από την επίσης εμφατική εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 86-54. Έτσι με ρεκόρ 11-1 παραμένουν στη 2η θέση, καθώς υστερούν πλέον στην ισοβαθμία με τον Αθηναϊκό. «Ο Πρωτέας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με ποιοτικές ξένες αλλά και Ελληνίδες. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο των προπονητών μας και θεωρώ ότι έτσι θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα» δήλωσε η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Ιωάννα Κριμίλη.
Πρωτέας Βούλας (Γ)
Ν
Ν
Ι
Ν
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Πολύ πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό 91-78 επικράτησε την περασμένη εβδομάδα ο Πρωτέας Βούλας της Ανόρθωσης Βόλου, δείγμα του γεγονότος ότι στην τρίτη περίοδο η αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε μπροστά ακόμη και με +30. Εντυπωσιακή η Ράιαν, με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ, με την Γιένσεν να έχει 18 πόντους, όσους πέτυχε και η Μάλι. Η ομάδα της Βούλας είναι στο 5-7 και την 6η θέση. «Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής που μας ανέβασε ψυχολογικά. Την Κυριακή παίζουμε με την ομάδα του Παναθηναϊκού εκτός έδρας , η οποία είναι μία πλήρης και δυνατή ομάδα. Στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να είμαστε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας» δήλωσε η Έλενα Ανδρικοπούλου, παίκτρια του Πρωτέα.