Ανάλυση: Δεν τα πήγε καλά ο Παναθλητικός Συκεών την περασμένη αγωνιστική στην έδρα του Πανσερραϊκού και γνώρισε την ήττα με 73-64 χωρίς επί της ουσίας να απειλήσει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο 1-2. Η εικόνα στα τρία πρώτα παιχνίδια οδήγησαν και στην αλλαγή προπονητή με τον έμπειρο Σταύρο Νανάκο να αντικαθιστά τον Μυστηλιάδη. Ο Νανάκος ήταν να καθίσει φέτος στον πάγκο των Εσπερίδων Καλλιθέας, αλλά λόγω της αποβολής τους από το πρωτάθλημα έμεινε ελεύθερος. Άπαντες στις τάξεις του Παναθλητικού γνωρίζουν ότι τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουν την κατάσταση.
Ανόρθωση Βόλου (Γ)
Ανάλυση: Χωρίς νίκη μετά από τρία παιχνίδια συνεχίζει η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία, Ανόρθωση Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας γνώριζε εξ αρχής ότι θα είχε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως και συνέβη γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 64-89, παρά το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο του πρώτου μέρους όταν και πήγε μπροστά στην ανάπαυλα με 41-39. Η Κουτσουνούρη πέτυχε 18 πόντους, η Σμιθ 14 και στους 13 σταμάτησε η Μίνγκο. Παρά τις διαδοχικές ήττες στις τάξεις της Ανόρθωσης ευελπιστούν ότι η ομάδα βδομάδα με τη βδομάδα θα εμφανίζεται καλύτερη και ότι θα καταφέρει να πετύχει την πρώτη της ιστορική νίκη στα μεγάλα σαλόνια.
Παναθλητικός (Γ) - Ανόρθωση Βόλου (Γ) Προγνωστικά
Ομάδα
Μ.Ο. Επίθεσης
Μ.Ο. Άμυνας
Διαφορά Πόντων
Τελ. 5
Εκτίμηση
-
-
-
-
-
-
Λόγω ονόματος ο Παναθλητικός Συκεών δείχνει να έχει μεγαλύτερη πιθανότητα για να αντιδράσει και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών με νέο προπονητή. Πάμε με το δυνατό ξεκίνημα τους στο παιχνίδι και το Over 41.5 των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος.
Λόγω ονόματος ο Παναθλητικός Συκεών δείχνει να έχει μεγαλύτερη πιθανότητα για να αντιδράσει και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών με νέο προπονητή. Πάμε με το δυνατό ξεκίνημα τους στο παιχνίδι και το Over 41.5 των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος.