Αλμπαθέτε - Ουέσκα
01/11 - 19:30
ΤΕΛΙΚΟ
2–1 (-)
Ι Ι Ν Η Ν

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΟΥΕΣΚΑ

Η Ν Η Ι Ν
Εστάντιο Κάρλος Μπελμόντε (17.524) Άστατος 472 χλμ. Κωδ. 399VAR

Αλμπαθέτε - Ουέσκα Προγνωστικά

Η Αλμπαθέτε θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Κόρδοβα και να ξεκινήσει νέο σερί. Φέτος όμως δεν τα πηγαίνει ιδιαιτέρως καλά στο «Κάρλος Μπελμόντε». Η Ουέσκα από την άλλη, δεν είναι το ίδιο αποδοτική μακριά από το «Αλκοράθ» και σκοράρει με αίτηση. Δεν βγαίνει άκρη.

Αλμπαθέτε - Ουέσκα Ανάλυση

Αλμπαθέτε

Ι Ι Ν Η Ν
  • ⊙ 3 σερί G/G μεταξύ τους
  • ⊙ G/G & Over 2,5 τα 6/11 τελευταία
  • ⊙ Under 2,5 τα 5/7 πιο πρόσφατα

Ανάλυση

Την Τρίτη (28/10) πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σαν Φερνάντο (ομάδα 5ης κατηγορίας) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κόπα ντελ Ρέι. με τον κόουτς Γκονζάλεθ να παρατάσσει 9/11 αναπληρωματικούς. Στο 51’ ο Μπετανκόρ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αλμπαθέτε ενώ στο 57’ Χιγκίνιο πέτυχε το 2-0 με πέναλτι. Στο 82’ ο Πουέρτας που ήρθε από τον πάγκο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Νωρίτερα στο πρωτάθλημα είχε ηττηθεί με 1-3 εντός έδρας από την Κόρδοβα και έτσι στο αήττητο (3-3-0) σερί μπήκε τέλος. Η εμφάνισή της ήταν αρκετά καλή, όμως ήταν άστοχη. Αξίζει να σημειωθεί πως είχε παραπάνω xGoals. Στο 6’ δέχθηκε το 0-1 από στατική φάση και δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 15’. Ο Πουέρτας είχε μια κλασική ευκαιρία πριν . Η Αλμπα προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος, είχε 1-2 ευκαιρίες αλλά στο 74’ ήρθε το 0-3. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 94’ με τον Μεντίνα να πλασάρει από κοντά έπειτα από ριμπάουντ σε εκτέλεση φάουλ του Μορθίγιο.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο Χιγκίνιο (Ε). Τραυματίες ο βασικός Ρίκι (Μ) και ο χρήσιμος Πέπε Σάντσεθ (Α). Αφήνει το 4-2-3-1 ο κόουτς της Αλμπαθέτε, Αλμπέρτο Γκονζάλεθ, και προσανατολίζεται σε 4-4-2 και σε 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα. «Η Ουέσκα είναι μια ομάδα που δείχνει σταθερότητα στην επίθεση και θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται. Πιέζει ψηλά και αμύνεται σε man-to-man, κάτι που κάνει πιο δύσκολο το έργο μας και παράλληλα θα πρέπει να παίξουμε πιο άμεσα» τόνισε ο κόουτς της Αλμπαθέτε.

Ουέσκα

Η Ν Η Ι Ν
  • ⊙ Over 2,5 τα 9/16 τελευταία
  • ⊙ 3 συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα
  • ⊙ 2-3 G τα 3/4 τελευταία

Ανάλυση

Την Τρίτη (28/10) πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της Ουτέμπο (ομάδα 4ης κατηγορίας) για τον πρώτο γύρο του Κόπα ντελ Ρέι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Ο κόουτς Γκιγιό παρέταξε 7/11 αναπληρωματικούς αλλά η ομάδα του δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Στο 35’ ο Αρίμπας άνοιξε το σκορ, στο 46’ ο Νταμάκ «έγραψε» το 2-0 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Άνχελ Πέρεθ στο 88ο λεπτό. Νωρίτερα στο πρωτάθλημα είχε παραχωρήσει 1-1 στη Λας Πάλμας και έμεινε εκτός ζώνης υποβιβασμού. Η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή, όμως αφού δεν «καθάρισε» το τρίποντο και το πλήρωσε. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά, ήταν καλύτερη παρότι δεν είχε την κατοχή της μπάλας. Στο 45’ ο Ενόλ Ροντρίγκεθ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κατώτερη αλλά είχε δύο κλασικές ευκαιρίες. Δεν μπόρεσε όμως να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ και στο 79’ δέχθηκε την ισοφάρισε. Υπήρχε χρόνος να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίες οι Χάβι Μιέρ (Μ) και Μαρτίν (Α). Ο κόουτς Γκιγιό άλλαξε το 5-4-1 και το γύρισε σε 4-1-4-1. Τώρα όμως αναμένεται να παρατάξει 4-2-3-1 και θα κάνει 3-4 αλλαγές στο αρχικό σχήμα μήπως και καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει δεύτερη εκτός έδρας νίκη.

Αλμπαθέτε - Ουέσκα Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Αλμπαθέτε Αλμπαθέτε
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α Pepe Τραυματίας
– 2 5/0
Μ Riki Rodríguez Τραυματίας
5 3 8/0
Ε Higinio Marin Τιμωρημένος
2 0 2/0
Ουέσκα Ουέσκα
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Μ Javi Mier Τραυματίας
3 11
Μ Jordi Martín Τραυματίας
3 11 13/1

Αλμπαθέτε - Ουέσκα Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.00
X
3.25
2
4.85

Αλμπαθέτε - Ουέσκα Στατιστικά

Αλμπαθέτε - Ουέσκα Προιστορία

Betting Facts
Αλμπαθέτε
Η ομάδα Αλμπαθέτε έχασε 9 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αλμπαθέτε
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Αλμπαθέτε, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ουέσκα
Η ομάδα Ουέσκα έχει φέρει 5 φορές το αποτέλεσμα ισοπαλία στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ουέσκα
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ουέσκα, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαθμολογία Σεγούντα Ντιβιζιόν

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 60
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.3
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ